Наші голоси як рупори для світу

11 квітня 2022 року

   9 квітня 2022 р. студентки факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України Олександра Каминіна та Маргарита Дмитрук під керівництвом професора кафедри менеджменту імені Й.С. Завадського Надії Петрівни Резнік взяли участь у конференції, організованій Howard University School of Business (Сполучені штати Америки) на тему «War in Ukraine».

   На сьогоднішній день важливо вести війну не лише на фронті, але й в інформаційному полі:брати участь у конференціях, бути активним в обговореннях, не ігнорувати політику і відслідковувати події в Україні, щоб актуальна інформація розповсюджувалася «з вуст в уста».

   Під час конференції професори з різних країн обговорили ситуацію щодо України, включаючи міркування над методами подальшої боротьби санкціями проти країни-агресора. Професор Надія Резнік грунтовно та з практичної точку зору висвітлила реальну ситуацію в Україні, у контексті економічної оцінки порушених ланцюгів постачання, поставок, логістики та проблемі забезпчення продовольчої безпеки. Студентки ж поділилися своїми зворушливими історіями щодо початку війни. Офіційна стаття російських ЗМІ, в якій українці виставлені нацистами, з призивом нас винищувати, а американці – головним злом світу, була продемонстрована зарубіжним учасникам Маргаритою Дмитрук. У слухачів можна було бачити сльози в очах…

   Було приємно, що учасники задавали питання,  які виникнули під час дискусії – це показник, що люди зацікавлені в нас і хочуть знати правду.  
   Сподіваємося, що наші голоси будуть лунати для людей з усього світу, і кожен дізнається про пропагандистську машину, що керує орками і знущається над українським народом. Бережіть себе козаки та козачки!
 
Маргарита Дмитрук,
студентка факультету аграрного менеджменту 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook