Календар подій

27.02.2023 – 5.03.2023

Списком
По днях тижня

Понеділок
27.02.2023

Випускник факультету ветеринарної медицини Олег Філь: якщо вам не байдужий навколишній світ наповнений живими істотами – то вам на факультет ветеринарної медицини НУБіП!

27 лютого 2023 року

Вітаю! Представтесь будь ласка.— Філь Олег Васильович, 1965 року народження, українець. Випускник тодішньої УСГА, 1990 року. 

Ректорат: очно-дистанційне навчання, спільна з профспілками допомога військовим

27 лютого 2023 року

  27 лютого 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Поточний тиждень – час для ретельної підготовки до старту очно-дистанційного навчання в умовах воєнного стану. 

Світлана Прилуцька: Майбутнє – за нанобіотехнологіями фото

27 лютого 2023 року

  У нашому університеті працюють багато талановитих науковців нової формації. Одна з них – завідувачка кафедри фізіології, біохімії, рослин та біоенергетики Світлана Прилуцька. 

До 125-річчя НУБіП: в університеті відбулася міжнародна ювілейна наукова конференція "Крамаровські читання" фото

27 лютого 2023 року

  23 лютого 2023 року на факультеті конструювання та дизайну за активної участі співробітників кафедри надійності техніки відбулася Х Міжнародна науково-технічна конференція з нагоди 116-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, член-кореспондента ВАСГНІЛ, віцепрезидента УАСГН  

Гарна новина: міжнародний проєкт Ukraine Digital продовжено на 2023 рік

27 лютого 2023 року

  Від початку повномасштабного вторгнення Росії українська освіта зазнала певних трансформацій: були запроваджені, як і рекомендувало Міністерство освіти й науки України, дистанційні та змішані форми навчання, що передбачає великомаштабне використання специфічних електронних платфор 

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів успішно пройшла перевірка готовності до початку очного навчання студентів

27 лютого 2023 року

  27 лютого 2023 року згідно розпорядження проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася перевірка готовності кафедр факультету тваринництва та водних біоресурсів до формату очного навчання студентів. 

Гуманітарії чекають повних авдиторій!

27 лютого 2023 року

  Вже невдовзі на гуманітарно-педагогічному факультеті розпочнеться очне навчання. 

Успішно стартував навчальний процес здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

27 лютого 2023 року

   З 20 лютого 2023 року розпочали навчання здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» 2022 року вступу. 

Представники ректорату перевірили готовність ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження до змішаного формату навчання

27 лютого 2023 року

  Відповідно до графіка освітнього процесу, затвердженого наказом ректора університету від 22.11.2022 р. 

Ph.D. Гостьові лекції для аспірантів та всіх бажаючих

27 лютого 2023 року

  За всебічної підтримки ректорату та модерування відділу аспірантури 23 лютого 2023 року відбулась перша онлайн-зустріч аспірантського проєкту гостьових лекцій.   До проєкту можуть долучитись не лише аспіранти, а й науково-педагогічні працівники, оскільки  

День відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті

27 лютого 2023 року

  Щороку Національний університет біоресурсів і природокористування України щиро відкриває свої двері перед майбутніми студентами, щоб поближче познайомитись із тими, хто обрав за покликом серця наш заклад освіти. 

Богдан Семенюк з Волині: навчання на факультеті ветеринарної медицини в НУБіП України відкриває перспективні професійні можливості

27 лютого 2023 року

Вітаю. Представтесь, будь ласка, та розкажіть про себе.— Доброго дня. Мене звати Семенюк Богдан Ярославович. Проживаю в м. Рожище – місті районного значення у Луцькому районі. 

Товариський студентський футбольний матч НУБіП vs КНУБА

27 лютого 2023 року

  Футбол – один з найпопулярніших видів спорту серед студентства. Саме він має багато переваг для студентів, які шукають спосіб покращити своє фізичне та ментальне здоров'я, а також зміцнити соціальні зв'язки.   25.02.2023 р. 

Перестало битися серце доцента кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна Ніни БИКІНОЇ

27 лютого 2023 року

 25 лютого на 57-му році життя після тяжкої хвороби перестало битися серце кандидата сільськогосподарських наук, доцента, талановитого викладача, науковця, наставниці, чуйної доброзичливої колеги 

Кафедра іноземної філології і перекладу: «Французька весна в Україні» розпочалася

27 лютого 2023 року

  Федерація «Обміни Франції та України», партнер НУБіП України, запровадила цикл конференцій із важливих питань розвитку сучасного економічного європейського суспільства, щоб допомогти українській молоді інтегруватися в європейське суспільство. Наук 

Вівторок
28.02.2023

Немішаєвський фаховий коледж. Вже рік як лютує лютий... фото

28 лютого 2023 року

  … Все розграбовано, розтрощено, знищено… жодного вцілілого комп’ютера, жодного впорядкованого кабінета, ні одних цілих дверей, розбита техніка… тільки сліди гусениць на асфальті та вселюдська ненависть до осатанілих зайд – такі наслідки перебування Немішаївського фахового коледжу в окупації… 

Пройшла серія відкритих лекцій на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

28 лютого 2023 року

  Проведення відкритих лекцій – невідємна частина навчального процесу, складова контролю якості викладацької роботи лектора. 

Розв’язання управлінської проблеми – основне завдання керівника

28 лютого 2023 року

 Незабаром у НУБІП України розпочнеться очне навчання, до якого долучяться і магістранти 1 року навчання гуманітарно-педагогічного факультету, що навчаються на одинадцяти освітньо-професійних програмах. 

Вибір професії – крок до успішного життєвого шляху

28 лютого 2023 року

  Таким є лейтмотив профорієнтаційної роботи, яку щороку активно проводять викладачі кафедри культурології. 

Навчальні лабораторії факультету ІТ чекають студентство – результати перевірки готовності до очного навчання

28 лютого 2023 року

  Відповідно до графіку освітнього процесу затвердженого наказом ректора університету від 22.11.2022 р. 

Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології пройшов перевірку на готовність до очного формату навчання

28 лютого 2023 року

  Згідно з графіком освітнього процесу затвердженого наказом ректора університету від 22.11.2022 р. 

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК готовий до очного навчання студентів

28 лютого 2023 року

  Відповідно до графіка освітнього процесу, затвердженого наказом ректора університету від 22.11.2022 р. 

Відкриті лекції на механіко-технологічному факультеті: наголос на педагогічну майстерність фото

28 лютого 2023 року

  Відкрите заняття – важлива складова навчальної та методичної роботи науково-педагогічного працівника. 

Середа
1.03.2023

1 березня – Всесвітній день імунітету

1 березня 2023 року

 Тільки 10% людей можуть похвалитися потужним імунітетом, що захищає їх від переважної більшості захворювань. Ще 10% мають вроджений імунодефіцит. Вони хворіють досить часто. У решти 80% сила імунної системи безпосередньо залежить від умов і способу життя. 

Ректор Станіслав Ніколаєнко з робочим візитом відвідав Заліщицький фаховий коледж

1 березня 2023 року

  Ректор НУБіП України Станіслав Миколайович Ніколаєнко побував з робочою поїздкою у ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України. 

Факультет ветеринарної медицини готовий до навчання студентів в очному форматі

1 березня 2023 року

  На виконання наказу ректора № 897 від 22.11.2022 р. «Про затвердження графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчального року» та розпорядженням проректора з науково-педагогічної діяльності 28 лютого 2023 р. 

ННІ лісового і садово-паркового господарства з нетерпінням чекає приїзду студентів

1 березня 2023 року

  28.02.2023 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарств відповідно до наказу ректора № 897 від 22.11.2022 р. 

Кафедра банківської справи та страхування успішно реалізувала онлайн-марафон з фінансової грамотності для випускників шкіл

1 березня 2023 року

  Відповідно до одного з ключових напрямків формування інвестиційного ресурсу завдяки підвищенню фінансової грамотності населення України, визначених у «Стратегії Національного банку України до 2025 року». 

Славетна історія університету сторінками старовинних книг: 125-річчю НУБіП України присвячується. Розповідь перша

1 березня 2023 року

   Цьогоріч наш славетний університет, Національний університет біоресурсів і природокористування, святкує свій черговий ювілей – 125 років з дня заснування! 

Слухач підготовчих курсів до вступу в НУБіП Святослав Войтович: захоплений рослинами і доглядом за ними сьогодні – професіонал своєї справи завтра!

1 березня 2023 року

  Одним із перших на консультаційно-підготовчі курси нашого Університету записався Святослав Войтович. Я добре пам’ятаю день нашого першого знайомства, Святослав мене вразив своїм глибоким поглядом і безмежною скромністю. 

Організацію очного навчання розглянуто на засіданні розширеного деканату факультету ветеринарної медицини

1 березня 2023 року

  28 лютого під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання розширеного деканату факуль 

Інтелектуальний початок періоду очного навчання: перемогу серед факультетів у грі «ЩО? ДЕ? КОЛИ?» здобула команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

1 березня 2023 року

     6 березня розпочнеться очне навчання у цьому семестрі для частини студентів, тож Сенат студентської організації Національного університету біоресурсі 

Економічний факультет провів День відкритих дверей

1 березня 2023 року

  28 лютого 2023 року, в останній день зими, на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся онлайн День відкритих дверей для випускників шкіл, технікумів і коледжів. 

Юристи до навчання в режимі офлайн готові!

1 березня 2023 року

  6 лютого розпочався 2-й весняний семестр для усіх здобувачів НУБіП України в дистанційному форматі. Відповідно до графіку освітнього процесу затвердженого наказом від 22.11.2022 р. 

В ННІ неперервної освіти і туризму відбулась перевірка готовності до початку очного навчання

1 березня 2023 року

  Відповідно до графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчального року, затвердженого наказом ректора № 897 від 22.11.2022 р., з 6 березня 2023 року в очному форматі розпочнуть навчання бакалаври ННІ неперервної освіти і туризму 1 та 4 курсів ОПП «Туризм», «Готельно-ресторанний бізнес», «Публічне 

Навчальна практика 2023 у агрономів – початок

1 березня 2023 року

Дистанційне навчання якось затягнулося. Саме час вже проявити себе у справі.    Зима – пора року, коли всі сади вбираються в білосніжні шати. 

Тримаючи руку на пульсі: засідання Оперативного штабу НУБіП України з профілактики захворювань на коронавірус та упередження їх розповсюдження

1 березня 2023 року

  Відбулося чергове засідання Оперативного штабу НУБіП України з профілактики захворювань на коронавірус та упередження їх розповсюдження.   1 березня під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваші відбулося чергове 

Четвер
2.03.2023

Факультет аграрного менеджменту відчиняє свої віртуальні двері для майбутніх вступників

2 березня 2023 року

   На сьогодні Україна має потребу у підготовці фахівців з управління аграрним сектором. Криваві події останнього року, поряд з іншим, привернули гостру увагу міжнародної спільноти до стратегічної ролі нашої країни та її аграрного сектору у забезпеченні продовольчої безпеки світу. 

Теорія, поєднана з досвідом практичної діяльності – запорука якісної підготовки майбутніх фахівців садово-паркового господарства

2 березня 2023 року

  Сучасні умови вимагають якісно нового рівня освіти, зокрема використання активних методів навчання у ЗВО. 

Директор Інституту промислової екології Олександр Сігал: нові тренди розвитку енергетики – це забаганки чи нагальні виклики сьогодення?

2 березня 2023 року

  Студентський фаховий освітній акселератор ННІ енергетики, автоматики і автоматики набирає хід у новому році. 

Навчальні лабораторії механіко-технологічного факультету чекають на здобувачів вищої освіти

2 березня 2023 року

  Відповідно до графіка освітнього процесу, затвердженого наказом hектора університету від 22.11.2022 р. 

Організацію освітнього процесу на факультеті ветеринарної медицини розглянуто на черговому засіданні старостату

2 березня 2023 року

  1 березня відбулось онлайн-засідання деканату факультету ветеринарної медицини  

Ректор Станіслав Ніколаєнко взяв участь в Стратегічній сесії з вищої освіти

2 березня 2023 року

2 березня 2023 року в Чернівцях під егідою Міністерства освіти і науки України пройшла Стратегічна сесія з вищої освіти. 

Перевірка навчальних аудиторій та лабораторій економічного факультету в рамках підготовки до очного навчання

2 березня 2023 року

 В Національному університеті біоресурсів і природокористування України 2-й навчальний семестр розпочався організовано 6 лютого для усіх здобувачів в дистанційному форматі.  Відповідно до графіку освітнього процесу затвердженого наказом від 22.1 

Сьогодні 140-років від дня народження засновника кафедри професора Антона Калениковича Скороходька

2 березня 2023 року

   СКОРОХОДЬКО АНТОН КАЛЕНИКОВИЧ – доктор ветеринарних наук, професор, створив та очолював кафедру з 1922 по 1936 рр., та з 1944 по 1954 рр. Професор А.К.Скороходько видатний вчений-зоогігієніст, засновник Київської школи гігієністів. 

Готовність усіх факультетів та ННІ до організованого очного навчання студентів – ключове питання наради із заступниками деканів факультетів та директорами ННІ, ВСП з навчальної роботи

2 березня 2023 року

  2 березня, за головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука, в очно-дистанційному форматі відбулася нарада із заступниками деканів та директорів ННІ, ВСП з навчальної роботи щодо питань готовності університету до очного навчання студентів 1 і 

Популярна історія від аспірантів спеціальності 032 «Історія та археологія» НУБіП України

2 березня 2023 року

   Проєкт «Історія маленьких міст Полтавщини» був задуманий ще кілька років тому. 

Агробіологічний факультет успішно пройшов перевірку на готовність до очного навчання

2 березня 2023 року

   Відповідно до наказу ректора № 897 від 22.11.2022 р. 

Перевірку готовності до офлайн-навчання на факультеті аграрного менеджменту пройдено

2 березня 2023 року

   Відповідно до графіку освітнього процесу, затвердженого наказом від 22.11.2022 р. 

П'ятниця
3.03.2023

В очікуванні студентів: ННІ лісового і садово-паркового господарства готовий до продовження семестру в очному форматі

3 березня 2023 року

     Колектив університету в складних умовах війни прикладає усі зусилля для якісної підготовки високоосвічених фахівців, важливе місце у якому займає практична підготовка, яка безумовно впливає на професійне зростання студента.  

В очікуванні студентів: ННІ лісового і садово-паркового господарства готовий до продовження семестру в очному форматі

3 березня 2023 року

  Колектив університету в складних умовах війни прикладає усі зусилля для якісної підготовки високоосвічених фахівців, важливе місце у якому займає практична підготовка, яка безумовно впливає на професійне зростання студента. 

Інтеграція науки в освітній процес на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму

3 березня 2023 року

  Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму долучилася до загальнодержавного процесу навчально-методичного забезпечення підготовки висококваліфікованих фахівців для туристичної галузі.   Усвідомлюючи всі загрози, пережив 

УВАГА! Конкурс спільних українсько-литовських науково-дослідних проєктів на 2024-2025 роки

3 березня 2023 року

 Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти, науки та спорту Литовської Республіки і Науково-дослідною радою Литви оголошено конкурс спільних українсько-литовських науково-дослідних проєктів для реалізації у 2024-2025 роках.  

День відкритих дверей на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології – колектив радо зустрічає гостей!

3 березня 2023 року

  3 березня 2023 року факультет захисту рослин, біотехнологій та екології гостинно зустрів випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, випускників технікумів, коледжів, батьків та викладачів. 

Гуртожиток №6 НУБіП України готовий до зустрічі студентів

3 березня 2023 року

   Вже традиційно декан факультету ветеринарної медицини щомісяця відвідує гуртожиток №6, проводить огл 

Природокористування і якість життя — поради лікаря: як схуднути за 100 днів до літа

3 березня 2023 року

   Зазвичай люди сідають на дієти з двох причин — підкосило здоров'я або треба схуднути до літа. 

Організація виховної роботи у полі зору Студентської організації факультету ветеринарної медицини

3 березня 2023 року

  Напевно кожен знає, що студентське життя один із самих насичених періодів у житті кожної людини, тому наша організація дбає про забезпечення цікавого дозвілля поза парами для студентів.  Традиційно збори почалися звітом вже екс – го 

Контроль навчального і виховного процесів у полі зору кураторів академічних груп механіко-технологічного факультету

3 березня 2023 року

  Продовження весняного семестру у змішаній формі навчання вимагає підвищення рівня уваги до функціонування студентського середовища. Спроможність до дієздатності студентів, як здобувачів вищої освіти, суттєвою мірою знаходиться у зоні відповідальності куратора академічної групи. 

3 березня відзначається Всесвітній день письменника

3 березня 2023 року

У письменника тільки і є один учитель: самі читачі.Микола Гоголь 

Кафедра фізичного виховання успішно поєднала спорт і профорієнтаційну роботу

3 березня 2023 року

  В рамках профорієнтаційної роботи кафедра фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету влаштувала товариський волейбольний поєдинок між командами викладачів кафедри фізичного виховання і викладачів ВПС « 

На старостаті механіко-технологічного факультету обговорені організаційні питання змішаної форми навчання у весняному семестрі

3 березня 2023 року

   Реалізація змішаної форми навчання, розклад очних занять для студентів 1 і 4 курсів бакалаврату та першого року навчання магістратури, завершення ліквідації академічної заборгованості, підготовка до проміжної атестації та аналіз показників освітньої діяльності у поточному семестрі – ключові питання черг 

Пішла з життя Наталія КОСТРИЦЯ, завідувач кафедри журналістики та мовної комунікації

3 березня 2023 року

 Непоправна втрата для родини гуманітарно-педагогічного факультету та всього нашого університету03 березня на 52 році життя перестало битися серце 

Факультет землевпорядкування готовий до навчання в очному форматі

3 березня 2023 року

  Для здобувачів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» аудиторні заняття в навчальних лабораторіях є не лише корисними, а й необхідними. Завдяки їм студенти отримують практичний досвід роботи з інструментами, методами вишукувань і вимірювань, що застосовують у сфері геодезії та землеустрою. 

3 березня – Всесвітній день дикої природи

3 березня 2023 року

Коли буде зрубане останнє дерево, коли буде отруєна остання річка, коли буде спійманий останній птах, –  

Субота, неділя
4-5.03.2023

Активна діяльність гуртка «Біотехнологія. Екологія» під керівництвом Олени Кваско

4 березня 2023 року

  Міцний зв’язок вищих навчальних закладів із закладами середньої освіти є запорукою успішної та цілеспрямованої підготовки фахівців різних галузей нашого суспільства. 

Якість проведення відкритих лекцій на економічному факультеті

4 березня 2023 року

     Відповідно до наказу ректора НУБіП України від 24.01.2023 року № 41 та затвердженого графіку проведення відкритих лекцій на економічному факультеті в другому семестрі за перший місяць навчального процесу було проведено 5 відкритих лекційних занять науково-педагог 

V Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів» з нагоди 125-річчя НУБіП України

4 березня 2023 року

    2 березня 2023 р. кафедрою фінансів була проведена щорічна V Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів» з нагоди 125-річчя НУБіП України.  

Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження підтвердили готовність до навчання у змішаному форматі

4 березня 2023 року

    В Навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження відбулося розширене засідання старостату, в якому взяли участь старости, заступники старост, члени студентського самоврдування та наставники академічних груп та адміністрація гуртожитку № 7.     На онлайн зібрання загалом було приєнано понад сімдесят осіб.  

Відкриті лекції в ННІ лісового і садово-паркового господарства фото

5 березня 2023 року

  Згідно з наказом ректора НУБіП України від 24.01.2023 р. №41 «Про проведення відкритих лекцій у весняному семестрі 2022-2023 н. 

У Бережанському фаховому коледжі відбувся вечір пам'яті «Ангели, народжені серед людей» фото

5 березня 2023 року

Віруймо, люди! Господнім знаменням любовіЯнголи нашіПліч-о-пліч із нами стоять…(Леся Романчук) 

Юридичний факультет провів половину запланованих відкритих лекційних занять у весняному семестрі 2022/2023 навчального року

5 березня 2023 року

  Для підвищення якості освітнього процесу, системного моніторингу за проведенням лекційних занять для студентів університету та на виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка від 24.01.2023 р. 

Об’єднавшись факультетами – шукаємо найкращих випускників Черкащини

5 березня 2023 року

  З ціллю просвітницької роботи про діяльність Національного університету біоресурсів і природокористування України агробіологічний та юридичний факультети прибули до мальовничого міста Корсунь-Шевченківський Черкаської  

Комфортне проживання мешканців гуртожитку та активна життєдіяльність у полі зору студентської ради гуртожитку №6

5 березня 2023 року

  Уже досить скоро до очного формату навчання приступають молодші курси студентів, а відповідно гуртожиток знов наповниться щасливим гомоном його мешканців. 

Студенти випускних курсів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК готові до очного навчання

5 березня 2023 року

Жити – означає працювати, навчатисяПостійне навчання і є життя людини.Освіта – скарб, праця – ключ до нього.Тому із впевненістю розпочинаємо 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook