Календар подій

30.01.2023 – 5.02.2023

Списком
По днях тижня

Понеділок
30.01.2023

Запрошуємо НПП ЗВО та педагогічних працівників України на спеціальний курс підвищення професійної компетентності за напрямом «Управління публічними фінансами»

30 січня 2023, 9:00

Шановні колеги!Запрошуємо Вас на спеціальний курс підвищення професійної компетентності за напрямом «Управління публічними фінансами»  

Оголошується конкурс для українських науковців на отримання стипендії Університету Джорджа Вашингтона

30 січня 2023 року

Інститут європейських, російських та євразійських досліджень (The Institute for European, Russian, and Eurasian Studies, IERES) Університету Джорджа Вашингтона (м. 

Конкурс для здобувачів ОС “Магістр” для виконання магістерської роботи у рамках проєкту Ecotwins

30 січня 2023 року

НУБІП України оголошує конкурс для здобувачів освіти рівня “Магістр” для виконання кваліфікаційної (магістерської) роботи у рамках проєкту HORIZON EUROPE, ECOTWINS «Розвиток дослідницького потенціалу та підвищення кваліфікації і навичок групи дослідників НУБіП України з агроекологічної інтенсифікації галузі рослинництва» (номер проекту 101079308 – ECOTWINS — HORIZON 

Оголошено конкурс на можливість отримати студентами першого курсу з математики та природничих наук стипендію в Кореї

30 січня 2023 року

Корейська наукова академія Корейського науково-технологічного інституту у м. Пусан (Республіка Корея) повідомила про можливість отримати студентами першого курсу з математики та природничих наук стипендію на 2024 рік. 

Підсумки курсів підвищення кваліфікації фахівців з біржової справи

30 січня 2023 року

  У період з 23 по 28 січня 2023 року на економічному факультеті кафедрою організації підприємництва та біржової діяльності було проведено курси підвищення кваліфікації фахівців з біржової справи для НПП, педагогічних працівників та здобувачів у дистанційній формі.< 

Ph.D. Чжен Яньцзя – аспірантка 2-го року навчання та представниця центру міжнародного культурного обміну «Рішен» фото

30 січня 2023 року

  Незважаючи на військовий стан та відповідно тяжкі умови перебування в країні впродовж минулого навчального року до аспірантури НУБіП Україні вступили 46 іноземних громадян з Китайської Народної Республіки. 

Слухачі консультаційно-підготовчих курсів – майбутнє України! фото

30 січня 2023 року

  Більшість слухачів консультаційно-підготовчих курсів – це талановита і цілеспрямована молодь, яка розуміє своє майбутнє покликання і значення в майбутньому нашої країни. 

Організовано розпочинаємо весняний семестр і готуємось до вступу в магістратуру: установча зустріч із випускним курсом бакалаврів землевпорядників

30 січня 2023 року

  За тиждень початок весняного семестру у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Особливо хвилюючим він буде для цьогорічних бакалаврів 4 курсу. 

Готуємося до початку семестру: ремонтні роботи в корпусах і гуртожитках тривають

30 січня 2023 року

  За тиждень розпочинається другий навчальний семестр 2022/2023 н.р. І якщо навчальна частина опікується розкладом занять з врахуванням особливостей очного і дистанційного навчання, то господарники дбають, аби їх було де проводити з комфортом. 

Профорієнтація кафедри статистики та економічного аналізу як вагома умова успішної вступної кампанії у 2023 році

30 січня 2023 року

    Профорієнтаційна робота є важливою складовою діяльності університету у питаннях формування контингенту студентів закладу вищої освіти. Проблема професійного самовизначення гостро постає перед старшокласниками в процесі формування орієнтирів на майбутнє. 

Оголошено про нову стипендіальну програму Європейської школи Східного партнерства на 2023/2024 навчальний рік.

30 січня 2023 року

За інформацією Міністерства закордонних справ України, за ініціативи Європейського Союзу та підтримки Уряду Грузії і Фонду міжнародного бакалаврату (International Baccalaureate) оголошено про нову стипендіальну програму. Європейської школи Східного партнерства на 2023/2024 навчальний рік.  

Вівторок
31.01.2023

Вічна памʼять героям-випускникам факультету тваринництва та водних біоресурсів Олександру СЕМЕНЧЕНКУ та Володимиру ПРІМІЧУ

31 січня 2023 року

  Свідомі і патріотично налаштовані люди завжди викликали повагу у суспільстві. Проте, з початком широкомасштабного вторгнення на територію нашої країни, на жаль, вони гинуть щоденно. З великим смутком та скорботою повідомляємо, що у великій дружній родині факультету тваринництва та водних біоресурсів сталося горе. 

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого випускника – Героя-захисника Миколу ЯРЕМУ

31 січня 2023 року

  Ще одна тяжка втрата серед випускників ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України. Із сумом та скорботою повідомляємо, що ще в одну родину лісівників прийшло непоправне горе. 

Ph.D. Павловська Марія – мікробіологиня ПРООН ЕМБЛАС, аспірантка 4 року навчання ОНП «Екологія»

31 січня 2023 року

  Щиро віримо в наближення перемоги Збройних Сил України та продовжуємо спілкуватись зі здобувачами ступеня доктора філософії. 

Підготовка до організованого початку 2 семестру 2022/2023 н.р. – ключові питання наради із заступниками деканів факультетів та директорами ННІ, ВСП з навчальної роботи

31 січня 2023 року

  31 січня, за головування проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука, в очно-дистанційному форматі відбулася нарада із заступниками деканів та директорів ННІ, ВСП з навчальної роботи щодо питань готовності університету до 2 семестру 2022/2023 н.р. 

Майбутні перекладачі з німецької мови поділились враженнями від участі у програмі академічної мобільності Erasmus+ фото

31 січня 2023 року

  У травні цього року чотири студентки, які навчаються за програмою «Німецька мова та друга іноземна», успішно пройшли конкурсний відбір для участі у програмі академічної мобільності Erasmus+ і протягом семестру навчались в університеті Пардубіце (Чехія). 

XIII Цикл науково-методичних практичних семінарів «Сучасна аграрна освіта – 2023»

31 січня 2023 року

  В останній тиждень зимових канікул студентів на базі ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» пройшли науково-методичні практичні семінари для викладачів.  24 січня директор коледжу О 

Університет доєднався до Європейського альянсу UNIgreen

31 січня 2023 року

У Варшавському університеті наук про життя 31 січня проходить інагураційна конференція Європейського альянсу університетів UNIgreen, в якій бере участь делегація НУБіП Украіни на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком.  

Середа
1.02.2023

Кафедра фізичного виховання провела профорієнтаційну зустріч з учнями Київського обласного ліцею фізичної культури і спорту

1 лютого 2023 року

  Звідновленням навчального процесу у школах, кафедра фізичного виховання розпочала активну профорієнтаційну діяльність серед майбутніх випускників шкільних навчальних закладів. 

Нові сорти садових культур селекції НУБіП України

1 лютого 2023 року

  Нещодавно Державний реєстр сортів рослин України поповнився новими сортами плодових, лікарських та декоративних культур, дібраних фахівцями агрономічного факультету в колекційному-селекційному саду лабораторії "Генетичних ресурсів, інтродукції та селекції нетради 

«Голосіївська палітра»: нова перемога у Румунії

1 лютого 2023 року

  Студійці «Голосіївської палітри» беруть участь у найрізноманітніших конкурсах образотворчого мистецтва та конкурс у селі Голешти, що в Румунії, став особливим, адже його організував музей виноградарства та садівництва, а в нашому університеті є відповідна спеціальність. 

Ефективна робота пункту Незламності Миронівської громади забезпечує безперебійність навчального процесу університету

1 лютого 2023 року

     Не одну лекцію та практичне заняття провів наш земляк, кандидат економічних наук, доцент кафедри банківської справи та страхування Національного університету біоресурсів і природокористування України Олексій МУРАВСЬКИЙ 

EUgreen alliance: НУБіП України у форматі партнерства

1 лютого 2023 року

  Сталий розвиток є першочерговою метою, що стоїть перед ЄС. 

«Тризубчик» НУБіП: дружба крізь континенти

1 лютого 2023 року

  В умовах повномасштабної війни з рф кожен відчуває надважливість відгукуватись на потреби іншої людини. 

Агрокебети запрошують на відкриту лекцію Володимира Коломойця з Pedersen&Partners про секрети підбору персоналу

1 лютого 2023 року

Проєкт "Агрокебети" запрошує на відкриту онлайн подію - зустріч з Володимиром Коломойцем для обговорення його лекції "Розвиток кар’єри. Підбір та оцінка персоналу". 

Четвер
2.02.2023

Організований початок – ключові питання, що є запорукою успішного початку 2 семестру 2022/2023 навчального року на агробіологічному факультеті

2 лютого 2023 року

    Під керівництвом Оксани Тонхи, декана агробіологічного факультету, 1 лютого 2023 року в очному форматі за участі завідувачів кафедр та їх секретарів відбулося обговорення початку 2 навчального семестру 2022/2023 н.р. 

Міжнародна співпраця економічного факультету та Інституту Економіки та Фінансів Варшавського університету наук про життя триває

2 лютого 2023 року

  ЮНЕСКО є спеціалізованою установою Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури і прагне встановлення світу через міжнародне співробітництво в цих галузях. 

Готовність освітнього е-середовища університету до початку другого семестру - ключове питання наради з відповідальними за ІКТ

2 лютого 2023 року

  1 лютого, за головування проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука, в очно-дистанційному форматі відбулася нарада із відповідальними за впровадження ІКТ факультетів та ННІ та заступниками деканів та директорів ННІ, ВСП з навчальної роботи щод 

Питання організації освітнього процесу в другому семестрі розглянуто на старостаті факультету ветеринарної медицини

2 лютого 2023 року

   1 лютого відбулось перше в новому році онлайн-засідання деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних гр 

Ґрунтовні знання та цікавий навчальний процес – головні критерії при виборі закладу вищої освіти для здобуття правничого фаху випускником Чернігівської ЗОШ з поглибленим вивченням іноземних мов Іллі Прокопенка

2 лютого 2023 року

  Щороку тисячі абітурієнтів зупиняють свій вибір на Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Майбутній випускник Чернігівської загальноосвітньої школи з поглибленим вивченням іноземних мов Ілля Прокопенко не став винятком. 

«Енергетичний тероризм». Саме з такої теми розпочав роботу студентський фаховий акселератор в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

2 лютого 2023 року

  З жовтня 2022 року російська федерація систематично вдається до актів енергетичного тероризму проти України, завдаючи масованих ракетних та дронових ударів по об’єктах цивільної енергетичної інфраструктури. 

На факультеті землевпорядкування триває традиційна співпраця «коледж-університет»

2 лютого 2023 року

  Чому ми використовуємо термін «співпраця»? 

П'ятниця
3.02.2023

Відбулось засідання Наглядової ради освітнього проєкту «Агрокебети»

3 лютого 2023 року

  31 січня 2023 року відбулось засідання Наглядової ради проєкту "Агрокебети", який опікується підготовкою фахівців магістерського рівня вищої освіти освітньої програми "Адміністративний менеджмент".  Клю 

Кафедра автоматики та робототехнічних систем – ефективний майданчик успішних наукових досліджень для аспірантів першого року навчання

3 лютого 2023 року

  Наукові школи кафедри автоматики та робототехнічних систем активно залучають до наукових досліджень молодь і ця традиція продовжується навіть у складний воєнний час. 

Субота, неділя
4-5.02.2023

Питання організації освітньо-виховного процесу в другому семестрі розглянуто на нараді з наставниками академічних груп факультету ветеринарної медицини

4 лютого 2023 року

  2 лютого відбулось онлайн-засідання деканату факультету ветеринарної медицини з наставниками академічни 

У фокусі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології плановий початок весняного семестру

4 лютого 2023 року

  Через декілька днів стартує весняний навчальний семестр, тому 2 лютого на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології, в режимі онлайн, пройшли збори старост академічних груп.  Перед початком 

Увага! У другому семестрі навчання розпочнеться з 6 лютого 2023 року

4 лютого 2023 року

Шановні науково-педагогічні працівники та студенти!  

Підготовку до весняного навчального семестру обговорювали на зустрічі з старостами економічного факультету

4 лютого 2023 року

     1 лютого на економічному факультеті відбулася онлайн-зустріч адміністрації факультету зі старостами академічних груп та їх наставниками щодо обговорення початку навчального семестру. 

Природокористування і якість життя - поради лікаря: вегетаріанці, м’ясоїди та депресія

4 лютого 2023 року

     Аналіз результатів Національного повздовжнього дослідження здоров’я дорослих дозволив бразильським дослідникам зробити не дуже поширені останнім часом висновки. 

Стартував проєкт ERASMUS+ «Vocational Education and Training For Green and Smart Energy in Buildings»

4 лютого 2023 року

 Одним із ключових пріоритетів нашої країни є інтеграція в Європейський Союз. 

Ректорат: до початку весняного навчального семестру – готові!

4 лютого 2023 року

  4 лютого 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Очільник університету повідомив про результати візиту делегацій університету до Польщі та Іспанії в межах альянсів Європейських університетів UNIgreen та EUgreen. 

Ph.D. Підготовка докторів філософії з «Філософії»

5 лютого 2023 року

  Профільною кафедрою підготовки здобувачів третього освітньо-наукового рівня ступеня доктора філософії в НУБіП України є кафедра філософії та міжнародних комунікацій гуманітарно-педагогічного факультету. Своїми витоками кафедра сягає 30-х років ХХ ст., а як самостійна одиниця вона поча 

Факультет землевпорядкування готовий до весняного семестру

5 лютого 2023 року

  Весняний навчальний семестр 2022-2023 навчального року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України триватиме 15 тижнів і бере свій початок з 6 лютого 2023 року. Гарантією його успішного старту є організованість і підготовка. 

Новий виток співпраці із інститутом ветеринарної медицини Національної академії аграрних наук

5 лютого 2023 року

  31 січня 2023 року делегація під керівництвом декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського та директора НДІ здоров'я тварин Сергія Голопури відвідала інститут ветеринарної м 

НУБіП піднявся в міжнародному рейтинзі WEBOMETRICS і посів четверте місце в Україні!

5 лютого 2023 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України увійшов до п'ятірки кращих закладів вищої освіти країни за версією рейтингу Webometrics. 

Науковці кафедри селекції активно співпрацюють з колегами з НААН України

5 лютого 2023 року

  Викладачі кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. 

Аспірантки Юлія Мороз та Анастасія Городнича проходять стажування за Програмою PROM у Вроцлавському природничому університеті

5 лютого 2023 року

  На початку тижня, за наказом ректора Станіслава Ніколаєнка, для здобувачів наукового ступеня доктора філософії Юлії Мороз та Анастасії Городничої розпочалось короткострокове міжн 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook