Зустрічі студентства з проректором Сергієм Квашою продовжуються: розмовляли про навчання, естетику студентського життя та здоров’я

9 грудня 2021 року
     Сергій Кваша – проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку вкотре зініціював зустріч із студентами аби почути їх думку, бажання та прохання на пряму. Сергій Миколайович спільно із директором студентського містечка Сергієм Стецюком відвідали гуртожиток №6 та № 8.

     Також в зібранні взяли участь заступники деканів з виховної роботи відповідних факультетів: у гуртожитку №6 – Харченко С.В. (гуманітарно-педагогічний факультет) та Савчук Т.Л. (факультет ветеринарної медицини), а у гуртожитку № 8, де мешкають студенти агробіологічного факультету та гуманітарно-педагогічного факультету, присутнім був заступник декана Овчаренко В.М.
     Зустріч розпочалась із привітань студентів із виходом на очний формат навчання. Проректор звернувся до студентів з пропозицією спільно вирішувати поточні питання, у тому числі й проблемні, також він попросив із розумінням ставитися одне до одного у цей непростий період, адже час, який ми переживаємо, є періодом великих випробувань для Університету. Сергій Миколайович схвильований станом здоров’я студентів, він вкотре закликав берегти себе та оточуючих: уникати скупчення людей, використовувати захисні маски, антисептики та при найменших симптомах негайно звертатись до лікаря.

     За традицією, проректор сконцентрував увагу на естетиці студентського життя. Університет – це велика структура, яка сьогодні дуже динамічно розвивається і чимало проблем внутрішнього університетського життя пов’язані саме з динамічною еволюцією. Керівництво й викладацький колектив – це усвідомлює, але найбільше розуміння потрібно саме зі студентської сторони, яка й є найефективнішим учасником усіх змін і перетворень, що відбуваються у навчальному закладі. Студентство – найелітніший прошарок сучасного суспільства, генератор розвитку. Сергій Кваша закликав молодь, не гаяти час сидячи в гуртожитку, а відвідувати гуртки/спортивні секції/розважальні заходи/концерти, робити все, щоб «золота пора студентства» пройшла насичена яскравими емоціями та незабутніми враженнями, адже саме ці події назавжди закарбуються у ваших серцях.

     Спілкування з Сергієм Миколайовичем видалось цікавим та результативним для обох сторін. Проте головною метою таких зборів залишається встановлення теплих, дружніх відносин між адміністрацією та студентами, підтримка атмосфери довіри та взаємоповаги, яка сприятиме подальшому успішному розвитку університету і задоволенню потреб студентів.

     Наостанок проректор нагадав, що кожен з присутніх має бути гордістю батьків та держави, її світлим майбутнім, саме студенти є гарантом процвітання нашої держави. Навчайтесь, розвивайте свої здібності, удосконалюйтесь аби в майбутньому про українських вчених знав весь світ!

Марта Колич,
фахівець студентського містечка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook