Календар подій

пн
1
вт
2
ср
3
чт
4
пт
5
сб
6
нд
7
пн
8
вт
9
ср
10
чт
11
пт
12
сб
13
нд
14
пн
15
вт
16
ср
17
чт
18
пт
19
сб
20
нд
21
пн
22
вт
23
ср
24
чт
25
пт
26
сб
27
нд
28
пн
29
вт
30
ср
31
чт
1
пт
2
сб
3
нд
4

29.07.2024 – 4.08.2024

Списком
По днях тижня

Понеділок
29.07.2024

Ректорат: залучаємо абітурієнтів та дбаємо за комфорт у гуртожитках

29 липня 2024 року

29 липня 2024 року відбулося засідання ректорату, присвячене вступній кампанії, підготовці кампусу до нового навчального року та плануванню діяльності на поточний тиждень. Відкриваючи його, проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій 

Вікторія Дітчик: магістратура з міжнародних відносин як наступний крок до успішної професійної реалізації!

29 липня 2024 року

Розкажіть про себе.— Мене звати Вікторія Дітчик, отримавши диплом бакалавра, закінчивши у минулому році заклад вищої освіти м. Львова, я працевлаштувалась у міжнародну компанію на роботу. За рік роботи я зрозуміла, що не зроблю кар’єру, якщо не буду мати повну вищу освіту. 

Знання – основа, практика – шлях до вдосконалення

29 липня 2024 року

Студенти юридичного факультету цьогоріч, як завжди, повернулись з навчальних та виробничих практик з новими навичками, набутим досвідом і незабутніми враженнями.Навчальна та виробнича практики є  

Міжнародне науково-педагогічне стажування професора кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Марини Сердюк у рамках програми Erasmus+ фото

29 липня 2024 року

Міжнародне науково-педагогічне стажування для викладачів є важливою складовою професійного розвитку. 

Військова відзнака – нашому колезі!

29 липня 2024 року

Нашого колегу – доктора сільськогосподарських наук, завідувача кафедри таксації лісу та лісового менеджменту, професора Андрія Білоуса, нагороджено відзнакою Міністра оборони України «Хрест Сухопутних військ». 

Молодь обирає фах енергетика в НУБіП України

29 липня 2024 року

Вибір професії є одним із важливих та надзвичайно відповідальних моментів у житті кожної людини, оскільки є запорукою успішної самореалізації людини в суспільстві.  

Магістр Юлія Шаркова вступає на бакалаврську програму «Нутриціологія здорового харчування»: йду на бакалаврат за базовими глибинними професійними знаннями фото

29 липня 2024 року

Юлія, розкажіть трохи про себе і про свій професійний вибір.— Мене звати Юлія Шаркова, мені 28 років. 

Вероніка Кондратюк мріє стати здобувачкою програми «Психологія» фото

29 липня 2024 року

Розпочався прийом документів на навчання. Перші цьогорічні вступники завітали до НУБіП України. Серед них – і майбутні психологи. 

Студенти-агроінженери проходять виробничу практику в умовах СТОВ «Вільшанка» Черкаської області

29 липня 2024 року

Для студентів, виробнича практика є одним із важливих видів навчальної роботи. Недаремно в ОПП «Агроінженерія» першого рівня вищої освіти на таку складову запрограмовано 210 годин навчального навантаження. 

Вівторок
30.07.2024

Майбутня студентка факультету ветеринарної медицини Вікторія Маньковська: «Те, що ми знаємо, – обмежено, а те, що ми не знаємо, – нескінченно»

30 липня 2024 року

Добрий день! Розкажіть коротко про себе, яка ваша мрія?— Добрий день! Мене звати Маньковська Вікторія, мені 20 років. 

Юлія Бреус: «Обирай факультет харчових технологій – це твій шлях до омріяної спеціальності»

30 липня 2024 року

Спеціальність 229 «Громадське здоров’я» – ґрунтовна освітня програма для абітурієнтів з повною загальною освітою, які прагнуть працювати у сфері охорони здоров’я, займатись питаннями збереження, дослідження та політики забезпечення здоров’я населення на рівні на 

Історичний візит міністра освіти, культури, спорту, науки і технологій Японії Моріяма Масахіто до ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» фото

30 липня 2024 року

29 липня 2024 колектив ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» мав за честь зустрічати міністра освіти, культури, спорту, науки і технологій ЯПОНІЇ Моріяма Масахіто.  

Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів ‒ міжнародні призери Чемпіонатів Європи з академічного веслування та веслування на човнах «Дракон»

30 липня 2024 року

Студенти 2 курсу спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва – Якобчук Богдан та Якобчук Данило є майстрами спорту та членами збірної України з академічного веслування.  

Зустрічі випускників факультету тваринництва та водних біоресурсів фото

30 липня 2024 року

В Національному університеті біоресурсів і природокористування України є дуже гарна традиція – через кожні п’ять років проводити зустрічі випускників. Минають роки, багато подій відбувається у житті кожного, хто навчався в університеті. 

Ольга Сидорчук: шлях до пізнання себе або мій пріоритет – гуманітарно-педагогічний факультет фото

30 липня 2024 року

Дівчина, з якою ми запланували зустріч, – неординарна особистість. На її думку, життєвий досвід – це не тільки знання, отримані з підручників, а й відчуття та емоції, які виникають упродовж навчання, допомагаючи засвоюватись знанням. 

Яскравий старт «Літньої школи з геодезії та землеустрою 2024» привітали ректор Вадим Ткачук і голова Нацагентства Андрій Бутенко фото

30 липня 2024 року

Літня пора для студентів першого й другого курсів факультету землевпорядкування НУБіП України – це період проходження цікавих і пізнавальних геодезичних практик. 

Вікторія Гуцал обирає освітньо-професійну програму «Облік і аудит» в НУБіП України

30 липня 2024 року

Вікторія Гуцал у цьому році закінчує Заліщицький фаховий коледж, є творчою особистістю, має активну життєву позицію, багато мрій та сподівань, тому навчання планує продовжити в НУБіП України за 

Євген Кущинський: вступаю в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, хочу опанувати фах автоматника

30 липня 2024 року

Розпочалася вступна кампанія 2024 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 

Делегація НУБіП відвідала «Житомирську політехніку» фото

30 липня 2024 року

30 липня 2024 року до Житомирської політехніки з ознайомчими візитом завітали представники керівництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, – проректор з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації Глазунова Олена Григорівна та пр 

Випускник Богуславського академічного ліцею № 1 Богдан Іванченко для навчання обирає спеціальність «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» фото

30 липня 2024 року

Розкажіть кілька слів про себе.— Я закінчив опорний заклад освіти Богуславський академічний ліцей №1 і хочу стати фахівцем у тій галузі, яка мені подобається, а саме – логістичних транспортних системах. 

Середа
31.07.2024

Ліза Сушицька: обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України фото

31 липня 2024 року

Розкажіть про себе.— Мене звати Сушицька Ліза, мені 17 років, і я з Києва. З дитинства проводила багато часу біля тварин, адже народилась у родині ветеринарного лікаря. 

Відкрита лекція ректора Вадима Ткачука в University of Reading (Велика Британія)

31 липня 2024 року

30 липня 2024 року розпочався візит делегації університету до Університету Редінг (University of Reading) на чолі з ректором університету Вадимом Ткачуком та за участі Олександра Лабенка 

Україна − це Європа, НУБіП України − мій європейський вибір!

31 липня 2024 року

Віталіно, добридень, розкажіть декілька слів про себе?— Мене звати Кухар Віталіна, проживаю в місті Київ. Навчалася в ліцеї № 59. 

НУБіП– мрія поколінь: абітурієнт 2024 року

31 липня 2024 року

З-поміж численних розмов з абітурієнтами НУБіПу привернула увагу щира – без перебільшення – сповідь молодої жінки, яка має не зреалізовану через поважні життєві обставини мету. 

Вибір Ірини Грінченко – НУБіП України: мрію стати справжнім професіоналом-журналістом фото

31 липня 2024 року

У розпалі вступної кампанії-2024 абітурієнти радо розповідають про себе. 

Анна Міндер: обираю трендову творчу спеціальність «Садово-паркове господарство» в НУБіП України

31 липня 2024 року

Продовжуючи цикл інтерв’ю з абітурієнтами ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України, сьогодні нашою співрозмовницею є Анна Міндер, випускниця і медалістка київського Еколого-природничого ліцею. 

Кафедра ландшафтної архітектури та фітодизайну дякує магістру Олексію Пархоменку за допомогу в забезпеченні енергетичної автономії!

31 липня 2024 року

Продовжувати працювати і навчатися в нинішні непрості часи як ніколи актуальне і життєвонеобхідне питання, але разом з тим і складне. 

Зустріч з випускниками: продовжуємо співпрацю з ТОВ «БЕРТУ УКРАЇНА»

31 липня 2024 року

На кафедрі надійності техніки відбулась зустріч з випускниками, які пройшли курс навчання на факультеті конструювання та дизайну за спеціальність 133 «Галузеве машинобудування» освітньо-професійною програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробни 

Владислав Кікаленко і Богдан Лінський – мріємо стати активними учасниками економічного розвитку України!

31 липня 2024 року

Цими днями лави студентської спільноти спеціальності 051 «Економіка» економічного факультету  НУБіП України поповнили однокласники з м. 

Студентська жіноча збірна з пляжного футболу – срібний призер Чемпіонату міста Києва та у п’ятірці найкращих в Україні фото

31 липня 2024 року

Протягом липня 2024 року у «Місті спорту», що в столичному Гідропарку проходили ігри Чемпіонату міста Києва з пляжного футболу серед жіночих команд. 

Марина Зерницька із Київщини обирає ОП «Англійська мова та друга іноземна» фото

31 липня 2024 року

Марино, вітаю, розкажіть про себе.— Я, Зерницька Марина, проживаю в селі Данилівка Київської області. 

Із глибоким сумом повідомляємо, що пішов із життя кандидат біологічних наук Анатолій Вертійчук

31 липня 2024 року

З глибоким сумом повідомляємо, що на 87 році 31 липня 2024 року пішов із життя кандидат біологічних наук, доцент, декан зооінженерного факультету (1981-1986 р.), практик, талановитий вчений та педагогАНАТОЛІЙ ІВАНОВИЧ ВЕРТІЙЧУК 

Активного готуємося до початку нового 2024-2025 навчального року

31 липня 2024 року

31 липня за головування проректора з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації Олени Глазунової відбулася традиційна нарада із заступниками деканів факультетів та директорів ННІ з навчальної роботи. 

Михайло Закаблук мріє навчатися за спеціальністю 181 «Харчові технології»

31 липня 2024 року

Технології проникають у всі сфери життя, не оминувши й харчову індустрію. Харчові технології постійно розвиваються, і новітні розробки та інновації в їжі кардинально змінюють наш раціон. 

Четвер
1.08.2024

Анастасія Бадуліна із Сумщини про свій вибір освітньої-професійної програми «Облік і аудит» фото

1 серпня 2024 року

Підійшов до завершення період подання заяв випускниками шкіл до закладів вищої освіти й визначення ними омріяної спеціальності та освітньої програми. 

Сестри з Чернігівщини Ольга та Діана вступають на освітньо-професійну програму «Облік і аудит» у НУБіП України

1 серпня 2024 року

Вибір професії – важливий крок кожної людини. Для прийняття правильного рішення необхідно враховувати як власні побажання, психологічні особливості, так і потреби ринку праці. 

Підсумки творчого конкурсу на спеціальність 017 «Фізична культура і спорт» фото

1 серпня 2024 року

Завершилася подача заяв на ОС «Бакалавр» спеціальності 017 «Фізична культура і спорт». На цю спеціальність в НУБіП України було подано 64 заяви. За підсумками двох сесій творчого конкурсу успішно склали вступні випробування 47 абітурієнтів. 

Випускник Старокостянтинівської загальноосвітньої школи №1 Денис Коловоротний: моя мрія стати висококваліфікованим агроінженером

1 серпня 2024 року

Чому вас зацікавила саме інженерна спеціальність?— Мені завжди подобалися технічні системи, вузли і агрегати різних машин та устаткування. 

Катерина Панасюк обирає «Психологію» в НУБіП

1 серпня 2024 року

Вітаю! Розкажіть, будь ласка, про себе?— Вітаю! Я – Катерина Панасюк, мені 17 років. Все життя прожила у місті Черкаси та цьогоріч завершила навчання із золотою медаллю в Загальноосвітній школі I-III ступенів №34. 

Ph.D. Очна робоча зустріч з аспірантами КНР

1 серпня 2024 року

У рамках взаємодії та комунікації з іноземними здобувачами, за спільної ініціативи відділу аспірантури та ННЦ міжнародної діяльності, 30 липня 2024 року в НУБіП України була проведена очна робоча зустріч з аспірантами гуманітарно-педагогічного та юридичного факультетів.  

НУБіП України впевнено тримає лідерські позиції у винахідницькій діяльності

1 серпня 2024 року

ЄвроОсвіта оприлюднила оновлений рейтинг університетів України за показниками винахідницької діяльності за 6 місяців поточного року. 

Відкрито школу операторів будівельної техніки в Немішаївському фаховому коледжі фото

1 серпня 2024 року

01 серпня 2024 року – знаковий день! 

Вадим Голубєв із Бобровиці впевнено обирає першим пріоритетом спеціальність «Харчові технології» фото

1 серпня 2024 року

Добрий день. Розкажіть про себе.— Добрий день, мене звати Вадим Голубєв, проживаю в м. Бобровиця Чернігівської області, в цьому році закінчив Бобровицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1. 

Олександр Деньга обирає магістерську програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»: «Хочу мрію зробити успішним стартапом!»

1 серпня 2024 року

На вулиці літо і у приймальних комісіях «гаряче», адже вступна кампанія по всій країні перебуває у самому розпалі. 

П'ятниця
2.08.2024

Ігор Негода вступає на освітню програму «Управління персоналом»: «Нові знання відкривають нові можливості!» фото

2 серпня 2024 року

Із початком вступної компанії, яка продовжує відбуватися у надскладних умовах воєнного стану в нашій країні, кафедра управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України продовжує зна 

Розширюємо співпрацю з університетами Великої Британії

2 серпня 2024 року

 У межах робочого візиту до Великої Британії ректор Вадим Ткачук провів зустріч з ректором Університету Редінг Робертом Ван де Нортом (Robert Van de Noort).  

Даніель Федоров із міста Черкаси обирає спеціальність 202 «Захист та карантин рослин»!

2 серпня 2024 року

Вітаємо! Розкажіть кілька слів про себе та чому обрали Національний університет біоресурсів і природокористування України?— Я закінчив 11 класів ЗОШ № 12 м. Черкаси, проте мій зв'язок із природничими науками почався ще з 9 класу. 

Проректор Олена Глазунова: від успішної вступної кампанії до якісної освіти

2 серпня 2024 року

31 липня 2024 року завершився перший етап вступної кампанії до закладів вищої освіти для вступників на бакалаврські освітні програми, а саме подання заяв. В умовах воєнного стану процес подачі документів відбувався переважно в електронній формі через особисті кабінети вступників. 

Студмістечко: підготовка до нового навчального року в розпалі

2 серпня 2024 року

02 серпня відбулася традиційна нарада із завідувачами та каштелянами гуртожитків за участі Світлани Шаповал – начальниці відділу охорони праці та Олексія Мельника – голови профспілкової організації студентів та аспірантів. 

Співробітники факультету тваринництва та водних біоресурсів продовжують практику закордонного стажування по програмам Ізраїльської агенції міжнародного співробітництва фото

2 серпня 2024 року

З 15 по 26 липня 2024 року Ізраїльською агенцією міжнародного співробітництва Міністерства закордонних справ (MASHAV) спільно з Міжнародним сільськогосподарським тренінг-центром (< 

Субота, неділя
3-4.08.2024

Вихованці шкільного лісництва традиційно вибирають НУБіП !

3 серпня 2024 року

   Вітаю. Дякую, що погодилися на інтерв’ю. Розкажіть кілька слів про cебе та чому Вашим вибором є НУБіП України? Чому вважаєте НУБіП найкращим університетом для навчання? 

Рада роботодавців механіко-технологічного факультету: покращуємо якість підготовки фахівців, спільно реагуємо на виклики сьогодення фото

3 серпня 2024 року

   Традиційно в рамках заходів до Дня Університету у період оновлення навчально-методичних комплексів дисциплін спеціальностей відбулося засідання ради роботодавців механіко-технологічного факультету. 

Юрій Аксенін: моє захоплення електротехнологіями та енергозбереженням визначило мій вибір університету

3 серпня 2024 року

Почалася важлива пора подання заяв вступників і приймальна комісія активно працює з абітурієнтами, надаючи всіляку консультаційну допомогу. Серед них – випускник Еколого-природничого ліцею №116 міста Києва Юрій Аксенін. 

Випускник Академічного ліцею ім. братів Шеметів Максим Максименко: моя мрія стати висококваліфікованим спеціалістом у сфері підприємницької та торгової діяльності

4 серпня 2024 року

Доброго дня, Максиме. Скажіть, будь ласка, чому Вас зацікавила саме спеціальність «Підприємництво та торгівля»? 

Олександра Шрам – майбутня власниця свого бізнесу

4 серпня 2024 року

Добрий день, Олександра! Чому обрали НУБіП України?— Цьогоріч я закінчила школу і бажаю навчатися далі, щоб у майбутньому стати успішною у підприємницькій справі, реалізувати себе у житті. 

Ярослава Безкровна: «Мій вибір – спеціальність "Філологія" в НУБіП України»

4 серпня 2024 року

Добрий день, Ярославо! Розкажіть, будь ласка, трішки про себе.— Мене звати Безкровна Ярослава, мені 17. Цього року я закінчила КЗ «Компаніївський ліцей» з відзнакою «За високі досягнення у навчанні». 

Ph.D. Вступна кампанія до аспірантури набирає обертів

4 серпня 2024 року

Ось і завершився другий тиждень прийому документів від вступників на освітньо-наукові програми підготовки здобувачів третього рівня вищої освіти «Доктор філософії». В умовах воєнного стану здобуття молоддю  

Вікторія Яцечко мріє стати професіоналом у сфері обліку і оподаткування

4 серпня 2024 року

 Розкажіть коротко про себе (який навчальний заклад закінчили, де проживаєте).— Проживаю в Заліщицькому районі Тернопільської області. Коли ще випускницею школи вступила до Заліщицького коледжу, не могла собі навіть уявити, наскільки цікаву спеціальність обрала. 

Гайд першокурсника НУБіП України: путівник до університетського життя

4 серпня 2024 року

Новий навчальний рік для студентів 1 курсу розпочнеться вже 19 серпня в очному форматі. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook