Календар подій

1.10.2018 – 7.10.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
1.10.2018

Нарада з планування

1 жовтня 2018, 15:00

У понеділок 1 жовтня 2018 року о 15-00 в кімнаті 213 навчального корпусу №3 відбудеться нарада з планування на жовтень.Оксана Барановська,вчений секретар 

Ректорат: профорієнтаційна робота, міжнародна співпраця і господарські питання

1 жовтня 2018 року

     1 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету зупинився на оцінці сучасних науковців впливу штучного інтелекту, які дійшли приголомшливого висновку: до 90% здібностей людей замінять штучний інтелект і машини. 

Фортифікація продуктів харчування заради здоров’я українців - декан Лариса Баль-Прилипко в ефірі каналу 1+1 (ВІДЕО)

1 жовтня 2018 року

      У світі народжується близько 500 тисяч дітей з вродженими дефектами невральної трубки та аненцефалією - двома найпоширенішими вродженими дефектами розвитку. 

Ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся з викладачами, які розпочинають кар'єру в НУБіП України

1 жовтня 2018 року

      Адміністрація нашого університету у своїй діяльності є відкритою, публічною, готовою до конструктивного спілкування та відкритого діалогу. 

Нарада з планування: першочергові завдання – підготовка до зимового періоду, забезпечення навчального процесу

1 жовтня 2018 року

     У перший день жовтня під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка пройшла традиційна нарада з планування на поточний місяць. 

Керівники відокремлених підрозділів обговорили здобутки Немішаївського агротехнічного коледжу

1 жовтня 2018 року

     На базі Немішаївського агротехнічного коледжу проходив другий день семінару для керівників відокремлених підрозділів НУБіП «Реалії та перспективи функціонування закладів вищої освіти в контексті нових вимог Закону України «Про освіту» (з досвіду роботи ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» та «Ірпінський економічний коледж»). 

Студенти-маркетологи на XXII міжнародній виставці реклами та маркетингу REX 2018

1 жовтня 2018 року

     25-27 вересня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулася головна осіння подія у сфері маркетингу – XXII міжнародна виставка реклами та маркетингу REX 2018 та ХХ міжнародна виставка сучасного друку T-REX, які відображають актуальну ситуацію на ринку, 

На території орнітологічного заказника НУБіП відкрито меморіальний знак Герою України Віталію Васільцову

1 жовтня 2018 року

     В України з’явився ще один пам’ятний знак, який вшановує пам’ять герої Небесної Сотні. 

Вівторок
2.10.2018

До уваги всіх студентів, які проживають в гуртожитках №5, №6 та №7!

2 жовтня 2018, 18:00

     02 жовтня 2018 р. о 1800 в холі гуртожитку №5 відбудуться змагання з армреслінгу.      Запрошуємо усіх, хто бажає взяти участь чи просто по вболівати за своїх друзів та товаришів. 

Всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних ЗВО III-IV рівня акредитації з баскетболу (чоловіки і жінки), важкої атлетики

2 жовтня 2018, 10:00

     2-4 жовтня 2018 року в спортивному комплексі НУБіП України відбудуться змагання «Всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних ЗВО ІІІ-ІV рівня акредитації» з баскетболу (чоловіки і жінки), важкої атлетики. 

Майстер-клас «ДНК-лідера» для студентів факультету аграрного менеджменту від спеціалістів групи UkrLandFarming

2 жовтня 2018 року

     Студенти факультету аграрного менеджменту разом з доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Аліною Троян взяли участь у майстер-класі «ДНК-лідера». 

У Немішаєвського агротехнічного коледжу новий партнер-виробничник з Литви

2 жовтня 2018 року

     Між Немішаївським агротехнічним коледжем та литовським партнером-виробником – ТОВ «РОВАС Україна» – було підписано Меморандум про партнерство та співробітництво. 

AGROEXPO-2018 очима працівників і студентів факультету конструювання та дизайну

2 жовтня 2018 року

    З 26 по 29 вересня у Кропивницькому проходила Мiжнapoднa aгpoпpoмислoвa вистaвкa «AGROEXPO-2018» з польовою демонстрацією техніки та технологій. 

Магістерській програмі подвійних дипломів «Енергетика і автоматика біотехнологічних систем в АПК» виповнилось 8 років

2 жовтня 2018 року

     У 2011 році була започаткована магістерська програма подвійних дипломів «Енергетика і автоматика біотехнологічних систем в АПК». 

Представники Корейської Республіки в НУБіП: нас цікавить співпраця у застосуванні новітніх технологій на закритому грунті

2 жовтня 2018 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України відвідав посол Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу, консул Шин Кюхо та радник з економічних питань Сергій Лиходовський. 

Конкурс на стипендію в рамках програми "ERASMUS+" від Технічного Університету Єлдіз(Туреччина)

2 жовтня 2018 року

Розпочинається відбір на програми мобільності студентів та викладачів у рамках програми ERASMUS+ на наступний навчальний семестр . Технічний університет ім. 

З’їзд лісівників України: галузь потребує якісно підготовлених фахівців

2 жовтня 2018 року

     У Києві відбувся IV з’їзд лісівників України, головною метою скликання якого було опрацювання спільних рішень щодо шляхів подолання штучно створеної кризи у лісовій галузі, подальшого ро 

Пест-контроль: виклики для України в умовах глобалізазації

2 жовтня 2018 року

     В університеті пройшов Всеукраїнський круглий стіл з міжнародною участю «Пест-контроль: виклики для України в умовах глобалізазації», який зібрав понад сто учасників.     На жаль, термін пест-контроль не такий розповсюджений в Україні і багато хто навіть не знає, що ж за ним стоїть. 

Середа
3.10.2018

Всеукраїнський науково-практичний семінар «Облік і звітність в умовах законодавчих новацій – 2018»

3 жовтня 2018, 0:00

 НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ Економічний факультетКафедра обліку та оподаткування Всеукраїнське бухгалтерсько-юридичне видання«Все про бухгалтерський облік»ТОВ "Західна консалтингова група" 

Випускники 2008 року спеціальності «Облік і аудит»: alma mater не впізнати!

3 жовтня 2018 року

      У чудовий осінній день на економічному факультеті відбулася тепла зустріч випускників 2008 року спеціальності «Облік і аудит». 

Студенти НУБіП випробували свої сили у змаганнях з армрестлінгу

3 жовтня 2018 року

    Як уже добре відомо наш університет славиться своїми спортивними перемогами і після встановлення рекорду з гри в шахи студенти не хочуть зупинятися випробовувати свої сили та навички в інших спортивних змаганнях. 

Майбутні економісти у науково-дослідному та виробничому центрі ТОВ Агрофірма «Колос» ознайомилися з ефективною організацією виробництва

3 жовтня 2018 року

     2 жовтня 2018 року кафедра підприємництва та організації агробізнесу провела виїзні заняття з магістрами першого року навчання економічного факультету на базі Науково-дослідного та виробничого центру ТОВ Агрофірма «Колос». 

У господарствах університету завершуються осінні польові роботи

3 жовтня 2018 року

     Осіннє поле, навіть після завершення основних робіт, без уваги аграріїв не залишається. Зараз на порядку денному у НДГ «Великоснітинське» ім. О. Музиченка – початок збирання кукурудзи на зерно, яке планували розпочати сьогодні. Тут розраховують на урожайність порядку 100 ц/га. 

На факультеті ветеринарної медицини відзначили Всесвітній день боротьби зі сказом

3 жовтня 2018 року

     Протягом останніх трьох років у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відзначається Всесвітній день боротьби зі сказом (WRD). 

Наукова бібліотека оновила фонд підручників і навчальних посібників з електроенергетики та автоматизації - перелік

3 жовтня 2018 року

     Наукова бібліотека продовжує знайомити з результатами цьогорічних закупівель навчальних видань для забезпечення навчального процесу в університеті.  

Семінар для керівників відокремлених підрозділів НУБіП пройшов на базі Ірпінського економічного коледжу

3 жовтня 2018 року

     27 вересня на базі Ірпінського економічного коледжу НУБіП пройшов семінар для керівників відокремлених підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України «Реалії та перспективи функціонування закладів вищої освіти в контексті нових вимог Закону України «Про освіту». 

НУБіП України приймає всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних закладів вищої освіти

3 жовтня 2018 року

     2 жовтня 2018 року в спорткомплексі НУБіП України відбулося урочисте відкриття всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних закла 

Четвер
4.10.2018

Змагання 62-ої Спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року з футболу (чоловіки)

4 жовтня 2018, 14:40

     З 27 вересня 2018 року в НУБіП України проходять змагання 62-ої Спартакіади студентів НУБіП України з футболу серед чоловічих команд. 

В університеті обговорили питання обліку і звітності в умовах законодавчих новацій 2018 року

4 жовтня 2018 року

     3 жовтня 2018 року Національний університет біоресурсів і природокористування України продовжив традицію і знову став майданчиком для зібрання, обговорення актуальних питань, обміну досвідом та навчання практикуючими та майбутніми фахівцями з обліку і оподаткування. 

В НУБіП пройшла сесія Голосіївської філії Київської Малої академії наук

4 жовтня 2018 року

     На базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулась щорічна настановча сесія Голосіївської філії Київської Малої академії наук учнівської молоді.     Захід було доручено провести адміністрації та педагогічному колективу Е 

Навчаючись управляти бізнесом ефективно

4 жовтня 2018 року

     Впровадження інтегрованого методу навчання має велике значення для розвитку особистості та є ефективним засобом опанування сучасних технологій, підвищення ефективності навчання і якості знань, формування професійної компетентності сучасної молоді.     За сприяння викладачів  

Нові спортивні досягнення студентки факультету ветеринарної медицини Олександри Потієнко

4 жовтня 2018 року

     Кінець спортивного сезону для національних змагань з кінного спорту – Фінал відкритого Всеукраїнського Туру з виїздки, який проходив на базі кінно-спортивному комплексу «Equides Club» 27-30 вересня 2018 р.     У категорії юнаки приймала участь студентка першого курсу  

Факультет інформаційних технологій гостинно відкрив двері для студентів коледжів

4 жовтня 2018 року

     03 жовтня 2018 року факультет, який готує майбутніх фахівців з інформаційних технологій, відкрив свої двері для понад 50 студентів Державного вищого навчального закладу «Нововолинський електромеханічний коледж» та Вищого комунального навчального закладу "Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А.Ю.Кримського". 

Визначилися призери всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних закладів вищої освіти 2018 року з баскетболу і важкої атлетики

4 жовтня 2018 року

     Впевненою перемогою господарів завершились останні 3 етапи змагань всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації 2018 року, які відбувалися в спортивному комплексі НУБіП України протягом 2-4 жовтня 2018 року. 

Перше засідання «Школи практичної психології» відбулося!

4 жовтня 2018 року

     Наприкінці вересня 2018 року на гуманітарно-педагогічному факультеті стартував проект  

П'ятниця
5.10.2018

Біотехнологія – від клітини до тварини: наукова робота факультету тваринництва та водних біоресурсів в дії

5 жовтня 2018 року

     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів чітко розуміють, що без науки немає навчання. Підтвердженням цьому є діяльність на всіх кафедрах наукових гуртків. 

Першокурсники-філологи зустрілись за круглим столом із відомим перекладачем для німецьких ЗМІ Маркіяном Остапчуком

5 жовтня 2018 року

     Третього жовтня, у День німецької єдності, і невдовзі після Всесвітнього дня перекладача, студенти першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету, які обрали своєю спеціальністю переклад з німецької мови, радо прийняли іноземного гостя, пана Маркіяна Оста 

Українській лабораторії якості і безпеки продукції АПК – 15 років!

5 жовтня 2018 року

     Своє 15- річчя відзначає Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК. 

Студенти НУБіП України долучилися до проекту «Чисте місто»

5 жовтня 2018 року

     Одна із найбільш гострих проблем сьогодення є забруднення навколишнього природного середовища твердими побутовими відходами. Така проблема виникла разом із появою людини. І відповідно до проекту «Чисте місто» щодо проведення заходів з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану у м. 

НУБіП відзначив День працівника освіти фото

5 жовтня 2018 року

     5 вересня 2018 року в актовій залі університету відбувся святковий концерт, присвячений Дню працівників освіти. 

Субота, неділя
6-7.10.2018

Один з тих, хто творив історію нашого університету. Оксіюк Петро Федорович

6 жовтня 2018 року

     Оксіюк Петро Федорович (19 січня 1896 р. – 5 березня 1960 р.) – ботанік, флорист, цитолог.Оксіюк Петро Федорович 

100 років Василю Сухомлинському: учитель добра і краси

6 жовтня 2018 року

     28 вересня 2018 року виповнилося 100 років від дня народження видатного педагога сучасності, вченого, громадського діяча Василя Олександровича Сухомлинського, який був непересічною творчою особистістю й увійшов у пантеон відомих постатей України. 

Благодійний ярмарок «Барви осені» вдався

6 жовтня 2018 року

     Напередодні свят Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Захисника України та Дня українського козацтва, колектив Ніжинського агротехнічного коледжу НУБіП увосьме провів благодійний ярмарок «Барви осені».< 

Студенти-туристи на ювілейній виставці «25-й Міжнародний туристичний салон «Україна» UITM-2018

7 жовтня 2018 року

     3-5 жовтня 2018 року у Києві відбувся 25-й міжнародний туристичний салон «Україна» UITM-2018 – щорічна виставка туризму, під час проведення якої представники туристичного бізнесу мають можливість ознайомитись з напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній, провести переговори, ук 

Магістерська програма МВА отримала другий Міжнародний сертифікат про акредитацію!

7 жовтня 2018 року

     2018 рік став роком Міжнародної акредитації на факультеті аграрного менеджменту. 5 жовтня 2018 р. 

Тиждень під знаком «Lisderevmash 2018»

7 жовтня 2018 року

     Минулий тиждень для кафедри технологій та дизайну виробів з деревини пройшов під знаком ХVІІ міжнародної виставки машин і обладнання для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості «Lisderevmash 2018». 

Друзі та партнери університету вітають колектив з Днем працівників освіти

7 жовтня 2018 року

Департамент агропромислового розвитку Київської облдержадміністрації 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook