Календар подій

5.10.2020 – 11.10.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
5.10.2020

Ректорат: абсолютна зібраність і дотримання усіх вимог карантину

5 жовтня 2020 року

     5 жовтня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Осінні барви ботанічного саду університету (ФОТО)

5 жовтня 2020 року

     Вже жовтень. Прийшло бабине літо. У ботанічному саду буяють квіти, серед кольорів – домінує осіннє золото. Але зовсім скоро стане прохолодно: компас природи, попри все, вже вказує на зиму. 

Подарунок юридичному факультету до Дня бібліотекаря від ТОВ Юрінком Інтер фото

5 жовтня 2020 року

     З нагоди Дня бібліотекаря 2 жовтня президент видавничої організації Юрінком Інтер, першого українського юридичного видавництва, шеф-редактор загальнонаціональної правової газети “Юридичний вісник України”, доктор юридичних наук, професор  

Майбутні соціальні робітники взяли участь у традиційному фестивалі "Юнь Києва": з відкритим серцем до людей

5 жовтня 2020 року

     Наприкінці вересня здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського), другого (магістерського) рівнів гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Соціальна робота» та третього (освітньо-наукового) рівня спеціальності 015 «Професійна освіта» працюють волонтерами та помічниками на міському за 

"Виклики та зміни у тіні COVID-19” 7-а наукова конференція Вишеградського університетського об'єднання

5 жовтня 2020 року

    27 листопада відбудеться щорічна наукова конференція, організована для студентів-бакалаврів, магістрів та аспірантів, що відбуватиметься в онлайн на факультеті економіки та соціальних наук Університету Сент-Іштван, м. 

Вівторок
6.10.2020

Науково-практичний семінар «Професійні компетентності фінансиста в умовах сучасних викликів»

6 жовтня 2020, 9:45

ПРОГРАМА НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО СЕМІНАРУ«Професійні компетентності фінансиста в умовах сучасних викликів» Семінар відбудеться 6 жовтня 2020 р. в ауд. 228 корпус 10. 

Що було до «Forestry Quest»: біля витоків лісових багатоборств фото

6 жовтня 2020 року

     Напевно, нині більшість асоціює професію лісівника із сокирою чи бензопилою, однак справжній лісівник – це далеко не звалювальник лісу, а повноцінний «лісовий спецназ», який повинен багато вміти і знати, любити і розуміти ліс, берегти лісівничі традиції. 

Викладачі та студенти взяли участь у Міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO-2020

6 жовтня 2020 року

     З 30 вересня по 03 жовтня 2020 року у місті Кропивницький проходила Мiжнapoднa aгpoпpoмислoвa вистaвкa «AGROEXPO-2020» з польовою демонстрацією техніки та технологій.     Вже стало доброю традицією участь у роботі виставки н 

Біля навчального корпусу №1 облаштовують елементи ландшафтного дизайну

6 жовтня 2020 року

Творчими cилами працівників ботанічного саду університету та кафедри ботаніки, дендрології і лісової селекції біля навчального корпусу №1 облаштовується новинка - чудова осіння клумба! 

Студенти-важкоатлети НУБіП України підкорюють нові вершини фото

6 жовтня 2020 року

     3 жовтня у місті Києві пройшов аматорський турнір з важкої атлетики «Кубок дружби». В ньому взяли участь 120 спортсменів з усіх міст України. 

Студентська жіноча збірна НУБіП України з баскетболу візьме участь у Чемпіонаті України серед жіночих команд вищої ліги сезону 2020-2021

6 жовтня 2020 року

     Триває підготовка студентської жіночої збірної НУБіП України з баскетболу до Чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги. Дівчата вже півтора місяці тренуються, готуючись до змагань. 

Незламний дух у творчому доробку Володимира Гонського: мешканці студмістечка знайомляться з бардом

6 жовтня 2020 року

     Нещодавно на вулиці біля гуртожитків № 5, 8, 11 відбулись відкриті мистецькі вечори українського громадсько-політичного діяча, науковця, публіциста, барда, ведучого найбільших патріотичних протестних акцій, зокрема Мовного майдану, Євромайдану, заслуженого діяча мистецтв України  

Лабораторні роботи з першого ж курсу: спрямованість на якість навчання

6 жовтня 2020 року

     Класного спеціаліста на пальцях не підготуєш: для цього потрібна відповідна матеріально-технічна база і спрямованість на якість навчання. А її і забезпечують в першу чергу лабораторно-практичні заняття. 

Середа
7.10.2020

Круглий стіл «Напрямки удосконалення ОНП з підготовки магістрів та аспірантів за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування»

7 жовтня 2020, 11:30

ПРОГРАМА КРУГЛОГО СТОЛУ«Напрямки удосконалення ОНП з підготовки магістрів та аспірантів за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» 

«Березіль» готується отримати «Золоту Пектораль»

7 жовтня 2020 року

     Студентський народний театр «Березіль» – давній улюбленець публіки, учасник і переможець безлічі Всеукраїнських і міжнародних конкурсів, одним із найпрестижніших з яких для аматорських театрів є фестиваль «Київська театральна весна». 

Кафедра фізичного виховання запрошує усіх бажаючих на тренування з боксу

7 жовтня 2020 року

     На кафедрі фізичного виховання відкрилася нова абонементна група з боксу. Тренером секції є майстер спорту України Яровий Іван Геннадійович. 

Першокурсники спеціальності «Фізична культура і спорт» відвідали Ботанічний сад НУБіП України фото

7 жовтня 2020 року

     6 жовтня 2020 року першокурсники спеціальності «Фізична культура і спорт» разом з кураторами груп ФКіС-20001 та ФКіС-20002 з екскурсією відвідали Ботанічний сад НУБіП України. 

«Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»: онлайн-лекції для успішного заствоєння теоретичних знань

7 жовтня 2020 року

     Студенти 11 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини, які здобувають другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітар 

Оголошується набір студентів на навчання за програмою ERASMUS+ у Шведський університет сільськогосподарських наук

7 жовтня 2020 року

 У рамках програми ERASMUS+ розпочинається відбір студентів на наступний навчальний семестр у Шведський університет сільськогосподарських наук Напрямки які можуть взяти учать в конкурсному відборі: 

Виїздне заняття для студентів магістратури ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві»

7 жовтня 2020 року

     Кафедра агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна і компанія ТОВ «AgriLab» на своїй базі с. Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області 5 жовтня 2020 року організували та провели виїзне заняття з теми «Диференційоване внесення агрохімічних ресурсів». 

Відкриваємо НУБіП туристичний!

7 жовтня 2020 року

     7 жовтня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада щодо організації екскурсій територією та цікавими, унікальними об’єктами Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Незабутній виступ студентської збірної НУБіП України з чирлідингу в м. Полтава фото

7 жовтня 2020 року

     3 жовтня у місті Полтава в спортивному комплексі «Динамо» Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" відбувся рейтинговий турнір кращих команд країни «Кубок України з Чирлідингу та мажорет-спорту» під егідою Української федерації чирлідингу та чирспорту. 

Землевпорядники першого курсу помірялися силами на футбольному майданчику

7 жовтня 2020 року

     На початку жовтня на факультеті землевпорядкування відбувся спортивний турнір з міні-футболу серед команд першокурсників, організований студентською організації факультету на чолі з Олександром Вертелецьким. 

Четвер
8.10.2020

ХХІІ Чемпіонат м. Києва з футболу серед студентів

8 жовтня 2020, 14:00

На цьому тижні стартує ХХІІ Чемпіонат м. 

ОЗДОРОВЧИЙ ЦЕНТР ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО ВСІХ СТУДЕНТІВ І ПРАЦІВНИКІВ!

8 жовтня 2020 року

     У зв'язку з помітним зростанням захворюваності на Covid-19 в Україні, так за останню добу кількість випадків нових хворих вперше перевершила позначку 5 тисяч і склала 5397 чоловік й померло 93 чоловік, нагально рекомендуємо більш суворо дотримуватися про 

Співробітники Банку крові тварин факультету ветеринарної медицини врятували чотириногого друга відомого українського футболіста

8 жовтня 2020 року

     На базі науково-навчальної лабораторії «Банк крові тварин» кафедри хірургії і патофізіології ім. акад І.О. 

Вплив Covid-19 на продовольчу безпеку у світі та розвиток інновацій в сільському господарстві: аналітичний огляд наукових публікацій з міжнародних видань

8 жовтня 2020 року

“Старий світ вмирає, а новий світ щосили намагається народитися: зараз час монстрів.”Антоніо Ґрамші 

Подяка від Асоціації деревообробників та лісозаготівельників Львівщини

8 жовтня 2020 року

     8 жовтня 2020 року до Національного університету біоресурсів і природокористування України завітали поважні гості – голова Асоціації деревообробників та лісозаготівельників Львівщини Микола Когут та президент Асоціації «Меблідеревпром»  

Виступ студентів НУБіП України на відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування Kiev OPEN 2020

8 жовтня 2020 року

     370 спортсменів з різних областей України та гості з-за кордону взяли участь у VІIІ відкритих змаганнях зі спортивного орієнтування Kiev OPEN 2020. 

На кафедрі фінансів проведено V науково-практичний семінар «Професійні компетентності фінансиста в умовах сучасних викликів»

8 жовтня 2020 року

     6 жовтня 2020 року відбувся V науково-практичний семінар «Професійні компетентності фінансиста в умовах сучасних викликів», організований кафедрою фінансів. 

На факультеті землевпорядкування провели експертне обговорення оновленої Методики нормативної грошової оцінки земель

8 жовтня 2020 року

     Починаючи з квітня 2020 року триває публічне обговорення нової уніфікованої методики нормативної грошової оцінки земель, що знайшла своє відображення у проекті Постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земель" (https://land.gov.ua/info/155630/).&n 

Ботанічний сад НУБіП України: студенти факультету ветеринарної медицини в захваті від побаченого

8 жовтня 2020 року

     Студенти 1 курсу факультету ветеринарної медицини на чолі з кураторами, доцентом кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. 

П'ятниця
9.10.2020

Обговорення підвищення якості підготовки магістрів та аспірантів за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» з колегами – науковцями, експертами НАЗЯВО і стейкхолдерами

9 жовтня 2020 року

     В продовження науково-практичного семінару "Професійні компетентності фінансиста в умовах сучасних викликів", який відбувся на передодні, кафедрою фінансів була проведена зустріч аспірантів і магістрів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та 

Практичні і лабораторні заняття у студентів першокурсників факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

9 жовтня 2020 року

     Навчання першокурсників триває вже третій тиждень. За ці тижні студенти вже були присутніми і на лекціях, і на практичних та лабораторних заняттях. Всі вони з зацікавленістю ходять на пари. 

Субота, неділя
10-11.10.2020

Лекції з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» в режимі онлайн продовжуються

10 жовтня 2020 року

     8 жовтня 2020 року були проведені дві лекції з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» on-line на платформі Zoom: 1) на першій па 

Викладач кафедри фізичного виховання Ксенія Мазур – срібна призерка Чемпіонату і Кубку Києва з пляжного волейболу «Столичний»

10 жовтня 2020 року

     В період літнього міжсезоння та паузи у змаганнях з класичного волейболу, на майданчиках пляжного комплексу Парку «Муромець» (Дружби народів, X-park) проводяться змагання з пляжного волейболу. 

Студенти Бережанського агротехнічного коледжу – переможці Німецько-українського агрополітичного діалогу!

11 жовтня 2020 року

     Чи є майбутнє в аграрного сектору України, якщо до вивчення і вирішення його проблем не залучатиметься молодь?     Бережанський агротехнічний коледж завжди сприя 

Зміцнення здоров`я студентської молоді – головне завдання кафедри фізичного виховання

11 жовтня 2020 року

     Викладачі кафедра фізичного виховання проводить навчальні заняття зі студентами 1-2 курсів, як очно так і дистанційно, адже фізична активність є невід'ємною частиною здорового способу життя кожної людини. 

Першокурсники факультету землевпорядкування поринули у навчальний процес! фото

11 жовтня 2020 року

     Нові знайомства, невичерпні знання, старт з дуже крутими викладачами, приємна втома після пар – це все про незабутні перші три тижні навчання першокурсників на факультеті землевпорядкування НУБіП України.     Ще минулого ро 

«Хто плекає паростки кленові…» До ювілею Віктора Маурера

11 жовтня 2020 року

     Ці знаменні слова з першого рядка вірша Максима Рильського, який став символом звитяжної праці лісівників, цілком заслужено можна адресувати нашому 70-річному ювіляру – завідувачу кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, кандидату с.-г. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook