Обговорення проблем освіти та пошук конструктиву і позитиву

29 квітня 2022 року
     У сьогоднішні непрості часи підтримка і взаємодопомога цінуються найбільше. Кожен громадянин має відчувати себе потрібним, задіяним у спільних зусиллях всієї країни. Не є виключенням і науково-педагогічний колектив юридичного факультету, провідати базу якого і висловити слова підтримки завітав проректор з науково-педагогічної діяльності Василь Шинкарук.

     28 квітня в режимі онлайн-офлайн відбулась робоча зустріч проректора з науково-педагогічної діяльності Василя Шинкарука з адміністрацією юридичного факультету та студентським активом. Не всі працівники зараз мають змогу відвідувати навчальні корпуси, проте, проректор мав змогу впевнитись, корпус і прилегла територія знаходяться в доглянутому стані, а керівництво і колектив факультету висловлюють стриманий оптимізм і бажання наполегливо працювати.

 

 

     Під час зустрічі були обговорені проблеми і плани роботи колективу в умовах воєнного часу, оглянуто навчальну базу факультету, висвітлені проблемні моменти вступної кампанії та пошук конструктиву і позитиву.

     Проректор з науково-педагогічної діяльності Василь Шинкарук закцентував увагу присутніх на необхідності формування у здобувачів освіти прагнення до навчання та взаєморозуміння, посилення роботи над залученням абітурієнтів та проведення профорієнтаційних заходів у навчальних установах. Також наголосив на необхідності збереження контингенту студентів, не дивлячись на складні умови в яких перебуває наша країна.

     Керівниця факультету Олена Яра закликала завідувачів організовано та успішно закінчити навчальний рік, відповідно до наказу оновити НМК та робочі програми і ЕНК. Особливу увагу слід приділити над залученням абітурієнтів та не зважаючи на труднощі, НПП факультету повинні активізувати свою міжнародну діяльність та посилити публікаційну активність в наукометричних базах даних.

     Завершуючи зустріч проректор висловив слова підтримки всім НПП, які всупереч всім складнощам продовжують добросовісно виконувати свою роботу.

 Олена Улютіна

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook