Календар подій

20.09.2021 – 26.09.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
20.09.2021

Центр франкофонної освіти і культури: Осінній сезон розпочався тренінгом з Іваном Тимошенком (Бельгія)

20 вересня 2021 року

     Осінній сезон Центру франкофонної освіти і культури гуманітарно-педагогічного факультету було розпочато 13 вересня семінаром-тренінгом з нашим другом франкофонів університету, Іваном Тимошенком, представником добровольчого корпусу в Бельгії. 

Продовжуємо профорієнтацію і презентуємо абітурієнтам переваги навчання на факультеті ветеринарної медицини

20 вересня 2021 року

Учні 11 А класу школи ІІ-ІІІ ступенів №319 імені Валерія Лобановського міста Києва 

Університет напередодні суворіших карантинних обмежень: зона ще не помаранчева, але вже й не зелена

20 вересня 2021 року

     Морально-психологічний клімат серед студентів університету потребує поліпшення, і це треба робити негайно! Нашій студентській молоді треба брати приклад з херсонської школярки Вікторії Панченко, яку в США офіційно назвали генієм і яка задекларувала бажання навчатися в НУБіП. 

Ректорат: університет готується до навчального процесу в умовах запровадження жовтої карантинної зони

20 вересня 2021 року

     Чергове засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності на тиждень, пройшло під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. 

Студенти другого курсу спеціальності «Туризм» на практиці ознайомились із функціонуванням готельної мережі Reikartz

20 вересня 2021 року

     Студенти 2 курсу освітнього ступеню «Бакалавр» за спеціальністю «Туризм» ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України опановують дисципліну «Організація-готельного господарства» у даному навчальному семестрі. 

Успішні випускники проводять лекції та доводять, що факультет тваринництва та водних біоресурсів зі своєю столітньою історією готує спеціалістів високої кваліфікації

20 вересня 2021 року

     До рідних стін славетного Національного університету біоресурсів і природокористування України завітав успішний випускник спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» головний спеціаліст державної екологічної інспекції Столичного округу – Дмитро Кібиш. 

I етап Всеукраїнської олімпіади з програмування АСМ-ICPC UKRAINE: факультет інформаційних технологій приймає на своїй базі кращих програмістів Північного регіону України

20 вересня 2021 року

     18 вересня 2021 року на базі факультету інформаційних технологій НУБіП України відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування, що є частиною Міжнародної студентської олімпіади з програмування за правилами АСМ. 

Вівторок
21.09.2021

Благодійна акція «День донора крові»

21 вересня 2021, 9:00

     Війна на Сході України триває. Тисячі героїв стоять на захисті вітчизняної безпеки. Кожний може зробити свій внесок, щоб врятувати життя та здоров’я наших захисників.  

Про зірки Мішлен від засновниці Міжнародного конгресу шеф-кухарів Fontegro Катерини Авдеєвої для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм»

21 вересня 2021 року

 Чи кожного дня вдається здобувачу вищої освіти отримати інформацію напряму від ініціатора та засновника одного із двадцяти чотирьох міжнародних конгресів шеф-кухарів у світі 

Освітня програма «Біомедична інженерія» на марші

21 вересня 2021 року

    У поточному календарному році зусиллями кафедри автоматики та робототехнічних систем імені академіка І. І. 

Магістри ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» сформували індивідуальну освітню траєкторію

21 вересня 2021 року

   Ось і пролетіли 4 тижні очного навчання для магістрів ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» агробіологічного факультету, проте вони були насиченими.  

А наші – знову найкращі!

21 вересня 2021 року

     …Хотіла почати з того, як тяжко творчим людям переживати карантин. А потім вирішила: але ж переживаєм! 

До уваги бажаючих отримати другу вищу освіту за освітнім ступенем «Магістр»!

21 вересня 2021 року

Шановні абітурієнти НУБіП України, які мають освітній ступень «Магістр», «Спеціаліст»!     Триває набір на програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Магістр» з наданням другої вищої освіти в НУБіП України за спеціальностями: 

Середа
22.09.2021

Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Сучасні аспекти годівлі молодняку великої рогатої худоби»

22 вересня 2021, 14:00

 22 вересня 2021 року о 14.00 на базі факультету тваринництва та водних біоресурсів відбудеться МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЯ«Сучасні аспекти годівлі молодняку великої рогатої худоби»Запрошені спікери: 

Враження студентки факультету ветеринарної медицини від проходження конкурсного відбору за програмою ERASMUS+

22 вересня 2021 року

    Мені дуже подобається навчатися і подорожувати. Комусь лок-даун дав нові можливості для реалізації своїх планів, комусь «підрізав крила», а мені просто дав можливість переосмислити своє життя та майбутнє. 

Lean-тур студентів-деревообробників на меблеву фабрику «Woodwerk»

22 вересня 2021 року

     17 вересня практичне заняття під керівництвом професора Пінчевської Олени Олексіївни з предмету «Інноваційні технології оброблення деревини» для магістрів 1 курсу навчання було проведено на підприємстві «Woodwerk», яке спеціалізується на меблях з масиву 

Впровадження проекту DAAD «Digital Modernization of Lecturing in Ukrainian Agricultural Universities»

22 вересня 2021 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України активно приймає участь у реалізації проекту DAAD «Digital Modernization of Lecturing in Ukrainian Agricultural Universities» за сприяння Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (Weihenstephan – Triesdorf University of App 

Визначилися переможці III Всеукраїнського турніру «Управлінські Перегони»

22 вересня 2021 року

     16 вересня 2021 кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту було організовано профорієнтаційний III турнір «Управлінські Перегони». 

Моніторинг показників розвитку наукової діяльності підрозділів – запорука своєчасного реагування на кризові явища та прийняття оптимальних рішень на всіх рівнях

22 вересня 2021 року

     21 вересня 2021 року відбулося чергове зібрання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності.    

Увага! Оперативний штаб НУБіП України з профілактики захворювань на Covid-19 та упередження розповсюдження коронавірусної інфекції інформує

22 вересня 2021 року

     Оперативний штаб НУБіП України з профілактики захворювань на Covid-19 та упередження розповсюдження коронавірусної інфекції провів 20 вересня 2021 року чергове двадцяте засідання на передодні очного періоду навчання студентів третього і четвертого курсів освітнього ступеню бакалавр та студе 

Студентське містечко НУБіП України посилює карантинні обмеження в кампусах задля запобігання поширення вірусу

22 вересня 2021 року

     Належне функціонування гуртожитків в умовах адаптивного карантину – одне з найважливіших питань організації освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році.     За останніх 1,5 роки мешканці гуртожитків вже навчилися жити за 

Відбулось третє у цьому році засідання комісії з етики та академічної доброчесності

22 вересня 2021 року

  22 вересня 2021 р. вже втретє у цьому році відбулось засідання комісії з етики та академічної доброчесності в онлайн режимі з використанням платформи Cisco Webex під головуванням Шинкарука Василя Дмитровича, проректора з науково-педагогічної роботи. 

Четвер
23.09.2021

Засідання навчально-методичної ради

23 вересня 2021, 13:00

 Засідання навчально-методичної ради відбудеться 23 вересня 2021 о 13:00 в режимі онлайн.  

Міжнародна науково-практична конференція «Громадсько-політична та наукова діяльність М.С.Грушевського в міжнародному вимірі (до 155-річчя від дня народження)»

23 вересня 2021, 10:00

Гуманітарно-педагогічний факультет запрошує взятиучасть у Міжнародній науково-практичній конференції 

Міжнародна наукова конференція «Біоморфологія XXI століття»

23 вересня 2021, 8:30

Шановні колеги!23-25 вересня 2021 рокузапрошуємо Вас прийняти участь у роботіМІЖНАРОДНОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «БІОМОРФОЛОГІЯ ХХІ СТОЛІТТЯ» 

Плануємо успішний навчальний рік з французьким акцентом

23 вересня 2021 року

    Що таке успіх? Які його складові? Впевнена, що подібні питання особливо хвилюють молодь. І у кожного з нас буде своє розуміння поняття «успіх» та шляхи його досягнення. 

Укладено договір про співпрацю з асоціацією «Українське грунтове партнерство» (UASP)

23 вересня 2021 року

   Навчально-наукова лабораторія біоекономіки у структурі кафедри економічної теорії Національного університету біоресурсів і природокористування України 6 вересня 2021 року уклала договір про співпрацю з асоціацією "Українське грунтове партнерство" (UASP) в межах  

В НУБіП розпочинається проведення іспитів на рівень володіння державною мовою

23 вересня 2021 року

     З 28 вересня 2021 року на базі Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму НУБіП України розпочинається проведення іспиту на рівень володіння державною мовою.       Відповідно до рішення Національ 

Вітаємо колектив факультету конструювання та дизайну з 20-річчям!

23 вересня 2021 року

     Сьогодні один з наймолодших факультетів університету –  

Участь навчально-наукової лабораторії економічної теорії та біоекономіки НУБіП України у ІХ Битві Агротитанів 2021

23 вересня 2021 року

   У селі Степове Білоцерківського району Київської області відбулася найголовніша аграрна подія року, яку неможливо пропустити - IX Битва Агротитанів 2021. 

День першокурсника на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

23 вересня 2021 року

    Студентська пора – найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Це роки присвячені пошукам істини, подальшого шляху, творчості, прагненню досконалості, становлення особистості. Зі студентської лави починається довга та наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень. 

Враження студента ННІ лісового і садово-паркового господарства від проходження конкурсного відбору за програмою ERASMUS+

23 вересня 2021 року

   Навчання в університеті це перш за все можливості. Можливості не тільки здобути професію, знайти друзів на все життя але і перейняти досвід за кордоном.Студенти НУБіП України мають багато шансів щоб навчатись паралельно в кращих університетах Європи, одним із варіантів є Шведський університет сільськогосподарських наук. 

Міжнародна наукова конференція «Біоморфологія ХХІ століття»

23 вересня 2021, 0:00

Шановні колеги! 23-25 вересня 2021 року запрошуємо Вас прийняти участь у роботі МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ  

Кафедра економічної теорії прийняла участь у вебінарі «Unshackling ESCO Potential: Public Financial Mechanisms that Enhance the Viability of ESCO Projects»

23 вересня 2021 року

     Кафедра економічної теорії 21 вересня 2021 року прийняла участь у вебанарі "Unshackling ESCO Potential: Public Financial Mechanisms that Enhance the Viability of ESCO Projects".   

Відверта розмова про перспективи розвитку науки в університеті

23 вересня 2021 року

     Зважаючи на вагомі зовнішні та внутрішні виклики, що постали перед більшістю закладів вищої освіти, особливо в частині ефективності провадження наукової діяльності, відбулася зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка з претендентами на посади директорів на 

«Дебют першокурсників» на факультеті ІТ

23 вересня 2021 року

     17 вересня на факультеті інформаційних технологій відбулось свято «День першокурсника». Чарівне свято, де панувала особлива атмосфера. 

УВАГА! З 21 вересня стартує подача заяв та документів для вступу до магістратури

23 вересня 2021 року

     З 21 до 24 вересня 2021 року відбуватиметься прийом заяв та документів для вступу на ОС «Магістр» денної та заочної форми здобуття освіти за всіма спеціальностями.    

Науковець і громадсько-політичний діяч світового рівня: на гуманітарно-педагогічному факультеті відзначили 155-річчя М.С.Грушевського

23 вересня 2021 року

  Сьогодні, 23.09.2021 р. у Національному університеті біоресурсів відбулася наукова конференція за міжнародної участі «Громадсько-політична та наукова діяльність М.С.Грушевського в міжнародному вимірі (до 155-річчя від дня народження)». 

П'ятниця
24.09.2021

Увага! 27 вересня о 14:30 відбудеться зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі старостами академічних груп 3-4 курсів

24 вересня 2021 року

     27 вересня 2021 року (понеділок) о 1430 у актовій залі корпусу №3 відбудеться традиційна щосеместрова зустріч ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України, академіка  

Стартують вибори на посаду голів студентських організацій факультетів/ННІ та голови Студентської організації університету

24 вересня 2021 року

 13 вересня відбулося засідання Центральної виборчої комісії, яка затвердила наступний регламент етапів обрання лідерів студентського самоврядування.            Регламент 

Студентки поділились своїм досвідом про проходження конкурсу на навчання у ISA de Lille

24 вересня 2021 року

Першою про свій досвід розказала студентка економічного факультету Вероніка Лось: 

Економічний факультет НУБіП відзначив своє 70-річчя

24 вересня 2021 року

     Сьогодні економічний факультет НУБіП України святкує своє славне 70-річчя! 

Щотижнва нарада із завідувачами: нагальні проблеми в гуртожитках, обговорення особливостей проживання студентів в умовах запровадження жовтої карантинної зони

24 вересня 2021 року

     Щоп’ятниці у студентському містечку відбувається зібрання із завідувачами гуртожитків, на якій обговорюються повсякденні питання функціонування гуртожитків та проблеми, що виникають в ході проведення робіт по покращенню побутових умов проживання мешканців. 

Відбулась міжнародна науково-практична конференція «Аграрна політика України в умовах глобальних викликів», присвячена 70-річчю економічного факультету фото

24 вересня 2021 року

   Головною подією, що відбулася цього тижня на економічному факультеті НУБіП України, стали урочистості, присвячені святкуванню 70-річчя з дня заснування економічного факультету. 

До уваги студентів 2, 3, 4 курсів та магістратури! Запрошуємо на програми другої вищої освіти!

24 вересня 2021 року

 Шановні студенти НУБіП України, які навчаються на 2, 3, 4 курсах та магістратурі денної форми навчання! 

Субота, неділя
25-26.09.2021

Спортивний НУБіП України чекає на нове поповнення!

25 вересня 2021, 10:00

     У вересні 2021 року викладачі кафедри фізичного виховання проводять набір студентів до секцій з різних видів спорту.     До занять у спортивних секціях запрошуються студенти, які не мають медичних протипоказань до занять спортом за станом здоров’я. 

Рідна країна поруч і в наших серцях

25 вересня 2021 року

   24 вересня відбулася зустріч студентів гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Соціальна робота» з головою наглядової ради НУБіП України, політиком, громадським діячем Миколою Томенком. 

Відкриті лекції очима студентів та викладачів ННІ лісового і садово-паркового господарства

25 вересня 2021 року

     Відомо, що лекція є основною формою опанування теоретичного матеріалу під час організації освітнього процесу у закладах вищої освіти. 

Легко – не буде. Вчимося перевіряти бізнес-ідеї на практиці!

25 вересня 2021 року

     Почати бізнес непросто. Перед тим, як почати бізнес, потрібно все гарненько подумати. Необхідно провести якісний аналіз бізнес-ідеї. Перевірте, чи буде попит на ваш товар. 

Практично-орієнтоване навчання як засіб формування професійних компетентностей фінансистів

25 вересня 2021 року

     Практико-орієнтоване навчання – це дієвий засіб формування професійних компетентностей майбутніх фінансистів під час університетського етапу професіоналізації. 

ІХ Міжнародна науково-практична конференція «Ветеринарні препарати: розробка, контроль якості та застосування": професор Володимир Духницький та доцент Ірина Деркач презентували наукові здобутки

26 вересня 2021 року

Науково-педагогічні працівники кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії професор Володимир Духницький та доцент Ірина Деркач взяли участь у ІХ Міжнародній науково-практичній конференції «Ветеринарні препарати: розробка, контроль якості та застосування", яка відбулася 19-22 вересня у м. 

Наукова конференція до 20-ї річниці факультету конструювання та дизайну

26 вересня 2021 року

     23 та 24 вересня на факультеті конструювання та дизайну проходять святкові заходи, які присвячені 20-й річниці з дня його заснування. 

Студенти-механіки взяли участь у презентації нової книги Олександра Мороза

26 вересня 2021 року

    23 вересня у книгарні «Буква» відбулася презентація нової книги Олександра Мороза, ексголови Верховної Ради України, українського політика і громадського діяча, випускника механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокори 

26 вересня – День машинобудівника України

26 вересня 2021 року

    Машинобудування – найважливіша галузь із сучасних виробництв матеріальної сфери, значення якого неухильно зростає під впливом науково-технічного прогресу. Сьогодні неможливо уявити життя людини без машин: ані на виробництві, ані у сфері послуг, ані у побуті. 

Цікава екскурсія ботанічним садом для польських та українських школярів у рамках співпраці між факультетом аграрного менеджменту та школами Солом’янського району міста Києва

26 вересня 2021 року

    Починаючи з 2017 року, факультет аграрного менеджменту НУБіП України активно співпрацює з Управлінням освіти Солом’янської районної Державної Адміністрації в місті Києві. За вказаний період старшокласники шкіл Солом’янського району активно залучалися до різноманітних заходів на факультеті аграрного менеджменту, відвідували Дні відкритих дверей. 

Декан Тарас Євсюков: якість освітнього процесу постійно тримаємо у полі зору фото

26 вересня 2021 року

Рівно місяць тому у Національному університеті біоресурсів і природокористування України розпочався навчальний рік. 

INTERGEO-2021 – найбільша глобальна подія в галузі геодезії та землеустрою фото

26 вересня 2021 року

     21-23 вересня 2021 року у німецькому Ганновері відбулася щорічна виставка та конференція INTERGEO, що є найбільшою глобальною подією для фахівців у галузі геодезії, землеустрою та геоінформатики. 

Важливість професії захисника рослин – очима випускника факультету Гилермо Чібаха з Коста Ріки

26 вересня 2021 року

     Цьогорічна зустріч студентів третього курсу спеціальності «Захист і карантин рослин» з випускником1981 року факультету захисту рослин за спеціальністю «Захист рослин» стала для них неймовірним подарунком. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook