Вдало проведена профорієнтаційна робота – запорука успішної вступної кампанії

12 лютого 2022 року
     Кафедра гідробіології та іхтіології факультету тваринництва та водних біоресурсів продовжує профорієнтаційну роботу згідно плану на 2022 рік та відвідує загальноосвітні школи з якими протягом багатьох років працюють викладачі кафедри.
 
     У січні 2022 р. відвідали Тарасівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Київської області в. о. завідувача кафедри гідробіології та іхтіології Наталія Рудик-Леуська та асистент кафедри Антон Климковецький, з якою вже співпрацюють протягом багатьох років. Під час зустрічі з учнями школи велику зацікавленість виявила презентація нашого факультету, що ознайомила учнів зі спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура». Різноманіття та кількість дисциплін, що дають змогу закласти фундамент знань та створення сучасних прогресивних кейсів для подальшої трудової діяльності у сфері рибогосподарської галузі.
     Також відбулася зустріч з директором школи Тамарою Кучеренко та вчителями, які готують вступників до університету за профільними предметами: вчителем біології Надією Мігай та вчителем української мови Лесею Климковецькою.
     Завдяки плідній роботі з Тарасівською ЗОШ І-ІІІ ступенів на факультеті тваринництва та водних біоресурсів за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» нині навчаються студенти:
  • Володимир Поліщук студент 2 курсу ОС «Бакалавр», який приймає активну участь у житті кафедри гідробіології та іхтіології, навчальної лабораторії «Охорони декоративних гідробіоннтів» та є членом гуртка «Акваріумістика»;
  • Дмитро Коновальчук студент ОС «Магістр», який вивчає та вдосконалює програму «Охорона гідробіоресурсів», чому й присвячена магістерська робота.
 
     Слід відмітити, що завдяки співпраці, вкотре учні Тарасівської ЗОШ беруть активну участь у підготовчих курсах та олімпіадах для вступу в НУБіП України та є постійними учасниками Дня відкритих дверей на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.
     Наступним етапом профорієнтаційної роботи асистента Антона Климковецького була зустріч з учнями середньої загальноосвітньої школи № 222 м. Києва та директором Віктором Шевкоплясом, учні якої є теж постійними гостями нашого факультету.
     Наш колега ознайомив присутніх з правилами вступної кампанії на 2022‒2023 навчальний рік та спеціальностями, за якими ведеться підготовка на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, перспективи, які чекають на них після закінчення Університету.
     Під час обговорення учнів зацікавили питання щодо рибогосподарської діяльності в Україні, яка є найперспективніша з точки зору збільшення рибної продукції нашої країни та її експорту за кордон. Деякі учні вже висловили своє бажання навчатися в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
 
     Після обговорень, викладачі кафедри побажали учням успіхів при складанні ЗНО та зустрічі в НУБіП України в статусі СТУДЕНТА нашого Університету.
 
 
 
Кононенко Руслан,

 декан факультету тваринництва та водних біоресурсів 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook