Календар подій

29.11.2021 – 5.12.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
29.11.2021

Кафедра романо-германських мов і перекладу провела Фонетичний конкурс

29 листопада 2021 року

   26 листопада 2021 р. з ініціативи доцента Валентини Борщовецької на кафедрі романо-германських мов і перекладу відбувався фонетичний конкурс з англійська мови. 

Магістри факультету землевпорядкування представили постерні презентації

29 листопада 2021 року

    На факультеті землевпорядкування, як і на більшості факультетах та інститутах Національного університету біоресурсів і природокористування України, відбулася постерна презентація магістерських робіт магістрів другого року навчання спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». 

Очне навчання відновлено: увага – практичним і лабораторним заняттям

29 листопада 2021 року

     Природа, як відомо, оживає навесні. А університет – в передостанній день осені. 

Оголошується відбір на навчання по програмі обміну Erasmus + на 2021-2022 навчальний рік до Університету імені Джелала Байара

29 листопада 2021 року

Шановні студенти !Оголошується відбір на навчання по програмі обміну Erasmus+ на 2021-2022 навчальний рік до Університету імені Джелала Байара. Загальні вимоги до студентської програми обміну Erasmus+: 

Ректорат: з дотриманням карантинних вимог розпочалося очне навчання студентів 1-2 курсу

29 листопада 2021 року

    29 листопада 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відсьогодні студенти 1-2 курсу прибули на очне навчання. Протягом дня триває моніторинг відвідуваності з боку дирекцій та деканатів, а також навчального відділу. 

До уваги студентів усіх курсів денної форми навчання: розклад занять

29 листопада 2021 року

     Навчальний відділ університету інформує, що актуальний розклад занять студентів денної форми навчання завжди знаходиться на офіційному сайті у розділі "Освітня діяльність".Розклад занять 

Перші курси факультету землевпорядкування – в аудиторіях НУБіП

29 листопада 2021 року

     Останній тиждень університет активно готувався до очного навчання 1-2 курсів. Минулого тижня Міністерство освіти і науки України звернулося до органів місцевого самоврядування щодо відновлення очного навчання у закладах освіти. 

4 гуртожиток: боротьба за титул «Володар ракетки»

29 листопада 2021 року

     26 листопада у 4 гуртожитку, що на Бурмистенка з легкої руки студентської ради відбулись змагання із настільного тенісу серед мешканців. 

Вівторок
30.11.2021

Всеукраїнська освітня конференція: Нова українська школа: Синергія. Інтеграція. Менеджмент

30 листопада 2021, 11:00

 30 листопада 2021 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбудеться Всеукраїнський освітній синкліт: «Нова українська школа: Синергія. Інтеграція. Менеджмент» під егідою Міністерства освіти і науки України.  

Всеукраїнська науково-практична конференція «Садівництво: освіта та виклики сучасності»

30 листопада 2021, 0:00

     30 листопада-1 грудня 2021 р. кафедра садівництва імені проф. 

Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми сучасної науки, освіти та технологій» до 130-річчя ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України» фото

30 листопада 2021 року

     29 листопада на базі ВСП НУБіП України Бобровицького фахового коледжу відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми сучасної науки, освіти та технологій», присвячена 130-й річниці з Дня заснування навчального закладу. 

У студентів ІІІ курсу факультету ветеринарної медицини завершується перший семестр дистанційно-очного вивчення дисципліни «Патофізіологія тварин»

30 листопада 2021 року

З 29 листопада по 10 грудня 2021 року згідно графіка заліків і екзаменів, який затверджений начальником навчальної частини НУБіП України, студенти 3 курсу повного терміну навчання факультету ветеринарної медицини складатимуть залік з дисципліни «Патофізіологія тварин». 

Вже у бібліотеці: наукова бібліотека презентує нові сучасні навчальні видання

30 листопада 2021 року

  Щороку наукова бібліотека закуповує сучасну навчальну літературу з метою оновлення бібліотечного фонду та покращення книгозабезпеченості навчальних дисциплін, приділяючи особливу увагу спеціальностям, які нещодавно акредитовані у нашому університеті. 

Національний освітній форум «Нова українська школа 2020/2021: синергія, інтеграція, менеджмент» фото

30 листопада 2021 року

     На базі НУБіП під егідою Міністерства освіти і науки України пройшов Національний освітній форум «Нова українська школа 2020/2021: синергія, інтеграція, менеджмент». 

Атестація аспірантів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

30 листопада 2021 року

     25 листопада на базі факультету відбулась атестація 24 здобувачів наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 101 «Екологія», 202 «Захист і карантин рослин», 091 «Біологія».     Головою атестаційної комісії, згідно  

Факультет інформаційних технологій: атестуємо магістрів першого року навчання

30 листопада 2021 року

     Перший семестр навчання слухачів магістратури закінчується, тому варто підводити підсумки спільної роботи з підготовки магістрів.У рамках власної освітньої траєкторії слухачі 1 року навчання за відповідними освітніми програ 

Націленість на позитивний результат – це вже половина успіху

30 листопада 2021 року

      Під легким пізньо-листопадовим дощем, проте з усмішками та в теплій родинній атмосфері пройшла зустріч декана  

Середа
1.12.2021

Бренд «Україна»: гуманітарії обговорили нові методики популяризації української держави

1 грудня 2021 року

У переддень знакової події для кожного громадянина України –  

У Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України пройшла Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Сучасні тенденції розвитку науки та освіти»

1 грудня 2021 року

     30 листопада в Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України пройшла Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція педагогічних та науково-педагогічних працівників, аспірантів, молодих учених «Сучасні тенденції розвитку науки та освіти».  

Пряма лінія з проректором: відверта розмова між студентством та адміністрацією університету!

1 грудня 2021 року

     За розпорядженням ректора Університету Станіслава Ніколаєнка, останній день осені завершився відвертою розмовою у форматі паблік-толк студентства з проректором з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергієм Квашою 

30 років тому українці на референдумі проголосували ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ

1 грудня 2021 року

 Незалежне життя – ось де справжня мета!О. Олесь Незалежність і державність зріли у глибинах нашої тисячолітнього минулого і проростали навіть у часи бездержавності, національного та соціального гніту. 

Спортивний комплекс: є дах – будуть і стіни!

1 грудня 2021 року

 Перший день зими. А на будівництві спортивного комплексу роботи не зупиняються. Як ми вже повідомляли, будівельники завершили облаштування даху. Наразі ж – приступили до обшивки стін сайдингом. 

Увага важлива інформація! Інформація щодо організації вакцинації викладачів, співробітників і студентів 02 грудня 2021 року

1 грудня 2021 року

 Місце проведення вакцинації науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів (членів їх родин) університету: читальна зала гуртожитку №11 студентського містечка, за адресою вул. Генерала Родімцева, 7 б. 

Четвер
2.12.2021

Міжнародний вебінар «Актуальні конкурси за напрямом «Клімат і охорона навколишнього середовища». Пошук партнерів»

2 грудня 2021, 15:00

Міжнародний вебінар «Актуальні конкурси за напрямом «Клімат і охорона навколишнього середовища». Пошук партнерів» 02 грудня 2021 року 02.12.2021 р., 15:00 - 17:00.   

Основний акцент під час очного навчання – на практичні заняття фото

2 грудня 2021 року

     Практика була і залишається основою навчального процесу. І цю просту, але глибоку істину сповідують педагогічні колективи всіх без винятку факультетів та навчально-наукових інститутів. 

Бобровицький фаховий коледж святкує ювілей фото

2 грудня 2021 року

     На околиці мальовничого міста Бобровиця розташований один з найвідоміших навчальних закладів аграрної освіти Чернігівщини та України –ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової НУБіП України», який має давню і славетну історію, початок якому поклала меценатка Олександра Олександрівна Майно 

Навчально-методичний центр з охорони праці та фахової освіти розпочав роботу

2 грудня 2021 року

     Навчально-методичний центр з охорони праці та фахової освіти НУБіП України впродовж 22-25 листопада 2021 року здійснив дистанційне навчання з питань охорони праці першої сформованої групи посадових осіб.     Бажання пройти т 

Центр «Водні біоресурси та аквакультура» відкритий для знайомства з новими екскурсантами фото

2 грудня 2021 року

     Центр «Водні біоресурси та аквакультура» на факультеті тваринництва та водних біоресурсів продовжує проводити екскурсії всім бажаючим, тим хто цікавиться тваринним і рослинним населенням водних об’єктів та якістю води.     В 

У рамках тісної співпраці відбулась профорієнтаційна поїздка в Фастівський ліцей-інтернат

2 грудня 2021 року

     За ініціативи проректора з науково-практичної роботи Василя Шинкарука відбулась робоча поїздка представників Університету до одного з партнерів НУБіП України – КЗ КОР «Фастівський ліцей-інтернат». 

НУБіП переміг у конкурсі спільних українсько-білоруських проєктів

2 грудня 2021 року

     Ще минулого року Міністерство освіти і науки України та Державний комітет з науки і технологій Республіки Білорусь оголосили та провели конкурс спільних українсько-білоруських науково-дослідних проектів на 2021-2022 роки.    &nbs 

Викладачі факультету тваринництва та водних біоресурсів проходять стажування в рибницьких господарствах Литви фото

2 грудня 2021 року

     Стажування є однією з основних форм підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників. 

Французька осінь у Києві: Тиждень французької мови в НУБіП України

2 грудня 2021 року

     Доброю традицією в Національному університеті біоресурсів і природокористування України стало проведення «Тижня французької мови». 22 листопада на базі Центру франкофонної освіти і культури гуманітарно-педагогічного факул 

До Дня Збройних Сил України: в університеті пройшли змагання з підтягування в бронежилетах фото

2 грудня 2021 року

     З 2019 року студенти та курсанти кафедри військової підготовки підтримали Гвардійський челендж «Сильна нація» з підтягування у бронежилетах на турніках та запровадили це змагання в Університеті.     Щороку, напередодні  

П'ятниця
3.12.2021

На кафедрі фізичного виховання розпочалися очні заняття з фізичного виховання

3 грудня 2021 року

     З 29 листопада студенти 1-го та 2-го курсу НУБіП України приступили до очного навчання. Нарешті спортивний комплекс нашого університету наповнився молоддю. 

Відновлення очного навчання дало змогу провести нагородження переможців творчого конкурсу «Дебют першокурсника» на факультеті ветеринарної медицини

3 грудня 2021 року

     Дебют першокурсника – щорічний захід факультету ветеринарної медицини, метою якого є згуртувати академічну групу, а студентам-першокурсникам  дати можливість проявити свої таланти. 

На відкритій лекції з епізоотології студенти дізнались історію виявлення збудника туберкульозу тварин

3 грудня 2021 року

     У другий день зими на кафедрі епізоотології, мікробіології і вірусології доцентом Віктором Шевчуком було прочитано відкриту лекцію для студентів 3 курсу, які навчаються за скороченою програмою на спеціальності «Ветеринарна медицина» ОС «Бакалавр». 

Лабораторії факультету землевпорядкування успішно пройшли атестацію

3 грудня 2021 року

     Постійно діюча комісія з атестації лабораторій, затверджена наказом ректора Станіслава Ніколаєнка, цього тижня завітала до восьми навчальних та навчально-науково-виробничих лабораторій факультету землевпорядкування для проведення їх атестації.< 

Субота, неділя
4-5.12.2021

Приймальна комісія – твоє джерело правильних відповідей щодо вступу-2022

4 грудня 2021 року

     «Що таке пріоритетність?», «Як розрахувати конкурсний бал?», «Скільки заяв я можу подати до Вашого закладу?», «Який прохідний бал на дану спеціальність?», «Чи враховуються у Вашому закладі оцінки з мого шкільного свідоцтва?» … це далеко неповний перелік запитань, які ми чуємо щодня від наших майб 

Олена Литовченко: волонтерами не народжуються – ними стають за покликом душі (Дню волонтера присвячується)

4 грудня 2021 року

   5 грудня світ відзначає Міжнародний день волонтерів. Свято людей, які за велінням серця та покликом душі безкорисливими вчинками укріплюють людську віру в ідеали добра й справедливості. 

Науковці НДІ здоров'я тварин звітують за 2021 рік

4 грудня 2021 року

Підведення підсумків результатів наукової та інноваційної діяльності НУБіП України за 2021 рік, відповідно до наказу ректора № 1158 від 27.10.2021, у НДІ здоров’я тварин відболося 2 грудня під час онлайн-засідання Комісії по заслуховуванню звітів про результати виконання науково-дослідних робіт, що виконувались на факультеті ветеринарної медицини протягом 2021 року. 

Данило Кіфа – студент 1-го курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів на світових змаганнях з бально-спортивних танців

5 грудня 2021 року

     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів навчається талановита молодь. Свої таланти студенти проявляють у навчанні, в науці, спорті, художній самодіяльності та в усіх інших сферах становлення особистості. 

5 грудня – Міжнародний день добровольців в iм'я економічного тa соціального розвитку

5 грудня 2021 року

     Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку (саме такою є повна назва цього Дня), проголошений рішенням 40-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН 17 грудня 1985 р. 

Факультет землевпорядкування відвідали майбутні випускники Боярського фахового коледжу НУБіП України

5 грудня 2021 року

    Вибір свого шляху в житті – це відповідальний крок, який має бути обміркованим та свідомо зробленим самою людиною. З цим погоджуються абітурієнти, що бажають навчатися у нашому університеті. 

Співпраця НУБіП України та Варшавського університету наук про життя – SGGW плідно розвивається

5 грудня 2021 року

     Науково-педагогічні працівники Національного університету біоресурсів і природокористування України разом з колегами з інших університетів розпочали роботу в рамках міжнародного стажування «Інституційний вимір системи вищої освіти за європейськими стандартами» в Інституті економіки та фінансів Ва 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook