Календар подій

12.07.2021 – 18.07.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
12.07.2021

Анастасія Герин обирає магістратуру на факультеті землевпорядкування НУБіП України

12 липня 2021 року

     У червні 2021 року Анастасія Герин закінчила факультет землевпорядкування НУБіП України та отримала з відзнакою диплом бакалавра з геодезії та землеустрою. 

У кожного абітурієнта своя дорога. Я ж обираю НУБіП України, факультет тваринництва та водних біоресурсів

12 липня 2021 року

Знайомтесь, ця красуня Юлія Мазко з Чернігівщини.— Планую навчатися в найкращому навчальному закладі, розвиватися і досягати власних цілей, тому обираю НУБіП України. 

До уваги майбутніх учасників конкурсу НФДУ «Наука для безпеки і сталого розвитку України»!

12 липня 2021 року

     Національний фонд досліджень України на численні прохання учасників конкурсу «Наука для безпеки і сталого розвитку України» проводитиме вебінар з роз’яснення питань оформлення документації, що подається до участі у конкурсі.  

Ректорат: активна фаза вступної кампанії, перша хвиля вакцинації та жнива в навчально-дослідних господарствах

12 липня 2021 року

     12 липня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень та актуальним питанням життєдіяльності університету. 

Брати Богдан та Ігор Заєць зі Сквири обирають факультет аграрного менеджменту фото

12 липня 2021 року

     В цьому році ми, Богдан та Ігор Заєць, успішно закінчили Сквирський академічний ліцей №2 на Київщині. 

Студент НУБіП Дмитро Нікулін – призер чемпіонату України серед молоді до 23 років з важкої атлетики 2021 року

12 липня 2021 року

     З 5 по 10 липня 2021 року в місті Бахмуті Донецької області проходив чемпіонат України серед молоді до 23 років з важкої атлетики та всеукраїнський турнір пам’яті ЗМС Якова Куценка.     

Вступна кампанія 2021: приймальна комісія за два дні до старту

12 липня 2021 року

     Літо виходить на свій пік. А з ним і початок цьогорічної вступної кампанії, що стартує за два дні. 

Нові сорти - гордість селекціонерів України

12 липня 2021 року

     За вікном липнева спека, технологи агрономи вже готуються до жнив і для кого ж, як не для селекціонерів, зараз час тішитися результатами власної роботи. В полі вже зернові колосові культури радують око своїм колоссям. 

Вівторок
13.07.2021

Джекадра Сачінбхаї Катінбхаї − спеціальність 207 «Водні біоресурси та аквакультура» ‒ це мій вибір, усвідомлений і остаточний фото

13 липня 2021 року

     «Я приїхав з Індії, щоб стати студентом факультету тваринництва та водних біоресурсів» ‒ стаття слухача курсів з української мови при НУБіП України з такою назвою вийшла на сайті нашого університету 5 лютого цього року. 

Жнива 2021 в навчально-дослідних господарствах НУБіП України розпочато

13 липня 2021 року

     НДГ НУБіП України розпочали жнива 2021. Всього в цьому році необхідно зібрати 1738 га ранніх зернових культур, тобто практично, як і минулого року. 

Триває польовий вишкіл майбутніх офіцерів запасу - студентів університету фото

13 липня 2021 року

     11 липня студенти кафедри військової підготовки НУБіП України за програмою підготовки офіцерів запасу прибули до 169-го навчального центру «Десна» імені князя Ярослава Мудрого. 

До уваги вчених та студентів! Конкурс на здобуття нагород Національної академії наук України

13 липня 2021 року

     Національна академія наук України оголошує конкурси на здобуття нагород за 2021 рік: Золотої медалі імені В.І.Вернадського Національної академії наук України; 

Спекотна пора в студентському кампусі: виїзд студентів на літні канікули! фото

13 липня 2021 року

     Підходить до завершення 2020-2021 навчальний рік, залишилось ще зовсім трішки: завершити практику та із чистим сумлінням поринути з головою у вирій літніх канікул.     Для випускників, на жаль, двері нашого університету зачи 

Середа
14.07.2021

Марія Крижанівська, випускниця ОС «Бакалавр» за спеціальністю «Садово-паркове господарство» НУБіП України планує продовжувати навчання у магістратурі

14 липня 2021 року

     Сьогодні респондентом інтерв’ю в ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України є нещодавня випускниця ОС «Бакалавр» за спеціальністю «Садово-паркове господарство» та лаборант кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції за сумісництвом – Марі 

Віталіна Гузь – переконана, що успішним фахівцем із геодезії та землеустрою може стати лише навчаючись в магістратурі НУБіП України фото

14 липня 2021 року

     Вже з 15 липня розпочнеться прийом заяв і документів для вступу до магістратури. У 2021 році заяви на вступ у магістратуру подаються тільки в електронній формі, а триватиме прийом заяв і документів до 18:00 23 липня. 

Випускник із Чернігівщини Вовк Андрій обирає першим пріоритетом професію технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва

14 липня 2021 року

Представтеся та розкажіть про себе.— Мене звати Вовк Андрій, я закінчив 11 клас, мені 18 років. Проживаю в селі Онищенків, Прилуцького району Чернігівської області. 

Марина Борщ з Сумщини обирає професію управлінця та НУБіП України першим пріоритетом

14 липня 2021 року

«Творчість - мій підхід у житті, яскраве хобі формує професію!», вважає моя подруга Марина Борщ, випускниця Обтівського ліцею Кролевецької міської ради.Я,  

НУБіП України впевнено очолив рейтинг кращих агробіологічних університетів та увійшов до першої вісімки університетів України

14 липня 2021 року

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентував традиційний академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2021». 

Вступна кампанія 2021 стартувала: перші абітурієнти подали документи особисто

14 липня 2021 року

     Нарешті! Вступна кампанія 2021 стартувала. Як і очікувалося з досвіду минулих років, перший день у приймальній комісії НУБіП видався завізним. Для тих, хто не знає, що це таке: коли наші предки завозили на млин зерно, там утворювалися довжелезні валки, от і народилося слово «завізно». 

«Сенсорний аналіз харчових продуктів» у лабораторіях факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

14 липня 2021 року

     На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК нещодавно відбувся семінар з експертами SENSORY PROFILE на тему: «Сенсорний аналіз харчових продуктів». 

Про Зміни у правовому регулюванні планування використання земель говорили у стінах Парламенту. Експерти заходу – науковці з НУБіП

14 липня 2021 року

     Літня пора для сфери землеустрою виявилася справді гарячою. Адже низка важливих законів з липня 2021 року набувають чинності. 

Четвер
15.07.2021

Вступ 2021: за першу добу до НУБіП подано майже чотири тисячі заяв від вступників!

15 липня 2021 року

 І цей показник є рекордним, незважаючи на технічні перепони з боку бази, які час від часу виникають, говорить відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський. Нагадаємо, вчора розпочався прийом електронних заяв на вступ до бакалаврату. 

Вступна кампанія 2021: розпочався прийом документів в магістратуру фото

15 липня 2021 року

     Сьогодні розпочався прийом документів в магістратуру. 

Ніжинський агротехнічний інститут розпочав прийом заяв на вступ

15 липня 2021 року

     Цього тижня розпочався прийом заяв для вступу на навчання за освітнім ступенем “Бакалавр”. 

Вступна кампанія 2021: запрацював центр соціально-психологічної реабілітації для абітурієнтів

15 липня 2021 року

     У ході навчальної практики з соціальної роботи та реабілітації другокурсники, які опановують цей фах, відкрили перед першим корпусом власний «офіс» – центр соціально-психологічної реабілітації під відкритим небом. 

Вступна кампанія 2021: й сім'я у поміч

15 липня 2021 року

     У залюдненому коридорі біля приймальної комісії не могла не привернути увагу невелика дружна компанія: сім’я Мельниченків з Березанського району Київської області завітала до НУБіП у повному складі, аби підтримати свого старшого сина  

Випускник столичної школи Олександр Вакуленко: обираю перспективну спеціальність «Садово-паркове господарство» та НУБіП України

15 липня 2021 року

     Сьогодні в гості до ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України завітав випускник СШ № 125 м. 

Владислав Шевчук: факультет аграрного менеджменту як старт для будівництва власної бізнес-імперії

15 липня 2021 року

     З киянином Владиславом Шевчуком, який зараз визначається з професією, ми познайомилися якраз напередодні офіційного старту цьогорічної вступної кампанії. Симпатичний і компанійський, він просто не міг не привернути нашої уваги. 

Наталія Вєровчук: обираю навчання у магістратурі НУБіП за спеціальністю «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

15 липня 2021 року

І знов у всіх вищих навчальних закладах гаряча пора! Вступні іспити, хвилювання, вагання: чи правильне рішення я прийняв, обираючи ту чи іншу професію… 

Польові збори: навчаємося влучно цілити! фото

15 липня 2021 року

     Одним з основних завдань практичної складової занять під час навчального збору на базі Навчального центру «Десна» імені князя Ярослава Мудрого є навчання влучно цілитись та влучати в цілі зі стрілецької зброї. 

Наукова бібліотека налагоджує міжнародну співпрацю

15 липня 2021 року

    13 липня 2021 р. Тетяна Кіщак, директорка наукової бібліотеки відвідала з робочим візитом бібліотеку Пенсильванського державного університету (Penn State University Libraries). 

Колектив Немішаївського фахового коледжу має чудову можливість оздоровитися і відпочити!

15 липня 2021 року

     Літо – найпрекрасніша пора року, період відпусток та оздоровлення, який всі чекають з нетерпінням. Один із кращих способів відпочити влітку – це поїхати на море – накупатися, освіжитися у воді, адже там прохолодно навіть у спеку. 

Ілона Євсевська з Черкащини обирає професію технолога з тваринництва і НУБіП України першим пріоритетом

15 липня 2021 року

Ілоно, розкажіть нам про себе.— У цьому році я закінчила навчання в Крутьківському навчально-виховному комплексі І-ІІІ ступеня Золотоніського району Черкаської області. 

Діана Хоменко обрала спеціальність «Облік і оподаткування» в НУБіП України

15 липня 2021 року

     Діана Хоменко – випускниця Відокремленого структурного підрозділу "Ірпінський фаховий коледж НУБіП України". Вона серед тих абітурієнтів, які в перший же день вступної кампанії впевнено зробили свій вибір. 

П'ятниця
16.07.2021

Курсанти опановують військову справу на полігоні

16 липня 2021 року

     Відповідно до програми підготовки студентів спеціалізації «Ветеринарна медицина», які навчаються на кафедрі військової підготовки за програмою «студент-курсант» 1 та 4 курси вибули на практичні заняття до 169 навчального центру «Десна» імені князя Яр 

Артем Мекеда: для мене першим пріоритетом є навчання в НУБіП України на спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та нові спортивні досягнення

16 липня 2021 року

Представтесь та розкажіть про себе.— Артем Мекеда – у 2021 році закінчив Жашківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 3 ім. І.М. Ляшенка Жашківської міської ради Черкаської області. 

Увага! Для щеплення від covid-19 необхідна декларація з сімейним лікарем

16 липня 2021 року

     Весь світ продовжує жити і діяти в умовах глобальної коронавірусної пандемії, яка не тільки поки що, на жаль, не припиняється, а ще непередбачувано, видозмінюється, ставлячи перед людством все нові і нові виклики. 

Дарина Риженко: нутриціологія здорового харчування і НУБіП – мій вибір

16 липня 2021 року

     Початок нового професійного шляху – хвилююча мить не лише для тих, хто ще нещодавно здобував знання на шкільних лавах, але і для тих, хто вже здобув вищу освіту та прагне поринути у повністю новий для себе захоплюючий світ знань. 

Успішне проходження «онлайн-візиту» з експертною групою під час акредитації ОНП PhD «Агрономія»

16 липня 2021 року

     Упродовж 14-15 липня проходив «онлайн-візит» акредитаційної експертизи освітньо-наукової програми «Агрономія» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.     Відповідно до Наказу Національного агентства із забе 

Вступна кампанія 2021: день третій

16 липня 2021 року

     Вступна кампанія тільки розпочалася, але вже є перші результати. 

Розпочала роботу Комісія з поселення працівників у гуртожитки студентського містечка на 2021-2022 навчальний рік

16 липня 2021 року

     4.07.2021 року розпочала роботу Комісія з поселення працівників у гуртожитки студентського містечка на 2021-2022 навчальний рік під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваші С.М. 

Cемеген Ольга планує продовжувати навчання в НУБіП за освітньо-професійною програмою «Соціальна робота» фото

16 липня 2021 року

Розкажіть, будь ласка, про себе.— Мене звати Семеген Ольга. 

Денис Бенеда, випускник Київської козацької гімназії: обираю сучасну програму «Міжнародна економіка» в НУБіП і мрію про краще майбутнє України!

16 липня 2021 року

     В перший день роботи приймальної комісії нашого університету ми познайомились з чудовим романтичним юнаком, який першим подав документи на нову освітню програму «Міжнародна економіка» економічного факультету.  

Тетяна Алієва з Київщини: актуальною і завжди затребуваною спеціальністю є «Журналістика» фото

16 липня 2021 року

Добрий день. Розкажіть, будь ласка, про себе.– Добрий день. Мене звати Тетяна Алієва. Я – випускниця Яготинського НВК № 3. 

Анна Зуйкова: для реалізації своїх цілей обираю магістрату з маркетингу саме в НУБіП України

16 липня 2021 року

     Настала гаряча пора вступу у магістратуру. Всі, хто успішно закінчив бакалаврат та склав іспит із іноземної мови отримав право вступити у магістратуру. І саме тут насправді починається вибір всього подальшого життя людини. 

16 липня – День бухгалтера України

16 липня 2021 року

     Офіційне професійне свято наших бухгалтерів – День бухгалтера, має щорічний характер і відзначається в Україні на підставі датованого 18-го червня 2004 р. Указу Президента України за номером 662/2004. 

Вітаємо бухгалтерів із професійним святом!

16 липня 2021 року

html div.text h1.page_header {color: red;} html div.text .b-greeting-text { clear: none; color: rgb(0, 128, 128); font-style: italic; font-weight: bold; font-size: 1.2em;} html div.text .b-greeting-image { clear: none; float: left; display: inline; margin: 0 15px 10px 0; } html div.text .b-greeting-sign { margin: 0 20px; position: relative; top: 16px; } Шановні бухгалтери університету та відокремлених підрозділів!У цей чудовий літній день прийміть найщиріші вітання з Вашим професійним святом — Днем бухгалтера!  

Субота, неділя
17-18.07.2021

Гуманітарії виходять на новий етап співпраці з Пекінським університетом іноземних мов

17 липня 2021 року

     Розширення співпраці з китайськими вузами-партнерами в освітній та науково-дослідницькій сфері залишається одним із пріоритетних напрямків міжнародного співробітництва для нашого університету.     12 липня була організована  

На спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» прийшли перші абітурієнти

17 липня 2021 року

     Халамендик Володимир Анатолійович з села Губник Гайсинського району Вінницької області, киянин Прокопенко Артем Олегович та Бусло Іванна Віталіївна з міста Яготин Ки 

Безносюк Володимир: мрію стати журналістом, упевнений у виборі професії та університету

18 липня 2021 року

Розкажіть про себе.Безносюк Володимир, проживаю в селі Джурин. Закінчив одинадцять класів у «ОЗ Джуринського ЗЗСО 1-3 ст.». 

Проректор з науково-педагогічної роботи відвідав військові навчальні збори в 169НЦ «Десна»

18 липня 2021 року

     17 липня проректор з науково-педагогічної роботи, доктор філологічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Шинкарук Василь Дмитрович відвідав військові навчальні збори кафедри військової підготовки у 169-ому навчальному центрі «Десна» ім. 

Вступ 2021: маємо дванадцять тисяч заяв від вступників!

18 липня 2021 року

 І їхня кількість з кожною годиною збільшується, незважаючи на вихідний день, коментує показник відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський. Сьогодні – своєрідний екватор подання заяв на вступ до бакалаврату. Одночасно триває прийом електронних документів до магістратури. 

Аліна Скрипник: мене зачаровує світ бджіл, тому обираю спеціальність технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва

18 липня 2021 року

     Вже вкотре зустрічаємо випускницю Новосілківської загальноосвітньої школи Аліну Скрипник в одному із найчарівніших куточків міста Києва − Голосієві. 

Микола Ігнатенко: Яку спеціальність обрати? Як не помилитися у виборі майбутньої професії? Які знання та вміння будуть затребувані в майбутньому? фото

18 липня 2021 року

     Це далеко не повний перелік питань, що ставлять перед собою абітурієнти та їхні батьки у ці жаркі дні Вступної кампанії 2021. На них та інші спробує надати відповіді професійний інженер-землевпорядник та інженер-геодезист Микола Ігнатенко. 

Їжте сало, їжте хліб – і вступайте всі в НУБіП! (інтерв'ю з ректором Станіславом Ніколаєнком про вступну кампанію, складання ЄВІ, Президентський університет та інше)

18 липня 2021 року

     Розмова «Голосу України» зі Станіславом Ніколаєнком (на знімку), ректором Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Богдан Назаренко обирає «Соціальну роботу»: «Люблю роботу із людьми»

18 липня 2021 року

Добрий день. Розкажіть, будь ласка, про себе.— Мене звати Назаренко Богдан Вадимович. Я – майбутній студент НУБіП України. Комунікабельний, завжди готовий до нових знайомств, завжди допоможу та підтримаю. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook