Стартувала підготовка до ЄФВВ із психології

13 лютого 2022 року

     У НУБіП України 09 лютого 2022 р. розпочався цикл занять із підготовки до єдиного фахового вступного випробування із психології для студентів IV курсу бакалаврату напряму підготовки 053 «Психологія».

    Цьогоріч суттєво розширено сферу застосування єдиного фахового вступного випробування до магістратури з використанням технологій ЗНО. Вступ на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини» відбуватиметься за результатами єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) та єдиного вступного іспиту (ЄВІ).
    Предметний тест з психології та соціології ЄФВВ є обов’язковим компонентом Умов прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 13 жовтня 2021 року № 1098 «Про затвердження умов прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році. Проєкт програми ЄФВВ містить перелік питань з основ психології та соціології, історії і теорії психології та соціології, методів психології та соціології, прикладних аспектів психології та соціології, психологічних та соціологічних вимірів суспільства.
    Задля якісної підготовки студентів – психологів ІV курсу до складання єдиного фахового вступного випробування із психології на гуманітарно-педагогічному факультеті розпочався цикл підготовчих курсів. Перше заняття відбувалось на базі платформи zoom у форматі інтерактивної вікторини kahoot, що добре зарекомендувала себе як ефективний засіб повторення та закріплення навчального матеріалу. До кожного із пропонованих завдань були надані необхідні пояснення та коментарі, також студенти мали можливість поставити свої запитання.

    Відповідно до проєкту програми предметного тесту з психології єдиного фахового вступного випробування, запропонованого Міністерством освіти і науки України, перше заняття було присвячене темі «Психологія у структурі сучасних наук». Із приємністю відзначаємо, що окрім студентів НУБіП України, до курсу підготовки доєднались студенти з інших ЗВО.

 

Подальші заняття відбуватимуться щосереди із 10.10 до 11.30 у дистанційному форматі. Для запису звертатись на кафедру психології https://nubip.edu.ua/node/104181 .

 


В.о. завідувача кафедри психології
Мартинюк Ірина Анатоліївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook