Спортивні баталії першокурсників: міні-футбол, стрітбол

4 вересня 2014 року
Спортивні майданчики НУБіП України

     1 вересня після традиційного свята Дня знань та урочистої посвяти в першокурсники пройшли змагання з міні-футболу та стрітболу, де нове університетське поповнення мало змогу показати себе, як-то кажуть, у всій спортивній красі. І надзвичайно приємно, що до нашого університету прийшла така не лише розумна, а й спортивна молодь.


     Одночасно на двох майданчиках НУБіП України проводилися змагання з міні-футболу та стрітболу. За перемогу у них боролись понад 200 учасників.


     Стрітбол (вуличний баскетбол) популярний на сьогодні серед молоді вид спорту. Своє бажання стати учасниками змагань виявило 6 команд університету. Після напружених і видовищних баталій трійка призерів виглядала наступним чином: 1-ше місце виборола команда ННІ земельних ресурсів і правознавства, 2-ге технічного ННІ, а 3-тє — ННІ рослинництва, екології і біотехнологій.


     Змагання з міні-футболу пройшли за олімпійською системою. Від факультетів чи навчально-наукових інститутів на ігровому майданчику НУБіП України грало по 5 чоловік.


     У боротьбі за 3-тє місце на полі зійшлися команди агробіологічного факультету та ННІ земельних ресурсів і правознавства. В результаті бронзовими призерами чемпіонату з рахунком 5:1 стали спортсмени агробіологічного факультету. За два перші місця змагались команди факультетів інженерії агробіосистем та економічного. Фінал закінчився з рахунком 6:3 на користь інженерів.

     Та найцікавішим у цих змаганнях виявився все ж суперфінал з міні-футболу. У ньому змагалися переможці — студенти факультету інженерії агробіосистем і команда викладачів та співробітників університету. Отож, з результатом 6:3 перемогу здобула команда справжніх футболістів — викладачів та співробітників НУБіП України.


Усіх учасників спортивного дійства привітали проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Сергій Кваша, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитро Черкашин, завідувач кафедри фізичного виховання Сава Бринзак та ст. викладач Микола Костенко. Вони і провели церемонію нагородження та вручили призерам чемпіонату заслужені грамоти.

Дякуємо всім учасникам за захоплюючу гру!
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook