Календар подій

15.07.2019 – 21.07.2019

Списком
По днях тижня

Понеділок
15.07.2019

Ректорат: пора відпусток – не пора для самозаспокоєння

15 липня 2019 року

Саме такий висновок можна зробити із сьогоднішнього засідання ректорату, що пройшов під головуванням Станіслава Ніколаєнка. Бо ж нагальних справ так і багато. І основні з-поміж них – це забезпечення вступної кампанії, набір абітурієнтів та підготовка до нового навчального року. 

Від теорії - до практики та працевлаштування студентів-харчовиків

15 липня 2019 року

   Третьокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК цього року проходять виробничу практику до 20 підприємствах харчової промисловості. 

Вступна кампанія 2019: на думку вступників козирні тузи спеціальностей НУБіП – можливість пристойного працевлаштування і високого заробітку

15 липня 2019 року

    Поки що рано говорити про якісь підсумки цьогорічної вступної кампанії, тож наведемо спеціальності, які користуються найбільшою популярністю на сьогодні. 

Вівторок
16.07.2019

НУБіП – у десятці кращих за кількістю поданих заяв вступниками!

16 липня 2019 року

За аналітичною інформацією приймальної комісії Національний університет біоресурсів і природокористування України увійшов до десятки кращих закладів вищої освіти за кількістю поданих заяв від вступників. Однією з передумов такого результату є великий обсяг державного замовлення. 

Чому землевпорядники-бакалаври інших університетів обирають магістратуру в НУБіП?

16 липня 2019 року

    Нікому не секрет, що ключовими факторами, які впливають на вибір навчального закладу є його престижність, якість освітнього процесу, авторитетність факультету, компетентність науково-педагогічних працівників, рівень працевлаштування випускників, можливість поєднання навчального процесу та роботи, місце розташування 

Вступна кампанія 2019: вступники обирають НУБіП за гарні можливості працевлаштування

16 липня 2019 року

    Триває прийом документів у магістратуру і бакалаврат. Бажаючі стати студентами і здобути вищу освіту в НУБіП мають широку географію і такий же вибір, адже перелік спеціальностей охоплює дуже багато галузей знань. І щороку збільшується. 

Бажаючих навчатися у коледжах НУБіП побільшало

16 липня 2019 року

    13 липня завершився прийом заяв до коледжів на базі 9-го класу для здобуття ОКР молодшого спеціаліста.    Активність абітурієнтів фактично у всіх регіонах зросла: загальна кількість поданих заяв становила 3472 (за аналогічний період вступної кампанії минулого року надійшло  

Стажування польських студентів на факультеті ветеринарної медицини: тиждень другий

16 липня 2019 року

    Минув вже другий тиждень стажування на факультеті ветеринарної медицини нашого університету п’ятикурсників Вроцлавського природничого університету (Польща) Емілії Бруки, Вікторії Вірзовської, Мацея Фреліха, Магдалени Мрозік, Пауліни Кацпріковської. 

Середа
17.07.2019

АНОНС: 17 липня о 10-00 слухайте виступ Станіслава Ніколаєнка в ефірі АГРО-FM

17 липня 2019, 10:10

Посилання на онлайн трансляцію:https://agro.fm/ 

Польовий вишкіл майбутніх офіцерів запасу

17 липня 2019 року

    Ранок нинішнього дня курсанти двох взводів 1-ї і 2-ї навчальних рот зустріли на ділянці обкатки танками. Мало приємного, коли на тебе суне залізний монстр. 

Немирів делегує в НУБіП кращих випускників!

17 липня 2019 року

     Наталя Загородня щойно закінчила відділення землевпорядкування Немирівського коледжу будівництва, економіки та дизайну Вінницького національного аграрного університету, отримавши диплом з відзнакою. 

Студентське містечко готується до зустрічі першокурсників

17 липня 2019 року

    В університеті триває підготовка до нового навчального року. 

Майбутній перекладач Яна Гнатенко: НУБіП України – мій перший і єдиний пріоритет! фото

17 липня 2019 року

    Настала гаряча пора для випускників шкіл: треба обрати свій шлях у житті. Як не схибити з вибором майбутньої професії й університету, де можна її отримати? 

Виграй грант на фінансування свого проекту!

17 липня 2019 року

Маєш класний проект та хочеш отримати на нього фінансування ?! Спеціальні нагороди від ILUCIDAREв рамках нагород Європейської спадщини / Europa Nostra Awards 2020  

Вступна кампанія 2019: розпочалися відбіркові іспити, хоча прийом заяв ще триває

17 липня 2019 року

    Друга половина липня – для українців напружена пора. Поки одні визначаються з кандидатурами до Верховної Ради, інші – обирають найкращі, на їхню думку, заклади вищої освіти для старту в житті. 

1 серпня стартує тренінг «Школа першокурсника» (програма)

17 липня 2019 року

До уваги майбутніх студентів першого курсу! 

Четвер
18.07.2019

Вступна кампанія 2019: документи до НУБіП подають абітурієнти з усіх куточків України

18 липня 2019 року

    Добігає кінця прийом документів на бакалаврат: 22 липня - останній день, база працюватиме до 18:00, говорить відповідальний секретар приймальної комісії Лідія Гончарук. На сьогодні ми прийняли 11583 заяви від бажаючих навчатися на бакалавраті НУБіП (минулого року на кінець вступної кампанії надійшло 8270 заяв). 

До уваги вступників магістратури!

18 липня 2019 року

Шановні вступники магістратури!!! 

Випускниця школи Юлія Суша: З дитинства я мріяла, щоб моя професія була пов’язана зі світом мас-медіа фото

18 липня 2019 року

    Триває вступна кампанія, тривають наші розмови з абітурієнтами. 

Станіслав Гудзь з Полтавщини: факультет землевпорядкування першим пріоритетом! фото

18 липня 2019 року

    Одним із вирішальних подій у житті людини є вибір університету та спеціальності, яка дозволить у майбутньому забезпечувати фінансове благополуччя та приносити моральне задоволення.    До вибору спеціальності та ЗВО випускник Хорольської гімназії Полтавської обла 

Агроінженери набувають практичних навичок у провідних господарствах України

18 липня 2019 року

   Після аудиторних занять і перевірки засвоєного матеріалу на заліках і іспитах, студенти механіко-технологічного факультету роз’їхалися на навчальні практики у провідні господарства України.    Так, третьокурсники Ярослав Мохонько і Альбер 

Портал Agravery. Радіоактивні добрива: чи потрібен дозиметр в полі? фото

18 липня 2019 року

     Після виходу серіалу «Чорнобиль» в Україні активізувалась тема радіації. Її почали шукати будь де, починаючи від грибів чи ягід, і закінчуючи мінеральними добривами. 

П'ятниця
19.07.2019

Майбутні конструктори починають практичне знайомство з фахом на фірмі Stihl

19 липня 2019 року

    Що може бути для початкуючих конструкторів найбільш привабливим? Навіть не початкуючих, а неофітів? Правильно, знайомство з новітніми розробками інженерної думки. 

Вступна кампанія 2019: володарі дипломів молодшого спеціаліста з відзнакою обирають НУБіП

19 липня 2019 року

    Буквально кілька днів лишилося до кінця прийом документів на бакалаврат, і у приймальній комісії людно. Мені сьогодні «щастило» на володарів дипломів молодшого спеціаліста з відзнакою. Воно і не дивно. 

Субота, неділя
20-21.07.2019

Майбутній психолог Прохоренко Яна: тільки у власних діях людини полягає рішення, а тому мій вибір НУБіП України!

20 липня 2019 року

    Психологія є невід'ємною частиною нашого життя і лише з її допомогою ми можемо розібратися в собі і дати відповіді на ті питання, які так довго нас хвилюють. Вона несе знання про мотиви поведінки людей, ціннісні орієнтації, людську гідність у самих несприятливих умовах, про те, що є відмінною особливістю людини. 

Чому варто обрати для навчання в НУБіП факультет тваринництва та водних біоресурсів

20 липня 2019 року

    У Національному університеті біоресурсів і природокористування України підготовка фахівців здійснюється за багатьма спеціальностями. 

Перша сільськогосподарська академія в Україні

21 липня 2019 року

    Київський сільськогосподарський і лісогосподарський інститути стали основою, на якій відповідно до постанови Ради Міністрів СРСР від 1 липня 1954 р. 

Вступна кампанія 2019 успішно досягла свого апогею!

21 липня 2019 року

Вступна кампанія до закладів вищої освіти досягла свого апогею. Вже завтра, 22 липня, о 18-00 завершується термін подачі заяв на вступ до вишів на перший курс бакалаврату на денну форму навчання. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook