Ректорат: якість навчального процесу, Дні відкритих дверей та фінансова ситуація

11 квітня 2022 року
     11 квітня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. На порядку денному – завершення навчального семестру, підготовка випусків бакалаврів та магістрів, проведення Днів відкритих дверей, планування діяльності на тиждень в умовах воєнного стану тощо. Але про все за порядком.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про перспективи виїзду комісії зі встановлення наслідків та надання допомоги Ірпінському фаховому коледжу. Минулого тижня проведено засідання ради гарантів освітньо-наукових програм.
     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував про хід звітної компанії з виконання завдань досліджень за І квартал, підготовку до видання університетських наукових журналів, інформування вчених про актуальні вебінари, опрацювання змін до нормативних документів щодо порядку проведення державної атестації наукових установ та закладів вищої освіти в частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про перебіг навчального процесу для студентів-іноземців. Максимальна увага на тижні приділятиметься перегляду бюджету.
     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської роботи Валерій Іщенко доповів про облаштування Алеї слави, університетського Меморіалу, студентського скверу, території студмістечка. По всіх об’єктах, де виникатиме потреба, виконуватимуться аварійні роботи. Нагальним є допомога постраждалим від війни Ірпінському та Немішаєвському коледжам.
     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук проінформував про перебіг навчального процесу, підготовку до випуску, виготовлення дипломів. Активно триває підготовка до проведення Днів відкритих дверей. Розробляються пропозиції щодо врахування результатів навчання на підготовчому відділенні та участі в олімпіаді для вступу. Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про результати моніторингу відвідуваності занять на факультеті аграрного менеджменту – вжиті заходи дали результат і явка студентів поліпшилася.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Вадиму Ткачуку – внести пропозиції щодо реакції на скорочення річного бюджету університету, яке довело міністерство освіти і науки. Вадиму Кондратюку – контролювати перебіг посівної компанії в навчально-дослідних господарств. Василю Шинкаруку – підготувати проект листа-звернення щодо організації вступної кампанії для випускників коледжів, провести 13 квітня нараду з керівниками відокремлених підрозділів. Сергію Кваші – розробити програму та план підготовки до відзначення 124-річниці університету, сприяти проведенню конференції, присвяченої творчості Бориса Олійника. Директору ННЦ виховної роботи та соціальному розвитку Геннадію Ржевському – узагальнити графік проведення Днів відкритих дверей, спільно з соціальним відділом внести пропозиції щодо надання допомоги ветеранам, працівникам університету, хто цього потребує. Усім – посилити виконавську дисципліну, реалізацію рішень керівних органів, наказів ректора.
     На засіданні були розглянуті й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook