Календар подій

1.06.2020 – 7.06.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
1.06.2020

Спільний науковий простір: співпраця НУБіП України з Малою академією наук

1 червня 2020 року

     28 травня видалось днем, насиченим на цікаві і важливі події. 

Навчальна практика з дисциплін «Лісова ентомологія» та «Лісова фітопатологія» для студентів спеціальності «Лісове господарство» онлайн – нові виклики і досвід

1 червня 2020 року

     Навчальна практика – важлива складова формування практико-орієнтованих компетентностей наших студентів – майбутніх лісівників. 

Соціальний імідж бізнесу: нові орієнтири в умовах світової пандемії

1 червня 2020 року

     У межах реалізації спільного освітнього проєкту кафедри менеджменту імені професора Й. С. Завадського і КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» 29 травня 2020 року завершився цикл уроків "Цікаво про економіку". 

Оперативний штаб: завершуємо навчальний рік – організовуємо вступну кампанію

1 червня 2020 року

    1 червня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання Оперативного штабу, де підбили підсумки відзначення 122-річниці університету та окреслили завдання на найближчий період. 

У фокусі ректорату – вступ до магістратури

1 червня 2020 року

     У перший день літа під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося онлайн засідання ректорату. Головне питання – набір до магістратури. 

Вівторок
2.06.2020

Вітаємо переможців ІХ «Фестивалю студентської науки – 2020»!

2 червня 2020 року

     З 18 по 28 травня в університеті проходив ІХ «Фестиваль студентської науки – 2020», приурочений до 122-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дня науки.& 

Дослідження впливу умов карантину через COVID-19 на харчування студентів та їх схильність до стресу

2 червня 2020 року

     Оголошення надзвичайної ситуації через велику кількість інфікованих вірусом COVID-19 вплинуло на умови життя й можливість вільно пересуватись. 

Сергій Жилін із м. Києва: хочу опановувати спеціальність «Філологія», обираю НУБіП України

2 червня 2020 року

     Цікавий, харизматичний, інтелігентний юнак. Навчається у Київській гімназії східних мов № 1. Захоплюється вивченням іноземних мов, зокрема: англійською, корейською, іспанською. Цікавиться культурою та традиціями країн, мови яких вивчає. 

Дистанційний досвід кафедри управління та освітніх технологій: від мети до результату

2 червня 2020 року

     Дистанційне навчання взагалі та дистанційне приймання іспитів зокрема - вже давно поширена і успішна освітня практика у багатьох розвинених країнах. Дистанційний формат екзаменаційних випробувань користується величезною популярністю та є одним з основних освітніх трендів. 

Навчальна практика з дисципліни «Лікарські рослини» або Як стати відеоблогером майбутньому лікарю ветеринарної медицини? фото

2 червня 2020 року

     Невід’ємною складовою підготовки лікаря ветеринарної медицини є опанування знань з дисципліни «Лікарські рослини», які необхідні для практичної роботи згідно кваліфікаційної характеристики. 

Середа
3.06.2020

Захист бакалаврських робіт за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування»

3 червня 2020 року

     2 червня 2020 року розпочала свою роботу екзаменаційна комісія по захисту бакалаврських робіт студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» у складі голови комісії завідувача кафедри фінансів Давиденко Н.М. та членів комісії завід 

Увага! Оголошено конкурс на Премію Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій за 2020 рік

3 червня 2020 року

     З 1 червня 2020 року Міністерство освіти і науки України оголошує проведення конкурсу на здобуття щорічної Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  

Успішна екзаменаційна сесія в умовах дистанційного навчання – результат злагодженої роботи колективу кафедри екології агросфери та екологічного контролю

3 червня 2020 року

     Дистанційне навчання в умовах запровадженого карантину вимагало від колективу кафедри засвоєння нових знань з інноваційних інформаційних технологій та умінь користування різноманітними інформаційними платформами.     Ефектив 

Злагодженість, організаційність, професіоналізм – результат роботи екзаменаційної комісії із проведення кваліфікаційного екзамену у студентів зі спеціальності «Екологія»

3 червня 2020 року

     Відповідно до наказів ректора НУБіП України № 321 від 28.04.2020 року та № 262 «З» від 16.04.2020 року про створення екзаменаційної комісії (ЕК) для прийому кваліфікаційного екзамену у студентів ОС «Бакалавр» зі спеціальності 101 «Екологія», до складу комісії увійшли професійні фахівці факультету 

Покращення матеріально-технічної бази факультету тваринництва та водних біоресурсів не припиняється ні на мить: створення навчально-науково-виробничого центру водних біоресурсів та аквакультури у розпалі

3 червня 2020 року

     Розроблення та впровадження ресурсоощадних і екологічно безпечних технологій в аквакультурі, забезпечення сталого використання природних ресурсів та підтримання біорізноманіття континентальних водойм і територіальних морських вод України, а населення – якісною рибною продукцією, в тому числі орга 

Увага! Відкрито конкурс українсько-білоруських науково-дослідних проєктів на 2021-2022 роки!

3 червня 2020 року

     Міністерством освіти і науки України та Державним комітетом з науки і технологій Республіки Білорусь з 1 червня 2020 року оголошено конкурс спільних українсько-білоруських науково-дослідних проєктів на 2021-2022 роки. 

Четвер
4.06.2020

АНОНС: 4 червня о 22-30 ректор Станіслав Ніколаєнко буде гостем студії каналу ZiK

4 червня 2020, 22:30

4 червня о 22-30 ректор Станіслав Ніколаєнко буде гостем студії каналу ZiK. Тема дискусії - проблеми і розвиток української освіти.Прес-служба НУБіП України 

Що потрібно знати про робочу програму навчальної дисципліни та силабус

4 червня 2020 року

    У глосарії Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з’явився новий для вищої освіти України термін – «Силабус». 

Відмінний старт захисту бакалаврських робіт зі спеціальності «Економіка»

4 червня 2020 року

     З 2 червня 2020 року на економічному факультеті розпочались публічні онлайн-захисти випускних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності "Економіка" денної форми навчання (відповідно до "Тимчасового порядку дистанційної роботи Екзаменаційних комісій у НУБіП України у 2019-2020 н.р. 

Міжкафедральні навчальні лабораторії на базі Лубенського та Малинського лісотехнічних коледжів завершують навчання дистанційно

4 червня 2020 року

     Студенти міжкафедральних навчальних лабораторій на базі Лубенського та Малинського лісотехнічних коледжів підійшли до завершального етапу навчання на ОС «Бакалавр» за спеціальністю «Лісове господарство» – складання кваліфікаційного екзамену з комплексу фахових дисциплін. 

Оксана Шафір: мрію навчатися на кафедрі управління та освітніх технологій

4 червня 2020 року

    Шафір Оксана Миколаївна – викладач хімії Київського вищого професійного училища деревообробки. Закінчила  Житомирський  державний  педагогічний  інститут ім. І.Франка. 

П'ятниця
5.06.2020

Катерина Шевченко – призер всеукраїнського конкурсу наукових робіт з правознавства

5 червня 2020 року

     29 травня 2020 року на базі Національного авіаційного університету відбулася науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за спеціальністю «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень; філософія права». 

Колектив наукової бібліотеки продовжує активно працювати в умовах карантинних обмежень

5 червня 2020 року

   Незважаючи на вимушене соціальне дистанціювання, колектив наукової бібліотеки НУБіП України продовжує працювати в умовах віддаленої роботи. 

5 червня – Всесвітній день охорони навколишнього середовища

5 червня 2020 року

«Ми всі несемося вдалину на одній і тій же планеті – ми екіпаж одного корабля». Антуан де Сент-Екзюпері 

Третій корпус прикрасив новий вітраж

5 червня 2020 року

     У третьому корпусі з’явилася ще одна родзинка: верхню частину центральних сходових маршів прикрасив яскравий вітраж.   

Літня екзаменаційна сесія в нових реаліях: досвід кафедри філософії

5 червня 2020 року

     З 20 травня викладачі та студенти НУБіП України розпочали екзаменаційну сесію. 

Екзаменаційна сесія online з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» 3 курсу скороченого терміну завершилась. Запрошуємо до магістратури фото

5 червня 2020 року

Щойно завершилась екзаменаційна сесія в умовах карантину з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» у студентів ОС «Бакалавр» 7, 8 і 9 груп 3 курсу скороченого терміну. 

Майбутні ІТ-фахівці долучилися до челенджу – подякували працівникам кризової сфери

5 червня 2020 року

     Студенти факультету інформаційних технологій за ініціативи студентської організації підхопили всесвітній флешмоб і записали відео подяки, адже ми цінуємо роботу працівників кризової сфери.  

Завершено реєстрацію на ЄВІ/ЄФВВ

5 червня 2020 року

     Реєстрація на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) тривала з 12 травня до 5 червня включно.  

Субота, неділя
6-7.06.2020

АНОНС: 6 червня о 15-40 дивіться рекламний ролик про університет в ефірі 5 каналу

6 червня 2020, 15:40

6 червня о 15-40 дивіться рекламний ролик про університет в ефірі 5 каналу.Прес-служба НУБіП України 

Карантин – не завада підготовці магістерських робіт на кафедрі терапії і клінічної діагостики НУБіП України

6 червня 2020 року

     Закінчився основний навчальний період у студентів ОС «Магістр» 1 року навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України. Триває період здачі екзаменів, підбиття підсумків і визначення рейтингу студентів. 

Науковий гурток «Актуальні проблеми стандартизації та управління якістю і безпечністю продукції та виробництва АПК» – переможець ІХ «Фестиваль студентської науки – 2020»

6 червня 2020 року

     Вже традиційно на весні кожного року Національний університет біоресурсів і природокористування України урочисто відкриває Фестиваль студентської науки. 

Відбувся перший онлайн захист бакалаврських робіт на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі!

6 червня 2020 року

     3 червня 2020 року на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі відбувся публічний онлайн-захист випускних робіт ОС «Бакалавр» спеціальності 075 «Маркетинг» 

Кафедрою менеджменту ім. професора Й.С. Завадського успішно реалізовано травневий проєкт

6 червня 2020 року

     Упродовж травня викладачами кафедри менеджменту імені професора Й.С. 

Студентоцентрований підхід до навчання на факультеті ветеринарної медицини – на практиці

7 червня 2020 року

     Продовжуючи тему студентоцентрованого підходу до якості надання освітніх послуг на факультеті ветеринарної медицини, варто приділити увагу навчальній практиці студентів. 

Екзаменаційна сесія у магістрів підходить до завершення, ще один іспит успішно складено!

7 червня 2020 року

 «15 років тому я не міг бачити, що буде сьогодні. 

Про стародавній Чортків у рубриці «Пізнаємо Україну разом» від студентки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

7 червня 2020 року

     Куфель Софія, студентка 1-го курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, незважаючи на зайнятість під час екзаменаційної сесії, вирішила поділитись історією свого рідного міста в рамках проєкту «Пізнаємо Україну разом». 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook