Календар подій

29.05.2023 – 4.06.2023

Списком
По днях тижня

Понеділок
29.05.2023

Студентка першого курсу факультету аграрного менеджменту Тетяна Касаховська розповідає про навчання в НУБіП України

29 травня 2023 року

  Здобувач вищої освіти Тетяна Касаховська, завершуючи навчання на першому курсі в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, поділилася своїми враженнями з учнями 10-го класу Ніжинської гімназії І-ІІІ ст. 

Команда випускників – переможець шахового турніру присвяченого 125-річчю НУБіП України!

29 травня 2023 року

  26 травня проведено шаховий турнір, який присвячений 125-річчю НУБіП України. За традицією змагання в день університету проведено на Алеї слави НУБіП України. Турнір проведено за швейцарською системою у 9 турів, з контролем часу 5:00 на всі кожному учаснику. 

Ph.D. Аспіранти – учасники шахових баталій

29 травня 2023 року

  З нагоди відзначення 125-річчя заснування НУБіП України за погодженням віцепрезидента Київської шахової федерації Артура Фролова та під керівництвом ректорату НУБіП України, ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, а також спортивного клубу «Шаховий король НУБіП Украї 

Обмін досвідом у рамках міжнародного проєкту діджиталізації аграрної освіти (DAAD)

29 травня 2023 року

  У рамках святкових заходів до 125-річчя НУБіП України, 26 травня відбулася зустріч учасників україно-німецьких проєктів DAAD з діджиталізації університетської освіти з віцепрезидентом національної та міжнародної академічної неперервної освіти Університету прикладних 

Шлях до успіху: відкриття можливостей на Дні відкритих дверей у Боярському фаховому коледжі

29 травня 2023 року

 27 травня в Боярському фаховому коледжі відбувся довгоочікуваний День відкритих дверей. 

Ректорат: ювілейні віншування позаду. Попереду – сесія, дипломи та вступна кампанія

29 травня 2023 року

  29 травня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Ректор подякував членам колективу за підготовку і проведення Дня університету з нагоди 125-річчя від дня заснування. 

Вівторок
30.05.2023

У рамках Міжнародної науково-практичної конференції відбулася секція «Післявоєнне відновлення рослинних ресурсів та екологічна безпека країни»

30 травня 2023 року

  25 травня у рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу», присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України, за підтримки ННІ лісового і садово- 

До 125-річчя НУБіП України відкрито унікальну навчально-наукову лабораторію «Музей грошей, банківської справи та страхування»

30 травня 2023 року

    Правду говорять, що якщо мріяти про щось всерйоз, якщо прикладати для здійснення максимум зусиль, то мрія обов’язково збудеться попри всі перешкоди. Так сталося із нашою кафедральною навчально-наукову лабораторію банківської та страхової справи. 

Змагання юних патріотів на спортивній базі Немішаївського фахового коледжу фото

30 травня 2023 року

  29 травня 2023 року на базі Немішаївського фахового коледжу проводився районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура). 

Оголошується додатковий відбір для ДІВЧАТ на програму обміну ERASMUS+ з Вищою школою сільського господарства м.Ліль (Франція) на 2023-2024 н.р.

30 травня 2023 року

Шановні студенти!Оголошуємо додатковий відбір ДЛЯ ДІВЧАТ на програму мобільності студентів в рамках програми ERASMUS+ на наступний навчальний рік 2023-24 до Вищої школи сільського господарства м.Ліль у Франції. Напрямки, на які приймаються студенти: 

Середа
31.05.2023

Кузенко Вікторія з Івано-Франківщини – обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України

31 травня 2023 року

  Вибір професії – чи не найважливіший крок у житті кожної людини. Багато школярів і їх батьки починають цікавитися закладами вищої освіти України ще за довгого до вступу. 

Знакова подія у Рівненському фаховому коледжі: легендарний директор передає естафету своєму учневі

31 травня 2023 року

 30 травня 2023 року у Рівненському фаховому коледжі відбулися збори трудового колективу, в яких взяли участь представники НУБіП України: Кваша Сергій, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, Євсюков Тарас, дека 

Хто добре діагностує – той добре лікує!

31 травня 2023 року

  Лікар ветеринарної медицини – одна з найскладніших лікарських професій, адже лікувати тварин набагато складніше, а ніж людей. Тому ветлікарем має бути фахівець із величезним багажем знань з усіх розділів ветеринарії. 

ТОП-10 цікавинок НУБіП очима народного театру «Березіль»

31 травня 2023 року

  Мабуть, цей матеріал поставить крапку у дописах про відзначення 125-ї річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту: сучасні підходи при роботі зі студентами

31 травня 2023 року

  Закінчення навчального року у вищих навчальних закладах – це своєрідний момент підведення підсумків, аналіз результатів роботи за різними напрямками діяльності за попередній період і, відповідно, планів на майбутнє. 

«Єднаймося, люба родино!», або ще раз про народний ансамбль пісні і танцю «Колос» імені С. А. Семеновського

31 травня 2023 року

Коли по хрещеному краюГули то навала, то битва,Тоді між людей зародиласьЦя проповідь, наче молитва 

Студентка факультету ветеринарної медицини Юлія Седельнікова завоювала срібну медаль на Чемпіонаті Європи з кіокушин карате у розділі куміте

31 травня 2023 року

  Куміте — поняття японських бойових мистецтв, що включає в себе всі різновиди бою на татамі, є одним з основних розділів сучасного карате, поряд з ката і кихон. 

PhD: Продовжуємо реалізацію освітньої складової підготовки аспірантів з КНР

31 травня 2023 року

  Слід нагадати, що у рамках розширення міжнародної співпраці у листопаді 2022 року на очну (денну) форму навчання було зараховано 40 аспірантів з КНР, на такі спеціальності, як: 011 «Освітні, педагогічні науки», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 122 «Комп’ютерні науки» та 181 «Харчові технології». 

У Бережанському фаховому коледжі відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів біології закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області

31 травня 2023 року

30 травня 2023 року на базі Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» було проведено онлайн-семінар засідання обласного методичного об’єднання викладачів біології ЗФПО Тернопільської області на тему: «Сучас 

Четвер
1.06.2023

Виставка патріотичних дитячих малюнків

1 червня 2023, 16:00

У музеї історії НУБіП України   пройде виставка патріотичних дитячих малюнків      

День Донора в НУБіП України

1 червня 2023, 9:00

ТВОЯ КРОВ МОЖЕ ВОЮВАТИ 

Нарада з керівниками міжкафедральних навчальних лабораторій НУБіП України з питань вступної кампанії

1 червня 2023 року

  За дорученням ректора університету Станіслава Ніколаєнка 1 червня була проведена нарада із завідувачами міжкафедральних навчальних лабораторій (МНЛ) нашого університету. 

Ректор Станіслав Ніколаєнко взяв участь в міжнародному форумі «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри» в Миколаєві

1 червня 2023 року

1 червня 2023 року на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся міжнародний форум «Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри». 

Студенти заочної форми навчання механіко-технологічного факультету отримали дипломи бакалавра фото

1 червня 2023 року

   29 травня 2023 року, випускникам заочної форми навчання ОС «Бакалавр» механіко-технологічного факультету урочисто вручено дипломи про освоєння відповідного освітнього ступеня вищої освіти. 

Учні еколого-природничого ліцею № 116 завітали на кафедру автоматики та робототехнічних систем і кафедру електропостачання

1 червня 2023 року

“Мистецтво навчання є мистецтвопробуджувати в юнихдушах допитливість і потім задовольняти її”. 

Проведено єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

1 червня 2023 року

   На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 01.03.2023 р. № 226 «Про затвердження графіку проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту на другому (магістерському) рівні вищої освіти у 2023 році» 31 травня 2023 р. 

П'ятниця
2.06.2023

Забезпечення якості освітнього процесу – в центрі уваги учасників проєкту UNIGREEN

2 червня 2023 року

 В рамках проєкту UNIGREEN делегація університету в складі проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка, вченого секретаря Оксани Б 

Проректор з економічних питань професор Вадим Ткачук: відкореговано вартість навчання

2 червня 2023 року

Вадиме Анатолійовичу, чи зміниться вартість навчання, адже інфляція сягнула майже 30%? 

Учні Спеціалізованої школи №181 відвідали факультет ветеринарної медицини НУБіП України

2 червня 2023 року

  Сьогодні бажаними гостями факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України були учні Спеціалізованої школи №181.  

Студенти віншують рідний університет

2 червня 2023 року

  Сенат Студентської організації, актив навчально-наукових інститутів та факультетів, члени студентської профспілки провели флешмоб. 

Всеукраїнський семінар бібліотекарів розпочав свою роботу на базі Мукачівського фахового коледжу

2 червня 2023 року

  На базі ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» розпочав свою роботу Всеукраїнський семінар бібліотекарів Відокремлених структурних підрозділів НУБіП України «Особливості роботи бібліотек ЗВО в умовах війни» присвяченого 1 

У музеї історії НУБіП України було відкрито виставку патріотичних дитячих малюнків до Дня захисту дітей фото

2 червня 2023 року

  Діти – це головна радість і надія для батьків. 

Спільно до мети: відбулося чергове засідання ради з організації виховної діяльності Університету

2 червня 2023 року

  1 червня відбулося чергове засідання ради з організацї виховної діяльності Унівреситету.  Відкрив засідання проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. 

В університеті пройшов традиційний День донора

2 червня 2023 року

  Попри те, що у зв’язку з посиленням небезпеки завдання ракетних атак російським агресором по столиці університет перейшов на дистанційне навчання, сьогодні у студентському містечку пройшов традиційний День донора.  

Щотижнева нарада із завідувачами гуртожитків: першочергове – стан укриттів в кампусі

2 червня 2023 року

  На жаль, російська федерація продовжує тероризувати цивільне населення нашої держави, зокрема столицю. У зв’язку з трагічною ситуацією, яка сталася в ніч на 01.06.2023 р. 

Субота, неділя
3-4.06.2023

Ph.D.: засідання науково-методичної ради гарантів

3 червня 2023 року

  02 червня відбулось чергове засідання науково-методичної ради гарантів Ph.D. 

Буткевич Ангеліна – обирає першим пріоритетом соціальну роботу в НУБіП України

3 червня 2023 року

  Із кожним роком, спеціальність «соціальна робота» стає популярнішою, оскільки в умовах людиноцентризму, все більше уваги приділяється потребам окремої людини. 

Польща і Україна разом в науці, освіті та у боротьбі за Перемогу

3 червня 2023 року

  Невід’ємною складовою діяльності НУБіП України є активна міжнародна співпраця та академічна мобільність. 

Планування роботи на червень у полі зору розширеного деканату факультету ветеринарної медицини

4 червня 2023 року

  02 червня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини 

Робочий візит делегації Ірпінського фахового коледжу НУБіП України до відокремлених структурних підрозділів університету

4 червня 2023 року

  Обмін досвідом між закладами освіти завжди відкриває нові перспективи для професійного зростання, впровадження новітніх педагогічних технологій, налагодження ефективного механізму взаємодії задля розширення можливостей надання якісної освіти здобувачам. 

Природокористування і якість життя – поради лікаря: харчові продукти для покращення кровотворення при анемії

4 червня 2023 року

  Під анемією розуміють зменшення кількості гемоглобіну та/або червоних кров’яних телець (еритроцитів) нижче нормальних показників. 

Кафедра іноземної філології і перекладу: програма академічної мобільності Erasmus+ діє

4 червня 2023 року

  Студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України, які навчаються за освітньою програмою «Німецька мова та друга іноземна», вже кілька років поспіль мають можливість взяти участь у програмі академічної мобільності Erasmus+, яка реалізується у співпраці з Університетом Пардубіце (Чехія).< 

Розумне ягідництво: майбутнє поруч

4 червня 2023 року

  Викладачі кафедри садівництва ім. проф. В.Л. 

Пархоменко Марія з Київщини бажає продовжити династію ветеринарних лікарів, отримавши вищу освіту на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України

4 червня 2023 року

  Мій дідусь, мама, тітка, хрещена мама – ветеринарні лікарі! З раннього дитинства зі мною поруч багато різних тварин, яких я дуже люблю. На жаль, тварини хворіють і потребують допомоги фахівців. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook