Календар подій

31.07.2023 – 6.08.2023

Списком
По днях тижня

Понеділок
31.07.2023

Артем Пилипенко обирає першим пріоритетом освітньо-професійну програму першого (бакалаврського) рівня «Економіка підприємства»

31 липня 2023 року

  Артем Пилипенко закінчив Миронівський академічний ліцей №2 Миронівської міської ради Київської області. 

Природокористування і якість життя - поради лікаря: залежності від їжі, її прояви і шляхи подолання

31 липня 2023 року

   Говорячи узагальнено, ми маємо доволі складні взаємовідносини з їжею. Значна частина населення Землі продовжує потерпати від голоду. 

Ректорат: останній день подачі заяв на бюджетні місця бакалаврату

31 липня 2023 року

  31 липня 2023 року відбулося засідання ректорату. 

НУБіП України пропонує вступникам 2023 року та студентам університету 51 освітню програму підготовки бакалаврів, 66 освітньо-професійних та 6 освітньо-наукових програм підготовки магістрів. Запрошуємо на навчання!

31 липня 2023 року

  На сьогодні НУБіП України здійснює підготовку фахівців першого бакалаврського рівня вищої освіти за 51 освітньо-професійними програмами та другого магістерського рівня за 66 освітньо-професійними і 6 освітньо-науковими програмами з 21 галузей знань. 

Ангеліна Михайлова: «Мій вибір – факультет ветеринарної медицини НУБіП України»

31 липня 2023 року

  Більшість випускників коледжів вже мали можливість переконатися у правильності вибору майбутньої професії, яка відповідає інтересам та стане частиною життя. 

Літня школа з геодезії та землеустрою 2023: яскраві враження та обмін досвідом з професіоналами фото

31 липня 2023 року

  Літня пора для здобувачів першого й другого курсів факультету землевпорядкування – це період проходження цікавих і пізнавальних геодезичних практик. 

Вступна кампанія 2023: завершальний день прийому заяв на бакалаврат фото

31 липня 2023 року

  Останній день липня закриває не лише другий місяць літа, а й завершує подачу заяв вступників на бакалаврат. 

Владислав Мозговий обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України фото

31 липня 2023 року

  Для багатьох абітурієнтів 2023 року важливим є правильний вибір не лише спеціальності, але й майбутнього місця навчання. 

Вступна кампанія 2023: магістратура чекає саме на тебе

31 липня 2023 року

  Не встиг ще згаснути останній день прийому заяв на бакалаврат. А у працівників приймальної комісії – вже нова турбота. 

Виробнича практика – важливий крок до опанування фаху інженера-електрика

31 липня 2023 року

  Практична підготовка студентів є обов’язковим компонентом освітньо-професійної підготовки для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» і «Магістр» та відіграє важливу роль в адаптації студентів до сучасних вимог ринку праці.  Виробнича практика студ 

Ph.D. Практичний професійний досвід вступниці до аспірантури Марії Братінової (спеціальність «Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища») фото

31 липня 2023 року

Щирі вітання, пані Маріє, розкажіть, будь ласка, кілька слів про себе.— Я випускниця магістратури факультету землевпорядкування НУБіП України. 

Ангеліна Сіренко – відкриває нові горизонти, обираючи динамічну спеціальність 242 «Туризм і рекреація» фото

31 липня 2023 року

Ми запитали у абітурієнтки: «Чому саме Туризм і рекреація?», адже наразі туристична сфера України переживає складні часи, в країні йде війна і здавалось би розваги не на часі. — Світові експерти стверджують, що після перемоги України над російською навалою очікується великий інтерес до нашої країни сер 

Валерій Корнійко ‒ «Першим пріоритетом обираю спеціальність 207 ‒ "Водні біоресурси та аквакультура"»

31 липня 2023 року

Представтеся, будь ласка?— Мене звати Валерій Корнійко, я випускник Требухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Київської області. 

Ефективна співпраця студентського містечка із профспілковою організацією студентів та аспірантів

31 липня 2023 року

  Завдяки зваженому і раціональному рішенню ректора Станіслава Ніколаєнка, вже з 14 серпня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України розпочнеться навчальний процес. 

Василь Радченко з Київщини: вступаю на гуманітарно-педагогічний факультет, цікавлюсь іноземними мовами

31 липня 2023 року

Доброго дня, Василю! Чому ти вирішив вступати в НУБіП і чому саме на гуманітарно-педагогічний факультет?— Приймаючи рішення щодо свого майбутнього, я розумію, що в наш час просто необхідно добре знати іноземні мови. 

Вівторок
1.08.2023

Виробнича практика у майбутніх деревообробників і меблярів

1 серпня 2023 року

  Навчальний процес завжди рухається паралельно і «в ногу» з потребами виробництва. Лекційні матеріали, відео, лабораторні/практичні роботи це добре, а от перебування в реальному технологічному процесі – неоціненний досвід. 

На факультеті ветеринарної медицини відбувся розширений деканат

1 серпня 2023 року

  31 липня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини 

Чеська Республіка в рамках своєї закордонної допомоги з розвитку пропонує урядові стипендії для навчання в магістратурі або докторантурі у закладах вищої освіти Чехії

1 серпня 2023 року

   Чеська Республіка в рамках своєї закордонної допомоги з розвитку пропонує урядові стипендії для навчання в магістратурі або докторантурі у закладах вищої освіти Чехії. Кандидатам з України на 2024-2025 академічний рік пропонується 20 стипендій. 

Виробнича практика магістрів з галузевого машинобудування

1 серпня 2023 року

  Після аудиторних і дистанційних занять, перевірки засвоєного теоретичного матеріалу під час екзаменаційної сесії, студенти магістратури, які навчаються за спеціальністю «Галузеве машинобудування» факультету конструювання та дизайну роз’їхалися для проходження виробничих практик. 

Дєонісій Луневський обирає спеціальність 229 «Громадське здоров’я» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України, щоб стати фахівцем для підвищення якості і тривалості життя населення

1 серпня 2023 року

Доброго дня. Розкажіть коротко про себе.— Добрий день. Мене звати Дєонісій Луневський, проживаю в с. Усівка Київської області, закінчив Усівську ЗОШ, люблю готувати. 

В умовах надзвичайних викликів на порядку денному питання регулювання конкурентоспроможного розвитку галузей національної економіки

1 серпня 2023 року

  В останній декаді липня завідувач кафедри глобальної економіки, д.е.н., професор Наталія ВДОВЕНКО прийняла участь в міжнародному семінарі «Європейський досвід функціонування організацій виробників рибної продукції та озвучена роль громадських організа 

Чемпіонки України з пляжного гандболу віддають перевагу магістратурі НУБіП

1 серпня 2023 року

  Минулого року Національний університет біоресурсів і природокористування України і ДЮСШ-21 «Броварський фаховий коледж» підписали угоду про співробітництво. 

Богдана Яременко: «Мрію стати студенткою факультету ветеринарної медицини»

1 серпня 2023 року

  Вітаю, мене звати Яременко Богдана Русланівна. 

Середа
2.08.2023

Юлія Коровай: бути бухгалтером – мій особистий вибір, тому вступаю до НУБіП України

2 серпня 2023 року

  Юлія Коровай, випускниця ВСП "Ніжинський фаховий коледж НУБІП України", планує продовжувати навчання на спеціальності «Облік і оподаткування» в НУБіП України. 

НУБіП започатковує науково-дослідний кластер БПЛА та запускає спеціальний курс для навчання викладачів і студентів

2 серпня 2023 року

  Застосування безпілотних літальних апаратів (БПЛА) у сфері природокористування є одним з напрямків науково-практичної роботи факультетів інформаційних технологій та землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Абітурієнтка Альона Лакатош обирає першим пріоритетом спеціальність 081 – Право в НУБіП України

2 серпня 2023 року

  Лакатош Альона Іванівна – майбутня студентка Національного університету біоресурсів і природокористування України, юридичного факультету, спеціальність 081 – Право. 

Павло Паламарчук, студент факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: найкраща пора освітнього процесу – це проходження виробничої практики

2 серпня 2023 року

  Проходження виробничої практики є неоціненним досвідом в житті кожного майбутнього спеціаліста. Вона забезпечує формування професійних здібностей та умінь, які знадобляться в подальшій роботі. 

Ph.D. Іванна Гриневич – вступниця до аспірантури НУБіП України на спеціальність «Екологія» фото

2 серпня 2023 року

Доброго дня, Іванно! Розкажіть, будь ласка, про себе. Чому Ви обрали саме НУБіП України?— У 2021 році я успішно закінчила НУБіП України, отримавши ступінь магістра за спеціальністю «Екологія». 

Ph.D. Реалізація гостьових проєктів «Capacity building of Ukrainian researchers for sustainable livelihoods: socio-economic development» та «UGF» фото

2 серпня 2023 року

  За підтримки ректорату НУБіП України та ініціативи навчально-наукового центру міжнародної діяльності для всіх здобувачів та науковців розпочалася реалізація гостьового проєкту «Capacity building of Ukrainian researchers for sustainable livelihoods: socio-economic development» у співпраці з Університетом Ріддінг. 

Четвер
3.08.2023

Перші кроки майбутніх міжнародників: спочатку навчання в НУБіП України, а потім - кар'єра дипломата

3 серпня 2023 року

  Продовжується прийом документів абітурієнтів на навчання зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України. Вчорашні випускники шкіл обирають фах, а це фактично – перші  

Юлія Завгородня: «Впевнено крокую до мети – стати фахівцем за спеціальністю 181 «Харчові технології», тому вступаю на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України»

3 серпня 2023 року

Добрий день. Розкажіть про себе.— Добрий день. Мене звати Юлія Завгородня, проживаю в селі Линовиця Чернігівської області, закінчила Линовецьку ЗОШ, професійно займаюсь фотографією та цікавлюсь харчовими технологіями. 

Майбутня журналістка Наталія Литвиненко обирає для навчання НУБіП України

3 серпня 2023 року

Наталіє, добрий день. Розкажіть, будь ласка, про себе. Коли Ви вирішили, що вступатимете саме до НУБіП? Що стало вирішальним у Вашому виборі?— Я народилася і живу в Києві. 

Анна Морозова: майбутній фах – це свідомий вибір, тому обираю журналістику

3 серпня 2023 року

  Вибір професії – це важливий крок у доросле життя. В першу чергу – це відповідальність перед батьками, перед суспільством, а найголовніше перед собою! Ця відповідальність полягає в тому, щоб обрати саме свій шлях і впевнено крокувати ним. Робота і все, що з нею пов'язане, займає більшу половину життя людини. 

П'ятниця
4.08.2023

Засідання ректорату

4 серпня 2023, 9:00

04 серпня 2023 року о 900 в ауд. 69 н.к. 1 відбудеться засідання ректорату.  

Викладачі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології на стажуванні в Університеті Вагенінген, Нідерланди фото

4 серпня 2023 року

  Наукове стажування педагогів є важливою ланкою у професійному зростанні та саморозвитку комунікативних й інтернаціональних здібностей. 

Комісія з перевірки готовності навчально-наукових лабораторій завітала на факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

4 серпня 2023 року

  Згідно графіку освітнього процесу для студентів 1 і 2 курсів бакалаврату та магістрів другого року, навчання стартує з 14 серпня, тому дуже важливо аби лабораторії та лекційні аудиторії були повністю готові зустрічати здобувачів освіти. 

Ректорат: готовність до нового навчального року, збір урожаю та плани на серпень

4 серпня 2023 року

  Під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, на якому обговорили актуальні питання життєдіяльності університети та плани і завдання на серпень. 

Голова наглядової ради Микола Томенко: цинічні ігри навколо Національного військового кладовища Героїв України

4 серпня 2023 року

Як сталося відомо, на вчорашній зустрічі із ветеранами очільниця Мінвету Лапутіна озвучила чергове нове місце для будівництва довгоочікуваного Національного військового меморіального кладовища для українських героїв. 

Субота, неділя
5-6.08.2023

Аж надто спекотний день приймальної комісії! фото

5 серпня 2023 року

  Субота, 5 серпня 2023 року. 

Спільна та плідна підготовка гуртожитку № 3

5 серпня 2023 року

  З метою оптимізації та локалізації навчально-наукових інститутів та факультетів в університеті відбулися певні зміни щодо розміщення їх студентів в гуртожитках студентського містечка на 2023-2024 н. 

Анастасія Десяк: перший пріоритет для мене – ОП «Облік і аудит» у НУБіП України фото

5 серпня 2023 року

Розкажіть коротко про себе (яку школу закінчили, де проживаєте).— Мене звати Анастасія Десяк. Проживаю в селі Баланівка Вінницької області Бершадського району. Там і закінчила успішно школу. 

Ph.D. Олена Пасічник – вступниця на навчання в аспірантурі в галузі психології фото

6 серпня 2023 року

Доброго дня, пані Олено. Розкажіть, будь ласка, про себе.— Я, Олена Пасічник – психолог, психотерапевт. З дитинства мріяла бути вчителькою початкових класів. Після закінчення школи вступила до Київського державного педагогічного інституту. 

Довженкові нащадки поповнюють когорту журналістів

6 серпня 2023 року

  Розмова ця особлива, бо вона пронизана величним Довженковим духом. 

Хід жнив у навчально-дослідних господарствах на контролі ректорату

6 серпня 2023 року

  Головна турбота навчально-дослідних господарств сьогодні це жнива. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook