Календар подій

9.12.2019 – 15.12.2019

Списком
По днях тижня

Понеділок
9.12.2019

Магістри приступили до захисту своїх дипломних проектів

9 грудня 2019 року

     Триває прилюдний захист дипломних робіт студентами магістратури денної форми навчання. 

Читачі порталу Osvita.ua обрали найкращого міністра освіти України

9 грудня 2019 року

 Протягом місяця, починаючи з 8 листопада по 8 грудня 2019 року, читачі порталу Osvita.ua брали участь в голосуванні: визначали найкращого міністра освіти і науки України в новітній історії. 

Колектив Немішаївського агротехнічного коледжу затвердив звіт директора Володимира Альохіна

9 грудня 2019 року

     Сьогодні, 9 грудня 2019 року у ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» знаменний день – відбулися збори трудового колективу, де директор коледжу Володимир Альохін звітував про проведену роботу колективу за рік. 

Срібний виступ жіночої збірної команди НУБіП України з волейболу

9 грудня 2019 року

     У середу 4 грудня у спортивному комплексі КНУ ім. Т. Шевченка відбулися змагання з волейболу серед дівчат в рамках Спартакіади серед збірних команд студентів ЗВО ІІІ-ІУ р.а., які розташовані на території Голосіївського району. 

Із «Колосом» у серці фото

9 грудня 2019 року

Якби скласти усі ті години праці, що її вкладають у кожен танець, кожну пісню колосисти, можна було б збудувати новий світ. 60 років спогадів сотень учасників навряд чи помістились би у найбільшій хмарі. Якщо зібрати усю ту любов, з якою вони співають і танцють, можна наповнити нею океан. 

Випускниця 11 класу Пирятинського ліцею Євгенія Масько планує вступати на спеціальність «Ветеринарна медицина» НУБіП України

9 грудня 2019 року

Чому вибрала НУБіП України?     — НУБіП України – один з найкращих ЗВО України, як за рейтингом університетів, так і роботодавців. 

Олександр Савченко – переможець шахового турніру серед НПП та співробітників університету!

9 грудня 2019 року

     Інтелектуальний спорт, як найвища міра свідомості! 

Посилення протипожежної безпеки, зимова екзаменаційна сесія та випуски магістрів – у фокусі ректорату

9 грудня 2019 року

   9 грудня 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Очільник університету акцентував увагу на негайних заходах щодо посилення протипожежної безпеки на всіх об’єктах у зв’язку з трагічними подіями в одеському коледжі. 

Вівторок
10.12.2019

«Спілкування заради життя»: соціальна адаптація військових

10 грудня 2019 року

     До Дня Волонтерів та Дня Збройних Сил України студенти-майбутні соціальні працівники і викладачі кафедри соціальної роботи та реабілітації у межах факультетського проєкту «Спілкування заради життя» зно 

На факультеті ветеринарної медицини розпочали роботу екзаменаційні комісії по заслуховуванню випускних магістерських робіт

10 грудня 2019 року

     9 грудня 2019 року на факультеті ветеринарної медицини розпочали роботу екзаменаційні комісії по заслуховуванню випускних магістерських робіт студентами спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» денної форми навчання. 

Ukraine WOW – об’єкт для дослідження маркетологів НУБіП

10 грудня 2019 року

     Ми, четвертокурсники факультету аграрного менеджменту напряму підготовки «Маркетинг», відсьогодні дійсно "вау". А все тому, що відвідали місце, куди з'їжджаються з усієї країни і яке б'є усі рекорди відвідуваності: багажне відділення біля 14 колії. 

Всеукраїнська науково-практична конференція «Родючість ґрунтів як основа ефективного землекористування»

10 грудня 2019, 0:00

Шановні колеги!     Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Родючість ґрунтів як основа ефективного землекористування», яка відбудеться 10-11 грудня 2019 року. 

Самовдосконалення і набуття досвіду: діалог магістрів з бакалаврами спеціальності «Облік і оподаткування»

10 грудня 2019 року

     Для магістрів спеціальності «Облік і оподаткування» день захисту магістерських робіт − одночасно і радісний, і сумний. 

Стартувала звітна кампанія в НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології

10 грудня 2019 року

     10 грудня 2019 року в НДІ фітомедицини, біотехнологій та екології заслухали проміжні та заключні звіти про науково-дослідну роботи, що фінансуються за рахунок Державного бюджету, а також ініціативних тематик за 2019 рік. 

Ще раз про пожежну безпеку

10 грудня 2019 року

     10 грудня 2019 року під головування ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося позачергове засідання ректорату, присвячене пожежній безпеці. 

Екскурсія як основа для першого фахового аналізу

10 грудня 2019 року

     Ще наприкінці вересня першокурсники англомовної групи спеціальності «Маркетинг» відвідали Пирятинський сирзавод ГК «Молочний альянс», де ознайомилися з асортиментом продукції, етапами та технологією виробництва сирів, відвідали виробничі цехи, поспілкувалися з представниками відділу марке 

Студенти-журналісти вшанували пам’ять великого режисера

10 грудня 2019 року

     Того вечора в Музеї театрального, музичного та кіномистецтва, що в Лаврі, було не по-зимовому світло й тепло. 

Середа
11.12.2019

Звітно-виборна профспілкова конференція

11 грудня 2019, 14:00

 11 грудня о 14-00 в аудиторії 309 навчального корпусу №3 відбудеться 27-а звітно-виборна профспілкова конференція.  

На кафедрі глобальної економіки пройшов міжнародний науково-практичний семінар «Конкурентоспроможність галузей аграрного сектору економіки в умовах глобалізації» фото

11 грудня 2019 року

     З метою поглиблення міжнародних контактів Університету, обміну досвідом між українськими та грузинськими фахівцями, підвищення ефективності та якості наукових досліджень на базі кафедри глобальної економіки 6 грудня 2019 р. 

Ростислава Тарасенка переобрано головою профкому співробітників університету

11 грудня 2019 року

     11 грудня пройшла 27-ма звітно-виборна профспілкова конференція первинної профспілкової організації НУБіП України, яка зібрала 211 делегатів. 

Тривають захисти магістерських робіт

11 грудня 2019 року

     У магістрів дуже відповідальний час, адже вони вийшли на фінішну пряму: тривають захисти випускних магістерських робіт. 

Звернення міністра освіти і науки України Ганни Новосад до працівників і студентів у зв’язку з трагедією в Одеському економічному коледжі

11 грудня 2019 року

Шановні колеги!     З метою посилення пожежної та техногенної безпеки на об’єктах закладів о 

Команда НУБіП України з важкої атлетики – призер чемпіонату ВФСТ Колос 2019 року

11 грудня 2019 року

     Важка атлетика – вид спорту, що полягає у підніманні штанги якомога більшої ваги у спосіб, передбачений правилами змагань. Змагання відбуваються у двоборстві – ривку та поштовху. 

Студентка Ніжинського агротехнічного коледжу Катерина Гунько – Красуня Ніжина

11 грудня 2019 року

     7 грудня у Ніжині відбулося щорічне свято молодості й краси – конкурс «Красуня Ніжина». За титул найвродливішої змагалися 12 дівчат.     У нинішньому році конкурс проходив під назвою «Магія перевтілення». 

Підготовку фахівців – на сучасний рівень

11 грудня 2019 року

     Підготовка фахових і конкурентоспроможних на ринку праці інженерів аграрного виробництва є пріоритетною задачею колективу кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. 

Четвер
12.12.2019

Засідання координаційної ради

12 грудня 2019, 14:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙПро хід виконання наукової роботи з розробки трансформаційної стратегії державного регулювання інформаційного простору як соціально-економічного чинника національної безпеки України (доповідає Вороненко І.В.).Про хід виконання дослід 

Нові ідеї та рішення у магістерських роботах технологів деревообробки

12 грудня 2019 року

  12 грудня на кафедрі технологій та дизайну виробів з деревини відбувся захист магістерських робіт освітньої програми «Деревообробні та меблеві технології» очної форми навчання.  Державна екзаменаційна комісія під головуванням професора  

Від біоінженерії до майнінгової ферми – проектні ідеї магістрів не знають меж!

12 грудня 2019 року

     09-10 грудня 2019 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту ФАМ відбувся захист магістерських робіт освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» очної форми навчання. 

45 стипендій на навчання в Китайській Народній Республіці

12 грудня 2019 року

 Відповідно до Угоди між Міністерством освіти і науки України та Міністерсвом освіти Китайської Народної Республіки про співробітництво в галузі освіти, Уряд Китайської Народної Республіки надає 45 стипендій для українських громадян на 2020/2021 навчальний рік. Навчання проходитиме на рівнях: бакалавр, магістр, аспірант та стажер (мовне стажування).  

Всесвітньому дню ґрунтів: «Родючість ґрунтів як основа ефективного землекористування»

12 грудня 2019 року

     10-11 грудня 2019 року на кафедрі ґрунтознавства та охорони грунтів ім.проф. М.К. 

Наукові здобутки 2019 в НДІ рослинництва та грунтознавства

12 грудня 2019 року

     11 грудня 2019 року в НДІ рослинництва та грунтознавства заслухали проміжні та заключні звіти про науково-дослідні роботи, загалом 2 фундаментальних, 4 прикладних науково-дослідних тематик і 26 ініціативні теми.     У 2019 році доктор сільськ 

П'ятниця
13.12.2019

Виїзне засідання Комітету Верховної Ради з питань екологічної політики та природокористування

13 грудня 2019, 11:00

13 грудня відбудеться виїзне засідання Комітету Верховної Ради з питань екологічної політики та природокористування на базі Боярської лісової дослідної станції.Петро Лакида 

Дотримання правил пожежної безпеки та проживання в гуртожитку – запорука комфортного проживання усіх мешканців ННІ неперервної освіти і туризму

13 грудня 2019 року

     9 грудня в студентському гуртожитку 9Г, де проживають студенти ННІ неперервної освіти і туризму відбулися збори на чолі з директором студентського містечка Сергія Стецюка, директора інституту Марії Кулаєць, заступника  

В чому успіх інновацій? Результати магістерських досліджень презентують управлінці з інновацій фото

13 грудня 2019 року

     12 грудня 2019 року у ННІ неперервної освіти і туризму, на кафедрі публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності успішно пройшов захист магістерських робіт студентів із спеціальності «Менеджмент» ОПП «Управління інноваційною діяльністю».  

Молоді вчені презентували результати наукових досліджень

13 грудня 2019 року

     Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності під головуванням першого проректора Ібатулліна І. 

Засідання комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування пройшло на базі Боярської ЛДС НУБіП фото

13 грудня 2019 року

     За всі роки незалежності комітет Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування лише тричі присвячував свої засідання лісовому господарству. 

Колектив Мукачівського аграрного коледжу затвердив звіт директора Юрія Садварі

13 грудня 2019 року

     12 грудня 2019 року у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» відбулися збори трудового колективу, на яких колектив заслухав звіт про роботу адміністрації коледжу за 2019 рік та розглянув перспективи розвитку на 2020 рік. 

Субота, неділя
14-15.12.2019

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня 2019 року

     Аварія на ЧАЕС – найбільша техногенна катастрофа за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічними збитками, негативними екологічними,  

На економічному факультеті відбулись захисти магістерських робіт

14 грудня 2019 року

     З 3 по 12 грудня 2019 року на економічному факультеті працювали екзаменаційні комісії по захисту магістерських робіт освітнього ступеня «Магістр» спеціальностей "Економіка", "Прикладна економіка", "Фінанси, банківська справа та страхування", "Облік і оподаткування" та "Підприємництво, торгівля та біржова  

Економічний факультет вітає випускників

14 грудня 2019 року

     13 грудня 2019 р. в день святого апостола Андрія Первозванного відбувся випуск магістрів заочної форми навчання на економічному факультеті. 

Колектив Бережанського агротехнічного інституту схвалив звіт директора Мирона Жибака

14 грудня 2019 року

     12 грудня 2019 року у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» відбулося розширене засідання Вченої ради спільно з трудовим колективом ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут», де заслухали та обговорили звіт директора професора Мирона Микол 

Моя мета – стати науковцем: Магістр із захисту та карантину рослин Олександр Ронсевич про навчання в Університеті Франції

14 грудня 2019 року

     Успішний захист дипломної роботи – і омріяне звання магістра-дослідника із захисту рослин отримує Олександр Ронсевич. Проте цьому передувала кропітка робота і тривале навчання як в Україні, так і за кордоном. 

Студенти Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ пройшли практику на механіко-технологічному факультеті НУБіП України

15 грудня 2019 року

    Студенти Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування Національного авіаційного університету, що навчаються за спеціальністю «Організація перевезень і управління на автотранспорті» в рамках навчальної практики відвідали механіко-технологічний факультет НУБіП України. 

Тренінг «ACTIVE STUDENTS» у Ніжинському агротехнічному коледжі фото

15 грудня 2019 року

     12 грудня у Ніжинському агротехнічному коледжі відбувся тренінг для студентських активів перших курсів, метою якого було ознайомлення з діяльністю органів студентського самоврядування, згуртування представників відділень, напрацювання механізмів роботи в команді та активізація громадської діяльності. 

Обмін досвідом або ІІ Київський музейний форум

15 грудня 2019 року

     З ініціативи uолови Національної спілки театральних діячів України Богдана Струтинського у партнерстві з Педагогічним музеєм України, Національним музеєм Тараса Шевченка, Музеєм Становлення української нації за підтримки Департаменту культури КМДА, 9 та 10 грудн 

Колектив Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого схвалив звіт директора Володимира Глови

15 грудня 2019 року

     У ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» традиційними стали щорічні звіти перед трудовим колективом за минулий календарний рік та визначення основних завдань на рік майбутній. 

Магістри факультету землевпорядкування представили дослідження, що успішно впроваджують на виробництві

15 грудня 2019 року

     З 9 по 14 грудня тривали захисти магістерських робіт на факультеті землевпорядкування. 

Як правильно харчуватись: вчені НУБіП розповіли про дієтичні добавки

15 грудня 2019 року

     «Застосування дієтичних добавок: Коли? Кому? 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook