Календар подій

1.08.2022 – 7.08.2022

Списком
По днях тижня

Понеділок
1.08.2022

Підготовка до нового навчального року: забезпечення безпеки, готовність до початку освітнього процесу, надходження заяв на бакалаврат

1 серпня 2022 року

     В університеті пройшла нарада, присвячена початку навчального процесу.     Відкриваючи її роботу, ректор Станіслав Ніколаєнко зазначив: до початку нового навчального року залишилося якихось два тижні. 

Софія Сальник, Катерина Костенко: про участь у програмі Erasmus+ та інші перспективи для студентів спеціальності «Філологія (німецька мова)»

1 серпня 2022 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України не тільки забезпечує для своїх студентів якісний освітній процес й надає можливість насолоджуватися яскравим студентським життям, а й відкриває для них перспективи ознайомлення з різноманітними методиками навчання інших європейських кра 

Ректорат: створення умов для безпечного навчання, підготовка до нового навчального року

1 серпня 2022 року

     1 серпня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності університету, вступній кампанії, підготовці до нового навчального року в умовах воєнного стану. 

Студентка НУБіП Ірина Пархомчук навчила соціального робота Zenbo надавати психологічну підтримку!

1 серпня 2022 року

   Ірина Пархомчук – студентка Національного університету біоресурсів і природокористування України НУБіП / NULES. 

Вівторок
2.08.2022

Доцент Світлана Білоус прочитала новий курс лекцій у Варшавському університеті природничих наук

2 серпня 2022 року

     Майбутнє людей і нашої планети залежить від сталого розвитку суспільства й економіки як на глобальному так і на регіональному рівнях. Одним з головних викликів є зміни клімату, які впливають на життя людей і стан екосистем, зокрема лісових. 

Мещеряков Станіслав із Київщини: «Вступаю до НУБіП, бо мрію стати висококваліфікованим спеціалістом з водних біоресурсів та аквакультури»

2 серпня 2022 року

     Одним із найважливіших кроків у житті випускників шкіл 2022 року є вибір професії. 

Запрошуємо взяти участь у міжнародній онлайн-конференції для науковців, які постраждали від війни в Україні

2 серпня 2022 року

    Кармен Бахманн, професор кафедри оподаткування бізнесу Лейпцизького університету (Німеччина) 22 квітня 2022 року  добровільно організував разом зі своїм аспірантом онлайн-конференцію для науковців, які постраждали від війни в Україні, де вони могли представити свої теми досліджень німецьким колегам. 

Нова стипендіальна програма NCN для українських студентів і науковців-початківців

2 серпня 2022 року

Національний науковий центр (Республіка Польща) заохочує студентів і молодих вчених з України брати участь у новій стипендіальній програмі.Проєкт надає можливість продовження навчання, підготовки магістерської чи докторської дисертації, впровадження інших форм навчання в польських наукових установах. Бюджет програми становить 1,2 млн злотих. 

Навчальний рік закінчився, проте лабораторія біотехнології та клітинної інженерії продовжує навчати

2 серпня 2022 року

   Останні місяці були нелегкими для всіх, проте студентки НУБіП України на своєму прикладі показують, що навіть в таких умовах при бажанні можна активно навчатися цілий семестр, гарно його закінчити, якісно пройти практику та з радістю повернутися д 

Міжнародне співробітництво НУБіП: співпраця з європейськими університетами

2 серпня 2022 року

     Міжнародне співробітництво є невід'ємною частиною діяльності НУБіП України та важливим інструментом у забезпеченні якості освіти та її відповідності міжнародним стандартам. 

PhD: вступна кампанія до аспірантури та готовність до змішаного формату навчання 2022-2023 навчального року

2 серпня 2022 року

     В умовах воєнного часу сьогодення, впродовж останніх 3-х тижнів в НУБіП України здійснюється прийом документів для вступу на навчання з підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії (за державним замовленням та контрактом). 

Вадим Чумак: обираю спеціальність «Міжнародні відносини» в НУБіП України першим пріоритетом

2 серпня 2022 року

Вітаю! Вадиме, розкажіть кілька слів про себе. – Всім привіт! Мене звати Вадим Чумак, я – з Чернігова. Я зі звичайної сім‘ї: моя мама працює в дитячій лікарні лікарем, а тато – менеджер функціональних відділів. 

Дар’я Бутовська обирає освітню програму «Облік і аудит» у НУБіП України

2 серпня 2022 року

Доброго дня! Розкажіть коротко про себе.— Мене звати Дар'я Бутовська. Я народилася у Донецьку, але пізніше переїхала до Маріуполя. 

Середа
3.08.2022

Олександр Сьомін обирає спеціальність «Агроінженерія» в НУБіП України: я впевнився на 100%, що мій вибір вірний

3 серпня 2022 року

     Сьогодні ми зустрілися на кафедрі технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка з майбутнім студентом механіко-технологічного факультету – Олександром Сьоміним. 

Готовність до нового навчального року факультету ІТ – тримаємо стрій на освітянському фронті

3 серпня 2022 року

     Надання освітніх послуг та патріотичне виховання молоді – основні завдання на теренах освіти. Підготовка до нового навчального року – у центрі обговорення колективу викладачів та студентства факультету. 

Богдан Яковін обирає навчання за ОП «Адміністративний менеджмент» у співпраці з проєктом «Агрокебети»

3 серпня 2022 року

Наша розмова сьогодні з абітурієнтом, - Богданом Яковіним, що закінчив бакалаврат за спеціальністю «Менеджмент» з професійним спрямуванням «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» (з англомовним викладанням) в НУБіП та вирішив продовжити поглиблювати свої знання  

Інтерв’ю з майбутньою магістранткою спеціальності Філологія Дариною Габдрахмановою: Магістратура з Філології в НУБіП України – фахова практика та прекрасні кар’єрні перспективи

3 серпня 2022 року

 – Добрий день, Дарино! Після закінчення бакалаврату Ваш вибір єдино правильний – магістратура, філологія, НУБіП України. Це серйозний крок і важливе досягнення! 

Виробнича практика студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства в умовах війни розпочалася в дистанційному форматі

3 серпня 2022 року

Виробнича практика студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» за спеціальністю 205 «Лісове господарство». 

Захист звітів на механіко-технологічному факультеті спеціальності «Транспортні технології на автомобільному транспорті» пройшов успішно

3 серпня 2022 року

„У теорії немає різниці між теорією та практикою.А на практиці є“.Йоги Берра, американський бейсболіст та менеджер бейсбольної команди 

Студентка юридичного факультету Вікторія Вакулюк: із нетерпінням очікуємо на очне навчання

3 серпня 2022 року

     Наразі чимало питань виникає у студентів НУБіП України стосовно того, як проводитимуться заняття в осінньому семестрі, яка форма навчання буде найоптимальнішою в сучасних непростих умовах. 

Майбутні журналісти обирають формат очного навчання

3 серпня 2022 року

    Серед спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України однією з найцікавіших і найбільш затребуваних є спеціальність «Журналістика», актуальність і значущість якої зросли в період незламної боротьби українського народу за свободу, незалежн 

Абітурієнтка Софія Іващенко з Макарова: про вкрадену у її однолітків весну і аграрний менеджмент

3 серпня 2022 року

     Софія Іващенко у свої сімнадцять років пережила вже чимало: спочатку у звичне життя школярки увірвалася пандемія коронавірусу, а потім – і війна. 

Студенти-механіки Анастасія Браженко та Максим Гречуха з нетерпінням очікують виходу на очне навчання

3 серпня 2022 року

     Механіко-технологічний факультет, як і більшість факультетів Університету готується до початку нового навчального року, який для студентів другого та третього курсів розпочнеться вже 15 серпня в очному форматі. 

Четвер
4.08.2022

Парламентська газета «Голос України»: Журавель на полі свою справу знає

4 серпня 2022 року

     Сьогодні кожен на своєму фронті робить усе можливе, аби гідно тримати оборону та приносити користь суспільству. 

Вступ до Міжкафедральної навчальної лабораторії НУБіП України на базі Боярського фахового коледжу – оптимальна можливість отримати вищу освіту управлінця фото

4 серпня 2022 року

     Доброго дня, пане Олександре. Знаю Ви запланували в цьому році вступати в університет для продовження навчання. 

Андрій Бойко з Києва обирає «Психологію» у НУБіП України

4 серпня 2022 року

     Заходжу в Телеграм. Тут у мене призначена зустріч з Андрієм Бойком. Йому 17 років. Зараз він – поза межами нашої країни. 

Аспекти аграрної торговельної політики України в контексті євроінтеграції представили економісти НУБіП на Агрополітичному діалозі-2022

4 серпня 2022 року

    Ескалація війни в Україні є серйозним викликом для всіх сфер господарювання, а також кожного громадянина. 

Думки студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів про очне навчання

4 серпня 2022 року

     Не дивлячись на складну ситуацію в країні колектив нашого університету вцілому, і кожного факультету зокрема, продовжує прикладати усі зусилля для якісної підготовки високоосвічених фахівців. Тому керівництвом університету за погодженням з усіма учасниками освітнього процесу було прийня 

Науково-практична конференція «Епізоотична ситуація в Україні в умовах військового стану»

4 серпня 2022 року

   На факультеті ветеринарної медицини 30 липня 2022 року було проведено науково-практичну конференцію «Епізоотична ситуація в Україні в умовах військового стану» присвячену 100-річчю створення кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології НУБіП України.< 

Студмістечко про головне: готовність до поселення студентів

4 серпня 2022 року

     Вже 15 серпня у навчальних аудиторіях НУБіП України розпочнеться освітній процес, а гуртожитки готуються зустрічати студентів 12, 13 та 14 серпня. 

Член ради роботодавців факультету землевпорядкування Володимир Кобилянський: у нинішній час НУБіП надає надзвичайну можливість здобувати якісні знання і практичний досвід

4 серпня 2022 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України активно готується до нового навчального року, а питання організованого та безпечного освітнього процесу, у нинішніх умовах безумовно, стає поперед усього. 

Олександр Мельничук: вибір професії та місце навчання невипадкові – перекладач з німецької мови і НУБіП

4 серпня 2022 року

     Добрий день, everybody! I’m Alex from Ukraine, Kiev. Моїм великим захопленням є вивчення різних мов. Ще з дитинства, я почав вивчати англійську. 

Оголошується відбір на навчання по програмі обміну Mevlana 2022-2023 навчального року в Технічний Університет Єлдіз(Туреччина)

4 серпня 2022 року

Шановні студенти !Оголошується відбір на навчання по програмі обміну до Технічного Університету Єлдіз(Туреччина).Загальні вимоги до студентської програми обміну : 

Чи канікули, чи війна – «КОЛОС» на передових позиціях!

4 серпня 2022 року

  У такий складний для нашої країни і для кожного з нас воєнний час усі розуміють, наскільки важливо розповідати світові правду про нашу державу, поширювати її історію та культуру. 

Відбулася конструктивна розмова колективу та студентів факультету ветеринарної медицини з нагоди початку нового навчального року

4 серпня 2022 року

   2 серпня відбулися збори колективу та студентів факультету ветеринарної медицини, головним питанням яких було обговорення поча 

Безпека, навчання і впевненість у перемозі: зустріч студентів-гуманітаріїв із керівництвом факультету

4 серпня 2022 року

   «Ubi concordia, ibi victoria – Де згода, там перемога» – стверджує латинська сентенція. Ця відшліфована до гостроти й перевірена століттями мудрість набуває надзвичайної актуальності в наш час. 

Особливості практичної підготовки фахівців з міжнародних відносин

4 серпня 2022 року

   Усі ми по-різному сприймаємо та засвоюємо інформацію. Є аудіали, візуали, дискрети, кінестетики. Дослідження доводять, що більшість людей – кінестетики, які пізнають світ через практичний досвід. А от в умовах онлайн-освіти, на жаль, здебільшого практики не існує. 

П'ятниця
5.08.2022

Угода між ректоратом та студентським активом про організацію навчального року в НУБіП України

5 серпня 2022, 18:01

     18 липня 2022 року відбулася чергова зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі Студентською організацією, профспілками співробітників, студентів та аспірантів, присвячена організації початку нового навчального року. 

Можливість паралельного онлайн-навчання у німецькому університеті з можливістю отримання стипендії

5 серпня 2022, 12:26

     Для студентів НУБіП України відкривається можливість взяти участь у проєкті «Україна цифрова: забезпечення академічної успішності під час кризи (2022)», який був підтриманий академічним фондом Німецької служби академічних обмінів (DAAD). 

Готуємося до старту нового навчального року: в університеті розпочалися інструктажі викладачів з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану

5 серпня 2022 року

     У межах підготовки до нового 2022-2023 навчального року, зважаючи на збільшення чинників небезпеки, пов’язаних з воєнним станом, навчальний відділ університету ініціював проведення обов`язкового інструктажу з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану. 

Навчальні корпуси та студентські гуртожитки НУБіП мають достатню кількість місць в укриттях для старту навчального семестру – результати перевірки ДСНС

5 серпня 2022 року

   Протягом 4-5 серпня 2022 року комісія у складі інспектора відділу державного нагляду у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Голосіївського РУ ГУ ДСНС у м. 

Ілля Клименко з Київщини обирає факультет землевпорядкування НУБіП України фото

5 серпня 2022 року

     Сьогодні ми знайомимо читача з 20 річним Іллею Клименком з с. Новосілки, що на Київщині. 

Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський про перебіг і особливості вступної кампанії 2022

5 серпня 2022 року

     Цього року кожен українець вимушено звіряє свої плани з війною. Вона наклала відбиток як на звичайнісінькі речі, які ми звикли робити навіть не задумуючись, так і на визначальні для всього подальшого життя – як от вступ до закладу вищої освіти. 

Очне навчання і спілкування з людьми дає свій плюс для розвитку людини, як особистості – переконана мама абітурієнтки спеціальності «Соціальна робота» Черновол Альона

5 серпня 2022 року

     Сьогодні нам випала можливість взяти інтерв’ю у нашої абітурієнтки Черновал Валерії Олександрівни – яка прагне вступити на навчання на бакалаврську програму зі спеціальності «Соціальна робота» на гуманітарно-педагогічний факультет.< 

Життя продовжується: наукова діяльність студентів на кафедрі конярства і бджільництва

5 серпня 2022 року

“На цій дорозі життя мають значення лише кілька кроків”Жан Батіст Марі. 

Безпека та якість освітнього процесу у фокусі наради із заступниками деканів факультетів, директорів ННІ та директорів ВП НУБіП України з навчальної роботи

5 серпня 2022 року

4 серпня під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася перша на початку нового навчального року нарада із заступниками деканів факультетів та директорів ННІ з питань планування безпечного та якісного освітнього  процесу та формув 

Очне навчання - запорука забезпечення практичної складової у підготовці лікаря ветеринарної медицини

5 серпня 2022 року

   Загальновизнаним є те, що спеціальності, які забезпечують здоров’я людини і тварин, неможливі без опанування практичних навиків. А це можливо лише за умови безпосередньої підготовки здобувачів в авдиторіях університетів. 

Вибіркова комісія Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження активно працює з майбутніми студентами-енергетиками

5 серпня 2022 року

   29 липня 2022 року розпочала роботу вибіркова комісія ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у складі: Олександра Окушка, Юрія Цицюрського та відповідального секретаря Лілі 

До початку освітнього процесу готові

5 серпня 2022 року

Згідно графіка освітнього процесу вже через тиждень у нашому університеті розпочинається навчання у змішаному форматі. 

Субота, неділя
6-7.08.2022

Юлія Марушко з Києва: обираю факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП

6 серпня 2022 року

Сьогодні ми знайомимо читача з 18 річною Юлією Марушко з Києва. 

Ірина Тремполець впевнено обрала спеціальність 181 «Харчові технології» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

6 серпня 2022 року

     Вища освіта, як всі інші сфери, переживає складний період. Водночас ми віримо, що після війни та відбудови Україна стане однією з найперспективніших країн, де кожен зможе реалізувати свій потенціал. 

Підтримка українських науковців безкоштовним доступом до дослідницьких інструментів Elsevier

6 серпня 2022 року

     На початку вторгнення росії в Україну компанія Elsevier негайно вжила заходів для підтримання постраждалих та їхніх сімей. 

Ірина Савицька з Київщини: впевнено обираю професію фінансиста

6 серпня 2022 року

     Ось і настала та сама мить, коли почали збуватись мої найзаповітніші мрії – ділиться своїми думками щодо вступу на бакалаврат випускниця Білоцерківського району Київської області Ірина САВИЦЬКА.  

Білошицький Артур: у НУБіП обрав спеціальність «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»

6 серпня 2022 року

 Цьогорічні абітурієнти механіко-технологічного факультету відрізняються своєю цілеспрямованістю, адже більшість з них збирається вступати за 1 або 2 пріо 

Дистанційна форма навчання в освітньому фронті студентів ОПП «Облік і аудит» економічного факультету

7 серпня 2022 року

      Допоки у багатьох областях України точаться бої, а вся країна - під загрозою ракетного удару, Міністерство освіти та науки надавало рекомендації щодо впровадження змішаної форми навчання в закладах вищої освіти з урахуванням безпекової ситуації регіону: ви 

Факультет інформаційних технологій вітає перших вступників

7 серпня 2022 року

    Перший тиждень роботи приймальної комісії і вже маємо перших вступників, адже саме в нас майбутні студенти зможуть здобути якісну ІТ-освіту та провести студентські роки в колі креативних та талановитих студентів, викладачів – професіоналів найвищого ґатунку та партнерів з провідних ІТ компаній. 

Оксана Мельник: обираю іноземну філологію на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБІП України!

7 серпня 2022 року

     Сьогоднішні випускники шкіл продовжують обирати свій майбутній шлях – шлях навчання, розвитку та самовдосконалення. 

Тараканов Роман: з дитинства цікавлюсь харчовими технологіями і тому обираю факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

7 серпня 2022 року

   Саме так озвучив свої вподобання випускник школи з Полтави, який планує навчатись на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.< 

Продовження виробничої практики студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства фото

7 серпня 2022 року

   Ніхто не розкаже цікавіше, ніж справжній професіонал та практик! 

Андрій Малиношевський: Хочу бути потрібним та опанувати професію харчового технолога, тому обираю НУБіП і факультет харчових технологій

7 серпня 2022 року

 Щоб реалізувати свої мрії в реальний успіх,Ви повинні працювати. Працювати багато,наполегливо, постійно − це шлях до вдосконалення 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook