Календар подій

січень лютий березень квітень травень червень липень серпень вересень жовтень листопад грудень
пн
1
вт
2
ср
3
чт
4
пт
5
сб
6
нд
7
пн
8
вт
9
ср
10
чт
11
пт
12
сб
13
нд
14
пн
15
вт
16
ср
17
чт
18
пт
19
сб
20
нд
21
пн
22
вт
23
ср
24
чт
25
пт
26
сб
27
нд
28
пн
29
вт
30
ср
31
чт
1
пт
2
сб
3
нд
4

15.07.2024 – 21.07.2024

Списком
По днях тижня

Понеділок
15.07.2024

Студентська навчальна практика – заключний етап формування навичок та вмінь з дисципліни «Загальна ентомологія»

15 липня 2024 року

На факультеті захисту росли, біотехнології та екології для ОС «Бакалавр» спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» навчальна дисципліна «Загальна ентомологія» є обов’язковим компоненто 

Завершальний етап навчальної практики студентів першого курсу спеціальності «Агроінженерія»

15 липня 2024 року

Навчальна практика – важлива складова освітнього процесу, особливо для технічних та агрономічних спеціальностей. 

Навчально-ознайомча практика для студентів на базі ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція»

15 липня 2024 року

З 08 до 12 липня 2024 року на базі ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція» проходила навчально-ознайомча практика для студентів 2 курсу агробіологічного факультету під керівництвом доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинницт 

У серпні розпочнеться прийом заявок для участі студентів в програмі стажувань Mitacs Globalink Research Internship (Канада)

15 липня 2024 року

  Програма Mitacs Globalink Research Internship – це міжнародна ініціатива для іноземних студентів з Австралії, Бразилії, Китаю, Колумбії, Франції, Німеччини, Гонконгу, Індії, Мексики, Тайваню, Тунісу, Великобританії, США та України для дослідницького стажування у Канаді. 

Завершилася практика з агрозоології для студентів спеціальності 202 «Захист та карантин рослин»

15 липня 2024 року

Завершальним етапом вивчення агрозоології на I курсі спеціальності 202 «Захист та карантин рослин» є навчальна практика з дисципліни. 

Другокурсники освітньої програми «Агроінженерія» проходять навчальну практику з сільськогосподарських машин фото

15 липня 2024 року

Відповідно до вимог освітньої програми «Агроінженерія», бакалаври другого курсу наприкінці четвертого семестру підготовки повинні прикладним характером підсилити кругозір набутих інженерних знань у рамках навчальних практик.  

Богдан Левда з Донеччини: налаштований розвиватися та вмотивований навчатися за освітньою програмою «Облік і аудит» в НУБіП України фото

15 липня 2024 року

Незабаром стартуватиме подання заяв абітурієнтами до закладів вищої освіти з визначенням ними омріяної спеціальності й освітньої програми. Багато вчорашніх одинадцятикласників продовжують вагатись у своєму виборі. 

Чому я обрала та продовжую обирати спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в НУБіП України?

15 липня 2024 року

Привіт! Я студентка групи МВ-20003б Даша Щукіна. А на цих фото біля ботанічного саду НУБіП України ти бачиш моїх однокурсників, які стали моїми друзями! 

Успішний результат практичної діяльності студентів-міжнародників першого курсу

15 липня 2024 року

Студенти першого курсу, що навчаються за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», протягом 10 червня – 07 липня пройшли навчально-ознайомчу практику з фаху. 

У фокусі ректорату вступна кампанія та жнива в навчально-дослідних господарствах

15 липня 2024 року

15 липня 2024 року під головуванням ректора Вадима Ткачука відбулося засідання ректорату. 

Студмістечко: поселення працівників у гуртожитки

15 липня 2024 року

Традиційно кожного року перед початком навчального року відбувається засідання Комісії з поселення працівників університету в гуртожитки студентського містечка та проведення заходів з оптимізації використання житлового фонду гуртожитків. Під головуванням  

Студенти 2 курсу агробіологічного факультету опановують на практиці отримані теоретичні знання з фітопатології

15 липня 2024 року

Епізод 2. Великоснітинське НДГ ім. О.В. МузиченкаПрактика з фітопатології у студентів 2 курсу 4 та 5 груп агробіологічного факультетету припала на дуже спекотні дні. 

Вівторок
16.07.2024

Комплексні дослідження полезахисних лісових смуг

16 липня 2024 року

Одним із важливих завдань аграрного сектору України є стабілізація та підвищення стійкості агроекосистем. У цьому контексті важливим методом оптимізації стану агроекосистем є підтримання ефективного функціонування полезахисних лісосмуг. 

Здобувачі ОП «Облік і аудит» про своє навчання і кар'єру з нагоди Дня бухгалтера та аудитора України

16 липня 2024 року

     Щорічно, з 2004 року в Україні відзначають професійне свято – День бухгалтера, а з 2018 року це свято носить нову назву – «День бухгалтера і аудитора». 

«З дитинства знала, що моя майбутня професія буде пов’язана з тваринами» – ці крилаті слова від майбутньої студентки факультету ветеринарної медицини Амалії Зан фото

16 липня 2024 року

Спілкування з цією дівчиною зачаровує, бо вона й сама така – чарівна, а ще розумна, поміркована та впевнена у собі. З такими юними дівчатами хочеться говорити ще і ще. 

Спеціальність «Міжнародні відносини» в НУБіП України для мотивованих і цілеспрямованих – Владислав Петренко з Кіровоградщини

16 липня 2024 року

 Добрий день, Владиславе. Дякую, що погодилися на інтерв’ю. Розкажіть кілька слів про себе.— Добрий день! Я з Кіровоградської області, захоплююся правознавством, історією і програмуванням. 

Наука і практика – їх взаємозв’язок на користь суспільства та довкілля

16 липня 2024 року

Орієнтири сприяння веденню лісового господарства на засадах сталого розвитку глибоко інтегровані в навчальну та наукову діяльність ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України. 

Гостьові лекції від випускників факультету інформаційних технологій: досвід, практичні поради для студентів під час навчальної практики

16 липня 2024 року

Застосування сучасних цифрових інструментів на практиці та зустрічі з випускниками факультету, які працюють за різними напрямами в ІТ-індустрії, надає сьогоднішнім студентам впевненості у своїх силах.Одним із запрош 

Урожай 2024: перший сніп навчально-дослідних господарств НУБіП України

16 липня 2024 року

У ці спекотні липневі дні навчально-дослідні господарства університету розпочали жнива-2024.Першими до збирання ранніх зернових приступили у Великоснітинському НДГ ім. О.В. 

Ознайомчо-навчальна практика з ґрунтознавства для майбутніх агрономів

16 липня 2024 року

Під керівництвом к.с.-г.н. Валерія Носенка, доцента кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. 

Дмитро Войтенко та Микита Полежай з Дніпропетровщини: ми обираємо спеціальність «Професійна освіта» в НУБіП України! фото

16 липня 2024 року

Коли починається вибір майбутньої професії та спеціальності для навчання? Які параметри впливають на вибір закладу вищої освіти? Чим керується вступник та його батьки, які теж мають неабиякий вплив на вибір абітурієнтом місця для навчання та спеціальності? 

Практична підготовка для студента спеціальності «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» – важливий етап його підготовки як фахівця

16 липня 2024 року

Студентська практика – невід'ємна частина навчального процесу, яка дозволяє закріпити теоретичні знання та набути практичних навичок. 

Сімейні традиції, трендова спеціальність «Садово-паркове господарство» та рейтинг ЗВО – основні передумови вибору НУБіП України Анастасією Сокол

16 липня 2024 року

Вибір професії є одним з найважливіших та найвідповідальніших рішень у житті кожної людини. Це не просто вибір роду занять, а фундаментальний крок, який визначає майбутній життєвий шлях. 

Середа
17.07.2024

Студенти-агробіологи 2 курсу набувають практичного фаху з фітопатології Епізод 3: с. Пшеничне, Агрономічна дослідна станція фото

17 липня 2024 року

Завершення практики з фітопатології для студентів 1, 2 та 3 груп 2 курсу агробіологічного факультету проходило в НДГ «Агрономічна дослідна станція». 

Вступна кампанія 2024: «день Ч» для претендентів у магістратуру

17 липня 2024 року

Цьогорічна вступна кампанія в університеті набирає обертів. Але якщо для молодих українців, які вступають на бакалаврат, ще є час, адже прийом документів розпочинається 19 липн 

Нарада з деканами та директорами: нагальні питання підготовки до нового навчального року і проведення вступної кампанії

17 липня 2024 року

17 липня 2024 року під головуванням ректора Вадима Ткачука відбулася нарада з деканами факультетів та директорами навчально-наукових інститутів, присвячена нагальним питанням життєдіяльності університету. 

Четвер
18.07.2024

Кафедра тракторів і автомобілів випускає перших трактористів-аграріїв: нове покоління професіоналів

18 липня 2024 року

На кафедрі тракторів і автомобілів відбулася державна кваліфікаційна атестація слухачів з підготовки кваліфікованих робітників за професією 8331 «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» категорії А1 (ДСПТО 833 

Вебінар: «Можливості підтримки українських науковців у Великобританії під час війни»

18 липня 2024 року

 Як українські науковці можуть продовжувати свої дослідження в умовах війни? Які можливості відкриваються для них у Великій Британії та як їх використати? 

Вебінар: «Можливості підтримки українських науковців у Великобританії під час війни»

18 липня 2024 року

 Як українські науковці можуть продовжувати свої дослідження в умовах війни? Які можливості відкриваються для них у Великій Британії та як їх використати? 

Ніжинський агротехнічний інститут реалізує проєкти із встановлення сонячних панелей для сталого електропостачання і підвищення енергоефективності

18 липня 2024 року

З початку повномасштабного вторгнення знищено і захоплено більше половини електрогенеруючих об’єктів України. Електростанції стали особливо частими об’єктами ракетних і безпілотних атак, які спровокували масові відключення електроенергії по всій Україні. 

Вебінар: «Можливості підтримки українських науковців у Великобританії під час війни»

18 липня 2024 року

 Як українські науковці можуть продовжувати свої дослідження в умовах війни? Які можливості відкриваються для них у Великій Британії та як їх використати? 

Вебінар: «Можливості підтримки українських науковців у Великобританії під час війни»

18 липня 2024 року

 Як українські науковці можуть продовжувати свої дослідження в умовах війни? Які можливості відкриваються для них у Великій Британії та як їх використати? 

П'ятниця
19.07.2024

Вступна кампанія 2024: розпочався прийом заяв і документів на бакалаврат фото

19 липня 2024 року

19 липня. Сьогодні в приймальній комісії НУБіП України – велелюдно: розпочався прийом заяв і документів на бакалаврат. 

Навчальна практика студентів спеціальності «Cадово-паркове господарство» із дисципліни «Квітникарство»

19 липня 2024 року

Студенти 3 курсу нтн та 2 стн спеціальності «Cадово-паркове господарство» пройшли навчальну практику із дисципліни «Квітникарство». 

Жнива в навчально-дослідних господарствах у полі зору ректорату фото

19 липня 2024 року

Жнива ранніх зернових в навчально-дослідних господарствах НУБіП України підійшли до свого піку. 

Додаткова фінансова підтримка для вступників: державні гранти фото

19 липня 2024 року

Цьогоріч вступники, які претендують на навчання на контракті, матимуть унікальну можливість отримати додаткову фінансову підтримку — державний грант. Це допоможе частково покрити вартість навчання на будь-якій бакалаврській програмі (або на програмі підготовки медика). 

Субота, неділя
20-21.07.2024

Едуард Ференц: ще за навчання у Мукачівському фаховому коледжі поставив собі за мету стати студентом факультету ветеринарної медицини НУБіП України фото

20 липня 2024 року

До Вашої уваги інтерв'ю із майбутнім абітурієнтом, випускником ВСП університету «Мукачівський фаховий колледж» Едуардом Ференцом. 

«Тринадцятий» зробив правильний вибір! Тільки НУБіП! Тільки Менеджмент!

20 липня 2024 року

17 липня 2024 року на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України відбулась особлива подія! 

Дар'я Голік з Переяслава: планую вступати на факультет ветеринарної медицини саме в НУБіП України

20 липня 2024 року

Вибір майбутньої професії – важливий крок в житті кожної людини. Кожен її вибирає в слушний для себе час. Моя співрозмовниця – не зовсім звична, адже їй всього 14 років. 

Студенти магістратури освітньої програми «Облік і аудит» стали переможцями конкурсу «Управління підприємством в ERP-системі»

20 липня 2024 року

Сучасні глобалізаційні процеси та інтенсифікація використання інформаційних технологій у різних секторах економіки сприяють трансформації бізнесу, стають інструментами впливу на його розвиток. 

Навчальна практика з основ керування технікою: тиждень перший – «Основи керування тракторами»

20 липня 2024 року

На базі лабораторій кафедри надійності техніки з 03 по 07 червня 2024 року проходив перший тиждень навчальної практики з основ керування студентів факультету конструювання та дизайну: ІІ курсу, групи Гмаш-2201 та І курсу, Гмаш-2303ст. 

Ілля Полінкевич із Київщини: вважаю, що навчання та співпраця з проєктом «Агрокебети» – це ідеальний старт в аграрному секторі фото

21 липня 2024 року

Вітаю, Ілля. Дякую, що погодилися на інтерв’ю. Розкажіть кілька слів про себе.— Добрий день. Дякую, що запросили мене на інтерв’ю. Я народився на Київщині у м. Вишневе, де і провів дитячі роки та закінчив початкову школу, а потім - ліцей. 

Успіх студентської збірної НУБіП України зі спортивної боротьби на XIX літній Універсіаді України з вільної та греко-римської боротьби

21 липня 2024 року

14-16 липня у місті Львів у спортивному комплексі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького відбулася XIX літня Універсіада України з вільної та греко-римської боротьби 2024.  

Ph.D. Початок вступної кампанії до аспірантури 2024 фото

21 липня 2024 року

Загалом, навчання в аспірантурі вимагає багато сил, адже лише для самих наполегливих – це шлях для реалізації наукових проєктів, в поєднанні з практичним досвідом, обробкою даних, участі у конференціях, проходженні міжнародних програм стажування. 

Навчальна практика з основ керування технікою: тиждень другий – «Основи керування зернозбиральними комбайнами»

21 липня 2024 року

На базі лабораторій кафедри надійності техніки з 10 по 14 червня 2024 року проходив другий тиждень навчальної практики з основ керування студентів факультету конструювання та дизайну: ІІ курсу, групи Гмаш-2201 та І курсу, Гмаш-2303ст. 

Випускник бакалаврату КНУ ім. Тараса Шевченка Павло Шалабай обирає навчання в магістратурі НУБіП України на ОП «Адміністративний менеджмент» на проєкті «Агрокебети»

21 липня 2024 року

Незважаючи на серйозні виклики, з якими зіштовхнувся агросектор України в останні роки через воєнні дії, освітянський проєкт «Агрокебети» продовжує викликати значний інтерес серед патріотичної й талановитої молоді. 

Хто куди – а ми до НУБіП!

21 липня 2024 року

Вступна кампанія — це завжди бентежний і відповідальний період для абітурієнтів та їхніх батьків. Правильний вибір навчального закладу та спеціальності може стати вирішальним кроком на шляху до майбутньої кар'єри, тому підготовка та інформованість відіграють ключов 

Завершення технологічної практики з робототехніки та безпілотних літальних апаратів на кафедрі конструювання машин і обладнання

21 липня 2024 року

Студенти групи ГМаш-2202, спеціалізації «Робототехнічні системи та комплекси» успішно завершили навчальну практику на кафедрі конструювання машин. 

Дарія Струк: НУБіП України найкращий ЗВО для здобуття фаху фінансиста!

21 липня 2024 року

Щороку перед майбутніми випусниками-школярами відкривається новий та цікавий світ самостійності. Тисячі вступниць та вступників обирають де, та за яким фахом здобувати вищу освіту. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook