Календар подій

2.08.2021 – 8.08.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
2.08.2021

Відкрита реєстрація для участі в онлайн семінарі “Цифрові технології для розвитку сфери освіти”

2 серпня 2021 року

До уваги НПП,      Запрошуємо до участі в онлайн семінарі “Цифрові технології для розвитку сфери освіти”, який відбудеться 11 серпня з 15.00 до 17.00.  

Курс з безпечності первинного виробництва – Плідна співпраця НУБіП України та Університету штату Пенсильванія (США)

2 серпня 2021 року

     У рамках співпраці НУБіП України та Університету штату Пенсильванія (США) та за підтримки Посольства США в Києві два тижні поспіль проходив англомовний навчальний курс з безпечності первинного виробництва овочевої та плодово-ягідної продукції. Даний курс розроблено Альянсом з безпеки продуктів. 

Ректорат: набираємо студентів та готуємося до старту навчального семестру в умовах посилення пандемії

2 серпня 2021 року

     2 серпня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Студент гуманітарно-педагогічного факультету В’ячеслав Голенко – чемпіон світу зі змішаних єдиноборств ММА серед юніорів

2 серпня 2021 року

   З 29 липня по 1 серпня 2021 року в місті Софія, Болгарія відбувався Чемпіонат Світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів. 

Жнива ранніх зернових у НДГ НУБіП України завершуються

2 серпня 2021 року

     Підходять до завершення жнива ранніх зернових культур у навчально-дослідних господарствах НУБіП України. Першим про результати жнив відзвітувалось НДГ «Великоснітинське». Всього тут зібрано озимі культури з площі біля 700 га. 

Вступна кампанія 2021 вступила у завершальну фазу

2 серпня 2021 року

     Перша декада серпня. Завершальні дні цьогорічної вступної кампанії.     1 серпня: оприлюднено рейтингові списки вступників на бюджет після коледжів. 

Вівторок
3.08.2021

Організація освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році: сучасні освітні тренди для закладів вищої освіти в умовах пандемії

3 серпня 2021 року

     Триває останній місяць літа, у більшості викладачів та студентства – час літніх відпусток та канікул, проте наш Університет активно готується до нового навчального року, до початку якого залишилися лічені тижні.   

Анастасія Зубченко з Кропивницького подала оригінали документів на міжнародні відносини в НУБіП: важливий крок до реалізації мрії

3 серпня 2021 року

      Спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» є дуже затребуваною в умовах сьогодення. 

У наших ділових партнерів: «Колиска життя. Історія села Пустоварівка»

3 серпня 2021 року

     У наших ділових партнерів з ТОВ «Агрофірма «Колос» – пам’ятна подія. 

Марія Корбут: зі спеціальністю «Управління персоналом» відкриваються нові горизонти і перспективи працевлаштування

3 серпня 2021 року

Маріє, професія лікаря надзвичайно популярна не тільки в нашій країні, а й за кордоном.  Вона вимагає зосередженості, уваги і дисциплінованості. Професійна діяльність лікаря поглинає ввесь вільний час, бо постійно потрібно розвиватися і рости. Навчання впродовж життя! 

Я мріяла про Європейський диплом ще з дитинства

3 серпня 2021 року

      Мене звати Саша і я студентка факультету тваринництва та водних біоресурсів. Я мріяла про Європейський диплом ще з дитинства. У 10-му класі я дізналась від друзів про програму студентської мобільності Erasmus+ та які можливості вона надає. 

Середа
4.08.2021

Вступна кампанія 2021: вийшли на фінішну пряму

4 серпня 2021 року

     Пік цьогорічної вступної кампанії вже минув. 

Валерія Лукаш та Ілля Тимошенко в передчутті нових емоцій та вражень від навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» (освітньої програми «Облік і аудит»)

4 серпня 2021 року

     Цьогорічна вступна кампанія для закладів вищої освіти незабаром фінішуватиме. Ще є абітурієнти, які до цього часу визначаються зі своїм вибором. Проте переважна більшість уже в ролі студентів в передчутті нових емоцій та вражень. 

Партнерство в дії: літня школа французької мови «FLE» (асоціація «Французька без кордонів» і Центр франкофонної освіти і культури НУБіП України) фото

4 серпня 2021 року

     Спекотне літо у розпалі. Так само спекотно було й нашим студентам-франкофілам, які мають особливий інтерес до французької мови, Франції та її культури, під час Міжнародної літньої школи французької мови «FLE» на Херсонщині. 

Четвер
5.08.2021

Денис Хандожко: «Мій дід проектував Київську ГЕС, батько – інженер будівельних кранів, а я буду професійним землевпорядником»

5 серпня 2021 року

     Ось і настав час, коли знайомимось не з бажаючими вступити на факультет землевпорядкування, а вже з "без трохи" першокурсниками. Наказ на зарахування підписано. 

Дієва та корисна практика з бджільництва

5 серпня 2021 року

     Усвідомлюючи свою місію, співробітники кафедри конярства і бджільництва готують соціально-відповідальних висококваліфікованих фахівців. Це можливе завдяки належній матеріально-технічній базі та підтримці ініціатив та планів співробітників на рівні ректора та декана. 

До уваги вступників до магістратури! До 5 серпня триває реєстрація на складання ЄВІ з іноземної мови - ще є шанс вступити на бюджет!

5 серпня 2021 року

 З 27 липня до 5 серпня Українським центром оцінювання якості освіти проводиться реєстрація на участь у спеціально організованій сесії єдиного вступного випробування (ЄВІ) з іноземної мови для вступу до магістратури у 2021 році. 

Ремонти: на капітальних об’єктах – спека не завада

5 серпня 2021 року

     Ремонтно-будівельні роботи, як були, так і залишаються «фішкою» університету. Але якщо у гуртожитках вони ведуться власне силами господарників університету і за участі студентських будівельних загонів, то до капітальних робіт на реконструкції навчального корпусу – павільйону н 

П'ятниця
6.08.2021

Наша ціль – створити рівні солідарні умови серед студентів!

6 серпня 2021 року

06 серпня 2021 року відбулись збори заступників директорів/деканів, завідувачів гуртожитків під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваші С.М. та проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності  

Ольга Джема: Спеціальність «Управління навчальним закладом» допоможе мені реалізувати свою мрію – стати гарним керівником

6 серпня 2021 року

Кафедра управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету продовжує знайомити нас із вступниками 2021 року на магістерські освітні програми "Управління персоналом" та "Управлі 

Кампус: ремонти від даху до цоколя фото

6 серпня 2021 року

     Цьогорічне студентське поповнення офіційного статусу першокурсника ще не набуло, а про нього вже подбали: по всіх гуртожитках кампусу завершуються ремонти і облаштування кімнат для першокурсників. 

Субота, неділя
7-8.08.2021

Екватор вступної кампанії на здобуття наукового ступеня доктора філософії

7 серпня 2021 року

     На сьогоднішній день першочерговим завданням відділу аспірантури є прийом документів на підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії.     До аспірантур 

Магістр факультету землевпорядкування Ілля Арчуадзе застосовує сучасні геоінформаційні та геодезичні технології у гідрографічному вивченні внутрішніх водних шляхів

7 серпня 2021 року

     Україна володіє значним потенціалом збільшення обсягів вантажоперевезень внутрішнім водним транспортом. Для прикладу, тільки логістика зернових у 2019 р. збільшила транспортування водними шляхами на 54% більше порівняно з 2018 р., а з 2016 р. 

Олександра Коваленко: перекладач – це професія, що допомагає пізнавати світ

8 серпня 2021 року

     Олександра Коваленко була у лавах тих абітурієнтів, які першими подали оригінали своїх документів до Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Навчальна практика з ґрунтознавства – важлива складова у підготовці майбутніх фахівців-землевпорядників

8 серпня 2021 року

     У першокурсників факультету землевпорядкування протягом двох тижнів тривала навчальна практика з ґрунтознавства. 

Обмінюємося досвідом із закордонними партнерами: візит до Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф

8 серпня 2021 року

     Хоча відпустки та канікули в розпалі, проте самонавчання та обмін досвідом не припиняється. Завдяки довготривалій співпраці між НУБіП та HSWT, керівник центру дистанційних технологій навчання Мокрієв Максим Володимирович запрошений до Університету  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook