Календар подій

30.03.2020 – 5.04.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
30.03.2020

Оперативний штаб: дистанційне навчання, режим економії та санітарно-епідеміологічна ситуація

30 березня 2020 року

     30 березня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання Оперативного штабу. 

Оксана Ковальчук впевнено крокує в своє успішне майбутнє, обираючи економічний факультет НУБіП України!

30 березня 2020 року

Якщо ви вдало оберете професію і докладете до неї душу, то щастя саме знайде вас.Ч. Дарвін 

Майже мільйон нових дерев висаджено цієї весни у Боярській лісовій дослідній станції

30 березня 2020 року

     Погодні умови цьогоріч посприяли досить ранньому старту лісовідновних робіт у Боярській лісовій дослідній станції. Посадка лісу тривала з 4 до 20 березня. 

Магістр-дослідник Анна Юхименко: з’явилась слушна нагода більш якісної підготовки випускної роботи. Декілька порад колегам

30 березня 2020 року

     В умовах оголошеного карантину варто шукати і позитивні моменти, які надають нові додаткові можливості за умов самоорганізації і мобілізації власних ресурсів для розкриття потенціалу, який закладений в кожному із нас. 

Вчені НУБіП розробили і готові до серійного випуску тестів на COVID-19

30 березня 2020 року

     Вчені Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України в партнерстві з компанією «Біотех Діагностик ЛТД» завершують розробку засобів для діагностики COVID-19. 

Міжнародна співпраця кафедри механіки: одержано новий патент Естонської Республіки

30 березня 2020 року

    Приємною новиною березня 2020 року стало повідомлення про одержання нового патенту Естонської Республіки міжнародним колективом авторів у складі науковців Національного університету біоресурсів і природокористування України — професора к 

Самонавчання – один із методів підвищення кваліфікації викладача

30 березня 2020 року

Вимога часу змусила університет перейти на дистанційне навчання студентів, але не потрібно забувати і про своє самовдосконалення. Ветеринарна громада – це досить згуртована спільнота, яка в цей нелегкий час для країни і світу намагається різними способами допомогти побороти пандемію. 

У Боярському коледжі екології і природних ресурсів розуміють: карантин – не канікули!

30 березня 2020 року

     Наразі, через карантин, викладачі й студенти Боярського коледжу екології і природних ресурсів опинились у полоні своїх комфортних домівок. 

Олімпіада для вступу 2020: майбутні абітурієнти активно використовують додаткову можливість для здобуття омріяного фаху

30 березня 2020 року

     НУБіП України здійснює підготовку за 44 спеціальностями, на жаль, лише 20-ом з яких надається особлива підтримка. 

Самоорганізація як важлива складова дистанційного навчання на відділенні правознавства Мукачівського аграрного коледжу

30 березня 2020 року

     В умовах загальнодержавного карантину перед усіма учасниками навчального процесу постають нові виклики. 

Вівторок
31.03.2020

Для культури немає дистанцій, або як кафедра культурології проводить дистанційне навчання

31 березня 2020 року

     Те, що для культури немає кордонів, – факт беззаперечний. Більше того, культура вміло їх долає, проникаючи у кожен куточок світу, даруючи насолоду кожній людській душі. Саме тому культурі, її вивченню, підтримці і розвитку приділяється така велика увага в нашому університеті. 

Дистанційне навчання очима студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з віршами і гумором

31 березня 2020 року

     В зв'язку з обставинами, що склалися, студенти нашого навчального закладу, як і багатьох інших перейшли на дистанційне навчання. 

Проєкт Жана Монне з європейського контролю безпечності харчових продуктів в НУБіП України: досвід отримання та реалізацій грантової угоди

31 березня 2020 року

     Проєкти Жана Монне – це один із напрямків в рамках Програми ЄС Еразмус+ спрямований на поширення ідей Об'єднаної Європи та залучення закладів вищої освіти до дослідження євроінтеграційних пр 

Залишайся вдома та пиши диплом: порада бакалавра-маркетолога Тимофія Сидоренка

31 березня 2020 року

     Студентство вже третій тиждень живе та працює в умовах карантину. Вимушене обмеження прав та свобод, постійний потік новин про коронавірус та невизначеність майбутнього вибиває опору з-під ніг багатьох. Проте, період пандемії не забороняє здійснювати навчання, розвиватися та працювати. 

Як під час карантину підготуватися до акредитації освітніх програм: досвід кафедри соціальної роботи та реабілітації

31 березня 2020 року

     Про загрози та небезпеки поширення коронавірусної хвороби ми чуємо щодня із різних засобів масової інформації. Частина населення, і в тому числі наших науково-педагогічних працівників, піддаючись паніці та стресу, впадають у стан депресії, апатії, розчарування тощо. 

До онлайн лекцій фахівців ветклініки «ЗООЛЮКС» та викладачів факультету ветеринарної медицини долучилися понад 800 слухачів!

31 березня 2020 року

Факультет ветеринарної медицини НУБіП України спільно з лікарями ветеринарної клініки «Зоолюкс» провів онлайн-лекції для студентів всіх ветеринарних факультетів України. Протягом тижня провідні фахівці різних напрямків проводили лекції базового рівня для студентів. 

На дослідному полі завершується посів дослідних ділянок

31 березня 2020 року

     Наукова діяльність дослідників в сфері аграрної науки неможлива без польових дослідів. Тому науковий підрозділ ННВП «Дослідне поле» у ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція» активно працює в звичному для цієї пори режимі. 

Стрес-менеджмент - новий напрямок магістрів з управління міжнародними проектами

31 березня 2020 року

     Нові виклики сучасного середовища вимагають від нас з вами швидкого реагування, налаштовуючись на новий ритм, вимоги та завдання. 

Перспективний фахівець у сфері аналітики даних Ірина Мельничук: карантин – це нові можливості для саморозвитку, які слід використати в своїх цілях

31 березня 2020 року

     Ірина Мельничук навчається на 2 курсі освітньої програми «Економічна кібернетика». 

Анастасія Татарчук: змінюю спеціальність і вступаю до магістратури НУБіП на право

31 березня 2020 року

     Сьогодні поспілкуємось із Анастасією Татарчук, студенткою Інституту журналістики, спеціальності реклама та зв'язки з громадськістю Київського університету імені Бориса Грінченка, яка вирішила кардинально змінити свою професію.  

Обговорюємо актуальні питання навчального процесу онлайн

31 березня 2020 року

Опанувати і використовувати сучасні засоби комунікації - це не тільки вимога часу, а й необхідність в умовах карантину. Тому сьогодні щоденна робота з керівниками структурних підрозділів відбувалася саме в такому форматі. 

Організація освітнього процесу в Бережанському агротехнічному інституті на період карантину

31 березня 2020 року

     Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. «Про введення карантину в Україні» та наказу директора ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» за № 10 від 11 березня 2020 р. 

Увага: конкурс спільних українсько-латвійських науково-дослідних проєктів на 2021-2022 роки!

31 березня 2020 року

     З метою сприяння встановленню та розвитку якісного науково-технологічного співробітництва між науковцями України та Латвійської Республіки Міністерством освіти і науки України та Державним агентством з розвитку освіти Латвійської Республіки оголошено конкур 

Життєдіяльність виробничих процесів під час карантину зупинити не можливо: ННВЛ конярства функціонує в звичному режимі фото

31 березня 2020 року

     В останній день весни 31 березня завітали до навчально-науково-виробничої лабораторії конярства факультету тваринництва та водних біоресурсів, що б поцікавитися, як впливає карантин на життєдіяльність даного об’єкту. 

Органічний бізнес - тваринництво заради ґрунту: реєструємося на онлайн конгрес до 4 квітня

31 березня 2020 року

Очевидними є глобальні виклики та зміни у світі, на які треба свідомо, оперативно та відповідально реагувати. У зв'язку із погіршенням епідеміологічного стану у світі та оголошенням ВООЗ пандемії короновірусу, ми не 

Організація дистанційного навчання з фізичного виховання для студентів 1–2 курсів НУБіП України

31 березня 2020 року

     Колектив кафедри фізичного виховання підготував умови дистанційного навчання на період карантину для студентів 1-2 курсів НУБіП України. 

Усе життя – театр, навіть в карантин

31 березня 2020 року

     27 березня – Міжнародний день театру. Цю дату для святкування було запропоновано у 1961 році Міжнародним інститутом театру, оскільки, за переказами, прем'єра першої театральної вистави у Стародавньому Римі відбулася саме 27 березня. 

Кафедра фінансів працює онлайн

31 березня 2020 року

     30 березня 2020 року. Триває н-ий день карантину, але це не привід зупиняти роботу. Тим паче, що в нашому сторіччі є нагода працювати на відстані. 

Середа
1.04.2020

Українських молодих вчених запрошують проводити дослідження у вишах Японії

1 квітня 2020 року

Українським молодим вченим, які вивчають природничі науки, інженерію або медицину, пропонують податися на участь у стипендіальній програмі Міжнародного фонду Мацумае (Японія). Стипендіати отримають можливість проводити дослідження у японських вишах, наукових центрах або компаніях. 

Анастасія Іволга стала призером конкурсу студентських наукових робіт з харчових технологій

1 квітня 2020 року

У конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» в 

Владислав Гаврильченко обирає спеціальність «Галузеве машинобудування»

1 квітня 2020 року

     Випускник Великоснітинського закладу загальної середньої освіти І -ІІІ ступенів, Владислав Гаврильченко планує здобути вищу освіту в НУБіП України на факультеті конструювання та дизайну. 

Засідання кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК в онлайн режимі

1 квітня 2020 року

     На жаль, події, які відбуваються сьогодні у світі через коронавірус зобов’язують людей пристосовуватись до нових умов життя, роботи і навчання. Зокрема в нашому університеті навчання студентів відбувається в дистанційній формі. 

Дистанційне навчання очима студентів: магістр Максим Шляховий

1 квітня 2020 року

     Максим Шляховий – магістр першого року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування». До вступу в магістратуру НУБіП України він здобув ОС «Бакалавр» в коледжі інформаційних технологій та землевпорядкування. 

Можливості ERASMUS Mundus для студентів

1 квітня 2020 року

     Більшість студентів бажають, отримати досвід навчання в одному з європейських університетів. В університеті діє програма кредитної мобільності ERASMUS + KA1. 

Четвер
2.04.2020

Ігнатенко Іванна призер ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Управління проектами і програмами»

2 квітня 2020 року

     У Львівському національному аграрному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Управління проектами і програмами», на якому було представлено 76 студентських наукових робіт від 97 авторів із 34 закладів вищої освіти. 

Онлайн-послуги бібліотеки на підтримку дистанційного навчання в університеті

2 квітня 2020 року

     З моменту запровадження карантину в Україні викладачі та студенти нашого університету активно долучилися до дистанційного навчання.      Тож електронні ресурси наукової бібліотеки, що зараз доступні в онлайн режимі стануть у нагоді для всіх учасникам освітнього процесу. 

Студенти про дистанційне вивчення хімічних дисциплін на кафедрі аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

2 квітня 2020 року

     За інформацією з навчального порталу НУБіП України кафедра аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води проблему дистанційного навчання вирішує 17 розробленими і атестованими електронними навчальними курсами, 7 із яких під час карантину проходя 

Робочі будні кафедри аквакультури: працюємо в режимі карантину

2 квітня 2020 року

   У другому семестрі 2019-2020 навчального року кафедра аквакультури забезпечує викладання 7-ми дисциплін студентам факультету тваринництва та водних біоресурсів, які навчаються за спеціальностями 207 - водні біоресурси та аквакультура (далі скорочено – ВБА) - 6 дисциплін та 204 - технологія виробництва та переробки пр 

Відбулося засідання завідувачів кафедр факультету ветеринарної медицини в умовах карантину з використанням платформи Cisco WebEX

2 квітня 2020 року

     1 квітня 2020 року декан факультету ветеринарної медицини НУБіП України Микола Цвіліховський провів дистанційно нараду із завідувачами кафедр та керівниками структурних підрозділів з використанням платформи Cisco WebEX. 

Поради майстра спорту міжнародного класу України з гирьового спорту Віталія Андріяша щодо здорового харчування на період карантину

2 квітня 2020 року

     Кожен спортсмен для досягнення гарних результатів повинен мати не тільки досвід у методиці, майстерності, а й повинен якісно та правильно харчуватися. Хоча це питання, особливо в умовах пандемії, цікавить не тільки спортсменів. 

Анастасія Павлуш: хочу стати перекладачем і обираю НУБіП за порадою батьків

2 квітня 2020 року

Настя, де ти навчаєшся?     – Я навчаюся у Волошинівському навчально-виховному комплексі імені Героя України Руслана Лужевського. Це Баришівський район Київської області. 

Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Наукові дослідження для органічного бізнесу. Тваринництво заради ґрунту»

2 квітня 2020, 0:00

Шановні колеги, запрошуємо Вас до участі у Міжнародній науково-практичній конференції «Наукові дослідження для органічного бізнесу. 

П'ятниця
3.04.2020

Киянин Леонід Левченко обирає лісову справу та вступатиме до НУБіП

3 квітня 2020 року

     Привіт! Мене звати Леонід Левченко. Я народився і мешкаю в м. Києві. Навчаюся у Київському еколого-природничому ліцеї № 116. 

Магістрантка Анастасія Бовсуновська: у дистанційному навчанні своя романтика

3 квітня 2020 року

     Сьогоднішня наша співрозмовниця – магістрантка 1 року навчання факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності захист рослин, староста групи Анастасія Бовсуновська.  

Вплив коронавірусу COVID -19 на рекламний бізнес

3 квітня 2020 року

     У зв'язку з карантином, в рамках вивчення предмету «Операційний менеджмент», завідувачка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор  

Проголосуйте за Анну Куцан, учасницю конкурсу «Міс фото ФАСК 2020», гравчиню збірної НУБіП України з футзалу

3 квітня 2020 року

     Вже вчетверте, навесні, футбольна асоціація студентів міста Києва разом з ТМ «Pariмatch» проводять конкурс краси «Міс фото ФАСК», в якому приймають участь представниці команд вищої жіночої студентської ліги міста Києва з футзалу. 

Оперативний штаб: десять завдань на період карантину та благодійна підтримка медиків

3 квітня 2020 року

 3 квітня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання Оперативного штабу з дотриманням всіх вимог карантину, на відкритому просторі, з дистанцією та індивідуальним захистом. 

Субота, неділя
4-5.04.2020

Щотижневі наради гуманітаріїв в режимі онлайн

4 квітня 2020 року

В умовах карантину щотижневі наради на гуманітарно-педагогічному факультеті відбуваються тільки в онлайнрежимі. 

Студентка факультету ветеринарної медицини Настя Мар’янська: «Карантин – це не канікули»

4 квітня 2020 року

     Студентка 3 курсу 5 групи факультету ветеринарної медицини Настя Мар’янська, перебуваючи вдома у м. Боярка, Київської області, освоює ветеринарну медицину дистанційно.  

Робота навчально-науково-виробничого Клінічного центру «Ветмедсервіс» в умовах карантину не припиняється

4 квітня 2020 року

     Тварини, зокрема, дрібні домашні та продуктивні, потребують постійної уваги, любові, догляду, утримання та обслуговування. 

Студенти-харчовики виконують курсові роботи та дипломні проєкти онлайн!

4 квітня 2020 року

     Відповідно до наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. 

Ольга Мельник із Ніжина: обрала спеціальність облік і оподаткування та вступатиму в НУБіП

4 квітня 2020 року

     Мельник Ольга, родом з міста Ніжина, відмінно закінчила 9 класів. Наразі закінчує навчання у ВП НУБіП України “Ніжинський агротехнічний коледж”. 

В’ячеслав Соломон провів дезінфекцію у 12 навчальному корпусі

5 квітня 2020 року

     У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації під час карантину, з метою недопущення розповсюдження COVID-19 у довкіллі та зменшення ризику зараження  

Підготовка до ЄВІ з іноземної мови

5 квітня 2020 року

     Центр вивчення іноземних мов гуманітарно-педагогічного факультету для успішної підготовки до складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови проводить з випускникам ОС «бакалавр» онлайн-заняття.     Центр також рек 

Україна палає: «Лісова пірологія» для студентів кафедри лісівництва та поради від фахівців Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж

5 квітня 2020 року

Початок квітня традиційно виносить проблему природних пожеж на перші шпальти газет та соціальних мереж і свідчить про те, що ситуація в Україні з є набагато гіршою та складнішою, з точку зори впливу на населення та довкілля, аніж у наших сусідів, зокрема Білорусі та Польщі. 

Майбутній лікар ветеринарної медицини: Назар Демидюк: вивчити анатомію дистанційно важко, але реально!

5 квітня 2020 року

     В Україні зафіксовано перший випадок захворювання на коронавірус, та й паніка у країні набирає обертів. Саме ці рядки заставили задуматись наших політиків за впровадження карантину в Україні. 

До 110-річчя від дня народження Бориса Івановича Костецького!

5 квітня 2020 року

     Професор Костецький Борис Іванович – основоположник наукової школи поверхневої міцності і окиснювального зношування в трибології і триботехніці.     «…Поверхнева міцність матер 

Студентська організація НУБіП України долучилась до боротьби з пандемією короновірусної хвороби

5 квітня 2020 року

     Епідемія коронавірусу внесла свої корективи і в діяльність Студентської організації НУБіП України, яка в поточному режимі комунікує із студентами, які на час запровадженого карантину в державі залишилися у гуртожитках і проживають в них.     У зв'язку і 

Підсумки змагального сезону 2019-2020 року чоловічої студентської збірної НУБіП України з волейболу

5 квітня 2020 року

     Як і минулого сезону, студентська волейбольна збірна НУБіП України взяла участь у другій лізі ХХІХ Чемпіонату України з волейболу, іграх Столичної волейбольної ліги дивізіону 3 та у Студентській лізі з волейболу. 

Унікальне поселення Чаплі сірої оберігають лісівники Боярки

5 квітня 2020 року

      Колонія чаплі сірої (Ardea cinearea) здавна облюбувала ліси Боярської лісової дослідної станції. Чаплі уже понад 50 років гніздяться у кронах соснового насадження, на висоті 28-33 метри від землі. 

Людмила Чубар призер Всеукраїнського конкурсу наукових робіт в галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті»

5 квітня 2020 року

Підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті» відбулась 03 квітня 2020 року, на якій було представлено 82 наукові роботи студентів із різних закладів вищої освіт 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook