Злагоджений початок навчання на кафедрі фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

15 березня 2022 року
ФВМ НУБіП України

Кожен понеділок на кафедрі фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії є досить насиченим на заняття і цей не був винятковим. Не зважаючи на воєнний стан кафедра фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії активно розпочала освітній процес.
Всі викладачі заняття провели за розкладом.

Лекції були проведено з використанням ресурсу Webex, лабораторні роботи проводились в змішаній формі – це й використання відеоресурсів для викладення матеріалу, платформи Elearn для самостійної роботи і месенджери для оперативного донесення інформації студентам.

Як показує статистика Eleаrn, студенти активно розпочали його використовувати ще до початку занять, як тільки він запрацював.

 

З урахування умов, у яких перебуває країна, та специфіки підготовки курсантів перед викладом основного матеріалу лекції відповідно до календарного плану студентів було ознайомлено із основними засадами тактичної медицини та правилами застосування основних засобів та лікарських препаратів індивідуальної аптечки.

Надіємось, що всі наступні дні будуть такими ж продуктивними. Адже кожен день злагодженої роботи також пришвидшує нашу Перемогу над ворогом!

Завідувач кафедри фармакології, паразитології
і тропічної ветеринарії Вадим Іщенко та
доцент кафедри фармакології, паразитології
і тропічної ветеринарії Григорій Бойко

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook