Відбулося квітневе засідання Вченої ради факультету ветеринарної медицини

17 квітня 2022 року
     Життя продовжується, і в цей час ми маємо допомагати один одному та бути єдиним цілим. Від нашої єдності, згуртованості, дисциплінованості та належного виконання своїх обов’язків залежить наше майбутнє.

     15 квітня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання Вченої ради факультету ветеринарної медицини. Переходячи до порядку денного, декан представив короткий звіт діяльності факультету за поточний місяць. Зокрема, триває навчальний процес в дистанційному режимі в умовах воєнного стану. Поступово зростає відвідуваність занять студентами, які активно навчаються, бо розуміють, що в цей нелегкий час потрібно здобувати освіту. Постійно здійснюється чергування викладачів у навчальному корпусі №12 та гуртожитку №6, здійснюються регулярні роботи з прибирання закріплених за кафедрами територій. Цілодобово працює Клінічний центр "Ветмедсервіс", який надає допомогу тваринам. Здійснюється діяльності навчально-методичної комісії факультету, НДІ здоров’я тварин та його науково ради. Викладачі, співробітники і студенти регулярно допомагають постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

     Декан привітав колектив факультету, гаранта освітньо-наукової програми зі спеціальності 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза Ольгу Якубчак та членів проектної групи зі зразковою акредитацією цієї програми.

     Розглянуто результати проведення профорієнтаційних заходів колективом факультету у лютому, березні, квітні 2022 р. та залучення абітурієнтів на день проведення відкритих дверей, який має відбутися на факультеті 16 квітня 2022 р. Заступники декана Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук та завідувачі кафедр, відзвітували про проведену роботу, щодо залучення абітурієнтів на навчання.

 

 

     Про хід підготовки до проведення на факультеті ювілейних наукових конференцій у 2022 році доповіли завідувачі кафедр Марія Кучерук, Володимир Мельник, Олег Мельник, Наталія Грушанська, Вадим Iщенко та директор НДI здоров'я тварин Сергій Голопура. Дане питання викликало жваву дискусію та обговорення.

 

 

     Вчена рада заслухала звіт голови комісії Віктора Литвиненка про результати проходження виробничої практики студентами ОС «Бакалавр», який зокрема, зазначив що всі студенти вчасно подали відповідні звіти та успішно їх захистили.

  

     З науковою доповіддю «Токсоплазмоз тварин, поширення в Українi та небезпека зараження людини» виступила доктор ветеринарних наук, професор кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Марина Галат. Доповідь викликала жваву дискусію. В її обговоренні взяли участь Микола Цвіліховський, Володимир Духницький, Наталія Сорока, Віталій Недосєков, Володимир Костюк, Дмитро Засєкін та інші.

 

 

 

     Про рішення навчально-методичної комісії факультету доповів її голова - професор Володимир Костюк. Він звернув увагу членів ради на необхідності активізації роботи науково-педагогічних працівників факультету щодо підготовки навчально-методичної літератури, видання якої заплановано на 2022 р.

     На Вченій раді факультету також розглянуто і схвалено оновлені освітньої-наукові програми та подані до друку наукові видання.

     У підсумку, декан Микола Цвіліховський наголосив на організованому проведенні 16 квітня Дня відкритих дверей на факультеті, а також що кожен науково педагогічний працівник, співробітники і студенти мають активно займатися профорієнтаційною роботою і залучати абітурієнтів на навчання. Єдиний шлях до успіху – системна командна робота на благо факультету і університету.

     Декан побажав усім міцного здоров’я, успіхів і мирного неба над головою.

Ми переможем!
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook