Календар подій

29.08.2022 – 4.09.2022

Списком
По днях тижня

Понеділок
29.08.2022

Мукачівський аграрний коледж консультує обласну владу з вівчарства та виноградарства

29 серпня 2022 року

   На базі ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» відбулась планова робоча зустріч Голови Закарпатської військової адміністрації Віктора Микити, заступників Василя Іванчо і Ігоря Шинкарюка, директора Мукачівського  

Таміла Прокопишина обирає навчання за освітньо-професійною програмою «Менеджмент організацій і адміністрування»

29 серпня 2022 року

Випускниця факультету аграрного менеджменту освітньо-професійної програми «Менеджмент» Прокопишина Таміла обирає для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти освітньо-професійну програму 

Ректорат: прийом оригіналів документів від вступників, виконання державного замовлення та підготовка кампусу до навчання першокурсників

29 серпня 2022 року

   29 серпня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Очне навчання – це внесок у Перемогу над агресором

29 серпня 2022 року

   Повномасштабна війна, що триває вже пів року в нашій державі, позначилася на всіх українцях. Небезпечні умови впливають на настрої наших громадян, змінюючи якість їхнього життя. 

Вступна кампанія 2022: прийом заяв до магістратури триває

29 серпня 2022 року

   Якщо прийом на бакалаврат вийшов на фінішну пряму, то до магістратури він тільки виходить на пік.   На сьогодні вже прийнято майже 3 тисячі заяв, і це навіть краще за показники минулого року на такий же день прийому заяв, говор 

Студенти факультету ветеринарної медицини беруть участь у змаганнях з футболу

29 серпня 2022 року

   Футбол — це командний вид спорту, який грається між двома командами по одинадцять гравців зі сферичним м'ячем. Близько 250 мільйонів чоловіків і жінок із більш ніж 200 країн грають у футбол, що робить його найпопулярнішим в світі видом спорту. 

Бронза в турнірі з міні-футболу, присвяченому до Дня Незалежності України «Футбол проти наркотиків»

29 серпня 2022 року

   За підтримки Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 26.08.2022 р. 

Клінічний день на факультеті ветеринарної медицини

29 серпня 2022 року

   Належна практична підготовка здобувачів вищої освіти на факультеті ветеринарної медицини – є одним із ключових завдань у підготовці висококваліфікованого лікаря ветеринарної медицини.  

Вступна кампанія 2022: у приймальній комісії НУБіП знову завізно

29 серпня 2022 року

   Короткий екскурс в історію. У старі часи українські хлібороби, зібравши урожай, цілими валками звозили зерно на помол до млинів. І звалося цей процес коротко і ємно – завізно. 

Вівторок
30.08.2022

Засідання приймальної комісії НУБіП України

30 серпня 2022, 11:00

Порядок денний засідання приймальної комісії Національного університету біоресурсів і природокористування України 30 серпня 2022 року, об 1100   

Шаную воїнів, біжу за героїв України

30 серпня 2022 року

   Викладачі кафедри агрохімії та якості продукціїї ім. О.І. 

Згуртуємось! З’єднаємось! Переможемо! День знань 2022 у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» фото

30 серпня 2022 року

   29 серпня 2022 року в приміщенні актового залу коледжу пройшли урочистості, присвячені початку нового навчального року. 

Посвята у студенти в Немішаївському фаховому коледжі

30 серпня 2022 року

   День Знань – це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного.   29 серпня в Немішаївському фаховому коледжі відбулися урочистості з на 

Вступна кампанія 2022: на засіданні приймальної комісії рейтингові списки затверджено одноголосно

30 серпня 2022 року

   Під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка пройшло крайнє на сьогодні засідання приймальної комісії НУБіП. 

Нарада з планування на вересень: нагальні питання життєдіяльності університету

30 серпня 2022 року

   Стану підготовки заходів на вересень була присвячена робоча нарада з планування, що пройшла під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка і за участі членів ректорату, деканів факультетів та директорів ННІ. 

Ірина Медведюк: я командний гравець, тому мені точно на менеджмент!

30 серпня 2022 року

   Ірина Медведюк приїхала подати оригінали документів на спеціальність «Менеджмент» до приймальної комісії НУБіП з Волині. 

На кафедрі фінансів відбулася VІ Міжнародна науково–практична конференція «Україна, Болгарія, ЄС: економічні та соціальні тенденції розвитку»

30 серпня 2022 року

   26 серпня 2022 року відбулася VІ Міжнародна науково–практична конференція «Україна, Болгарія, ЄС: економічні та соціальні тенденції розвитку», організована кафедрою фінансів та Університетом «Проф. док. Асен Златаров» м. 

Середа
31.08.2022

Відкрита лекція канд. психол. наук, старшого викладача кафедри фізичного виховання Хижняк А.А. з дисципліни «Теорія і методика викладання легкої атлетики»

31 серпня 2022, 14:00

     31 серпня 2022 року о 14:00  (ІV пара) у навчальному корпусі № 9, ауд. 23 відбудеться відкрита лекція з дисципліни «Теорія і методика викладання легкої атлетики» для студентів денної форми навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 017 «Фізична культура і спорт»  

Навчально-наукову базу НУБіП поповнив лісівничо-просвітницький центр

31 серпня 2022 року

   Сьогодні навчально-наукова база Національного університету біоресурсів і природокористування України поповнилася ще одним сучасним підрозділом: до більш як 400 лабораторій, обладнаних за останнім словом навчального процесу, додався лісівничо-просвітницький центр. 

5 гуртожиток відновлює функціонування

31 серпня 2022 року

   За дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка, 30 серпня 2022 року, відбувся комісійний огляд гуртожитку №5, що розташований за адресою вул. 

В Ірпінському фаховому коледжі активно відбувається заміна вікон

31 серпня 2022 року

   Внаслідок розпочатої повномасштабної війни та активних бойових дій в м. Ірпінь у лютому-березні 2022 року в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України була пошкоджена значна частина вікон. 

PhD: фінішна пряма серпневої вступної кампанії до аспірантури

31 серпня 2022 року

   Завершується серпнева вступна кампанія до аспірантури. 

Перемагай труднощі розумом, а небезпеку – досвідом!

31 серпня 2022 року

   У серпневі дні вступної компанії до НУБіП України завітала дружна родина Фролових, адже син Ілля обрав навчання за освітньою програмою «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу».   Як розповідає Ілля Фролов,  

Випускниця бакалаврату факультету тваринництва та водних біоресурсів Олександра Коновал: «Маю досвід навчання за кордоном, але беззаперечно вирішила вступати до магістратури рідного факультету» фото

31 серпня 2022 року

   Наш університет є визнаним закладом вищої освіти і співпрацює з багатьма міжнародними партнерами.   Завдяки такій тісній співпраці науково-педагогічні працівники і студенти різних факультетів мають змогу приймати участь у міжнародних пр 

Здоров’я тварин і безпека людей у полі зору ветеринарного лікаря

31 серпня 2022 року

   Розповідь старости 8 групи, 2 курсу факультету ветеринарної медицини Анастасії Лобас про свій професійний вибір.Анастасія Лобас: – "Ще з дитинства мені подобалося уявляти  

УВАГА! Продовжено реєстрацію на МКТ/МТНК для вступу до магістратури

31 серпня 2022 року

   Продовжено реєстрацію на магістерський комплексний тест (МКТ) та магістерський тест навчальної компетентності (МТНК), які у 2022 році є обов’язковими для вступу до магістратури на кон’юнктурні спеціальності. 

Виклики воєнного стану: державне питання забезпечення соціальної сфери відновлювальними лісовими ресурсами обговорили на базі НУБіП

31 серпня 2022 року

   Країна воює. І ворог нещадно нищить цивільну інфраструктуру, що напередодні холодної пори року ставить перед керівництвом держави нові виклики. І одне з перших: як обігріти міста і села, особливо зі знищеними теплоцентралями та котельнями? 

В університеті поповнились ряди атестованих англомовних викладачів

31 серпня 2022 року

   31 серпня за головування проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулося засідання комісії, яка оцінювала рівень володіння іноземною мовою у науково-педагогічних працівників в оновленому складі.  

Четвер
1.09.2022

Фінальні ігри шахових змагань серед команд гуртожитків університету

1 вересня 2022, 16:00

   1 вересня 2022 року о 16:00 відбудуться фінальні ігри І етапу шахових змагань «Шаховий король НУБіП України Кубок Сергія Кваші» серед команд гуртожитків університету 

Трансформуємо себе і своє сьогодення

1 вересня 2022 року

   Як війна змінила мене і яке місце вона займає в моєму житті? Чому страшно ходити по місту, сидіти на парах? Чому хочеться закрити вуха, щоб не чути сирени, заплющити сильно очі, щоб не бачити жахіття? 

Кампус готується до зустрічі з першокурсниками! фото

1 вересня 2022 року

   З 24 лютого наша держава бореться проти повномасштабного російського терору. Тисячі українців віддали свої життя, щоб ворогу не вдалося знищити наш народ і нашу свободу! 

Руслан Кулик із Лубен обирає журналістику в НУБіП

1 вересня 2022 року

– Вітаємо в НУБіП України. Розкажіть, будь ласка, про себе. – Мене звати Руслан Кулик. Цього року я закінчив Лубенську ЗШ І-ІІІ ст. №1 у Полтавській області. Протягом навчання у школі я постійно шукав професію свого майбутнього. 

Історія землеустрою на вулицях Києва

1 вересня 2022 року

   У передостанній день літа другокурсники факультету землевпорядкування отримали чудову можливість доторкнутися до історії земельних відносин та землеустрою безпосередньо на вулицях стародавнього Києва. 

Паперові підручники надихають вчитися: роздуми студентів та студенток про бібліотеку та книги

1 вересня 2022 року

     В університеті триває навчання 2-4 курсів очно. Наукова бібліотека повсякчас супроводжує всі навчальні і наукові процеси, а її працівники завжди раді допомогти своїм користувачам, як очно, так і в онлайн форматі. 

PhD: зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі вступниками до аспірантури фото

1 вересня 2022 року

   Вже завтра будуть зараховані на навчання до аспірантури вступники, котрі впродовж останніх двох тижнів наполегливо складали вступні випробування. 

У Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти

1 вересня 2022 року

   Щороку в Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України підтримується добра традиція: навчальний рік розпочинається святом усієї родини, яка поповнюється новими студентами, – Днем знань та урочистою посвятою першокурсників у студенти. 

Біологічна безпека тваринництва в полі зору науковців НУБіП - академіків НААН України

1 вересня 2022 року

   31 серпня 2022 р. відбулося засідання Президії Національної академії аграрних наук  України. 

Енергетики і автоматники реалізують всі можливості очного навчання

1 вересня 2022 року

    Понад 400 студентів з 24 академічних груп ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України з 15 серпня 2022 року приступили до занять.    Серед них в очному форматі розпочали роботу студенти 2 і 3 курсів ОС «Бакалав» і студе 

1 вересня: не дамо москалям вкрасти українську осінь!

1 вересня 2022 року

   1 вересня в Україні традиційно відзначають День знань. Довгоочікуване свято для тих, хто вперше переступить поріг школи і ждане тими, хто вчиться вже у закладах вищої освіти. 

На хвилі сучасності: тренінг з написання грантових заявок від викладачів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

1 вересня 2022 року

   Використання проектного менеджменту, або як зараз всі говорять Project management, у своїй професійній діяльності є інструментом реалізації інноваційних задумів та високоефективною технологією управління. 

Продовжуємо співпрацю з роботодавцями: практична складова

1 вересня 2022 року

   31 серпня за головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулась робоча зустріч співробітників нашого університету з начальником відділу професійного навчання ПАТ «МХП» Оленою Азєєвою. 

Команда гуманітарно-педагогічного факультету переможець 66-ї спартакіади студентів НУБіП України з міні-футболу фото

1 вересня 2022 року

   Протягом 18-31 серпня 2022 року на стадіоні НУБіП України проходили змагання серед студентів з міні-футболу. Цим захопливим, емоційним і видовищним видом спорту розпочалась 66-та спартакіада студентів НУБіП України 2022-2023 навчального року. 

З історії Дня знань в Україні

1 вересня 2022 року

Університет – велика, мудра книга,Яку читати лиш тому під силу,Хто має в грудях серце, а не кригу,І хто в навчанні розправляє крила. Костенко Роман 

П'ятниця
2.09.2022

Якість атмосферного повітря в м. Києві та на території НУБіП України станом на 02 вересня 2022 року

2 вересня 2022 року

   У Київській області продовжують горіти торф’яники, тому в м. Києві спостерігається смог та різке погіршення якості атмосферного повітря. Від учора пожежі на торф’яниках тривають у Вишгородському та Бучанському районах, а також с. Стоянка, с. Здвижівка та с. 

Ірпінський фаховий коледж: День знань – справжнє свято мудрості, доброти та людяності!

2 вересня 2022 року

   1 вересня – День знань – традиційне свято для кожного закладу освіти в Україні. Ірпінський фаховий коледж не виключення. 

Відбулась відкрита лекція по спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» з дисципліни «Теорія і методика викладання легкої атлетики»

2 вересня 2022 року

   Нещодавно у навчальному корпусі №9 для студентів денної форми навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 017 «Фізична культура та спорт» відбулась відкрита лекція «Історія розвитку легкої атлетики» к.пс.н., старшого викладача кафедри фізичного виховання Хижняк Анни Анатолі 

Планування роботи на вересень у полі зору розширеного деканату факультету ветеринарної медицини

2 вересня 2022 року

   31 серпня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому розглянуто план роботи на вересень та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету. 

Щотижнева нарада завідувачів гуртожитків: тісна співпраця – запорука ефективного результату

2 вересня 2022 року

   Для забезпечення результативної роботи в кампусі, кожного тижня проводяться зібрання із завідувачами гуртожитків, де обговорюється нагайні питання, які потребують термінових вирішень та планується план роботи на наступних сім днів.   Ць 

Субота, неділя
3-4.09.2022

Порядок денний засідання приймальної комісії

3 вересня 2022, 11:00

Порядок денний засідання приймальної комісіїНаціонального університету біоресурсів і природокористування України 03 вересня 2022 року, об 1100   

Деканат факультету ветеринарної медицини турбується про умови проживання студентів у гуртожитку та готовність до поселення першокурсників

3 вересня 2022 року

   Кожного року, перед початком навчання і поселенням в гуртожитки, ректорат, спільно із деканатами, дирекцією студентського містечка та відповідно завідувачами гуртожитків проводять огляд готовності кімнат, місць загального користування, прилеглої території тощо. 

Магістри діляться враженнями від виробничої асистентської практики

3 вересня 2022 року

   Виробнича асистентська практика проходила з 15 серпня по 2 вересня 2022 року на базі кафедри романо-германських мов і перекладу. 

Майбутня магістрантка Марина Семещенко: хочу бути керівником закладу освіти!

3 вересня 2022 року

Як зазначають класики, не має меж досконалості, тому людина має постійно розвиватися. Це стосується, передусім тих людей чи колег, які живуть освітою, люблять пізнавати нове й самовдосконалюватися. Як говорить наш ректор – академік Станіслав Ніколаєнко: «Освіта в Україні потребує людей, які люблять свою роботу і хочуть змін. 

Освітня програма «Облік і аудит» – вибір випускників Заліщицького коледжу для продовження навчання в НУБіП України

3 вересня 2022 року

    Є молодь, яка вибір місця навчання ототожнюють з пошуком змін і новий розділ свого життя розпочинають саме зі вступу в столичний університет. Іванна Яремко та Юліана Грицак – випускники нашо 

Завершилась навчальна практика у магістрів спеціальності «Соціальна робота»: традиційне і нове

3 вересня 2022 року

   У період з 15 по 26 серпня у здобувачів двох магістерських про 

Тривають очні заняття з дисципліни «Оперативна хірургія з основами топографічної анатомії, анестезіологія»

3 вересня 2022 року

   Сьогодні для студентів 3 курсу на 4 парі кафедри хірургії і патофізіології ім. академіка І.О. 

Злагодженість та взаємодія у всьому: юридичний факультет успішно подолав 2/3 запланованих відкритих лекційних занять фото

4 вересня 2022 року

   На виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка від 11.07.2022 р. 

Студенти-механіки відзначили День Знань чемпіонатом механіко-технологічного факультету з Брейн-рингу фото

4 вересня 2022 року

   На тлі запеклих футбольних та волейбольних баталій між командами факультетів та інститутів Університету студентська організація механіко-технологічного факультету за підтримки деканату організувала та провела чемпіонат факультету з Брейн-рингу. 

Четвертокурсниця агробіологічного факультету Анастасія Чижик – переможниця стипендіальної програми «Завтра.UA»

4 вересня 2022 року

   Стипендіальна програма «Завтра.UA» – найбільша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні, заснована ще у 2006 році. Її головна мета: сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. 

Ми цінуємо вмотивованих абітурієнтів у яких пріоритет – факультету землевпорядкування НУБіП!

4 вересня 2022 року

   Певну риску нелегкої Вступної кампанії 2022 можна підвести. Відомі результати широкого конкурсу і доведені обсяги держзамовлення. От-от абітурієнти дочекаються наказів про зарахування до числа студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України. Пощастило багатьом. 

У ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» відбулась зустріч з випускником 2006 року Юрієм Куцом

4 вересня 2022 року

   Надаючи йому слово, директор навчального закладу Борис Павлюк відзначив особистість Юрія як громадського активіста, волонтера, мецената, нині успішного бізнесмена, який проживає в США. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook