|
N
|
Дата випуску
|
Назва
|
Автор(и)
|
|
ПІДРУЧНИКИ
|
|
1
|
2010
|
Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі: підручник для студ. ОКР "Магістр" спец. 8.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", напряму підготовки "Харчові технології та інженерія"
|
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
|
|
2
|
2016
|
Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі
|
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Слободянюк, Н.М.; Леонова, Б.І.; Крижова, Ю.П.
|
|
3
|
2021
|
Технологія риби та морепродуктів. Ч. 1
|
Лебська, Тетяна Костянтинівна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Голембовська, Наталія Володимирівна; Менчинська, Аліна Анатоліївна; Іванюта, Анастасія Олександрівна
|
|
4
|
2022
|
Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса
|
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Ніколаєнко, Микола Станіславович; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Ісраелян, Валентина Миколаївна; Даниленко, Світлана Григорівна; Гудзенко, Максим Миколайович
|
|
5
|
2023
|
Сучасні методи досліджень сировини і харчових продуктів
|
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Корнієнко, Валентина Іванівна; Хижняк, Світлана Володимирівна; Крижова, Юлія Петрівна; Ніколаєнко, Микола Станіславович; Войціцький, Володимир Михайлович; Андрощук, Олександр Сергійович
|
|
6
|
2023
|
Технологічне обладнання м’ясопереробних підприємств. Ч. І
|
Сарана, Віктор Володимирович; Василів, Володимир Павлович; Бурова, Зінаїда Андріївна; Муштрук, Михайло Михайлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна
|
|
7
|
2023
|
Загальні технології харчової промисловості
|
Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна; Ніколаєнко, Микола Станіславович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Тимчук, Алла Вікторівна
|
|
8
|
2024
|
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
|
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Ніколаєнко, Микола Станіславович; Берник, Ірина Миколаївна; Швець, Олег Віталійович; Толок, Галина Арсенівна; Науменко, Тетяна Вікторівна; Рибчинський, Родіон Станіславович
|
|
9
|
2024
|
Технологічне обладнання м’ясопереробних підприємств
|
Сарана, Віктор Володимирович; Василів, Володимир Павлович; Бурова, Зінаїда Андріївна; Муштрук, Михайло Михайлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна
|
|
10
|
2024
|
Загальні технології харчової промисловості
|
Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна
|
|
НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ
|
|
1
|
2014
|
Навчально-методичний посібник до вивчення дисципліни „Основи фізіології та гігієни харчування” для студентів напряму підготовки 6.051.701 „Харчові технології та інженерія” денної форми навчання: навчально-методичний посібник
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
2
|
2014
|
Теоретичні основи харчових технологій: методичний посібник до виконання лабораторних робіт для студентів з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
|
Тищенко, Людмила Миколаївна
|
|
3
|
2014
|
Навчальний посібник "Технологія виготовлення рибного борошна" для студентів за напрямком підготовки "Харчові технології та інженерія" спеціальність – 8.05170105 "Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів" : навчальний посібник
|
Віннов, О.С.; Тищенко, Л.М.
|
|
4
|
2014
|
Біологічно-активні речовини з тваринницької сировини: методичний посібник до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 8.05170104 - «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса»
|
Штонда, Оксана Анатоліївна
|
|
5
|
2014
|
Технологія галузі : навчальне видання. Ч.І. Методичний посібник до виконання лабораторних робіт для студентів з напряму підготовки “Харчові технології та інженерія” (спеціальність 8.05170104 - «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса»)
|
Штонда, Оксана Анатоліївна
|
|
6
|
2014
|
Біологічно-активні речовини з тваринницької сировини : методичний посібник до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 8.05170104 - «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса»
|
Штонда, Оксана Анатоліївна
|
|
7
|
2014
|
Технологія галузі : навчальне видання. Ч.І. Методичний посібник до виконання лабораторних робіт для студентів з напряму підготовки “Харчові технології та інженерія” (спеціальність 8.05170104 - «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса»)
|
Штонда, Оксана Анатоліївна
|
|
8
|
2016
|
Навчально- методичний посібник для виконання лабораторних робіт із Методи контролю показників якості тваринних жирів для студентів напряму підготовки 6.051701 „ Харчові технології та інженерія” денної форми навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
9
|
2016
|
Навчально-методичний посібник для підготовки до заліку з дисципліни «Технологія галузі» для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
|
Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
10
|
2016
|
Технологія м’ясних консервів: навчальний посібник
|
Крижова, Юлія Петрівна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
|
|
11
|
2017
|
Технологія виготовлення рибного борошна : навчальний посібник для студентів за спеціальністю 181«Харчові технології» спеціалізації «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів»
|
Віннов, Олексій Сергійович; Менчинська, Аліна Анатоліївна
|
|
12
|
2017
|
Технологія переробки риби : навчальний посібник
|
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Темніханов, Юрій Джавдатович; Менчинська, Аліна Анатоліївна; Голембовська, Наталія Володимирівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
13
|
2017
|
Навчально- методичний посібник для виконання лабораторних робіт із "Методи контролю показників якості тваринних жирів" для студентів спеціальності 181 – “Харчові технології”, денної форми навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
14
|
2018
|
Технологія переробки риби. Методи аналізу
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Голембовська, Наталія Володимирівна; Менчинська, Аліна Анатоліївна; Андрощук, О.С.; Тулуб, Д.О.
|
|
15
|
2018
|
Навчально-методичний посібник для виконання лабораторних робіт із для студентів ОС “Бакалавр” спеціальності 181 – “Харчові технології” денної форми навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
16
|
2018
|
Управління якістю та безпечністю продовольчої сировини та харчових продуктів
|
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Слива, Юлія Володимирівна; Сілонова, Наталія Борисівна
|
|
17
|
2019
|
Навчально- методичний посібник для виконання лабораторних робіт із «Методи контролю показників якості тваринних жирів» для студентів ОС “Бакалавр” спеціальності 181 – “Харчові технології”, денної форми навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
18
|
2022
|
Мікроструктурний аналіз м’яса і м’ясних продуктів
|
Хомич, Володимир Тимофійович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Мазуркевич, Тетяна Анатоліївна; Стегней, Жанна Георгіївна
|
|
19
|
2023
|
Сенсорний аналіз
|
Голембовська, Наталія Володимирівна; Крижова, Юлія Петрівна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Ісраелян, Валентина Миколаївна
|
|
20
|
2024
|
Sensory analysis
|
Holembovska, N.V.; Kryzhova, Y.P.; Bal-Prylypko, L.V.; Slobodyanyuk, N.M.; Israelіan, V.M.; Rozhkov, Yu.G.; Androschuk, O.S.; Dorozhko, V.V.
|
|
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
|
|
1
|
2014
|
Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
|
Лебська, Тетяна Костянтинівна; Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
2
|
2014
|
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія білкових продуктів з риби і морепродуктів» для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» : методичні вказівки
|
Віннов, Тетяна Костянтинівна; Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
3
|
2014
|
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
|
Лебська, Тетяна Костянтинівна; Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
4
|
2014
|
Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Біологічно активні речовини з риби та морепродуктів» для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» : методичні вказівки
|
Голембовська, Наталія Володимирівна; Менчинська, Аліна Анатоліївна
|
|
5
|
2014
|
Методичні вказівки до вивчення дисципліни „Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю” для студентів напряму підготовки 6.150.701 „Харчові технології та інженерія” денної форми навчання : методичні вказівки
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
6
|
2014
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Харчові технології” для студентів напряму підготовки 6.051.701 „Харчові технології та інженерія” денної форми навчання : методичні вказівки
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Очколяс, Олена Миколаївна
|
|
7
|
2014
|
Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни „Харчові технології” для студентів напряму підготовки 6.051.701 „Харчові технології та інженерія” денної форми навчання : методичні вказівки
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
8
|
2014
|
Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Основи наукових досліджень та технічної творчості» для студентів напряму підготовки 6.051.701 „Харчові технології та інженерія” денної форми навчання : методичні вказівки
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
9
|
2014
|
Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Біологічно активні речовини з риби та морепродуктів» для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»: методичні вказівки
|
Голембовська, Наталія Володимирівна; Менчинська, Аліна Анатоліївна
|
|
10
|
2014
|
Технологія переробки риби: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів з напряму підготовки 6.090201 “Водні біоресурси та аквакультура”
|
Лебська, Тетяна Костянтинівна; Іванюта, Анастасія Олександрівна
|
|
11
|
2014
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт „Харчова хімія” для студентів напряму підготовки 6.051.701 „Харчові технології та інженерія” денної форми навчання : методичні вказівки
|
Тищенко, Л.М.
|
|
12
|
2014
|
Методичні вказівки до виконання і оформлення курсових проектів з дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для студентів із спеціальності 8.05170104 - “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”: методичні вказівки
|
Штонда, Оксана Анатоліївна
|
|
13
|
2014
|
Методичні вказівки до виконання і оформлення курсових проектів з дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для студентів із спеціальності 8.05170104 - “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”: методичні вказівки
|
Штонда, Оксана Анатоліївна
|
|
14
|
2016
|
Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни “Фізико – хімічні та біохімічні основи переробки м’яса та м’ясопродуктів” для студентів напряму підготовки 6.051701 ―Харчові технології та інженерія
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
15
|
2016
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Загальні технології харчових виробництв. Дослідження показників якості води” для студентів напряму підготовки 6.051701 « Харчові технології та інженерія» денної форми навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
17
|
2016
|
Методичні вказівки до вивчення дисципліни Технологія галузі для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
|
Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
18
|
2016
|
Методичні вказівки до вивчення дисципліни Актуальні проблеми галузі для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
|
Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
19
|
2016
|
Методичні вказівки до вивчення дисципліни „Сучасні методи досліджень галузі” для студентів напряму підготовки 6.051.701 „Харчові технології та інженерія” денної форми навчання
|
Крижова, Юлія Петрівна; Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
20
|
2016
|
Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів ОС «Бакалавр» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» (спеціалізація – «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів»)
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
21
|
2017
|
Технологія галузі: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів ОC «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Частина І
|
Менчинська, Аліна Анатоліївна; Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
22
|
2017
|
Технологія галузі: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів ОКР «Бакалавр» з напряму підготовки «Харчові технології та інженерія». Частина ІІ
|
Менчинська, Аліна Анатоліївна; Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
23
|
2017
|
Технологія галузі: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів ОC «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія». Частина ІІІ
|
Менчинська, Аліна Анатоліївна; Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
24
|
2017
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія жирів і жирозамінників» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 „ Харчові технології” заочної форми навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Очколяс, Олена Миколаївна
|
|
25
|
2017
|
Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни “Фізико – хімічні та біохімічні основи переробки м’яса та м’ясопродуктів” для студентів спеціальності 181 “Харчові технології”
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
26
|
2017
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Загальні технології харчових виробництв. Дослідження показників якості води” для студентів спеціальності 181 – “Харчові технології”, денної форми навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
27
|
2017
|
Методичні вказівки лабораторне обладнання для студентів спеціальності 181 – “Харчові технології” денної та заочної форм навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
28
|
2017
|
Методичні рекомендації для підготовки до екзамену з дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів» для студентів напряму підготовки 181 “Харчові технології” денної форми навчання
|
Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
29
|
2017
|
Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Біологічно-активні речовини з риби та морепродуктів» для студентів ОС «Магістр» спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
30
|
2017
|
Технологія галузі: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів ОC «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Частина І
|
Менчинська, Аліна Анатоліївна; Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
31
|
2017
|
Технологія галузі: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів ОКР «Бакалавр» з напряму підготовки «Харчові технології та інженерія». Частина ІІ
|
Менчинська, Аліна Анатоліївна; Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
32
|
2017
|
Технологія галузі: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів ОC «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія». Частина ІІІ
|
Менчинська, Аліна Анатоліївна; Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
33
|
2017
|
Методичні вказівки до вивчення дисципліни Актуальні проблеми галузі для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
|
Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
34
|
2018
|
Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни “Фізико – хімічні та біохімічні основи переробки м’яса та м’ясопродуктів” для студентів ОС "Бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології"
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
35
|
2018
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Загальні технології харчових виробництв. Дослідження показників якості води” для студентів ОС “Бакалавр” спеціальності 181 – “Харчові технології” денної форми навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
36
|
2018
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія м’яса” для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
|
Крижова, Юлія Петрівна
|
|
37
|
2018
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія виготовлення рибного борошна» для студентів ОC «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітня програма «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» денної форми навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Пилипчук, О.С.; Менчинська, Аліна Анатоліївна
|
|
38
|
2018
|
Технологія переробки продукції тваринництва: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів ОC «Бакалавр» спеціальності 204. «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» денної і заочної форм навчання
|
Тищенко, Л.М.; Пилипчук, О.С.; Сніжко, О.О.
|
|
39
|
2018
|
Методичні вказівки «Лабораторне обладнання» для студентів ОС "Бакалавр" спеціальності 181 – «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
40
|
2019
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Загальні технології харчових виробництв. Дослідження показників якості води” для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», денної форми навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
41
|
2019
|
Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни “Фізико – хімічні та біохімічні основи переробки м’яса та м’ясопродуктів” для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології»
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
42
|
2019
|
Методичні вказівки лабораторне обладнання для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна
|
|
43
|
2019
|
Методичні вказівки до виконання технологічних розрахунків консервних заводів і цехів у дипломному проектуванні для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
|
Крижова, Юлія Петрівна
|
|
44
|
2019
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Сучасні методи досліджень галузі” для студентів ОС «Магістр» спеціальності 181 „Харчові технології ” денної та заочної форм навчання
|
Крижова, Юлія Петрівна; Тулуб, Діана Олександрівна
|
|
45
|
2020
|
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для студентів ОС «Магістр» напряму підготовки 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
|
Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
46
|
2020
|
Методичні рекомендації для підготовки до екзамену з дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів» для студентів напряму підготовки 181 “Харчові технології” денної форми навчання
|
Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
47
|
2020
|
Методичні вказівки до вивчення дисципліни Актуальні проблеми галузі для студентів ОС «Магістр» спеціальності 181 "Харчові технології" освітньої програми «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
|
Голембовська, Наталія Володимирівна; Ісраелян, Валентина Миколаївна
|
|
48
|
2020
|
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної бакалаврської роботи для студентів спеціальності 181 – «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Харсіка, Ірина Анатоліївна
|
|
49
|
2020
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Загальні технології харчових виробництв. Дослідження показників якості води” для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», денної форми навчання
|
Слободянюк, Наталія Михайлівна; Харсіка, Ірина Анатоліївна
|
|
50
|
2020
|
Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
|
Крижова, Юлія Петрівна
|
|
51
|
2020
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія консервування плодів та овочів” для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
|
Крижова, Юлія Петрівна
|
|
52
|
2020
|
Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни Теоретичні основи харчових технологій для студентів напряму підготовки – 181 «Харчові технології»
|
Ткаченко, Людмила Миколаївна; Ісраелян, Валентина Миколаївна
|
|
53
|
2020
|
Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни «Технологія виготовлення рибного борошна» для студентів напряму підготовки – 181 «Харчові технології»
|
Пилипчук, Оксана Станіславівна
|
|
54
|
2021
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Сучасні методи досліджень галузі” для студентів ОС «Магістр» спеціальності 181 „Харчові технології” денної та заочної форм навчання
|
Крижова, Юлія Петрівна
|
|
55
|
2021
|
Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни «Гігієна та санітарія галузі» для студентів напряму підготовки – 241 «Готельно-ресторанна справа»
|
Пилипчук, Оксана Станіславівна
|
|
56
|
2022
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія м’яса” для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
|
Крижова, Юлія Петрівна
|
|
57
|
2022
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „ТЕХНОЛОГІЯ КОНСЕРВУВАННЯ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ” для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
|
Крижова, Юлія Петрівна
|
|
58
|
2022
|
Методичні вказівки до вивчення дисципліни Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки м'яса
|
Ісраелян, Валентина Миколаївна
|
|
59
|
2022
|
Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Контроль якості і безпеки продукції рибопереробної галузі"
|
Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
60
|
2022
|
Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Сенсорний аналіз"
|
Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
61
|
2023
|
Методичні вказівки до виконання технологічних розрахунків напівфабрикатів та ковбасних продуктів у дипломному проектуванні для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 „Харчові технології” денної та заочної форм навчання
|
Крижова, Юлія Петрівна;
Слободянюк, Наталія Михайлівна
|
|
62
|
2023
|
Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Технологічні розрахунки, облік і звітність у м’ясопереробній галузі» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
|
Крижова, Юлія Петрівна
|
|
63
|
2024
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія консервування плодів та овочів”
|
Крижова, Юлія Петрівна
|
|
64
|
2024
|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Сучасні методи досліджень галузі”
|
Крижова, Юлія Петрівна
|