WorldFood Ukraine - 2021

2 листопада 2021 року

02 листопада 2021 року члени циклової комісії маркетингу і торгівлі відвідали XXIV Міжнародну виставку продуктів харчування і напоїв WorldFood Ukraine.

WorldFood Ukraine – 2021 – подія, на яку чекала вся food-індустрія цілий рік, та перша виставка, що відбулася в червоній зоні.WorldFood Ukraine - найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв, орієнтована на виробників і постачальників продуктів харчування та напоїв, працівників переробних підприємств, дистриб'юторів, експортерів, імпортерів, представників продуктового рітейлу, ресторанного бізнесу України та інших країн тощо.

На виставці було представлено понад 200 компаній-учасниць з Бельгії, Грузії, Індії, Італії, Йорданії, Казахстану, Латвії, Литви, Польщі, Туреччини, України, Франції, Шрі-Ланки. Крім знайомства з учасниками виставки, викладачі взяли участь у дегустації нових продуктів харчування та відвідали алею новинок, яка, як ніколи, була насичена продуктами від виробників, які не перестають дивувати споживачів новими ідеями і рішеннями в умовах мінливих споживчих потреб.

Також на одному майданчику з "WorldFood Ukraine" відбулася виставка вина і алкогольної продукції Wine&Spirits Ukraine 2021 – головний B2B захід Східної Європи, а також місце зустрічі виробників вина та спиртних напоїв з усього світу з сомельє, імпортерами, дистриб'юторами, представниками роздрібного та ресторанного бізнесу всіх областей України та країн світу.

Дякуємо за запрошення, чекаємо на XXV Міжнародну виставку продуктів харчування і напоїв WorldFood Ukraine-2022.

Ірина Вінник, голова циклової комісії маркетингу і торгівлі


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook