Календар подій

20.03.2023 – 26.03.2023

Списком
По днях тижня

Понеділок
20.03.2023

20 березня – Всесвітній день Землі

20 березня 2023 року

  Наша планета Земля – наш рідний дім, у якому створені для нас особливі сприятливі умови, що сприяють нашому існуванню і життєдіяльності, що відкривають для нас вдосталь можливостей і достатній простір для їх реалізації. 

Урочисте засідання до Міжнародного дня лісів у ННІ лісового і садово-паркового господарства

20 березня 2023 року

  У ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулося урочисте засідання приурочене до Міжнародного дня лісів. 

Планування та облік діяльності НПП на порядку денному рейтингової комісії університету

20 березня 2023 року

20 березня 2023 року відбулося засідання рейтингової комісії. 

Науковці факультету землевпорядкування розпочали цикл практичних семінарів для випускних курсів коледжів

20 березня 2023 року

  Випускники коледжів, де готують фахівців з геодезії та землеустрою, стають вступниками факультету землевпорядкування НУБіП. 

Онлайн Школи майбутнього ІТ-шника: все про спеціальність 126 Інформаційні системи і технології та чому Python актуально і сучасно

20 березня 2023 року

  Ми живемо в епоху великих цифрових даних, де можливість збирати та обробляти якісні дані є надзвичайно важливою. 

Ph.D. Акредитаційний тиждень

20 березня 2023 року

  Відповідно до затвердженого графіку Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, з метою проходження акредитаційних експертиз, впродовж наступного тижня в НУБіП України проходитимуть онлайн-візити ОНП «Захист і карантин рослин» (з 20 по 22 березня 2023 року включно) та ОНП «Технології виробництва і  

Якісне проведення освітнього процесу в полі зору навчально-методичної ради

20 березня 2023 року

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь ШИНКАРУК розпочав перше весняне засідання ради з питання щодо змін у графіку освітнього процесу на 2 семестр 2022-2023 н.р. 

Кафедра іноземної філології і перекладу: практика – важлива сходинка до професії

20 березня 2023 року

  На кафедрі іноземної філології і перекладу відбулось підведення підсумків проходження виробничої педагогічної практики студентами 4 курсу спеціальності «Філологія (Німецька мова та друга іноземна)», яка проходила в загальноосвітніх школах.   Під ч 

Ректорат: навчальному процесу в змішаному форматі – максимальна увага

20 березня 2023 року

  20 березня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, на якому були розглянуті актуальні питання життєдіяльності університету. 

Мукачівський фаховий колледж: успішне завершення навчання – це вручення дипломів фото

20 березня 2023 року

  Сьогодні у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» відбулося урочисте вручення дипломів випускникам 2023 року на відділенні бухгалтерських та туристичних дисциплін –  

Вівторок
21.03.2023

Філософія, мудрість і молодість: кафедра філософії та міжнародної комунікації провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з філософських дисциплін

21 березня 2023 року

Розум полягає не лише у знаннях, а й у вмінні застосовувати ці знання на діліАрістотельМай мужність користуватися своїм розумом 

Дискусія про сучасність і майбутнє України разом із британською дослідницею Джоан Хой

21 березня 2023 року

  18 березня у приміщенні ННЦ «Інститут аграрної економіки» відбулася зустріч студентів, аспірантів і викладачів НУБіП України з британською дослідницею і журналісткою Джоан Хой, директоркою Індексу демократії, членом Economist Intelligen 

21 березня – Всесвітній день лісів (World Forestry Day)

21 березня 2023 року

  Наша планета являє собою єдиний організм, у якому, як і в людському організмі, абсолютно немає нічого зайвого, і кожен його елемент важливий, гармонійно підтримує та наповнює життям і своїм неповторним різноманіттям усе навколо. 

А наші таланти – найкращі

21 березня 2023 року

  Творча весна розпочалася для колективів кафедри культурології участю у конкурсах і фестивалях, адже студенти вийшли на очне навчання – і відразу захотіли спробувати свої сили і показати себе поціновувачам.  

«Тризубчик» – зернятко з колосків НУБіП

21 березня 2023 року

  Світоглядова, екзистенційна війна з рф як ніколи раніше потребує згуртованості, зміцнення національно-патріотичної самосвідомості українства. 

До Міжнародного дня лісів в Ботанічному саду НУБіП України пройшла акція розвішування шпаківень

21 березня 2023 року

     Студенти та викладачі ННІ лісового і садово-паркового господарства в Міжнародний день лісів провели акцію із розвішування шпаківень в ботанічному саду НУБіП України. 

Виробнича практика бакалаврів механіко-технологічного факультету

21 березня 2023 року

  Відповідно до освітніх програм підготовки, бакалаври передостанніх курсів спеціальностей «Агроінженерія» та «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» механіко-технологічного факультету повинні пройти прикладне навчання у рамках виробничих практик.  

Студенти-комп’ютерщики Жанна Бєлаш і Федір Карпович – чемпіони Києва зі спортивної радіопеленгації 2023 року

21 березня 2023 року

  Двоє студентів факультету інформаційних технологій НУБіП України стали переможцями чемпіонату Києва зі спортивної радіопеленгації.   Змагання проводив Департамент молоді та спорту виконавчого о 

Мозгунова Дар'я – обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України

21 березня 2023 року

  Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні. 

Ректорат: змінюємо графік навчального процесу, плануємо День відкритих дверей та запобігаємо тютнопалінню на території

21 березня 2023 року

  21 березня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене питанням якості освітнього процесу, профорієнтаційній роботі та відзначенню 125-річниці НУБіП. 

Середа
22.03.2023

Засідання Вченої ради Університету

22 березня 2023, 13:00

     22 березня 2023 року о 1300 в 309 ауд. навчального корпусу № 3 відбудеться засідання Вченої ради Університету. Порядок денний:1. 

Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК занурились у «Світ чаю»

22 березня 2023 року

  Чашка з гарячим ароматним настоєм чайного листя супроводжує нас з ранку до вечора. Важко навіть підрахувати, яку кількість разів протягом дня пропонується оточуючим «попити чаю». 

У Немішаївському фаховому коледжі пройшла атестація педагогічних працівників

22 березня 2023 року

20 березня 2023 року проведено атестацію педагогічних працівників Немішаївського фахового коледжу відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки.  

Триває меморіал з мініфутболу імені Сергія Романчука фото

22 березня 2023 року

Хто не жив посеред бурі,той ціни не знає силі,той не знає, як людині 

Вчена рада: звіт Бобровицького фахового коледжа та сучасний стан харчування населення України

22 березня 2023 року

  22 березня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання вченої ради університету. Відкриваючи його, ректор озвучив короткий звіт про діяльність вишу за минулий місяць. 

Студентська чоловіча збірна НУБіП України з волейболу впевнено крокує до перемоги фото

22 березня 2023 року

  З 17 по 19 березня у «Лаяр-Палаці» м. Хирів відбувся черговий тур першої ліги чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд сезону 2022-2023. 

Жіноча Суперліга з гандболу: разом до Перемоги

22 березня 2023 року

  17-19 березня з ініціативи керівництва Університету навчально-науковий центр виховної роботи і соціального розвитку відвідав матчі жіночої Суперліги з гандболу й підтримав майбутніх студенток нашого закладу вищої освіти, гравців команди «БСФК» (Бровари).   

Психолого-педагогічний супровід підготовки конкурентоспроможних фахівців: виклики сьогодення

22 березня 2023 року

  Викладачі кафедри фінансів: завідувач кафедри, професор Давиденко Н.М., кандидати економічних наук, доценти Буряк А.В., Скрипник Г.О. і  

Четвер
23.03.2023

На механіко-технологічному факультеті триває діалог деканату та першокурсників

23 березня 2023 року

  21 березня 2023 року відбулася зустріч студентів першого курсу механіко-технологічного факультету з керівництвом факультету, присвячена питанням оновленого графіку освітнього процесу, особливостям проведення занять в умовах воєнного стану, академічній успішності тощо. 

Знайомство з факультетом ІТ та круті activity: майбутні випускники ВСП НУБіП України познайомилися з можливостями щодо вступу та навчання

23 березня 2023 року

  22 березня 2023 року на факультет інформаційних технологій завітали понад 40 майбутніх випускників, вихованців ВП НУБіП України «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України», а також «Боярський фаховий коледж НУБіП України» (мин. 

Чи зможе культура врятувати світ? (на кафедрі культурології пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади)

23 березня 2023 року

Культура є знаряддя університетських професорівдля виробництва професорів , які теж будуть виробляти професорів.Симона Вейль 

Талановита молодь обирає фах лісівника в НУБіП України

23 березня 2023 року

  Любити ліс можна по-різному. Одним зручніше це робити з висоти міських багатоповерхівок, іншим – під час відпочинку та дозвілля на природі, хтось просто милується безмежними щедротами лісової скарбниці. А от у працівників лісового господарства ця любов зовсім інша. 

Хилевич Сергій із Житомирщини: обираю НУБіП України, бо тільки тут є підготовка фахівців служби ветеринарної медицині для Збройних Сил та інших силових структур України

23 березня 2023 року

  Учень Листвинського ліцею Словечанської ради Житомирської області Хилевич Сергій планує здобути освітній ступінь магістр за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина». 

Визначилися переможці І туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

23 березня 2023 року

   21 березня 2023 року в ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження кафедрою автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. 

Прилуцький технічний фаховий коледж – надійний партнер ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у підготовці майбутніх енергетиків

23 березня 2023 року

  Прилуцький технічний фаховий коледж протягом багатьох років є провідним осередком підготовки кваліфікованих фахівців у галузі енергетики не тільки в Чернігівській області але й далеко за її межами. 

Вступна кампанія–2023: інформує приймальна комісія НУБіП України

23 березня 2023 року

  У 2023 році передбачена подача електронних заяв через сайт http://vstup.edbo.gov.ua/ для усіх категорій вступників:  

У Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України успішно пройшла атестація педагогічних працівників

23 березня 2023 року

  Протягом двох днів, 16 та 17 березня 2023 року, проходили засідання атестаційної комісії Ніжинського фахового коледжу НУБіП України. 

П'ятниця
24.03.2023

Ph.D. Освітньо-науковий процес підготовки Владислава Альошина на шляху здобуття ступеня доктора філософії

24 березня 2023 року

  В умовах повномасштабного військового вторгнення, НУБіП України безупинно продовжує здійснювати підготовку здобувачів ступеня доктора філософії. 

Приймальна комісія НУБіП України взяла участь у нараді МОН України щодо обговорення новацій вступної кампанії у 2023 році

24 березня 2023 року

  Відбулась онлайн-нарада Міністерства освіти і науки з питань підготовки до вступної кампанії 2023 року для здобуття вищої освіти.    З вітальним словом до присутніх звернувся Міністр освіти і науки 

В університеті завершуються роботи по благоустрою території

24 березня 2023 року

  Столиця після важкої воєнної зими взялася чепуритися, готуючись до традиційного Дня Києва. 

Практичні заняття на базі Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК для студентів-екологів

24 березня 2023 року

  Відповідно до службового листа з факультету захисту рослин, біотехнологій та екології від 22.03.2023 р № 69 для студентів 4 курсу і слухачів магістратури спеціальності 101 «Екологія» були проведені практичні заняття у наукових підрозділах Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК. 

Науковці університету взяли участь у обговоренні Концепції відновлення і розвитку вітчизняної аквакультури

24 березня 2023 року

  Аквакультура – важливе джерело продовольства і забезпечення умов існування для мільйонів людей у всьому світі. Це одна з найбільш швидкорослих галузей сучасного харчового виробництва в світі. 

Студенти економічного факультету долучаються до волонтерського руху

24 березня 2023 року

  До повномасштабного вторгнення молода студентка-фінансист Катерина Костюк брала участь в заходах щодо збереження довкілля, але з початком війни вона активно долучилася до роботи в гуманітарних центрах, що підтримують постраждалих у війні. 

Аспіранти економічного факультету учасники «Зимової школи молодого науковця 3.0»

24 березня 2023 року

  18 березня 2023 року в онлайн-форматі розпочала роботу «Зимова школа молодого науковця 3.0» організована Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України. 

Нарада із заступниками директорів ННІ, деканів факультетів з виховної роботи фото

24 березня 2023 року

Якщо з доброго вихованнячасто виходять люди поганіі навпаки, то цим доводиться 

Круглий стіл «Забезпечення компетентнісного підходу у підготовці бакалаврів за освітньою програмою «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» у НУБіП України»

24 березня 2023 року

  З метою громадського обговорення Освітньої програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності 071 «Облік і оподаткування», яку реалізує кафедра статистики та економічного аналізу, 24 березня 2023 року відбувся круглий стіл «Забезпечення компетентнісного підходу у підготовці бакалаврів 

Ph.D. Поточний стан проходження повноцінних акредитацій

24 березня 2023 року

  Впродовж поточного тижня відповідно до графіку Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти в НУБіП пройшли повноцінні онлайн-візити акредитації ОНП Ph.D. 

Лікар лікує людину, а ветеринар – людство!

24 березня 2023 року

  Сьогодні відбулась розмова з нашим випускником Сергієм Бояновським – завідувачем сектору науково-аналітичного забезпечення реєстрації та експертизи досьє ветеринарних імунобіологічних засобів (ВІЗ) Державного науково-конт 

ННІ лісового і садово-паркового господарства традиційно проводить весняні роботи із благоустрою території

24 березня 2023 року

  На території навчального корпусу №1, навчально-дослідного розсаднику кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, Ботанічного саду НУБіП України та гуртожитку №1 співробітники інституту та студенти провели традиційні весняні роботи із благоустрою території. 

Субота, неділя
25-26.03.2023

Владислав Іскра з Рівного обирає факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України першим пріоритетом

25 березня 2023 року

Владе, розкажіть нам трішки про себе.— Я, Іскра Владислав Олегович, народився у звичайній сім’ї. Мій батько працює будівельником, а мама – бухгалтером. У батьків нас четверо. 

На базі Ірпінського фахового коледжу НУБіП України відбувся круглий стіл із теми «Особливості акредитації освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти»

25 березня 2023 року

     Акредитація освітньо-професійних програм є однією з найважливіших процедур в галузі фахової передвищої освіти. Ця процедура підтверджує відповідність програм вимогам та стандартам, та гарантує якість навчання. 

Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія тварин»

25 березня 2023 року

  Згідно наказу ректора НУБіП України від 16.02.2023 р. № 108 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2022-2023 н.р. у НУБіП України» та розпорядження декана факультету ветеринарної медицини від 22 лютого 2023 р. 

До ННІ лісового і садово-паркового господарства завітали майбутні студенти

25 березня 2023 року

 У ННІ лісового і садово-паркового господарства, за ініціативою начальника Північного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Сергія Аніщенко та професора кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій  

В Мукачівському фаховому коледжі пройшла студентська науково-практична конференція, присвячена реформуванню земельних відносин

25 березня 2023 року

  23 березня 2023 року у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» на агрономічному відділенні відбулася студентська науково-практична конференція «Земельні ресурси України у період реформування земельних відносин: стан, п 

Готуємось до вступу в університет: все більше учнів старших класів долучаються до школи юного енергетика

25 березня 2023 року

 Народна мудрість вчить: «Одна голова добре, а дві – краще». 

Гуртожиток 4: творча зустріч з майбутніми юристами й землевпорядниками

25 березня 2023 року

  23 березня. Цього разу бесіда розпочалася з нагадування про правила поведінки студентів і деякі шкідливі звички людини. 

Постійний діалог мешканців гуртожитків факультету інформаційних технологій з адміністрацією та наставниками академічних груп

25 березня 2023 року

  Період студентського життя є періодом найбільш інтенсивного соціального розвитку особистості. У зв’язку з цим підвищується значущість виховної роботи у закладі освіти.  З початком освітнього процесу в 2 семестрі 2022-2023 н.р. 

Важливі питання життєдіяльності у полі зору вченої ради факультету ветеринарної медицини

26 березня 2023 року

  Під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання вченої ради факультету ветеринарної медицини, на яком 

Майбутні соціальні працівники відвідали тренінг з відпрацювання навичок гендерно компетентної поведінки

26 березня 2023 року

  Гендерні аспекти соціальної роботи сьогодні стають мейнстрімом як у науково-теоретичних розробках, так і в практичній діяльності соціальних працівників. Проблема захисту від насильства є досить гострою для України, як і для багатьох інших країн світу. 

PhD: Реалізація освітньої складової підготовки аспірантів КНР

26 березня 2023 року

  Починаючи з 20 березня в аспірантів першого року навчання з Китайської Народної республіки минув перший тиждень освітньо-наукового процесу. 

Ph.D. Чергова гостьова лекція для НПП та аспірантської спільноти: «Як одночасно ефективно господарювати на землі та берегти довкілля від шкідників. Мистецтво живлення рослин»

26 березня 2023 року

  Одним із найважливіших завдань для України на сьогодні є забезпечення стабільного та ефективного вирощування аграрної продукції одночасно з бережливим ставленням до довкілля.   У сучасному світі, де ми зустрічаємось не лише з проблемою зміни клім 

Вдалий початок нового футзального сезону ФАСК серед чоловічих студентських команд

26 березня 2023 року

   23 березня стартував ювілейний ХХ Чемпіонат з футзалу серед студентських команд ЗВО сезону 2023 року.   Цього року звання найкращої студентської збірної буде визначено серед восьмиЗВО. 

Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого: «Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі» фото

26 березня 2023 року

  Серед багатьох винаходів людства поезія займає почесне місце. Немає відповіді на питання, в чому секрет поетичних чарів. Поезія залишається загадкою. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook