НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР: АКРЕДИТАЦІЯ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ-ДОСВІД ТА ПЕРСПЕКТИВИ ПРОВЕДЕННЯ

16 лютого 2022 року

0     10 лютого 2022 року на факультеті економіки і природокористування відбувся навчально-методичний семінар з питань підготовки до акредитації освітньо-професійних програм «Менеджмент» та «Туризм» першого бакалаврського рівня вищої освіти. У роботі семінару взяли участь гаранти ОПП, завідувачі та науково-педагогічні працівники профільних кафедр економіки і менеджменту та гуманітарних дисциплін і туризму, а також НПП інших кафедр, які задіяні в освітньому процесі на даних ОПП.  

IMG 3444    Організатором заходу виступила декан факультету Любов ЯРЕМА, яка детально охарактеризувала основні суб’єкти акредитаційної експертизи, ознайомила з основними вимогами до освітньої програми, розробленими Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти, роботі НПП в контексті акредитаційних експертиз, зауважила на важливості залучення для підсилення кадрового складу освітніх програм фахівців-практиків та роботодавців. А також у своєму виступі зупинилась на основних аспектах та ключових моментах змін в ліцензійних умовах, нагадала присутнім про «Рекомендації щодо застосування критеріїв оцінювання якості освітньої програми» та наголосила на дотриманні основних положень БАТІ.

IMG 3414    Відзначимо, що основною метою даного семінару був обмін інформацією й досвідом щодо особливостей та якістю розробки освітніх програм, робочих програм і силабусів з навчальних дисциплін, якою поділилися гарант освітньої програми «Туризм» - Богдан ЛУГОВИЙ та член проектної групи освітньої програми «Менеджмент» - Світлана ГЕРЧАНІВСЬКА.

IMG 3441 1     Насамкінець, Любов ЯРЕМА надала присутнім чіткі рекомендації щодо підготовки освітніх програм до акредитаційних експертиз.

IMG 3433     Учасники навчально-методичного семінару отримали слушні рекомендації та вагомі знання, які знадобляться їм при акредитації освітньо-професійних програм у 2022-2023 навчальному році.

Деканат факультету економіки і природокористування 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook