Продовжено прийом документів до магістратури за умов контракту

30 липня 2014 року

 30 липня 2014 року під головуванням керівника університету Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання приймальної комісії.

За інформацією відповідального секретаря приймальної комісії Семена Волошина подано 15421 заяву на денну форму навчання на освітньо-професійні програми підготовки фахівців ОКР «Бакалавр». Із них – 1380 оригіналів. До десятки найпопулярніших напрямів підготовки входять «Правознавство», «Філологія (переклад)», «Комп’ютерні науки», «Біотехнологія», «Економіка підприємства», «Фінанси і кредит», «Соціальна педагогіка», «Маркетинг», «Геодезія, картографія та землеустрій», «Економічна кібернетика».

Також підбито підсумки вступних випробувань на програми підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» на базі ОКР «Молодший спеціаліст».  

Під час засідання йшлося про результати прийому студентів до магістратури. На сьогодні на денну форму навчання зараховано 1712  осіб, а на заочну –  867 осіб. Прийнято рішення з 5 по 15 серпня продовжити прийом документів на додатковий набір на програми підготовки ОКР «Магістр» за умов контракту. Іспити для таких вступників заплановані на 16-17 серпня 2014 року.

 
Прес-служба НУБіП України
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook