Календар подій

5.07.2021 – 11.07.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
5.07.2021

Нікіта Кожем’яко: Геодезія та землеустрій – спеціальність важлива на землі, в небі і навіть під землею

5 липня 2021 року

    Не секрет, що привабливість професії землевпорядника та геодезиста з кожним роком продовжує зростати. 

Василь Цера з Буковини: хочу стати висококваліфікованим інженером-будівельником, тому обираю НУБіП

5 липня 2021 року

Розкажіть про себе? — Мене звати Василь Цера, родом із м. Чернівці. 

Разом до здорового життя! Стартував другий етап ревакцинації!

5 липня 2021 року

     Першочергове завдання для ректорату нашого університету, є здоров’я співробітиків! 

Активно готуємося до нового навчального року – сформовано та розміщено на сайті Каталоги навчальних планів і програм підготовки бакалаврів і магістрів у 2021-2022 н.р.

5 липня 2021 року

     У рамках підготовки до нового 2021-2022 навчального року з метою підвищення якості надання освітніх послуг здобувачам вищої освіти бакалаврського та магістерського рівнів, керуючись нормами статей 9 та 10 Закону України «Про вищу освіту», та на виконання наказів ректора Станіслава Ніколаєнка від 15.03.2021 р. 

УВАГА! Вебінари для науковців

5 липня 2021 року

     Протягом липня-серпня цього року відбудеться низка вебінарів, присвячених питанням використання бібліографічних та повнотекстових баз даних, інструментів, які застосовуються для проведення досліджень.    

Ректорат: старт вступної кампанії 2021 і підготовка до нового навчального року

5 липня 2021 року

     Перше липневе засідання ректорату, що пройшло під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка, було присвячене плануванню діяльності колективу на поточний тиждень. 

Приймальна комісія НУБіП України розпочала роботу Центру консультативної підтримки вступників 2021 року

5 липня 2021 року

     З 1 липня 2021 року стартувала реєстрація електронних кабінетів вступників, які будуть брати участь у конкурсному відборі на ОС «Бакалавр» за результатами ЗНО та ОС «Магістр» за результатами ЄВІ/ЄФВВ.   

Світла і вічна пам’ять нашому колезі Анатолію Мрачковському

5 липня 2021 року

      На 58-му році життя трагічно загинув доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій  

Вівторок
6.07.2021

Москаленко Лілія з Черкащини: обираю факультет тваринництва та водних біоресурсів у найкращому університеті України, щоб стати кваліфікованим спеціалістом галузі

6 липня 2021 року

     Завершився один із відповідальних моментів – складання ЗНО, залишається дочекатися подачі документів до обраного університету на бажану спеціальність.  

Навчальна практика з геодезії – необхідна складова підготовки студентів спеціальності «Садово-паркове господарство»

6 липня 2021 року

     Минулого тижня завершилася навчальна практика з геодезії у студентів спеціальності “Садово-паркове господарство”. 

Немішаївський фаховий коледж гостинно приймає абітурієнтів – майбутніх своїх студентів!

6 липня 2021 року

     У ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» 29 червня стартувала вступна кампанія-2021 та успішно продовжується прийом документів для вступу на основі базової середньої освіти. 

Міжнародне стажування у Вроцлавському університеті природничих наук (м. Вроцлав, Польща) фото

6 липня 2021 року

     У період з 21 по 25 червня 2021 року відповідно до грантового проекту «Поліпшення навичок з лабораторної практики у фахівців агропродовольчого сектору Східної Європи» у складі української групи науковців, яка перебувала у Вроцлавському університеті природничих наук Польщі з метою наукового стажув 

Лісова таксація: навчальна практика – 2021 фото

6 липня 2021 року

     Оцінка та облік лісових ресурсів потребують ґрунтовних знань лісотаксаційної науки, вміння застосування спеціального обладнання та різноманітних методик. 

Ви вирішуєте: чи потрібно опанувати нову спеціальність?

6 липня 2021 року

«Компанія, яка заснована на знаннях - це компанія, яка передбачає постійну зміну потреб споживачів. Краще екіпірування для зустрічі таких змін - це знання, трохи ширші, ніж ті, які мають ваші сучасники» 

Увага! Національний фонд досліджень України оголошує конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Наука для безпеки і сталого розвитку України»!

6 липня 2021 року

     Національним фондом досліджень України оголошено конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Наука для безпеки і сталого розвитку України».    

Оголошується конкурс на отримання стипендії для навчання в Кореї

6 липня 2021 року

За інформацією Посольства України в Республіці Корея від 18.06.2021 Національний корейський університет морських та океанічних справ (.м.Пусан) оголосив про можливість отримання стипендії "Global Korea" (GKS) для навчання за бакалаврською та магістерською програмами, починаючи з 2022р. 

Середа
7.07.2021

Практичні заняття на кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві: такий offline краще ніж online фото

7 липня 2021 року

     На кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві вже стало доброю традицією організовувати різноманітні майстер-класи для студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів та залучати міжнародних експертів з головних складових технологій виробництва та переробки продукції вівч 

Анастасія Кибукевич обирає спеціальність 193 Геодезія та землеустрій в НУБіП України першим пріоритетом!

7 липня 2021 року

     Випускниця Томашгородського ліцею №2 Рокитнівської селищної ради Рівненської області Анастасія Кибукевич планує вступати на факультет землевпорядкування НУБіП України з першим пріоритетом для здобуття бажаної спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій». 

Триває реєстрація електронних кабінетів вступників 2021 року відео

7 липня 2021 року

     З 1 липня 2021 року стартує реєстрація електронних кабінетів вступників, які будуть брати участь у конкурсному відборі на ОС «Бакалавр» за результатами ЗНО та ОС «Магістр» за результатами ЄВІ/ЄФВВ.  < 

Відділ аспірантури: гаряча пора акредитації освітньо-наукових програм PhD

7 липня 2021 року

     У період літніх відпусток триває гаряча пора акредитаційних експертиз освітньо-наукових програм при підготовці фахівців III-го освітньо-наукового рівня. 

Четвер
8.07.2021

Засідання Вченої ради НУБіП України

8 липня 2021, 11:00

     08 липня 2021 року об 11-00 відбудеться онлайн-засідання Вченої ради НУБіП України. Порядок денний:1. 

Віталій Левченко – переконаний, що отримати якісну освіту землевпорядника зможе саме в НУБіП України

8 липня 2021 року

Розкажіть про себе.— Вітаю! Мене звати Віталій Левченко, мені 16 років. Родом я із Полтавщини. Повну загальну середню освіту здобув у Комунальному закладі «Шишацький обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради». 

Вчена рада затвердила кандидатуру Марини Галат як представника університету в НАЗЯВО

8 липня 2021 року

     Сьогоднішнє засідання вченої ради, що пройшло під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка, за порядком денним було коротким, але важливим: розглядалося питання висунення претендента до складу Національного агентства із забезпечення якост 

П'ятниця
9.07.2021

Англомовні академічні програми та наукові дослідження - лейтмотив діалогу з Тяньцзинським університетом комерції (Китай) фото

9 липня 2021 року

    Одним з пріоритетних напрямків міжнародного співробітництва для нашого університету є розширення контактів з партнерськими закладами вищої освіти Китайської Народної Республіки. 7 липня відбулася чергова зустріч з нашими колега 

Навчальна практика з ґрунтознавства для студентів спеціальності «Агрономія» проходить відповідно до програми

9 липня 2021 року

     Особлива цінність навчальних та виробничих практик як практичної складової у підготовці здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Агрономія» полягає у можливостях, які постають перед майбутніми фахівцями на об’єктах практики з отримання конкретних знань та важливих фахових компетенц 

Підсумки стажування за напрямом «Економіка» та V Міжнародної науково-практичної конференції «Україна, Болгарія, ЄС: економічні, технічні та соціальні тенденції розвитку»

9 липня 2021 року

     1 липня 2021 року було проведено підсумкове обговорення та складання підсумкового тесту стажування за напрямом «Економіка».       Учасники стажування впродовж трьох місяців мали змогу в режимі онлайн ознайомитися 

Вступ в НУБіП України – важлива перевага для студента Заліщицького фахового коледжу

9 липня 2021 року

     Випускники коледжу нещодавно захистили дипломні проекти та покинули стіни рідного навчального закладу. 

НУБіП України пропонує вступникам 2021 року 50 освітніх програм підготовки бакалаврів, 62 освітньо-професійні та 7 освітньо-наукових програм підготовки магістрів!

9 липня 2021 року

     На сьогодні наш Університет здійснює підготовку фахівців першого бакалаврського рівня вищої освіти за 50 освітньо-професійними програмами з 22 галузей знань та другого магістерського рівня за 62 освітньо-професійними і 7 освітньо-науковими програмами з 20 галузей знань. 

Субота, неділя
10-11.07.2021

«Черкасиобленерго»: на порядку денному виїзного засідання Ради роботодавців ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження – якість практичного навчання студентів фото

10 липня 2021 року

    Вперше представники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження брали участь у виїзному засіданні Ради роботодавців. Ініціював такий формат голова Ради роботодавців ННІ, голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.  

Аліна Нараєвська обирає першим пріоритетом НУБіП України і спеціальність 193 Геодезія та землеустрій!

10 липня 2021 року

     Сьогодні ми познайомимося з Аліною Нараєвською з Київщини. 

Земна поверхня у 3D— невід'ємна частина підготовки студентів факультету землевпорядкування

10 липня 2021 року

     "Геодезичні роботи у землеустрої" є обов’язковою дисципліною в процесі підготовки бакалаврів зі спеціальності «Геодезія та землеустрій». На сьогоднішній день вона є принципово актуальною через зростаючий попит на якісне фотозображення та моделювання земної поверхні у вигляді 3D зображення. 

Студентський будівельний загін механіків готує житлові кімнати гуртожитку № 5 до серпневого поселення фото

10 липня 2021 року

     Коли заходиш до охайної оселі і бачиш відблиски променів сонця у фарбовому покритті відновленої підлоги, відчуваєш запах свіжоклеєних шпалер, коли очі милуються рівномірним тоном білосніжної стелі – ти намагаєшся вдихнути повітря на повні груди і твій розум усвідомлює, що лише, в середовищі оновл 

Навчальна практика у землевпорядників завжди цікава, пізнавальна та з високоточним геодезичним обладнанням фото

11 липня 2021 року

     У Google-календарях третьокурсників факультету землевпорядкування цього тижня завершується навчальна практика. Протягом чотирьох тижнів ні секунди на місці. Запускаємо круті дрони, інспектуємо землі, будуємо 3D моделі, працюємо виключно з новими технологіями та високоточним геодезичним парком. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook