Календар подій

29.10.2018 – 4.11.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
29.10.2018

Перші кроки навчально-науково-дослідної лабораторії «Дослідження ефективного спалювання твердих вуглеводів» Бережанського агротехнічного інституту

29 жовтня 2018 року

     Згідно Закону України «Про вищу освіту» та «Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності закладів освіти» науково-педагогічні працівники, які здійснюють освітній процес, обов’язково повинні мати рівень наукової активності. 

Сьогодення і майбутнє лісу – погляд науковців фото

29 жовтня 2018 року

     У ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулась міжнародна науково-практична конференція «Соціальні й екологічні виклики лісам і лісовому менеджменту та їх подолання», яка була організована Національним університетом біоресурс 

Ректорат: презентуємо університет випускникам шкіл та оцінюємо постерні презентації магістрів

29 жовтня 2018 року

     29 жовтня 2018 року під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. 

Міжнародна конференція наук про життя та природокористування в Литві

29 жовтня 2018 року

До уваги студентів та викладачів,З 2 по 4 травня 2019 року відбуватиметься 3-тя Міжнародна конференція наук про життя та природокористування у місті КАУНА (ЛИТВА).  

БК НУБіП України – лідер вищої ліги Чемпіонату України серед жінок

29 жовтня 2018 року

     У неділю 28 жовтня завершився другий тур вищої ліги ХХVІІІ Чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд. Збірна НУБіП України приймала команду з міста Бровари – «Мобі». 

Вівторок
30.10.2018

Міжнародна науково-практична конференція «ЧЕСЬКИЙ СИМЕНТАЛ»

30 жовтня 2018, 10:00

     30 жовтня 2018 року кафедра годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. 

Forestry Quest зібрав у стінах університету 9 команд студентів-лісівників зі всієї України

30 жовтня 2018 року

     На базі НУБіП України та ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» 25-27 жовтня 2018 р. 

НУБіП – КНУТД: чергова перемога наших футболістів у турнірі ФАСК

30 жовтня 2018 року

     26 жовтня на стадіоні нашого університету відбувся матч шостого туру змагань з футболу ФАСК, під час якого представники команди КНУТД «Легпром» мали змогу позмагатися з кращими футболістами НУБіП України. 

В університеті відкрилась осіння школа для абітурієнтів «Юний філолог»

30 жовтня 2018 року

     29 жовтня 2018 року пройшло урочисте відкриття третьої осінньої школи для абітурієнтів «Юний філолог» на базі кафедри романо-германських мов і перекладу та англійської філології гуманітарно-педагогічного факультету. 

Стартував новий сезон «Столичної волейбольної ліги»

30 жовтня 2018 року

     Волейбол – це командний вид спорту, що вражає своєю динамічністю і видовищними ігровими моментами, які не залишать байдужим жодного шанувальника. Для поціновувачів цієї гри і вболівальників збірної НУБіП України є хороші новини, з 10 жовтня 2018 року ро 

Студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України підтримують «Динамо-Київ»!

30 жовтня 2018 року

     Підтримка вболівальників завжди є стимулом для ФК «Динамо» Київ у досягненні поставлених цілей. 

Від аерокосмічних досліджень до Наук про Землю

30 жовтня 2018 року

     Основні напрямки сучасних аерокосмічних досліджень тісно пов’язані зі стрімким розвитком методів дистанційного зондування Землі із космосу, застосуванням сенсорів авіаційного базування, методів наземних дистанційних досліджень, систем GNSS, цифрової фотограмметрії, інтегрування різнорідних даних у геоінформаційному середовищі. 

«Fresher show» на економічному факультеті

30 жовтня 2018 року

     Уже другий рік поспіль наш факультет проводить «Fresher show». Це подія, де першокурсники змагаються між групами. 23 жовтня було дуже спекотно! 

Студенти-агробіологи взяли участь у благодійному ярмарку «Подаруй надію»

30 жовтня 2018 року

     Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі й біді – це в характері нашого народу. Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги. 

Середа
31.10.2018

Відкритий кубок НУБіП України з легкоатлетичного кросу «Золота осінь»

31 жовтня 2018, 15:00

31 жовтня 2018 р. відбудеться відкритий кубок НУБіП України з кросу«Золота осінь».Дистанції: жінки – 800 метрів, чоловіки – 2000 метрів.Місце проведення – лісопарк за корпусом № 17. 

Магістри ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження звітують на постерній конференції

31 жовтня 2018 року

     30 жовтня у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у рамках загальної університетської конференції для студентів магістратури 2-го року навчання відбулася постерна конференція. 

Продовжують набирати обертів роботи з облаштування 4-го гуртожитку

31 жовтня 2018 року

    29 жовтня, напередодні наради з планування, яка в жовтні відбудеться на базі факультетів землевпорядкування та юридичного, ректорська комісія черговий раз перевірила стан реалізації Плану заходів з наведення санітарно-гігієнічного стану і проведення безвідкладних ремонтних робіт у гуртожитку №4.      

Підвищення ролі дорадництва в Україні – важливий напрямок євроінтеграції

31 жовтня 2018 року

     Підвищення ролі дорадництва в Україні – одне із нагальних завдань успішного розвитку економіки України, її сільськогосподарської складової. 

Факультет аграрного менеджменту – переможці 62-ї спартакіади студентів з міні-футболу

31 жовтня 2018 року

     Футбол та міні-футбол, одні з наймасовіших та найулюбленіших видів спорту серед студентів НУБіП України, тож змагання з цього виду спорту завжди збирають велику кількість вболівальників. 

Те, що надихає: студенти юридичного факультету відвідали концерт органної музики у Національному будинку органної і камерної музики

31 жовтня 2018 року

    Антикварні брами, світло у вітражах, стародавні шати католицизму і цілий внутрішній світ у полоні живої музики. Музики, яка захопила собою весь Миколаївський костел і серця студентів юридичного факультету. 

В університеті завершилася вступна кампанія для іноземних громадян

31 жовтня 2018 року

   Результати цьогорічної вступної кампанії підтвердили тенденцію попередніх років щодо поступового збільшення чисельності іноземних студентів в НУБіП та розширення географії міжнародної освіти.     У загальному підсумку цього року на перші курси зараховано більше 70 іноземців з 18 країн світ 

Постерна конференція магістрів механіко-технологічного факультету – фінішна пряма до захисту випускних робіт

31 жовтня 2018 року

   75 студентів магістратури 2-го року навчання механіко-технологічного факультету, спеціальностей «Агроінженерія», «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та «Автомобільний транспорт», представили результати своїх досліджень на фінальному етапі підготовки магістерських робіт до захисту в рамках постерної конференції, яка пройшла 30 жовтня 

Управління інноваційною діяльністю: постерна презентація магістерських досліджень

31 жовтня 2018 року

     30 жовтня 2018 року відбулася постерна презентація наукових робіт студентів магістратури 2-го року навчання освітньо-професійної програми «Управління інноваційною діяльністю» спеціальності «Менеджмент» ННІ післядипломної освіти НУБіП України.     Магістри  

Нарада з планування: нагальні завдання – якість навчального процесу, ефективна профорієнтація та нові наукові здобутки

31 жовтня 2018 року

     Останній жовтневий день в університеті завершився традиційною нарада з планування – вже на листопад, що пройшла під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка. 

Магістри гуманітарно-педагогічного факультету презентували результати наукових пошуків

31 жовтня 2018 року

     Відповідно до графіку проведення загальноуніверситетської конференції для студентів магістратури 2 року навчання з метою представлення результатів своїх досліджень у вигляді постерної презентаціїї 29 жовтня 2018 р. 

Нові методи навчання на факультеті аграрного менеджменту

31 жовтня 2018 року

     Підходить один із затишних вечорів, і ми як майбутні менеджери плануємо свій час: зайнятись чимось корисним чи відпочити?.. Почитати професійну літературу чи подивитися фільм? Ну що ж, у нас гарні новини: ми змогли поєднати «приємне з корисним». 

Четвер
1.11.2018

Запрошуємо вболівальників на ігри збірної НУБіП України з волейболу

1 листопада 2018, 19:30

     Чоловіча збірна НУБіП України з волейболу під керівництвом викладача кафедри фізичного виховання Миколи Вишневського запрошує вболівальників на матч Чемпіонату міста Києва між командами НУБіП України та «Джокер», який відбудеться 1 листопада 2018 року о 19:30  

Фінальна частина змагань 62-ої спартакіади студентів НУБіП України з шашок

1 листопада 2018, 15:00

     1 листопада 2018 року (четвер) у навчальному корпусі №3, аудиторія 228 відбудуться фінальні зустрічі сильніших команд факультетів, ННІ 62-ої спартакіади студентів НУБіП України з шашок.     Збір команд на 1500 год. 

130 студентів НУБіП України взяли участь в легкоатлетичному кросовому забігові «Золота осінь» фото

1 листопада 2018 року

     31 жовтня 2018 року в лісопарку НУБіП України відбувся легкоатлетичний кросовий забіг «Золота осінь». 

Постерна конференція на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

1 листопада 2018 року

     Час летить швидко і невблаганно. Ось і закінчується навчальний період для магістрів 2 року навчання. Наступає пора здачі останньої екзаменаційної сесії та випробування на отримання звання «магістра». 

День відкритих дверей: університет відвідали майже 800 школярів фото

1 листопада 2018 року

     Другий у цьому навчальному році День відкритих дверей – для випускників шкіл, ліцеїв, гімназій зібрав повну актову залу третього корпусу. 

Магістри агробіологи на фініші до завершення навчання

1 листопада 2018 року

     В останній день жовтня на агробіологічному факультеті відбулася постерна презентація наукових робіт студентів магістратури ІІ року навчання, яка проходила в холі другого поверху навчального корпусу № 4. 

Відбулись постерні презентації результатів досліджень магістрів юридичного факультету

1 листопада 2018 року

     29 жовтня 2018 року на юридичному факультеті відбулася студентська наукова конференція у форматі постерних презентацій, де заслухано результати досліджень магістерських проектів. 

Практичне заняття Ректорської школи лідерства

1 листопада 2018 року

     За підтримки Ректорату і особисто Ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Миколайовича Ніколаєнка і на запрошення першого заступника директора українського ПАТ «Миронівський хлібопродукт» Юрія Федоровича Мельника практичне заняття Ректорської школи лідерства пройшло у стінах цієї компанії. 

Експерт із Німеччини Роланд Лабом на відкритій лекції презентував досвід роботи протиепізоотичної каси Німеччини та опції для України

1 листопада 2018 року

     На запрошення кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи, за підтримки деканату факультету ветеринарної медицини і Німецько-українського агрополітичного діалогу APD відбулась відкрита лекція керівника протиепізоотичної каси федеральної землі Райланд-Пфальц, відповідального за захист тварин в комісії федеральної землі Райланд-П 

Яскрава прем’єра «Березілі» фото

1 листопада 2018 року

     Народний театр «Березіль» зробив черговий подарунок своїм шанувальникам та всім поціновувачам театрального мистецтва: сьогодні відбулася прем’єра спектаклю «Той самий Мюнхгаузен». 

Керівництво факультету ветеринарної медицини "звіряє годинника" зі студентським самоврядуванням гуртожитку №6 фото

1 листопада 2018 року

Дотримуючись нової концепції виховної роботи в НУБІП України та на виконання доручення ректорату університету щодо посилення роботи органів студентського самоврядування на рівні гуртожитків та покращення санітарно стану студентських кімнат пройшло засідання студентської ради гуртожитку під головуванням декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського. 

П'ятниця
2.11.2018

Майбутні гуманітарії познайомилися з факультетом та університетом

2 листопада 2018 року

     «Primus inter pares ‒ перший серед рівних», ‒ саме такими словами декан гуманітарно-педагогічного факультету професор Василь Шинкарук зустрів майбутніх абітурієнтів ‒ випускників шкіл, гімназій, ліцеїв м. 

Інтенсивне вивчення польської мови: перші досягнення Центру полоністики

2 листопада 2018 року

     Погожий осінній день 26 жовтня 2018 року на гуманітарно-педагогічному факультеті ознаменувався радісною подією, а саме підсумковою зустріччю учасників інтенсивного курсу польської мови. 

Факультет ІТ у своїх лабораторіях радо зустрів школярів

2 листопада 2018 року

     Вир цікавих вражень підхопив випускників шкіл, ліцеїв та гімназій ще у холі навчального корпуса №3, дебіля експозиції факультету інформаційних технологій було дуже жваве спілкування. 

Тренінг «Публічні виступи» для магістрів факультету аграрного менеджменту від фахівців UkrLandFarming (ВІДЕО)

2 листопада 2018 року

     18 і 25 жовтня Директор з управління персоналом Групи Компаній UkrLandFarming PLC Наталія Романенкко прововела тренінг «Публічні виступи» для студентів-магістрів факультету аграрного менеджменту нашого університету. 

Факультет конструювання та дизайну – переможець спартакіади студентів НУБіП України з шашок

2 листопада 2018 року

     Перемогою команди факультету конструювання та дизайну закінчились змагання 62-ої спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року з шашок. 

Збірна НУБіП з футболу з рахунком 4-1 перемогла чемпіона України – команду КНТЕУ

2 листопада 2018 року

У програмі п'ятого туру ФАСК на полі КНТЕУ зустрічалися збірні Київського національного торговельно-економічного університету та Національного університету біоресурсів і природокористування України. Фаворитом зустрічі, як правило, є господарі матчу. 

Менеджери зустріли колегу Ральфа Шлаудерера, декана Університету прикладних наук Вайєнштефан

2 листопада 2018 року

     На факультеті аграрного менеджменту відбулась зустріч Анатолія Остапчука, декана факультету аграрного менеджменту НУБіП України з Ральфом Шлаудерером, деканом Університету прикладних наук Вайєнштефан, Німеччина.     Під час робочої зустрічі за участю Наталії Коваленко, координа 

В ННІ післядипломної освіти підвищували кваліфікацію керівники і фахівці територіальних органів Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру

2 листопада 2018 року

     В навчально-науковому інституті післядипломної освіти згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і фахівців територіальних органів Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру впродовж третьої декади жовтня проходили курси підвищення кваліфікації. 

Субота, неділя
3-4.11.2018

АНОНС. 3 листопада о 15-15 в ефірі телеканалу "Прямий" передача "18-" за участі студентів університету

3 листопада 2018, 16:15

3 листопада 2018 року о 15-15 в ефірі телеканалу "Прямий" дивіться передачу "18-" за участі деканів та студентів факультетів економічного та агробіологічного. Тема передачі: мамо, я їду на село!Прес-служба НУБіП 

На гуманітарно-педагогічному факультеті завершилася школа «Юний філолог» для абітурієнтів

3 листопада 2018 року

     На гуманітарно-педагогічному факультеті з 30 жовтня по 02 листопада 2018 року тривала робота осінньої школи «Юний філолог» для абітурієнтів міста Києва, яку проводили кафедри романо-германських мов і перекладу та англійської філології. 

Проект ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні»: обговорено програми підготовки фахівців ветеринарної медицини за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" в Україні

3 листопада 2018 року

     1 та 2 листопада 2018 в готелі Голосіївський відбувся семінар на тему: «Новий підхід до безпечності харчових продуктів у програмі підготовки лікарів ветеринарної медицини українських ЗВО: проблеми та виклики». 

Студенти кафедри землеробства та гербології на «Інтер АГРО - 2018»

3 листопада 2018 року

     З 30 жовтня до 1 листопада у Міжнародному Виставковому центрі, що на Лівобережній, працювала 12 Міжнародна виставка «ІнтерАГРО - 2018». 

Дарина Омельченко і Анжеліка Резніченко: студенти гуманітарно-педагогічного факультету своїм прикладом переконали обрати для навчання НУБіП

3 листопада 2018 року

     Миронівські школярки Дарина Омельченко і Анжеліка Резніченко – дівчата цілеспрямовані, активні і дуже цікаві в спілкуванні, тож і спеціальність обрали відповідну: соціальна робота. 

Цікаве дозвілля: магістри та їхні наставники змагаються з боулінгу

3 листопада 2018 року

     Магістри спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з перших днів навчання активно включилися в роботу і беруть участь у багатьох освітніх заходах, конференціях, тренінгах та виїзних заняттях. 

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулась міжнародна науково-практична конференція «Чеський симентал»

4 листопада 2018 року

     30 жовтня в університеті відбулася міжнародна науково-практична конференція «Чеський симентал». Організаторами заходу виступили кафедра годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. 

Агрохіміки познайомилися з виробничими процесами ТОВ «Чіпси Люкс»

4 листопада 2018 року

     Якість продуктів, які ми споживаємо, значною мірою залежить від поведінки агронома в полі з культурою, яку він вирощує. Так, картопля чіпсового напрямку використання не є винятком. 

Науковці університету — лісівникам Хмельниччини

4 листопада 2018 року

     Давня дружба і плідна науково-практична співпраця єднає науково-педагогічних працівників кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій з лісівниками Хмельниччини, серед яких значна частина випускників нашого університету. 

У форматі телешоу: відбувся «Дебют першокурсника-2018»

4 листопада 2018 року

     Життя — дуже загадкова штука. І кожне — окрема історія, яка хитро переплітається з іншими. Ніхто не знає, як це сплетіння повинно закінчитися. Знаєте, напевно, не варто сподіватися на те, що все залишиться в таємниці. Та й як це могло залишитися в таємниці, коли кожен студент говорить про цю подію?! Саме так, ніяк. 

Вершини педагогічної майстерності майбутнього викладача іноземних мов

4 листопада 2018 року

     Чи любите Ви Хелоуін? Я теж не дуже люблю. Однак, для майбутнього викладача іноземних мов кожна можливість тренувати свої педагогічні навички є маленькою сходинкою до вершини, яка зветься «творчий викладач іноземної мови». 

Випускниця столичної школи Анна Кавун: «На власному досвіді переконалася у фаховості викладачів НУБіП»

4 листопада 2018 року

     Київська школярка Анна Кавун вже обрала напрямок, у якому себе бачить в професійному житті – економіка. І навіть має певні досягнення: 2-ге місце у столичній учнівській олімпіаді з економіки. 

Керівництво факультету ветеринарної медицини «звіряє годинника» зі студентським самоврядуванням гуртожитку №6

4 листопада 2018 року

     Дотримуючись нової концепції виховної роботи в НУБіП України та на виконання доручення ректорату університету щодо посилення роботи органів студентського самоврядування на рівні гуртожитків та покращення санітарного стану студентських кімнат пройшло  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook