Кафедра романо-германських мов і перекладу запросила на навчання учнів Оболонського району м. Києва

3 лютого 2022 року
     28 січня 2022 р. доцент кафедри романо-германських мов і перекладу Оксана Тепла для презентації спеціальності 035.041 «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша англійська)» завітала до середньої загальноосвітньої школи № 9 Оболонського району м. Києва, у якій учні починають вивчати англійську та другу іноземну мову (польську, французьку, німецьку) з 1-го класу. Більшість школярів не мала жодної інформації про Університет, тому питань було багато.

   Оксана Тепла надала довідкову інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, його місцерозташування й інфраструктуру, покликання на сайт Університету, вебсторінки гуманітарно-педагогічного-факультету і кафедри романо-германських мов і перекладу.

   Учнів цікавили переваги навчання в НУБіП України, зокрема за спеціальностю 035.041 «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша англійська)», можливості для саморозвитку в позанавчальній діяльності, наявність гуртків, спортивних секцій. З особливим інтересом школярі слухали про можливість отримання «подвійного диплома», проходження виробничої практики за кордоном.

     Доцент Тепла О. запросила учнів взяти участь у Всеукраїнській Олімпіаді для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти, проінструктувала щодо електронної реєстрації, що триватиме до 15 квітня 2022 року.
     Між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та середньою загальноосвітньої школи № 9 Оболонського району м. Києва укладено договір про співробітництво та організацію взаємовідносин.

Личук Марія,
завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook