Календар подій

24.07.2023 – 30.07.2023

Списком
По днях тижня

Понеділок
24.07.2023

Абітурієнт Максим Кантур: «Іду життєвими шляхами своїх батьків і дідів», обираючи спеціальність «Захист і карантин рослин»

24 липня 2023 року

  Сьогодні членам відбіркової приймальної комісії вдалося поспілкуватися із цікавим позитивним хлопцем Максимом Кантуром, який вибирає для вступу спеціальність 202 «Захист і карантин рослин». 

Леся Науманн, завідувачка лабораторії Немішаєвського фахового коледжу НУБіП України, обрала магістратуру факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП за освітньою програмою «Нутриціологія»

24 липня 2023 року

Розкажіть про себе.— Мене звати Леся Науманн, закінчила Немішаївський технікум ветеринарної медицини, працювала фельдшером ветеринарної медицини, в господарстві з розведення овець та птиці, грумером, займалася розведенням собак, зараз працю 

«Німецько-український агрополітичний діалог»: майбутні гуру геодезії та землеустрою в очікуванні фахового навчального візиту до Німеччини

24 липня 2023 року

  В рамках співпраці факультету землевпорядкування НУБіП України з проєктом «Німецько-український агрополіт 

Олексій Жеребцов: «Спеціальність 181 “Харчові технології” на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України – мій перший пріоритет»

24 липня 2023 року

Добрий день, розкажіть про себе.— Добрий день, мене звати Олексій Жеребцов, проживаю в селі Ксаверівка Київської області, люблю кулінарію, займаюсь спортом, цікавлюсь харчовими технологіями. 

Агрокебети запрошують долучитись до безкоштовного онлайн-курсу «Менторська підтримка в агро»

24 липня 2023, 0:00

  Запрошуємо студентів аграрних університетів та коледжів, представників закладів вищої освіти, молодих фахівців та зацікавлених в отриманні практичних порад, долучитися до безкоштовного онлайн-курсу «Менторська підтримка в агро». 

Студенти спеціальності «Лісове господарство» успішно та насичено пройшли навчальну практику з лісівництва

24 липня 2023 року

  З 10-21 липня студенти другого (скорочений термін навчання) та третього курсів ННІ лісового і садово-паркового господарства пройшли двотижневу навчальну практику з дисципліни «Лісове господарство». 

Обговорення стратегії діяльності Немішаївського фахового коледжу з представниками НУБіП України

24 липня 2023 року

  20 липня 2023 року за ініціативи ректора НУБіП України Станіслава НІКОЛАЄНКА до Немішаївського фахового коледжу здійснили робочий візит проректор з науково-педагогічної роботи Сергій КВАША та заступник декана з навчал 

Віталій Нестеренко: навчання на освітній програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами» – це шанс підвищення власної кваліфікації та професіоналізму

24 липня 2023 року

  Триває вступна кампанія і ми вирішили запитати у наших студентів – здобувачів вищої освіти ступеня «магістр» 1-го року навчання спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнар 

Назар Ященко обирає спеціальність «Готельно-ресторанна справа» в НУБіП України

24 липня 2023 року

  Гостинність – це одна з найбільш розвинених, динамічних та захопливих галузей у світі; з кожним новим етапом технічного розвитку, з кожним унікальним запитом гостя у цій сфері відкриваються ще більш різноманітні та особливі можливості роботи. 

Мрія дитинства Андрія Колосовського розпочати власну справу

24 липня 2023 року

Доброго дня, Андрію! Розкажіть про себе.— Доброго дня! Закінчив Відокремлений структурний підрозділ «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». 

Еріка Валантир: «Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України надасть мені високоякісну освіту за спеціальністю 181 "Харчові технології"» фото

24 липня 2023 року

Добрий день, розкажіть про себе.— Добрий день, мене звати Еріка Валантир, народилась у селі П’ятигори на Київщині. 

«Чому я вирішила стати лікарем ветеринарної медицини». Інтерв’ю із абітурієнткою Катериною Босенко

24 липня 2023 року

Вітаю! Катя, чому ти вирішила стати лікарем ветеринарної медицини?— Ця ідея визріла ще тоді, коли я навчалась у 8-му класі. У мене багато домашніх улюбленців: коти, собаки, також і інші тварини. 

Киянин Володимир Тохтамишев обирає першим пріоритетом освітню програму «Облік і аудит» – одну з найбільш перспективних

24 липня 2023 року

  Володимир виріс в Києві, навчався в школі № 212 міста Києва, на початку війни виїхав за кордон і закінчив шкільне навчання вже в Іспанії в школі IES La Ribera. 

Виробнича практика студентів 3 курсу спеціальності 101 Екологія очима студентів фото

24 липня 2023 року

  У сучасних умовах розвитку освітнього процесу вищої школи центральне місце займає практикоорієнтоване навчання, що в освітньому процесі проявляється навчальною та виробничою практиками студентів.   На  

Ph.D. Розпочато вступну кампанію до аспірантури

24 липня 2023 року

  Відповідно до затверджених «Правил прийому до аспірантури НУБіП України у 2023 році» з 24 липня по 10 серпня (включно) відділом аспірантури здійснюється прийом документів від вступників (випускників магістратури та спеціалістів) для складання вступних випробувань та подальшого здобуття III-го освітньо-науково 

Ректорат: основна увага – належному перебігу вступної кампанії і підготовці до нового навчального року

24 липня 2023 року

  Успішний перебіг вступної кампанії 2023, підготовка до нового навчального року, готовність до збирання ранніх зернових – трьох основних аспектів, виконанню яких і підпорядковується зараз вся життєдіяльність університету – обговорили на засіданні ректорату. 

Вступна кампанія 2023: кількість поданих заяв зростає!

24 липня 2023 року

  Дякувати Богу, в житті є така річ, як вступна кампанія до університетів. Поки вона триває, можна зустріти стільки цікавих людей – як абітурієнтів, так і їх батьків! 

Вівторок
25.07.2023

Влад Герасимчук: іду на енергетику, професію майбутнього

25 липня 2023 року

  Існує професія, завдяки якій функціонує енергетична інфраструктура, працюють підприємства, а в наші будинки надходить тепло та електрична енергія. 

Максим Ковтун: «Моя мрія починає здійснюватись – вступаю на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України за спеціальністю 181 “Харчові технології”»

25 липня 2023 року

Добрий день, розкажіть про себе.— Добрий день. Мене звати Максим Ковтун, проживаю в смт Грибінки Київської області, цьогоріч закінчив Грибінськівську ЗОШ І-ІІІ ступеня, займаюсь важкою атлетикою. 

Аліна Савілова планує зробити успішну кар'єру бухгалтера

25 липня 2023 року

  Аліна Савілова, мешкає в смт Глеваха Київської області. Цього року Аліна із дипломом з відзнакою закінчила Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету. 

Він мужньо захищав Україну - не стало Героя-студента гуманітарно-педагогічного факультету Леоніда Грищенка

25 липня 2023 року

  Принципом життя цього юнака були слова Бруно Ясенського: «Бійтесь байдужих – вони не вбивають і не зраджують, однак тільки з їхньої мовчазної згоди на землі стаються вбивства й зрада». 

Британсько-українське твінінгове партнерство НУБіП України та University of Reading

25 липня 2023 року

  24 липня у Варшаві розпочався другий тижневий міжнародний семінар із підвищення кваліфікації в рамках Twinning проєкту співпраці НУБіП України та University of Reading.   Поки студенти НУБіП України відпочивають на вакаціях та набираються сил для  

Кіберполіція застерігає: прості правила як уберегтися від шахрайства в інтернеті

25 липня 2023 року

Війна в Україні стала підґрунтям для поширення шахрайських схем, заснованих на вразливому емоційному стані та зловживанні вашою довірою.  Пам'ятайте, ваша безпека важлива! Поширте ці правила серед своїх друзів і рідних, щоб захистити їх від шахраїв. 

Оголошується конкурс на навчання в університеті м.Вагенінген (Wageningen University and Research, WUR), Нідерланди

25 липня 2023 року

Оголошується конкурс на участь у програмі мобільності для студентів у рамках ERASMUS+ до Університету м.Вагенінген, НідерландиЗаняття проводяться англійськоюАкадемічна сфера:Факультет наук про життя  

«Чому я обираю ветеринарну медицину». Інтерв’ю із абітурієнтом Володимиром Рибчинським

25 липня 2023 року

Вітаю! Чому ти хочеш стати лікарем ветеринарної медицини?— Тому що у шкільні роки мені подобалась біологія. Спочатку я хотів лікувати людей, а потім зрозумів, що лікувати тварин складніше, адже вони не можуть розповісти що у них болить. В той же час лікувати тварин цікавіше. 

Оголошується конкурс на отримання стипендії в Технічний університет прикладних наук в Німеччині.

25 липня 2023 року

   У рамках програми фінансування DAAD «Zukunft Ukraine – Стипендіальна програма для біженців з України в університетах Німеччини» OTH Amberg-Weiden оголошується конкурс на отримання стипендії зарахованим українським студентам у 2023 та 2024 роках. 

Європейська асоціація закладів ветеринарної освіти: на факультеті ветеринарної медицини успішно завершився передакредитаційний візит експерта Крістофа Бухо

25 липня 2023 року

  У період з 19 по 21 липня 2023 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України за підтримки ректорату Університету і за сприяння міжнародного проєкту «Покращення законодавства, контролю безпечності харчових продуктів, здоров’я і благополуччя тварин 

З перших вуст: інтерв’ю з абітурієнтом Юрієм Скибою, який обирає спеціальність 207 «Водні біоресурси та аквакультура» фото

25 липня 2023 року

  Вибір професії – один з найвідповідальніших моментів у житті кожної людини, адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість – одна з найважливіших умов життєвої повноцінності. Усе життя людини складається з виборів. 

Талановиті та багатогранні особистості – це абітурієнти факультету ветеринарної медицини НУБіП України! фото

25 липня 2023 року

   Хочете знати про наших абітурієнтів? Вони найкращі! Вони обрали свій фах ще з дитинства, транслювали любов до тварин у своє доросле життя та обрали її своїм фахом.  Що може зацікавити дитину? 

Вступна кампанія 2023: прийом документів у розпалі

25 липня 2023 року

  Триває прийом документів в університети. І в приймальній комісії одного з найзатребуваніших з них – НУБіП – людно, пори те, що більшість все ж відправляють заяви у електронному вигляді. 

Середа
26.07.2023

Є така професія – бухгалтер: Софія Скібчик обирає навчання в магістратурі НУБіП України за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» фото

26 липня 2023 року

  У липні своє професійне свято відзначають бухгалтери та аудитори України. Праця бухгалтера, як і будь-якого іншого висококваліфікованого спеціаліста, потребує спеціальних знань. То ж хто він – бухгалтер? Що необхідно для того, щоб стати бухгалтером? 

Віталій Рябишенко обирає НУБіП України для вступу в магістратуру за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля»

26 липня 2023 року

  Знайомтесь, цей позитивний та доброзичливий юнак – Віталій Рябишенко, під час вручення диплома бакалавра деканом економічного факультету НУБІП України  

Про особливості навчання на ОП «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» говорить в.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу Андрій Музиченко

26 липня 2023 року

  Липень, серпень це активна пора для вузів і абітурієнтів. Робота приймальної комісії щодо прийому документів на різні спеціальності та освітні програми в активній фазі. 

Дар’я Павленко з м. Бориспіль – обирає першим пріоритетом факультет ветеринарної медицини НУБіП України

26 липня 2023 року

  Приємно, що випускниця школи Дар’я Павленко обрала спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Міжнародне партнерство з Університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина): НУБіП України цінує та щиро вдячний за підтримку й допомогу міжнародним друзям

26 липня 2023 року

  У рамках багаторічної співпраці та, зокрема, cпільного проєкту DAAD No.57649162 «Support of the digitalization of Ukrainian agricultural universities (2)», Університет прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (HSWT) підримав ряд українських аграрних ЗВО, серед яких і НУБіП України.  

Тетяна Пєнова: "Обираю факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України для отримання сучасних знань при навчанні за освітньою програмою «Нутриціологія»"

26 липня 2023 року

Добрий день, розкажіть про себе.— Добрий день. Моє ім’я Тетяна Пєнова, маю ступінь бакалавра з генетики та молекулярної біології ОНУ ім. І.І. Мечникова, цікавлюсь здоровим харчуванням. 

Марія Хоменко обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України

26 липня 2023 року

  Вибір професії – один із найважливіших кроків у житті кожної людини, адже цей вибір формує її майбутнє. Порівняно із випускниками шкіл, випускники фахових коледжів уже мають уявлення щодо своєї спеціальності і свідомо роблять свій вибір. 

Кіра Глущенко: подаю документи на ОП «Облік і аудит» і переконана, що в майбутньому стану професіоналом у даній сфері

26 липня 2023 року

Розкажіть коротко про себе (який заклад освіти закінчили, де проживаєте).— Мене звати Кіра Глущенко. Проживаю в місті Сміла Черкаської області. В 2023 р. 

Вступна кампанія 2023: перший тиждень прийому заяв позаду

26 липня 2023 року

  Отже, перший тиждень прийому заяв позаду, але роботи у приймальної комісії не поменшало. 

Комісія університету перевіряє готовність об’єктів навчально-наукової інфраструктури до нового навчального року

26 липня 2023 року

  Запорука якісної освіти та ефективної наукової діяльності полягає не лише у досконалості освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти (студенти, аспіранти) та високому рівні професійного викладання, але й у наявності сучасних лабораторій, належній практиці досліджень, стану матеріальної бази та лаборато 

Варшавський університет наук про життя - SGGW запрошує НПП взяти участь у програмі мобільності ERASMUS+

26 липня 2023 року

Шановні викладачі!Варшавський університет наук про життя - SGGW запрошує взяти участь у програмі мобільності ERASMUS+.ДЕДЛАЙН до 31 липня 2023 року. 

Олена Шивчук після Дня відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті остаточно вирішила: НУБіП, спеціальність «Журналістика»!

26 липня 2023 року

  Олена Шивчук – випускниця Голованівського ліцею імені Тараса Шевченка в Кіровоградській області, також випускниця Голованівської школи мистецтв за класом сольного співу. 

За кількістю поданих заяв НУБіП – серед найпопулярніших університетів країни

26 липня 2023 року

  Національний університет біоресурсів і природокористування України був, є і залишатиметься в числі найкращих закладів вищої освіти країни. 

Економічний факультет успішно завершує ремонт кімнат в гуртожитку №10 для поселення першокурсників

26 липня 2023 року

     Економічний факультет, в своїх найкращих традиціях, щороку готує кімнати в гуртожитку для поселення студентів першого курсу. 

Четвер
27.07.2023

Миколай Алятін із Києва, що мріє вивчати іноземні мови та культури різних країн, обирає спеціальність «Міжнародні відносини»

27 липня 2023 року

Добрий день, Миколаю. Дякую, що погодились на інтерв'ю. Скажіть, звідки Ви та чому обрали саме НУБіП України для свого навчання?— Я живу у Києві. Мені завжди були цікаві іноземні мови та культури, також я хотів обрати найкращий університет, який міг би поширити ці знання. 

Дар'я Юткіна впевнено крокує в своє майбутнє – обирає НУБіП України першим пріоритетом

27 липня 2023 року

  Для майбутнього абітурієнта обрання професії, яка відповідає інтересам його особистості, є важливою частиною життя, оскільки, чим вдалішим буде вибір і зроблений правильний крок у виборі професії, тим досконалішим та повноцінним буде його життя і ваговим буде внесок у розбудову нашої держави. 

Аліна Коночук обирає спеціальність «Філологія (перша англійська) в НУБіП України: мені дуже сподобалася енергетика цього закладу

27 липня 2023 року

Аліно, розкажи про себе.— Мені 17 років і я працюю онлайн репетитором в компанії «AntiSchool». 

Анастасія Поремська: без сумнівів обираю спеціальність 035.043 Філологія (німецька) фото

27 липня 2023 року

  День подачі документів на вступ до університету я чекала з невеликим хвилюванням, адже це новий досвід для мене. Хоча здійснити це можна було дистанційно, я вирішила відвезти документи особисто. 

Юліана Янковська обирає НУБіП України і факультет ветеринарної медицини

27 липня 2023 року

Що можете про себе розповісти?— Мене звати Янковська Юліана Юріївна. Закінчила у 2019 році школу I-III ступенів №111 ім. С.А. Ковпака Дарницького р-н у м. Києві. 

Аня Кожан обирає для навчання освітньо-професійну програму «Економіка підприємства» за спеціальністю 051 «Економіка»

27 липня 2023 року

Аня, розкажіть про себе, будь ласка.— Я мешкаю у селі Нова-Буда Бучанського району Київської області. 

Вступна кампанія 2023: цікаві і амбітні молоді люди подають документи до НУБіП

27 липня 2023 року

  Вже другий тиждень триває прийом документів і у приймальній комісії НУБіП можна зустріти багато цікавих і амбітних молодих людей.  Наприклад, киянка Олександра Лінова, яка подала документи на спеціальні 

Майбутній землевпорядник Іван Андреєв: шлях до мрії через НУБіП

27 липня 2023 року

  Іван Андрєєв – випускник ліцею "Свобода", що в місті Знам'янка Кіровоградської області. Юнак обрав своїм життєвим шляхом землеустрій та геодезію, в яких він бачить не тільки професію, а й свою місію. 

Студентське містечко: поселення працівників університету на новий навчальний рік!

27 липня 2023 року

  Національний університет біоресурсів і природокористування України є не лише осередком освітянської еліти і найкращих здобувачів, а й другою домівкою для близько 6000 студентів та 800 співробітників разом з членами сімей, що мешкають в гуртожитках студентського м 

Продовжуємо готувати гуртожитки до поселення першокурсників

27 липня 2023 року

  Попри будь-які намагання зламати нашу державу та наших людей, ми чітко знаємо, що перемога за нами, довіряючи наше сьогодення та майбутнє мужнім захисникам України. 

Успішні результати вступної кампанії на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

27 липня 2023 року

  Спекотні дні останнього тижня липня щедро «вродили» поданням заяв і укладенням договорів на навчання зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».  Статус «майж 

Високі бали НМТ – це тільки початок: талановита молодь обирає фах лісівника в НУБіП України

27 липня 2023 року

   Вибір професії – один з важливих та надзвичайно відповідальних моментів у житті кожної людини, адже вдалий її вибір є запорукою впевненості і важливою складовою самореалізації та усвідомлення своєї цінності в суспільстві. 

За спеціальністю «Міжнародна економіка» – майбутнє: талановита випускниця Софія Холодна сьогодні подає документи в НУБіП України

27 липня 2023 року

Запитали в майбутньої студентки, чого очікує вона від навчання в університеті?— Я знаю, що економічний факультет НУБіП України є одним із провідних факультетів країн 

Анна Галушка: «Мій перший пріоритет – спеціальність 181 “Харчові технології” на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України»

27 липня 2023 року

Добрий день, розкажіть про себе.— Добрий день. Мене звати Анна Галушка, проживаю в місті Каневі Черкаської області, цього року закінчила навчання в школі. Цікавлюсь харчовими технологіями. 

Ілона Шутовська: у моєму пріоритеті навчання в англомовній групі на освітній програмі «Облік і аудит» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

27 липня 2023 року

  Ілона Шутовська закінчила Миронівський академічний ліцей №2 Миронівської міської ради Київської області та вирішила навчатися в англомовній групі за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» на 

П'ятниця
28.07.2023

Літня школа із геодезії та землеустрою – 2023

28 липня 2023, 12:02

  28 липня 2023 року на території базового навчального закладу НУБіП України відбудеться яскрава академічна подія для студентів-землевпорядників – «Літня школа із геодезії та землеустрою», що поєднає спілкування із відомими професійними землевпорядниками та геодезис 

Участь екологів університету у міжнародному заході «Вплив руйнування Каховського водосховища на екологію та економіку Північного Причорномор’я»

28 липня 2023 року

  27 липня 2023 року екологи Національного університету біоресурсів і природокористування України доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю Марина Ладика, завідувач кафедри загальної екології, радіобіології та БЖД  

Ректор Станіслав Ніколаєнко: Президент повинен ветувати закон 7588, яким забирають землю в закладів освіти!

28 липня 2023 року

Голова Асоціації працівників закладів вищої аграрної освіти, ректор НУБіП України, колишній голова парламентського Комітету з освіти і науки, міністр освіти і науки 2005-2007 років Станіслав Ніколаєнко глибоко розчарований голосуванням Верховної Ради за законопроєкт №7588 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення ефективності використ 

Данііл Хоменко – майбутній власник свого бізнесу

28 липня 2023 року

Доброго дня, Данііле! Чому обрав НУБіП України?— Цьогоріч я закінчив школу і бажаю навчатися далі, щоб у майбутньому стати успішним у підприємницький справі, реалізувати себе у житті. 

Цьогорічні випускники кафедри військової підготовки прийняли військову присягу на вірність українському народові фото

28 липня 2023 року

  Сьогодні, 28 липня 2023 року, черговий випуск майбутніх офіцерів запасу, які навчалися за програмою підготовки офіцерів запасу на кафедрі військової підготовки Національного університету біоресурсів і природокористування України, прийняли військову присягу на вірність українському народові. 

Університет має магістерську програму МВА, акредитовану міжнародною сертифікаційною агенцією ACQUIN

28 липня 2023 року

24 липня 2023 року Національний університет біоресурсів і природокористування України отримав оригінал Сертифікату про Міжнародну акредитацію Інститутом акредитації, сертифікації та забезпечення якості Accreditation, Certification and Quality Assurance Institute – ACQUIN (Німеччина) Освітньої програми "Адміністративний  

Вікторія Подгорна отримала освітній ступінь «Бакалавр» на факультеті землевпорядкування і вступає в магістратуру за спеціальністю 193 – Геодезія та землеустрій фото

28 липня 2023 року

Вікторія, розкажіть чому Ви обрали для навчання саме НУБіП України?— На глибоке переконання нашої сім’ї НУБіП України беззаперечно є одним із найкращих столичних університетів. 

Олена Мартинюк обирає НУБіП України та обирає спеціальність ветеринарне забезпечення військ

28 липня 2023 року

  Мартинюк Олена Миколаївна – майбутня студентка Національного університету біоресурсів і природокористування України, факультету ветеринарної медицини за спеціальністю ветерин 

Дарина Опанасенко: широкий спектр кар’єрних можливостей на освітній програмі «Управління навчальним закладом» у НУБіП України

28 липня 2023 року

  Прогнози на майбутнє в Україні зараз – це дещо лотерея, адже під час війни щось планувати наперед дуже складно. Проте, можна аналізувати тенденції, настрої та плани як в державному секторі, так і в приватному – від медицини до соціології, від економіки до освіти... 

Марія Ванчинова обирає НУБіП і спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»

28 липня 2023 року

  Марія мешкає в мальовничому селі Вишеньки, що в передмісті Києва і крок за кроком йде до своєї мрії – стати землевпорядником! 

Олександра Ільчук: швейцарський досвід навчання довів правильність вибору ОП «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу»

28 липня 2023 року

  Студенти економічного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України мають широкі можливості до здійснення міжнародних активностей та активно долучаються до студентських освітніх та наукових обмінів. 

Валерія Кушнір: «Ставить перший пріоритет факультету ветеринарної медицини» фото

28 липня 2023 року

Добрий день. Валерія розкажіть про себе? — Добрий день. Мене звати Валерія Кушнір. Я навчалась у спеціалізованій школі №125 з поглибленим вивченням англійської мови міста Києва. 

Звіти з проходження виробничої практики студентами спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» успішно захищені

28 липня 2023 року

  Цьогоріч ННІ неперервної освіти і туризму поповнив коло партнерів, заключивши договір про співпрацю із ТОВ «Міжнародно-діловий центр» Готель «Hilton». Отож, для виробнич 

PhD: Перший тиждень вступної кампанії до аспірантури в НУБіП України

28 липня 2023 року

  Вступ до аспірантури – це подія, сповнена викликів та неймовірних можливостей розвитку для тих, хто прагне зануритися в світ науки та досліджень.  Минув тиждень з початку другої вступної кампанії до аспірантури в 2023 році. 

Комісія з перевірки готовності навчально-наукових лабораторій продовжує свою роботу фото

28 липня 2023 року

  Перевірка готовності навчально-наукових лабораторій до нового навчального року – це постійний контроль за технічним станом лабораторій та навчальних приміщень. 

Субота, неділя
29-30.07.2023

Олена Мартинюк – випускниця Переяславського ліцею «Патріот» обирає спеціальність 231 «Соціальна робота» фото

29 липня 2023 року

Олено, скажіть, будь-ласка, звідки ви дізналися про наш університет?— Моя знайома навчалася у НУБіП України за спеціальністю «Соціальна робота» та радила мені саме цей університет 

Абітурієнтка Єлизавета Черненко обирає першим пріоритетом спеціальність 211 – Ветеринарна медицина в НУБіП України фото

29 липня 2023 року

Вітання, Єлизавето! Розкажіть, будь ласка, про себе.— Я, Черненко Єлизавета Станіславівна, народилася 20 травня 2004 року у селищі міського типу Нове, що знаходиться поруч з Кропивницьким. 

Михайло Сидоров обирає майбутню професію – лікар ветеринарної медицини

29 липня 2023 року

  Серед бажаючих навчатися у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на  

Артем Андрійчук: не маю сумнівів щодо вибору спеціальності 051 Економіка (Економіка підприємства) для навчання

29 липня 2023 року

Артеме, Ви вже маєте диплом ОС Магістр нашого університету факультету інформаційних технологій, розкажіть про себе.— Так, це буде моя друга вища освіта. 

Аліна Лисенко вирішила поєднувати роботу за фахом із заочним навчанням за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»

29 липня 2023 року

  Аліна Лисенко отримала диплом фахового молодшого бакалавра у Ржищівському індустріально-педагогічному фаховому коледжі з відзнакою. На даний час проживає в Києві. 

Діана Гайдук, випускниця Ніжинського фахового коледжу: мій вибір – спеціальність «Облік і оподаткування» в НУБіП України

29 липня 2023 року

  Випускниця ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» Гайдук Діана обирає спеціальність «Облік і оподаткування».Що стало вирішальним у виборі професії бухгалтера? 

Британсько-українське твінінгове партнерство НУБіП України та University of Reading: обмін враженнями

29 липня 2023 року

    28 липня у Варшаві добіг до завершення другий тижневий міжнародний семінар із підвищення кваліфікації в рамках Twinning проєкту співпраці Національного університету біоресурсів і природокористування України та  

НУБіП України розвиває співпрацю з бізнесом та сприяє кар’єрному росту своїх випускників! фото

30 липня 2023 року

  Випускники бакалаврату економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористуванн 

Знайомимося із абітурієнтами кафедри соціальної роботи та реабілітації

30 липня 2023 року

  Що є неодмінною запорукою відбудови України? Звісно ж, цілеспрямована, ініціативна, працелюбна та компетентна молодь! Саме молоді належить оновити застаріле та створити нове в усіх сферах нашої держави. 

Катерина Какама: якість навчання – вирішальний фактор у моєму виборі магістратури в НУБіП України за освітньою програмою «Облік і аудит»

30 липня 2023 року

     Катерина нещодавно отримала диплом бакалавра за спеціальністю «Облік і оподаткування» (освітня програма «Облік і аудит») та вирішила продовжит 

Оксана Івченко – випускниця Тальнівського будівельно-економічного фахового коледжу – обирає НУБіП України для навчання за ОП «Облік і аудит» фото

30 липня 2023 року

   Цього тижня мала можливість поспілкуватись з випускницею Тальнівського будівельно-економічного фахового коледжу Оксаною Івченко. 

Виробнича практика магістрів – надійне підґрунтя професійного зростання фахівців з обліку і оподаткування

30 липня 2023 року

    З 10 липня 2023 р. здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти приступили до проходження виробничої практики відповідно до наказу № 987 «С» від 08.06.2023 р. 

Майбутня журналістка Марія Шелупець: талановита молодь обирає НУБіП України

30 липня 2023 року

   Величною історією, ваговитими науковими, освітніми набутками, славними випускниками, які зробили вагомий внесок у розвиток різних сфер суспільного буття, у величну справу державотворення, Національний університет біоресурсів і природокористування України дов 

Єлизавета Ярославцева бажає здобувати вищу освіту в НУБіП України на факультеті ветеринарної медицини

30 липня 2023 року

Добрий день! Розкажіть будь ласка про себе.— Мене звати Єлизавета, я живу в м. Світловодськ Кіровоградської області, закінчила 11-й клас і хочу навчатись на спеціальності 211 «Ветеринарна медицина». 

Андрій Дуда – майбутній експерт з біржової торгівлі

30 липня 2023 року

Доброго дня, Андрію! 

Софія Горбенко обирає для навчання освітньо-професійну програму «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» фото

30 липня 2023 року

Доброго дня, Софія. Дякую, що погодилися на інтерв’ю. Розкажіть про себе.— Я, Софія Горбенко, отримала повну загальну середню освіту в школі І-ІІІ ступенів № 286 м. 

Анна Тернова, випускниця ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України», впевнена що віднайшла свою ідеальну професію – фінансист

30 липня 2023 року

  Коли занурюєшся в світ пошуків своєї ідеальної професії, що здатна принести радість та задоволення, слова великого мислителя Конфуція набувають особливого значення: "Вибери професію, яку ти любиш, і тобі не доведеться працювати жодного дня в твоєму житті". 

Алла Пикіна з Голосіївського району м. Києва вступає на заочну форму навчання за спеціальністю 051 Економіка (Економіка підприємства)

30 липня 2023 року

Алла, ви живете неподалік нашого університету. Це вплинуло на ваш вибір закладу освіти чи є інші причини?— Живу я недалеко й можу навіть пішки швидко дістатися до навчальних корпусів. Проте це не головне, чому обрала ваш виш. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook