Календар подій

20.11.2023 – 26.11.2023

Списком
По днях тижня

Понеділок
20.11.2023

Засідання навчально-методичної ради

20 листопада 2023, 13:30

     Засідання навчально-методичної ради відбудеться 20 листопада 2023 року о 13:30 в аудиторії 301 навчального корпусу №3.Порядок денний 

Розвиток землевпорядної освіти в контексті набуття Україною членства в ЄС фото

20 листопада 2023 року

  16 листопада 2023 року на факультеті землевпорядкування НУБіП України у гібридному форматі відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Розвиток землевпорядної освіти в контексті набуття Україною членства в ЄС», що була приурочена до 30-річчя кафедри землевпо 

Вчена рада ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження розглянула дорожню карту з підвищення ефективності освітнього процесу та науково-інноваційної діяльності інституту

20 листопада 2023 року

  Вчена рада ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження провела чергове осіннє розширене засідання і розглянула низьку важливих питань.  

Ментальнісно-терапевтичний потенціал проблематики філософсько-наукового аспірантського гуртка «Проєктивність онтометодологій» в українській (по)воєнній дійсності

20 листопада 2023 року

Отут я стою під замисленим небом на чорних вітрах світових веремій, і в сутичці вічній святого з ганебним світлішає розум зацькований мій Ліна Костенко  

Підбиваючи підсумки XVI Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців»: понад 100 учасників з 20 освітніх закладів України!

20 листопада 2023 року

  16 листопада 2023 року кафедра теорії та історії держави і права провела чергову ХVІ Всеукраїнську науково-практичну онлайн-конференцію «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» для здобувачів фахової передвищої освіти та першого (бакалаврського), другого (маг 

День відкритих дверей на факультеті інформаційних технологій для випускників коледжів та технікумів

20 листопада 2023 року

  16 листопада 2023 року факультет інформаційних технологій НУБіП України знову відчинив свої двері для випускників коледжів і технікумів України. 

Продовжуються ігри у молодіжній лізі м. Києва з баскетболу та баскетболу 3х3 серед чоловічих команд

20 листопада 2023 року

  На п'ятому ігровому тижні чемпіонату столиці серед молодіжних команд відбулося п'ять матчів групового етапу. Два з них провели в понеділок, один – у середу, ще два – в четвер.   В обох групах між собою зіграли лідери. 

Ректорат: в центрі уваги захисти магістерських робіт та завершення фінансового року

20 листопада 2023 року

  20 листопада 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене питанням організації екзаменаційної сесії, виховному процесу, завершенню фінансового року.  

У Центрі інноваційних технологій сталого свинарства факультету тваринництва та водних біоресурсів відбувся перший міжнародний науковий захід

20 листопада 2023 року

 Факультет тваринництва та водних біоресурсів активно розвиває науково-дослідні зв’язки з провідними закладами вищої освіти європейського регіону.  Одним із аспектів міжнародної діяльності факультету є реалізація грантового проекту Erasmus+ «Sustainable Lives 

Студенти спеціальності «Садово-паркове господарство» представили проєктні роботи екзаменаційній комісії

20 листопада 2023 року

   Відбувся успішний захист випускних магістерських робіт студентів спеціальності 206 – Садово-паркове господарство денної форми навчання.  

Двері для абітурієнтів Заліщицького фахового коледжу – відкриті!

20 листопада 2023 року

  У ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» серед комплексу заходів профорієнтаційної роботи важливе місце має проведення Днів відкритих дверей. 

Ph.D. Ключові проблеми підготовки докторів філософії – конференція «Третій рівень освіти в Україні: становлення та тенденції»

20 листопада 2023 року

  Впродовж 17-19 листопада у с. Світязь Волинської області відбулась VII Міжнародна науково-практична конференція «Третій рівень освіти в Україні: становлення та тенденції», організатором якої є ВНУ імені Лесі Українки. 

Природокористування і якість життя – поради лікаря: модель харчування для кращого функціонування мозку

20 листопада 2023 року

    Уповільнення старіння, не лише молодший зовнішній вигляд, але передусім запобігання вікових функціональних втрат – один з найбільших викликів для сучасної науки. Існують різні підходи та інструменти, так званого, «антиейджингу». 

Відкрите практичне заняття для студентів спеціальності «Фізична культура і спорт» з дисципліни «Теорія і методика викладання плавання»

20 листопада 2023 року

  Плавання – це унікальний вид спорту, корисний як для дорослих, так і для дітей. Плавання дозволяє не тільки зміцнити здоров'я, а й покращити зовнішній вигляд. 

Вівторок
21.11.2023

Розширене засідання ректорату

21 листопада 2023, 9:00

  

Створюй власну карʼєрну траєкторію разом з нами!

21 листопада 2023, 0:00

Найкращі університети країни об'єднуються задля твого світлого кар'єрного майбутнього Саме зараз  

З Днем Гідності та Свободи!

21 листопада 2023 року

     Шановні викладачі, студенти, співробітники!     Революційні події в Києві 2013-2014 років – один із переломних моментів в історії незалежної України. 

Ректорат: організоване завершення навчального року та успішний аудит системи управління якістю освітнього процесу

21 листопада 2023 року

  21 листопада 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату.  

Навчально-методична рада затвердила кандидатури голів Екзаменаційних комісій та каталоги вибіркових дисциплін освітніх програм підготовки бакалаврів та магістрів на 2024-2025 н. р.

21 листопада 2023 року

  Чергове засідання навчально-методичної ради, яке відбулось 20 листопада 2023 року відкрив голова ради Вадим КОНДРАТЮК. Він презентував порядок денний, який одноголосно схвалили та розпочали засідання. 

Осінню сесію онлайн-вебінарів 2023 р. просвітницького проєкту кафедри теорії та історії держави і права для школярів «Школа знавців права» завершено

21 листопада 2023 року

  Триває другий рік війни. Увага наукової спільноти спрямована на висвітлення проблем правового регулювання в умовах воєнного стану та на повоєнний період. Але є сфера суспільного життя, яка постійно перебуває у полі зору держави і є актуальною як у воєнний період, так і в мирні часи. 

Ph.D. Засідання науково-методичної ради гарантів – нагальні питання підготовки здобувачів ступеня доктора філософії фото

21 листопада 2023 року

  Під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Миколайовича Кваші 20 листопада відбулось засідання науково-методичної ради гарантів. 

Відчувати пульс життя студентства: ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся зі старостами академічних груп та студентським активом університету

21 листопада 2023 року

  Останній місяць осені – традиційна пора зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка зі старостами академічних груп денної форми навчання та студентським активом університету. 

Засідання вченої ради механіко-технологічного факультету фото

21 листопада 2023 року

   16 листопада 2023 року, відбулося чергове засідання вченої ради механіко-технологічного факультету.  

День Гідності та Свободи – нариси сучасної історії державності (ВІДЕО)

21 листопада 2023 року

  В Україні 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи.    

Середа
22.11.2023

Засідання Вченої ради Університету

22 листопада 2023, 11:00

     22 листопада 2023 року об 1100 в ауд. 

Вчена рада: реалізація програми «Голосіївська ініціатива 2025», якість освітнього процесу і практичного навчання в Ніжинському агротехнічному інституті

22 листопада 2023 року

  22 листопада 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання вченої ради, на якому розглядалися низка важливих питань життєдіяльності університету. 

Магістри факультету тваринництва та водних біоресурсів успішно склали кваліфікаційний іспит та захистили випускні роботи

22 листопада 2023 року

  На факультеті тваринництва та водних біоресурсів з 10 по 21 листопада тривала фахова атестація здобувачів освіти ОС «Магістр» за спеціальностями 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 207 – «Водні біоресурси та аквакультура».   

Підтримка та розвиток співпраці з Університетом Редінг (Велика Британія)

22 листопада 2023 року

  У рамках діючого проєкту Capacity building of Ukrainian researchers for sustainable livelihoods: socio-economic development делегація від НУБіП України перебуває з робочим візитом в Університеті Редінга. 

Всеукраїнський круглий стіл «Підготовка фахівців для сфери туризму і рекреації» на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму

22 листопада 2023 року

  Здобувачі вищої освіти, практики та академічна спільнота взяли участь у Всеукраїнському круглому столі «Підготовка фахівців для сфери туризму і рекреації» в режимі онлайн, на якому визначили пріоритетні напрямки розвитку підготовки здобувачів вищої освіти як майбутніх фахівців туристичної галузі. 

Науковці економічного факультету: працюємо на результат!

22 листопада 2023 року

    Участь у міжнародному семінарі з підвищення кваліфікації в рамках Twinning проєкту «Capacity building of Ukrainian researchers for sustainable livelihoods: socio-economic development», що був організований Університетом Реддінга (Велика Британія) стала натхеннняим кроком для написання грантової заявки т 

Четвер
23.11.2023

Атестація на підтвердження звання «народний аматорський колектив»

23 листопада 2023, 15:00

 Творчі колективи кафедри культурології продовжують проходити атестацію на підтвердження звання «народний аматорський колектив».  Ролі та виконавці: 

Ph.D. Делегація відділу аспірантури відвідала гуртожиток №4

23 листопада 2023 року

  З метою здійснення контролю за дотриманням правил, вдосконалення умов проживання аспірантів та створення комфортного середовища для наукового розвитку, делегація відділу аспірантури нашого університету здійснила візит до гуртожитку №4. 

Про актуальність діалогу керівництва університету зі старостатом

23 листопада 2023 року

  Керівництво НУБіП і ректор Станіслав Ніколаєнко підтримують активний діалог зі студентством. Крайня така зустріч – зі старостатом і активом відбулася буквально вчора. 

UniGreen hosts a delegation from Ukraine

23 листопада 2023 року

On November 13-17, 2023, within the framework of cooperation with the European Alliance UniGreen, representatives of NULES of Ukraine are visiting the Polytechnic University of Coimbra (Portugal). This event is supported by partners from the Warsaw University of Life Sciences and the Polish International Exchange Agency NAWA. 

Mappa Mundi з’явилася у навчальному корпусі землевпорядників

23 листопада 2023 року

  Навчання майбутніх землевпорядників та геодезистів стане цікавішим, адже у аудиторії 112 навчального корпусу № 6 НУБіП України з’явилася високоякісна репродукція Mappa Mundi – одного із найбільш відомих та значимих картографічних творів в історії людства. 

ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України»: «Слава Вам, хлібороби!»

23 листопада 2023 року

  21 листопада у ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. 

Ph.D. Аспіранти «в шоколаді» (практичні групові тренінги від професорки Інни Осадченко) фото

23 листопада 2023 року

  За ініціативою відділу аспірантури для здобувачів ступеня доктора філософії 22 листопада відбулись захоплюючі тренінги на тему «Як стати майстерним викладачем?» та «Шоколадотерапія» від професорки Осадченко Інни Іванівни. 

П'ятниця
24.11.2023

Стартував третій сезон студентського фахового акселератора «Енергетика сталого розвитку в умовах воєнного стану»

24 листопада 2023 року

  Вже втретє поспіль студентський фаховий акселератор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України відкриває Ольга Буславець, заслужений енергетик України, кандидат технічних наук, Міністр енергетики України у 2020 році.  

Філософія на захисті миру та людяності: результати конкурсу творчих робіт

24 листопада 2023 року

  У рамках проведення "Тижня філософії" до Всесвітнього дня філософії викладачі кафедри філософії та міжнародної комунікації провели конкурс творчих студентських робіт серед студентів усіх фа 

Чоловіча збірна НУБіП України з баскетболу відібралася до ¼ фіналу молодіжної ліги міста Києва

24 листопада 2023 року

  22 листопада у спортивному комплексі ДУІТ відбулася остання гра групового етапу змагань молодіжної ліги з баскетболу. 

Стартував фінал змагань ФВСТ «Колос»

24 листопада 2023 року

  У межах договору про співробітництво між Громадською організацією «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос»та Національним університетом біоресурсів і природокористування України 23-25 листопада 2023 року на спортивній базі НУБіП України було заплановано пров 

Виїзне засідання ректорату: Боярська ЛДС звітує за рік та озвучує перспективи фото

24 листопада 2023 року

  Крайнє на сьогодні виїзне засідання ректорату – семінар під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка пройшло на базі Боярської ЛДС. 

Театр починається з… (Прем'єра театру «Березіль» підтвердила звання «народний аматорський колектив») фото

24 листопада 2023 року

Актор – це месія,а місія в тому,що те, що посіяв крізь радість і втому,збираєш потому.Сергій Губерначук 

Субота, неділя
25-26.11.2023

25 листопада – День пам'яті жертв голодоморів

25 листопада 2023 року

  Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. 

Старостат на механіко-технологічному факультеті: конструктивний діалог перед семестровим контролем знань

25 листопада 2023 року

 22 листопада 2023 року відбулися збори старост академічних груп механіко-технологічного факультету. На зібранні обговорювалися важливі питання завершення навчального процесу у поточному семестрі, вирівнювання показників проміжної атестації та підготовки до екзаменаційної сесії. 

Захист магістерських робіт проєктних менеджерів: фініш у навчанні, але старт у бізнесі

25 листопада 2023 року

  Щороку традиційно кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту готує та випускає в світ професійного зростання випускників ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» – майбутніх проєктних менедже 

Магістри з якості, стандартизації та сертифікації підвели підсумки навчання на засіданні екзаменаційної комісії

26 листопада 2023 року

  21 та 22  листопада 2023 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулося засідання Екзаменаційної комісії для атестації фахівців ОС «Магістр» освітньої програми  «Якість стандартизація та сертифікація»  спеціальності 152 «Метрологія та інфо 

День відкритих дверей в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України

26 листопада 2023 року

   День відкритих дверей – це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до фахової освіти. 

У Бережанському агротехнічному інституті відбувся День відкритих дверей для випускників коледжів лісогосподарського та садово-паркового спрямування фото

26 листопада 2023 року

  Дні відкритих дверей – це особлива подія, коли навчальний заклад відчиняє свої двері для потенційних студентів, щоб вони мали змогу ознайомитися із закладом вищої освіти, його факультетами та спеціальностями. 

До уваги студентів, які відносяться до категорії учасників бойових дій та їх дітей, дирекцій ННІ, деканатів факультетів

26 листопада 2023 року

  Доводимо до відома, що постановою Кабінету Міністрів України від 14.11.2023 р. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook