Розпочалося рейтингове оцінювання викладачів

4 листопада 2021 року

4 листопада під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання рейтингової комісії університету у онлайн-форматі. На засіданні були присутні проректори Василь Шинкарук, Вадим Кондратюк, Вадим Ткачук, декани факультетів, директори ННІ, секретарі рейтингових комісій факультетів та ННІ, члени експертних підкомісій.

Засідання розпочалося зі вступного слова Станіслава Ніколаєнка. У своєму виступі ректор університету акцентував увагу учасників онлайн-зустрічі на низці важливих питань щодо організацій освітнього процесу у НУБіП України, серед яких:

  • якість дистанційного навчання та постійний контроль з боку деканатів та директорів за дотриманням технічних вимог до проведення онлайн-занять;
  • моніторинг кількості відрахованих студентів – з початку року таких вже більше чотирьох сотень;
  • щодо ситуації з опаленням навчальних корпусів та гуртожитків тощо.

Про терміни рейтингового оцінювання науково-педагогічних працівників у 2021 році присутніх поінформував голова рейтингової комісії університету, проректор Василь Шинкарук. Електронну форму для зведення рейтингових показників факультети та інститути отримали вже сьогодні. Рейтингові комісії факультетів та інститутів свою перевірку проведуть наприкінці листопада, а вже з 6 грудня експертні групи рейтингової комісії університету розпочнуть перевіряти достовірність поданих даних, правильність їх оформлення. Допомагати з'ясовувати ситуацію на кожній кафедрі їм будуть секретарі рейтингових комісій факультетів та ННІ. В умовах карантину цю роботу переведено у дистанційний формат, спілкування відбувається засобами електронної пошти, онлайн-зустрічей тощо.

Про вимоги до заповнення електронної рейтингової звітності, недопущення фальсифікації показників діяльності НПП, наслідки, які можуть очікувати викладачів, що навмисно надали недостовірні дані поінформував секретар рейтингової комісії Ярослав Рудик.

Про особливості розподілу членів експертних груп для перевірки різних видів діяльності НПП поінформував проректор Василь Шинкарук.

Наприкінці зустрічі за пропозицією ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбувся обмін думками між учасниками засідання з окремих аспектів підбиття рейтингових підсумків, а також прозвучали відповіді голови рейтингової комісії Василя Шинкарука на питання з боку деканів факультетів та директорів ННІ.

Таким чином, рейтингове оцінювання 2021 року офіційно розпочалося. Бажаємо продуктивних результатів усім учасникам та успішної роботи членам рейтингових комісій факультетів та навчально-наукових інститутів.

Ярослав Рудик,
секретар рейтингової комісії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook