Український навчально-науковий інституту якості біоресурсів та безпеки життя прозвітував про діяльність

28 червня 2014 року
Києво-Святошинський р-н, с.м.т. Чабани, вул. Машинобудівників, 7

26 червня про діяльність Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України (Український навчально-науковий інститут якості біоресурсів та безпеки життя) звітував директор Мельничук С.Д.

Головним завданням лабораторії є проведення незалежних державних експертиз, відпрацювання нових методів та технологій у сферах виробництва і лабораторних досліджень, розробка систем управління та контролю за якістю, а також підготовка і підвищення кваліфікації кадрів. Наразі УЛЯБП АПК може виконувати понад 500 видів досліджень згідно національних та міжнародних стандартів, її колектив бере участь у розробці, адаптації і вдосконаленні методів дослідження показників якості і безпеки сировини та продукції АПК, їх стандартизації та впровадженні у виробництво.
Лабораторія надає послуги з молекулярної діагностики продукції рослинництва та тваринництва, визначення показників безпеки в продукції рослинництва і тваринництва, гідрохімічних показників якості води, реєстрації засобів захисту рослин (ЗЗР), а також проводить агрохімічні та мікробіологічні дослідження ґрунту, діагностику хвороб та фітопатологічну експертизу продукції рослинництва і грибівництва.
Згідно вимог міжнародних стандартів до діяльності випробувальних лабораторій, співробітники УЛЯБП АПК постійно підвищують свою кваліфікацію як в Україні, так і за її межами — в Японії, Німеччині, Франції, США. Сучасна ж технічна база та наявність висококваліфікованого персоналу дають також можливість проводити тут підготовку і перепідготовку спеціалістів вітчизняних та зарубіжних лабораторій.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook