Календар подій

10.07.2023 – 16.07.2023

Списком
По днях тижня

Понеділок
10.07.2023

Бакалаври за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» проходять виробничу практику

10 липня 2023 року

  Наразі всі люди, які перебувають на території України і щохвилинно відчувають на собі психологічний, економічний, соціальний тиск, спричинений повномасштабною війною та її наслідками, починають розуміти важливість професії публічних службовців – людей, які координують діяльність всіх без виключення фахівців і 

Проходження навчальної та виробничої практик – гарний шанс застосувати свої знання на практиці

10 липня 2023 року

  За вікном спекотне літо, а у студентів розпочався не менш спекотний період захистів звітів з проходження навчальної або виробничої практик! 

Андрій Потемський з Києва: продовжую родинну династію: обираю НУБіП України спеціальність «Харчові технології»

10 липня 2023 року

Розкажіть коротко про себе.— Мене звати Андрій. Я народився і виріс в найкращому місті на Землі – Києві. Навчався у звичайній школі Голосіївського району. 

Випускник коледжу Іван Смільський обирає спеціальність 174 – Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка в НУБіП України!

10 липня 2023 року

  Цього тижня мав можливість поспілкуватися з випускником Київського коледжу міського господарства Іваном Смільським. 

Марія Мороз: побудова перспективної професійної траєкторії на освітній програмі «Управління навчальним закладом» у НУБіП України

10 липня 2023 року

  Війна вплинула на всі сфери нашого життя, зокрема й на ті, що пов’язані з роботою. Багато українців втратили роботу, у когось були зруйновані кар’єрні плани, а хтось був змушений змінити сферу професійної діяльності. 

Євгеній Ріжко обирає НУБіП України – спеціальність 181 «Харчові технології»

10 липня 2023 року

Розкажіть коротко про себе.— Мене звати Євгеній Ріжко. 

Ми обираємо спеціальність «Професійна освіта»!

10 липня 2023 року

  Кожен педагог, викладач знає, що вступна кампанія розпочинається задовго до тієї дати, яка вказана у алгоритмі подачі документів. Цілий рік ми зустрічаємося, розповідаємо, інформуємо, переконуємо, спілкуємось, аби влітку мати тих, хто принесе пакет документів у приймальну комісію закладу. 

Студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології успішно поєднали набуття практичних навичок з дослідження біорізноманіття, міжнародного досвіду та командної роботи в рамках проєкту ICA Biodiversity Challenge 2023 фото

10 липня 2023 року

  На форумі Асоціації Європейських університетів наук про життя (Association for European Life Science Universities) (Литва, 2022), членом якої є НУБіП України було визначено, що одним із основних завдань сьогодення є збереження та попередження втрати біорізноманіття. 

«Всі наші мрії можуть збутися, якщо ми маємо сміливість їх переслідувати» (Уолт Дісней) ‒ Моя мрія ‒ водні біоресурси та аквакультура ‒ збувається! фото

10 липня 2023 року

  Мене звати Назар, мені 18 і я навчаюсь в найкращому Університеті України, це звичайно ‒ НУБіП України, на першому курсі факультету тваринництва та водних біоресурсів, спеціальність 207 «Водні біоресурси та а 

Анастасія Садовніченко: здобуватиму фах журналіста в НУБіП, інші варіанти не розглядаю

10 липня 2023 року

  До сьогодні триває повномасштабне вторгнення Російської федерації на територію України, відтак, чимало молоді опинилося за кордоном у пошуках «кращого життя» та з метою там продовжити навчання. Проте більшість випускників 2023 р. 

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець - керівникам ботанічних садів та національних парків України: беріть приклад з НУБіП! фото

10 липня 2023 року

  Сьогодні на базі НУБіП пройшло урочисте засідання до Дня працівника природно-заповідної справи. 

Успішно завершено випускну кампанію

10 липня 2023 року

  Система освіти України опинилася в нових реаліях функціонування через військову агресію росії проти України, а перед освітніми менеджерами постали такі питання, які до сьогодні ніхто не вирішував.  

Наталя Широка: готуюсь до вступу в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, бо мрію стати енергетиком

10 липня 2023 року

 Вступна кампанія 2023 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України у розпалі. Щодня приймальна комісія НУБіП України знайомиться з сотнями вступників – вмотивованих, цілеспрямованих молодих людей, які визначаються зі своїм майбутнім. 

Ректорат: готовність до вступної кампанії та збирання ранніх зернових

10 липня 2023 року

  10 липня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. На часі – жнива, як в прямому значенні, так і переносному. 

Навчальна практика з інформаційних технологій: віддалена робота, нові знання та практичні навички, спільні проєкти першокурсників

10 липня 2023 року

  Робоча атмосфера, застосування спеціалізованого програмного забезпечення на практиці та зустрічі з випускниками факультету, які працюють за різними напрямами в ІТ-індустрії, надає майбутнім фахівцям з інформаційних технологій впевненості у своїх силах. 

Випускники Сосницького обліково-економічного фахового коледжу – Крістіна Хоменко та Владислав Крижановський обирають ОП «Облік і аудит» у НУБіП України

10 липня 2023 року

    Крістіна Хоменко та Владислав Крижановський – випускники Сосницького обліково-економічного фахового коледжу мріють продовжити навчання у НУБіП України за освітньою програмою «О 

Успішне завершення навчальної практики з дисципліни «Статистика» для студентів економічного факультету

10 липня 2023 року

  У відповідності до "Положення про практичну підготовку студентів НУБіП України" та навчального плану економічного факультету була проведена навчальна практика з дисципліни «Статистика».  

Технологи з виробництва і переробки продукції тваринництва набувають практичних навичок на навчальній практиці

10 липня 2023 року

  Навчальна практика є наступним після лабораторних і практичних занять етапом, що забезпечує перехід від теоретичного навчання до професійної діяльності студентів. 

Вівторок
11.07.2023

Шаховий турнір з нагоди відзначення Міжнародного дня шахів

11 липня 2023, 12:00

  Шановні науково-педагогічні працівники та співробітники університету, науково-педагогічні працівники та співробітники відокремлених підрозділів університету і випускники НУБіП України запрошуємо Вас до участі у шаховому турнірі, що пройде 11 липня 2023 р. 

Вчитись треба там де готують професіоналів. Світлана Познанська обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України фото

11 липня 2023 року

Представтесь, будь ласка, та розкажіть про себе.— Я, Познанська Світлана, мені 16 років, випускниця Вишнівського ліцею «ІДЕАЛ» Бучанського району Київської області. 

Випускниця бакалаврату економічного факультету Катерина Барсук для продовження навчання в магістратурі обирає спеціальність 051 Економіка (Економіка підприємства) фото

11 липня 2023 року

  У складних умовах прийшлося вчитися цьогорічним випускникам бакалаврату нашого університету. Переважна більшість із них вступили на 1 курс улітку 2019 р. 

Валерій Приходько: мій вибір – Агроінженерія НУБіП України! фото

11 липня 2023 року

  Валерій Приходько в 2023 році успішно захистив диплом у кузні агроінженерних фахівців – Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі і став молодшим спеціалістом із спеціальності 208 «Агроінженерія». 

Павло Пригарницький: обираю магістратуру «Якість, стандартизація та сертифікація» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

11 липня 2023 року

Розкажіть коротко про себе.— Я – киянин, закінчив ліцей № 38 ім. Молчанова, маю диплом магістра економічного факультету КНУТД, одружений, обожнюю свою маленьку донечку. 

Тетяна Токаренко: обираю НУБіП України, факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, магістратуру «Нутриціологія»

11 липня 2023 року

Розкажіть коротко про себе.— Мене звати Тетяна Токаренко, маю вищу освіту за спеціальністю «Журналістика. Видавнича справа та редагування». 

Конференція Університету Вагенінген: Шляхи переходу до сталої поствоєнної продовольчої системи України

11 липня 2023 року

  У рамках конференції «Трансформація систем споживання та виробництва до справедливого та сталого майбутнього», яка проводилася Університетом Вагенінген (WUR, Нідерланди), з 5 по 8 липня 2023 р. 

Перестало битися серце директора ВП НУБіП України «Навчально-дослідне господарство «Ворзель» Анатолія КОСТЕЦЬКОГО

11 липня 2023 року

  Колектив Відокремленого підрозділу НУБіП України «Навчально-дослідне господарство «Ворзель» з глибоким сумом повідомляє про те, що сьогодні, 11 липня 2023 року, на 61 році пішов з життя директор господарства  

Учні шкільного лісництва традиційно обирають НУБіП України фото

11 липня 2023 року

  Сьогоднішня наша розмова з вихованкою Жукинського шкільного лісництва Мар’яною Цукановою, яка вступатиме на спеціальність «Садово-паркове господарство». 

Завершення академічного семестру 2022-23 н.р. в аспірантів із КНР фото

11 липня 2023 року

  У межах зміцнення та розширення міжнародної діяльності нашого університету з березня по червень 2023 року реалізовувалася освітня складова в аспірантаів із КНР у частині вивчення нормативної дисципліни «Педагогіка та управління закладами вищої освіти».< 

Середа
12.07.2023

Ілля Надолинський для навчання обирає спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура»

12 липня 2023 року

  На факультеті тваринництва та водних біоресурсів і викладачі, і допоміжний персонал активно проводять профорієнтаційну роботу у школах, ліцеях та коледжах. 

Катерина Карнаух – планую поєднувати успіхи у спорті й навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП фото

12 липня 2023 року

  Непомітно летить час і «Вступна кампанія 2023» ось-ось розпочнеться. Які вони майбутні першокурсники-землевпорядники? Які їхні вподобання, таланти і здібності? 

Перший студент-практикант НУБіП на Радіо «Промінь»

12 липня 2023 року

  Вітаю всіх! Я – Владислав Мошківський, студент гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Журналістика». Хотів би поділитися враженнями від практики на столичному Радіо «Промінь». 

Марія Зінченко: легкоатлетка, яка вирішила покорити вершини психології фото

12 липня 2023 року

  Вибір професії для молодої людини є чи не найскладнішим та найвідповідальнішим на життєвому шляху. 

Добіг до завершення період навчальної практики студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

12 липня 2023 року

  Ось і минув перший рік навчання студентів І курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. 

Світлана Чубенко: обираю магістратуру «Нутриціологія» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

12 липня 2023 року

Розкажіть коротко про себе.— Мене звати Світлана Чубенко, маю вищу освіту за спеціальністю «Прикладна математика». Маю велике бажання навчатись новому. 

Триває благодійний збір на пікап для допомоги ЗСУ

12 липня 2023 року

  Нашої підтримки та допомоги потребує ВОЇН Катерина Довгань, випускниця факультету землевпорядкування та колишня начальниця відділу ННЦ виховної роботи і соціального розвитку. 

Міжнародна літня школа «Охорона ґрунтів та управління деградованими та промисловими землями» у Вроцлаві (Польща)

12 липня 2023 року

  Студенти економічного факультету Мельник Тетяна, Костюк Катерина та Даценко Софія взяли участь у міжнародній літн 

Андріана Швігар продовжує династію бухгалтерів, обираючи ОПП «Облік і аудит» в НУБіП України фото

12 липня 2023 року

Вітаю вас, Андріана! Розкажіть нам, будь ласка, про себе. Звідки Ви дізнались про Національний університет біоресурсів і природокористування України?— Ваш університет доволі популярний серед моїх ровесників із Лановеччини Тернопільської області. 

Апотеоза практичних занять для першокурсників спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» фото

12 липня 2023 року

  Розпочався вже другий літній місяць, а тим часом навчальна практика студентів 1 курсу спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» добігає кінця. Фінальною базою практики стали, вже добре знайомий, Національний природний парк «Голосіївський» та… екологічний парк у Чорнобильському біосферному заповіднику. 

Ботанічний сад університету прийняв шаховий турнір

12 липня 2023 року

  11 липня 2023 року було проведено шаховий турнір (захід спортивного клубу Шаховий король НУБіП України) до Міжнародного дня шахів і Дня шахів України серед НПП, співробітників НУБіП України, співробітників відокремлених п 

Олег Солодкий з Чернігівщини: планую навчатись за спеціальністю «Лісове господарство» в НУБіП України

12 липня 2023 року

  Сьогодні респондентом інтерв’ю в ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України є вступник та майбутній студент ОС «Бакалавр» за спеціальністю «Лісове господарство» НУБіП України – Олег Солод 

Четвер
13.07.2023

З турботою про братів наших менших: у НУБіП реалізуються європейські принципи поводження з живими тваринами, які використовуються в освітній та науковій діяльності

13 липня 2023 року

  Для захисту тварин, які використовуються в освітній та науковій діяльності університету, забезпечення належної світової практики застосування принципів біоетики, дотримання Законів України «Пр 

Марія Мельниченко: обираю магістратуру «Якість, стандартизація та сертифікація» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

13 липня 2023 року

Розкажіть коротко про себе.— Я, Мельниченко Марія Анатоліївна, закінчила у червні цього року Національний університет біоресурсів та природокористування України, але на іншому факультеті. 

Олена Свірчук мріє навчатися на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України фото

13 липня 2023 року

  Напередодні вступної компанії доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. 

Яна Лозицька – випускниця Ніжинського фахового коледжу – продовжуватиме навчання в НУБіП України за освітньою програмою «Облік і аудит» фото

13 липня 2023 року

  Цього тижня мала можливість поспілкуватись з випускницею Ніжинського фахового коледжу Яною Лозицькою. 

Валерія Кирик: подавала єдину заявку у НУБіП на «Соціальна роботу» і планує продовжувати навчання у магістратурі тільки на «Соціально-психологічній реабілітації» фото

13 липня 2023 року

  Я, Кирик Валерія Костянтинівка, з гордістю можу сказати що – студентка НУБіП України, гуманітарно-педагогічного факультету 

Магістратура за спеціальністю 205 «Лісове господарство» – продумане рішення

13 липня 2023 року

  Триває гаряча пора для вступників... Ось і моя дипломниця – Дончик Каріна, яка нещодавно здобула освітній ступінь «Бакалавр» за спеціальністю «Лісове господарство», – готується до складання фахового екзамену в магістратуру НУБіП України. 

Спілка ректорів та керівники органів студентського самоврядування вишів України домовилися про співпрацю

13 липня 2023 року

 13 липня 2023 року в Києві на базі Державного торговельно-економічного університету відбулося розширене засідання Спілки ректорів України, участь у якому взяли заступники міністра освіти і науки Михайло Винницький та Світлана Даниленко, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремінь, голова Національного агентства із забезпечення якос 

Юлія Кулик обирає магістратуру «Нутриціологія» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України для реалізації мрій!

13 липня 2023 року

Розкажіть коротко про себе.— Мене звати Юлія Кулик, цікавлюсь здоровим способом життя, бажаю здобути другу вищу освіту. 

У третьокурсників факультету землевпорядкування успішно завершилася навчальна практика

13 липня 2023 року

  Навчальна практика на третьому курсі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» відіграє важливу роль у підготовці фахівців у сфері геодезії та землеустрою. 

Практичне навчання студентів та участь у вебінарі «Лідерство в сфері фільтрації» фото

13 липня 2023 року

  Виробнича практика є невід’ємною складовою підготовки студентів освітніх ступенів «Бакалавр та «Магістр» факультету конструювання та дизайну, які навчаються за спеціальностями 133 – «Галузеве машинобудування та 192 – «Будівництво і цивільна і 

У гостях в АстартаКиїв: готуємо документи!

13 липня 2023 року

  У своїх дописах я інформував про започаткування співпраці університету з потужним агрохолдингом України АстартаКиїв (банк землі перевищує 220 тис. га, велика кількість підприємств з виробництва і переробки сільськогосподарської продукції, світового рівня технології). 

Хочеш дізнатися про НУБіП - дивись наші відеоролики!

13 липня 2023 року

НУБіП.inside про навчання в університеті: 

П'ятниця
14.07.2023

Євген Петрук з Києва: «Переконаний, що обираю професію електроенергетика на все життя»

14 липня 2023 року

  Вступна кампанія 2023 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування вже у розпалі. Сьогодні ми маємо чудову можливість познайомитися з одним із наших вступників Євгеном Петруком. 

Кафедра технології зберігання та переробки продукції рослинництва проводить практику cтудентів спеціальності 201 "Агрономія" у змішаному форматі

14 липня 2023 року

    З 10 по 14 липня 2023 року викладачі кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва доценти Гунько С.М., Завадська О.В та Войцехівський В.І провели навчальну практику  

Тарас Божко, військовослужбовець ЗСУ: не полишаю свою мрію, тому вступаю в НУБіП України на спеціальність 181 «Харчові технології»

14 липня 2023 року

Розкажіть коротко про себе.— Мене звати Тарас Божко. Закінчив Київський коледж ресторонного господарства за спеціальністю «Харчові технології». 

Дарія Семеренко впевнено налаштована на здобуття магістерського рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Нутриціологія» в НУБіП України

14 липня 2023 року

Розкажіть коротко про себе.— Мене звати Семеренко Дарія, мені 35 років і я вже маю вищу освіту, але це не зупине мене і я хочу отримати другу. 

Випускниця бакалаврату Дарина Михайлюк: не зупиняюся на досягнутому і продовжую навчання в НУБіП України за спеціальністю «Філологія (перша мова – англійська)»

14 липня 2023 року

  Вітаю! Мене звати Дарина Михайлюк. Я випускниця бакалаврату за спеціальністю 035 «Філологія», перша мова – англійська. 

Україна та продовольча безпека: дискусія в Національних академіях США

14 липня 2023 року

  13 липня 2023 року Національними академіями наук, інженерії та медицини США (NASEM) у Вашингтоні, округ Колумбія, у гібридному форматі була проведена публічна подія «Досягнення успіху на шляху до Цілі сталого розвитку 2 (нульовий голод) через науку та технології» («Advancing Success Towards SDG2 (Zero Hunger) Throu 

Микола Воронцов твердо вирішив – «Вступаю до магістратури в НУБіП України на освітньо-професійну програму «Нутриціологія»

14 липня 2023 року

Розкажіть коротко про себе.— Мене звати Воронцов Микола, закінчив середню загальноосвітню школу № 9 І-ІІІ ступеня м. Новоград-Волинський, Житомирської області. 

Успіх – це не випадковість, а наполегливість, навчання та любов до того, що ти робиш або коли «Водні біоресурси та аквакультура» – це не лише професія, але твоє покликання

14 липня 2023 року

  У нашому суспільстві очікуваним є те, що чоловік – еталон сили та цілеспрямованості. Однак, є дівчата, які за цими параметрами можуть дати фору більшій частині сильної половини людства. 

Найкращі обирають найкращих: Єлизавета Філоненко, золота медалістка обирає юридичний факультет НУБіП

14 липня 2023 року

Тільки художники та юристи можуть змінити білий на чорний 

Підсумки творчого конкурсу на спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»

14 липня 2023 року

  З 11 по 13 липня на кафедрі фізичного виховання відбувся основний етап творчого конкурсу для вступників на спеціальність «Фізична культура і спорт». 

Запорука успішної профорієнтаційної роботи – поєднання різних форм і методів

14 липня 2023 року

  Професійна орієнтація допомагає молодій людині обрати свою майбутню професію з урахуванням її здібностей, потреб і бажань, а вищому навчальному закладу прийняти на навчання вмотивованих студентів. 

Субота, неділя
15-16.07.2023

Вікторія Коваль: Чому я обрала професію HR-менеджера?

15 липня 2023 року

Сьогодні існує безліч привабливих і необхідних професій: і творчих, і тих, що вимагають інноваційних знань та навичок комунікації. 

Олександр Лісогор, талановитий юнак зі Слов’янська, обирає соціальну роботу за рекомендацією штучного інтелекту – чату GPT фото

15 липня 2023 року

Олександре, розкажіть про себе.— Я родом із Слов’янська. Дуже люблю своє місто, спілкування із людьми, організацію різноманітних заходів. У цьому році закінчив школу і займався організацію віртуального випускного вечора для однокласників. 

Марія Смутчак: Мій вибір – НУБіП України і спеціальність 076 «Підприємництво та торгівля» фото

15 липня 2023 року

Представтесь та розкажіть про себе.— Марія Смутчак – у 2023 році здобула повну загальну середню освіту у Комунальному закладі «Ліцей «Максимум» Кропивницької міської ради», тому вже обрала для вс 

Андрій Радзіцький з Хмельниччини обирає спеціальність «Захист і карантин рослин»

15 липня 2023 року

  Андрій Радзіцький – впевнено обирає фах захисника рослин та планує вступити в НУБіП України на спеціальність «Захист і карантин рослин». Його вибір є свідомим. 

Роман Лещенко з Миколаєва віддає перевагу спеціальності «Професійна освіта» в НУБіП України фото

15 липня 2023 року

  Сьогоднішнє наше інтерв’ю – із вступником, який мешкає у м. 

Запрошуємо до участі у міжнародній літній школі

16 липня 2023, 12:36

Запрошуємо студентів до участі у міжнародній літній школі на тему 

Студентська навчальна практика – заключний етап формування навичок та вмінь з дисципліни «Загальна ентомологія» фото

16 липня 2023 року

  На факультеті захисту росли, біотехнології та екології для ОС «Бакалавр» спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» навчальна дисципліна «Загальна ентомологія» є обов’язковим компонентом у студентів 3 курсу. 

Навчальна електрослюсарна практика першокурсників – це можливість вперше доторкнутися до майбутньої професії

16 липня 2023 року

  Терористичні атаки російського агресора об’єктів енергетичної інфраструктури створили багато проблем, кожна з яких є викликом. Навіть на побутовому рівні це призвело до необхідності багатьом оволодіти азами практичної електротехніки. 

Вікторія Міщенко та Анастасія Кухарчук обирають «Соціальну роботу», орієнтуючись на слова Прем’єр-міністра України, що сьогодні наша держава потребує більше соціальних працівників, а тому й збільшується кількість бюджетних місць фото

16 липня 2023 року

  Повномасштабне вторгнення російських військ на територію України, військові дії та тимчасова окупація частини територій країни кардинально змінили життя мільйонів українців. 

Студенти НУБіП України – призери Кубку України з пляжного футболу серед команд ЗВО фото

16 липня 2023 року

  З 9 по 13 липня на стадіоні «Гідропарк Арена» в Києві відбулися змагання Кубку України з пляжного футболу серед жіночих і чоловічих команд закладів вищої освіти, організовані Всеукраїнською футбольною асоціацією студентів та Комітетом з фізичного виховання та спорту Мі 

Мілена Хоменко з Полтавщини мріє допомагати людям, обирає спеціальність «Психологія»

16 липня 2023 року

Добрий день, Мілено. Дякую, що погодилися на інтерв’ю. Розкажіть, звідки ви і чому обрали саме НУБіП України для здобуття вищої освіти?— Мене звати Хоменко Мілена Олександрівна. Я жителька смт Оржиця Полтавської області. 

Андрій Любчич: обираю Агроінженерію НУБіП України!

16 липня 2023 року

  Андрій Любчич абітурієнт 2023 року вступу бакалаврату  

Практика на золотих полях

16 липня 2023 року

  Для забезпечення ефективної практичної складової у підготовці фахівців агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України відповідно до робочого навчального плану студенти 2 курсу 5, 6, 7, 8 груп О 

Екологічно безпечне землекористування та сучасні проблеми охорони земель – тема науково-практичного семінару пам’яті професора Володимира Кривова

16 липня 2023 року

  9 липня 2023 року виповнилося б 70 років відомому інженеру-землевпоряднику, доктору сільськогосподарських наук, професору Володимиру Кривову (1953-2010) – вченому, педагогу та організатору землевпорядного виробництва, що зробив визначний внесок у підготовку інженерних зем 

Журналістка телеканалу «Київ» Олександра Кулібаба продовжить навчання у магістратурі за спеціальністю «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»

16 липня 2023 року

  На спеціальностях механіко-технологічного факультету формуються фахівці, які не лише володіють знаннями та уміннями, оперативно орієнтуються в динаміці змін та в інформаційному просторі, але й спроможні критично і творчо мислити. 

Студенти механіко-технологічного факультету готують житлові кімнати гуртожитку № 5 до серпневого поселення

16 липня 2023 року

   Комфорт, свіжість, потяг тепла і затишку, усвідомлення, що лише в середовищі естетики і чистоти, можна вчитися, розвиватися і творити. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook