Календар подій

2.03.2020 – 8.03.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
2.03.2020

«Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина!»

2 березня 2020 року

     Загальновідома істина, що знання іноземних мов відкриває перед людиною широкі перспективи, дозволяє стати успішним та з легкістю руйнує кордони. 

Як збільшити свої шанси на вступ: бакалавр ННІ лісового та садово-паркового господарства Ангеліна Липова про свій досвід навчання на підготовчих курсах фото

2 березня 2020 року

     Підготовчі курси університету почали свою активну роботу з 2015 року, а випускники 2016-го вже завершують навчання в бакалавраті. 

Стартував шаховий марафон під девізом: «Gens una sumus» – «Усі ми єдина сім`я» фото

2 березня 2020 року

     Закінчився перший етап шахового турніру серед студентів в боротьбі за звання «Шаховий король НУБіП України» та головний приз – «Супер Кубок Кваші Сергія Миколайовича». 

Центр франкофонної освіти і культури: студенти-філологи взяли участь у Дні Франції в Україні

2 березня 2020 року

     Студенти гуманітарно-педагогічного факультету  – майбутні перекладачі, які вивчають французьку мову, в рамках Дня Франції в Україні відвідали виставку «АгроВесна 2020», яка відбувалась у Міжнародному виставковому центрі. 

Визначені переможці 1-го етапу Всеукраїнської олімпіади за спеціальністю «Комп’ютерні науки»

2 березня 2020 року

26 лютого 2020 року відбувся 1-й етап Всеукраїнської олімпіади за спеціальністю «Комп’ютерні науки». 

Дзуг Марина перемогла в І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія»

2 березня 2020 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 17.12.2019 р. 

Триває розгляд та активне обговорення навчальних планів освітніх програм підготовки бакалаврів та магістрів факультетами: економічним та аграрного менеджменту!

2 березня 2020 року

     2 березня до презентації та активного обговорення навчальних планів освітніх програм долучилися декани економічного факультету Анатолій Діброва та факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, їх заступн 

Оголошується відбір на стажування ННП та студентів по програмі обміну Mevlana 2020-2021 навчального року в Manisa Celal Bayar University (Туреччина).

2 березня 2020 року

Шановні колеги!Оголошується відбір на стажування по програмі обміну Mevlana 2020-2021 навчального року до Manisa Celal Bayar University (Туреччина). 

Ректорат: публічний захист навчальних планів, санітарно-епідеміологічна ситуація та закупівля навчального обладнання

2 березня 2020 року

     2 березня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на тиждень та розгляду актуальних питань діяльності університету.  

ННІ лісового і садово-паркового господарства визначив переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Лісове господарство»

2 березня 2020 року

     Олімпіада зі спеціальності «Лісове господарство» – це визначення переможців не лише за теоретичними знаннями, а й практичними навиками. 

Святкування Масляної – чудова нагода долучитися до національних традицій!

2 березня 2020 року

     Масляна – одне з найстаріших свят слов’янських народів, яке в нашому університеті традиційно проходить яскраво, смачно та інтернаціонально. 

«Щоб ці ліси не вимерли, як тур, щоб ці слова не вичахли, як руди» – відбувся випуск фахівців для органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування фото

2 березня 2020 року

     28 лютого 2020 року відбувся черговий випуск магістрів за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».     З вітальним словом звернувся до випускників кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної  

Результати І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади «Комп’ютерні системи та мережі» зі спеціальності «Комп’ютерна інженерія»

2 березня 2020 року

     На кафедрі “Комп’ютерних систем і мереж” 28 лютого 2020 року відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади “Комп’ютерні системи та мережі” зі спеціальності “Комп’ютерна інженерія”. 

Вівторок
3.03.2020

Творчій вечір «Натхнення час»

3 березня 2020, 15:00

     03 березня 2020 р., о 15:00, в аудиторії 66 навчального корпусу №4, відбудеться творчій вечір поезії «Натхнення час».      На поетичному вечорі нас познайомлять зі своєю творчісттю:  

Стали відомі імена переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з менеджменту і стратегічного управління

3 березня 2020 року

На виконання наказу ректора від 19.12.2019 р.  № 1354  «Про проведення І-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019-2020 н.р. 

Саморозвиток та постійне оновлення знань – запорука успішності педагогічної діяльності

3 березня 2020 року

     У ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України з 17 лютого по 28 лютого 2020 року відбулося підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників на семінарі "Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності". 

Максим Колесник: «Навчання за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення» стане першим успішним кроком до досягнення моєї мети в сфері ІТ» фото

3 березня 2020 року

Розкажи про себе.     – Максим Колесник, випускник Комунального закладу «Татарбунарська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 імені В.З. Тура» Татарбунарської районної ради Одеської області. 

Автоматники закріплюють свої компетентності

3 березня 2020 року

   Завжди на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка високо «тримали планку» якісного освітнього процесу. 

Наші впевнені перемоги: Play-off Чемпіонату України з баскетболу вищої ліги серед жіночих студентських команд сезону 2019-2020 років

3 березня 2020 року

     Цими вихідними закінчився груповий етап змагань у вищій лізі України з баскетболу серед жіночих команд. Збірна НУБіП України зіграла останні дві гри з командою ЗБІРНА м. Києва ТНУ. Обидві зустрічі дівчата записали до свого активу, обігравши суперника з рахунком 78:54 і 100-61. 

До міжнародного жіночого дня. Студентка Єлизавета Артемчук: робота в НАЗЯВО відповідальна та цікава

3 березня 2020 року

     Третьокурсниця гуманітарно-педагогічного факультету Єлизавета Артемчук – дівчина цікава і вельми цілеспрямована: наразі встигає успішно навчатися і працювати у складі фокус-групи Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО). 

Магістри-машинобудівники вивчають індустріальні нанотехнології: на факультеті конструювання та дизайну з’явилася навчально-наукова лабораторія нанобіотехнологій

3 березня 2020 року

     На факультеті конструювання та дизайну відкрито нову навчально-наукову лабораторію нанобіотехнологій кафедри технології конструкційних матеріалів та матеріалознавства, що дозволило впровадити новий напрям підготовки машинобудівників. 

Еліна Отченко і Ростислав Щербина – переможці І етапу Всеукраїнських студентських олімпіад зі спеціальності «Маркетинг»

3 березня 2020 року

     Третій рік поспіль маркетологи змагаються у Всеукраїнській студентській олімпіаді з спеціальності «Маркетинг». 

На агробіологічному факультеті завершився І етап олімпіади з фахових дисциплін спеціальності «Агрономія»

3 березня 2020 року

     На виконання наказу МОН України від 17.12. 2019 р. № 1580 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019-2020 навчальному році» та на виконання наказу ректора НУБіП України  «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади» у 2019-2020 н. р. 

Визначено переможців з дисципліни «Біологія (біологія рослин)»

3 березня 2020 року

     На факультеті захисту рослин, біотехнології та екології науково-педагогічними працівниками кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 17.12.2019 р. 

Шукаємо свого абітурієнта на наукових змаганнях юних дослідників

3 березня 2020 року

     У перший день весни на базі Хотівської НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН (з математики, фізики і астрономії, економіки, технічних, комп 

У фокусі уваги – обдарована молодь: науковці гуманітарно-педагогічного факультету оцінюють наукові роботи членів МАН та запрошують їх до університету

3 березня 2020 року

     Щороку, наприкінці лютого, натхненна наближенням весни, творчими ідеями, першим науковим досвідом та вірою в себе, обдарована учнівська молодь Київської області змагається за перемогу на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів, зініційованому Малою академією наук Україн 

Анна Кравчук і Анастасія Година – переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Аграрний маркетинг»

3 березня 2020 року

     Аграрний маркетинг – це те, що розкриває призначення та особливості маркетолога саме у агарній сфері. 

Середа
4.03.2020

Студентська баскетбольна ліги України серед жіночих команд

4 березня 2020, 18:30

     4 березня о 18:30 у спортивному комплексі НУБіП України відбудеться гра ІІ етапу XV літньої Універсіади України з баскетболу. Жіноча збірна команда НУБіП України з баскетболу буде приймати команду ТНУ з Таврійського Національного університету ім. В.І. 

X звітно-виборна конференція Первинної профспілкової організації студентів НУБіП України

4 березня 2020, 15:00

     04 березня (середа) 2020 року о 1500 (ауд. 309, навч. корп. №3) відбудеться X звітно-виборна конференція Первинної профспілкової організації студентів НУБіП України. 

Увага! Конкурс спільних українсько-австрійських науково-дослідних проєктів на 2021-2022 роки!

4 березня 2020 року

     Міністерством освіти і науки України, Федеральним Міністерством науки, досліджень і економіки Республіки Австрія та Австрійським Агентством міжнародного співробітництва в галузі освіти та досліджень з 2 березня 2020 року оголошено конкурс спільних українськ 

Єлизавета Маринець: «Моя дитяча мрія – отримати фах ветеринарного лікаря» фото

4 березня 2020 року

Розкажіть про себе.     – Мене звати Маринець Єлизавета. Я навчаюсь у Дніпропетровському коледжі залізничного транспорту та транспортної інфраструктури у місті Дніпро. 

Олексія Мельника обрано головою профспілкової організації студентів та аспірантів

4 березня 2020 року

     4 березня 2020 року відбулася в X звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України. 

До Міжнародного жіночого дня. Олена Яра про роботу декана, тренди у юридичній освіті і самовдосконалення фото

4 березня 2020 року

Чи важко жінці бути деканом? Взагалі жіночий стиль керівництва відрізняється від чоловічого?     – Людині, яка прагне істотних покращень і по-справжньому горить своєю роботою легко не буває. І це ніяк не залежить від гендеру. 

Реалізовуємо програму «Громадянин, фахівець, патріот»: досвід кафедри соціальної роботи та реабілітації

4 березня 2020 року

     Процес навчання студентів невід’ємно пов’язаний зі комбінуванням декількох різних форм освітньої активності. 

Гуманітарії провели баталії інтелектуалів

4 березня 2020 року

2 березня на гуманітарно–педагогічному факультеті відбувся відбірковий етап конкурсу «Краща інтелектуальна академічна група» серед студентів першого курсу. 

Розгляд навчальних планів ОС «Бакалавр» та «Магістр» для вступників 2020 року завершили факультети: гуманітарно-педагогічний, юридичний та землевпорядкування!

4 березня 2020 року

     4 березня до презентації навчальних планів освітніх програм для вступників до університету у 2020 році активно долучилися декани гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук, землевпорядкування Тарас Євсюков< 

Доценти кафедри екології агросфери та екологічного контролю члени Громадської робочої групи з створення Екологічної стратегії міста Києва

4 березня 2020 року

     67% території Києва становлять зелені зони. Але це формально. По факту таких територій в Києві набагато менше. 

«Вернісаж талантів НУБіП. Весняні мотиви»: в університеті відкрилася виставка творчих робіт працівників та студентів університету, приурочена до Міжнародного дня жіноцтва

4 березня 2020 року

   4 березня 2020 року у читальній залі бібліотеки у навчальному корпусі № 4 відбулося відкриття виставки творчих робіт «Вернісаж талантів НУБіП. 

Санітарно-епідеміологічна ситуація під контролем ректорату

4 березня 2020 року

     Саме цій темі було присвячене позачергове засідання ректорату.  

В ННІ неперервної освіти і туризму проходить акредитація освітньої програми «Туризм» освітнього ступеня «Бакалавр»

4 березня 2020 року

     В ННІ неперервної освіти і туризму проходить акредитація освітньої програми «Туризм» освітнього ступеня «Бакалавр» за вимогами Національної агенції із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО).     Відповідно до програми виї 

Четвер
5.03.2020

Набирає обертів координаційна робота Ради з виховної роботи НУБіП України

5 березня 2020 року

     3 березня 2020 року відбулось чергове засідання Ради з виховної роботи НУБіП України.     Директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський презентував план виховн 

Викладачі та аспіранти кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин взяли участь у XIII Міжнародному молочному конгресі

5 березня 2020 року

3-4 березня 2020 р. в KievExpoPlaza (с. Березівка, Макарівський р-н, Київська обл.) проходив XIII Міжнародний молочний конгрес, який уже традиційно став бізнес-майданчиком учасників молочного ринку України, на якому можна ознайомитись з основними тенденціями світового та українського молочних ринків і перспективами їх розвитку. 

До Міжнародного жіночого дня. Студентка Анастасія Фесун про можливості, які відкриває навчання у НУБіП

5 березня 2020 року

     Четвертокурсниця факультету аграрного менеджменту Анастасія Фесун за програмою подвійного дипломування одночасно навчається в НУБіП і Словацькому сільськогосподарському університеті в м. Нітра. 

На агробіологічному факультеті пройшов І тур хімічної олімпіади для студентів університету!

5 березня 2020 року

     Традиційно, починаючи з 1967 р., тодішня кафедра неорганічної і аналітичної хімії готує студентів для участі у конкурсах наукових робіт та олімпіадах з хімії, де студенти нашого закладу освіти вже 30 разів були переможцями Всеукраїнських змагань. 

Як науковці НУБіП України дивували відвідувачів на NEOсвітньому Арсеналі фото

5 березня 2020 року

    NEOсвітній Арсенал – це поєднання й взаємне підсилення культури й науки, мистецтва й технологій. Це був 4-денний (з 27 лютого до 1 березня 2020 р.) квест для дітей, батьків, учнів та вчителів. Це фестиваль, що прагнув розвернути освіту в гру та насолоду, у вільне мислення й дискусію без нудьги. 

Професорсько-викладацька збірна НУБіП України з футзалу – срібний призер Голосіївського району м. Києва

5 березня 2020 року

     3 березня у спортивному комплексі Національного університету харчових технологій відбулися змагання з футзалу в рамках Спартакіади серед збірних команд професорсько-викладацького складу вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, які розташовані на території Голосіївського району м. 

Ольга Конанихіна з м. Суми: «Бажаю отримати найпрестижнішу ІТ-освіту» фото

5 березня 2020 року

Розкажи про себе.     – Я, Ольга Конанихіна, учениця випускного класу комунальної установи Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, м. Суми. 

Наукове стажування у Словаччині трансформувалось у тісну дружбу та плідну співпрацю

5 березня 2020 року

     Під час своїх виступів на телебаченні та проведення вчених рад ректор НУБіП України академік Станіслав Ніколаєнко зазначає важливість наукового стажування наших викладачів і прикладає великих зусиль для знах 

П'ятниця
6.03.2020

Урочисті збори з нагоди Міжнародного жіночого дня

6 березня 2020, 14:00

Запрошуємо на урочисті збори з нагоди Міжнародного жіночого дня, які відбудуться 6 березня о 14 годині в актовій залі навчального корпусу 3!Ректорат 

Розпочала роботу Школа лідерства НУБіП України – 2020

6 березня 2020 року

5 березня 2020 року відповідно до попередньо проведеного відбору серед найкращих представників студентства відбулося урочисте засідання і відкриття Школи лідерства Національного університету біоресурсів і природокористування України – 2020. 

Міжнародний жіночий день у Мукачівському аграрному коледжі

6 березня 2020 року

Жінка… Немає милішого слова.Ти ж бо життя і творіння основа.Пензель, перо надихались тобою,Вічна ти в пісні – з болем, любов'ю… 

Свято весни і жіноцтва: слово чоловікам

6 березня 2020 року

Сьогодні чоловіча частина університету вітала жінок зі святом весни! Пропонуємо переглянути фотозвіт Геннадія Кушанова з урочистого концерту:  

І в буденному житті є місце натхненню. «Натхнення час» під такою назвою пройшов поетичний вечір одразу двох авторів, видатних діячів НУБіП України

6 березня 2020 року

     Нещодавно, у стінах нашого університету відбулась не голосна, але дуже щира подія – поетичний вечір одразу двох авторів В’ячеслава Крупки та Володимира Жеребка. 

На факультеті землевпорядкування відбувся святковий захід з нагоди Міжнародного жіночого дня!

6 березня 2020 року

     Незвичайно розпочали вчену раду на факультеті землевпорядкування, куди був запрошений увесь колектив факультету землевпорядкування. Адже цими днями, ми святкуємо прекрасне весняне свято - Міжнародний жіночий день. 

Оксана Чайка: Завтра твориться знаннями, які закладаються фундаментом у політичне, правове і економічне майбутнє держави у формі нашого студента!

6 березня 2020 року

     Доцент кафедри романо-германських мов і перекладу Оксана Чайка паралельно з викладацькою діяльністю працює директором Департаменту з міжнародних відносин, є членом правління АК «Кроу Україна» (яка входить у восьму за розмірами міжнародну аудиторську й к 

Співробітники кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин – у фарватері впровадження методу трансплантації ембріонів у молочне скотарство

6 березня 2020 року

     Нині великого значення у забезпеченні належного рівня відтворної здатності тварин та нарощування поголів’я від генетично цінних особин надається сучасним біотехнологічним методам. 

Факультет захисту рослин, біотехнології та екології вкотре радо зустрічає в своїх стінах вчителів біології міста Києва

6 березня 2020 року

     05 березня 2020 року в університеті, на базі факультету захисту рослин, біотехнології та екології було прийнято вчителів біології міста Києва, в рамках підвищення кваліфікації.     28 вчителів біології радо зустріли адмініст 

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей «Водні біоресурси та аквакультура» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

6 березня 2020 року

     Одним із важливих показників визнання престижності університету є проведення на його базі міжнародних та всеукраїнських заходів різних рівнів, в тому числі і Всеукраїнських студентських олімпіад зі спеціальностей, за якими він здійснює підготовку фахівців. 

Випускник столичної школи Олексій Дугін: Переконаний, НУБіП допоможе мені стати висококваліфікованим менеджером

6 березня 2020 року

     Випускник столичної спеціалізованої школи №216 з поглибленим вивченням англійської мови Олексій Дугін свій вибір вишу зробив ще кілька років тому. 

Субота, неділя
7-8.03.2020

Конкурс «Господарочка» до свята весни та краси на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

7 березня 2020 року

     Наближається свято, що дарує всім нам гарний настрій, позитивні емоції і можливість відчути себе неповторними і чарівними, свято краси і квітів, тепла і кохання!     Напередодні 8 березня співробітники  

Випускники Київського державного коледжу туризму та готельного господарства Андрій Дудник, Андрій Ігнатов та Микола Кроха мріють навчатися в НУБіП України

7 березня 2020 року

     Згідно з Угодою про співпрацю між НУБіП України та Київським державним коледжом туризму та готельного господарства з 06.01.2020 по 30.01.2020 проведено щорічну технологічну практику з трьома студентами спеціальності «Комп’ютерна інженерія»: Дудником Андрієм 

Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Менеджменту зовнішньоекономічної діяльності»

7 березня 2020 року

     20 лютого 2020 року кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності на виконання наказу ректора від 19.12.2019 р. №1354 провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Менеджменту зовнішньоекономічної діяльності». 

Нішеві культури в Україні: перспективи і технології вирощування спаржи та шафрану – тренінг для студентів

8 березня 2020 року

     «Нішеві культури в Україні. Спаржа, шафран. Технологія та перспективи» – саме такий тренінг проведений для студентів факультетів агробіологічного та захисту рослин, біотехнологій та екології. Програма тренінгу включала розгляд практичних завдань та обговорення питань учасників тренінгу. 

«Краса НУБіП-2020», або «WORLD INTERNATIONAL MIX» фото

8 березня 2020 року

     Цього свята впродовж року чекають не лише студенти, а й усі працівники університету і навіть члени їх сімей. 

Студентка Євгенія Зоря здобула золото на Кубку України зі сноубордингу

8 березня 2020 року

     Першокурсниця з ННІ неперервної освіти і туризму за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», член національної збірної команди України зі сноубордингу, кандидат у майстри спорту України Євгенія Зоря здобула золо 

Екскурсія до Верховної Ради України для старшокласників Голосіївського ліцею № 241 – практичний досвід юриспруденції

8 березня 2020 року

     Кожна людина має своє покликання, а вибір професії, яка відповідає інтересам і нахилам особистості є важливою частиною у житті людини, і чим вдаліше буде зроблений вибір, тим більше людина зможе досягти бажаного на професійному шляху та більше зможе відчути себе успішною і щасливою. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook