Календар подій

6.08.2018 – 12.08.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
6.08.2018

Ректорат: організоване завершення вступної кампанії та створення належних умов для навчання студентів

6 серпня 2018 року

 6 серпня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Цього тижня основними подіями стануть зарахування студентів за державним замовленням, Школа першокурсника та підготовка до нового навчального року. На цьому і буде сфокусована робота ректорату, зазначив очільник університету. 

Оновлюється 12-й навчальний корпус

6 серпня 2018 року

 В очікуванні ремонту даху над центральним блоком А 12-го навчального корпусу, який ще планується провести силами господарників університету, колектив факультету ветеринарної медицини власним коштом вирішив відремонтувати вхідний майданчик до цього блоку. Ці роботи виконані за неповний тиждень і мають завершитися вже сьогодні до вечора. 

Вівторок
7.08.2018

Під дахом дому твого: ремонти дахів у корпусах і гуртожитках увійшли в активну фазу

7 серпня 2018 року

Ремонти дахів гуртожитків кампусу і навчальних корпусів, відновлення і утеплення фасадів останніх увійшли в активну фазу, які знаходяться під особливою увагою ректора університету Станіслава Ніколаєнка. 

Ботанічний сад відтепер живе за власним пісочним годинником

7 серпня 2018 року

Ботанічний сад університету продовжує дивувати своїх відвідувачів новими об’єктами. Так, відсьогодні його «мешканці» - представники тваринного світу всіх регіонів України, виконані з дерева тамтешніми майстрами держлісгоспів, і навіть «той, хто господарює нічною порою на млині» - живуть за новим пісочним годинником. 

Оголошується конкурс наукових проектів “2018 AGFUND International Prize”

7 серпня 2018 року

      Регіональна організація «Програма розвитку країн Арабської (Перської) Затоки» оголошує конкурс "2018 AGFUNDInternationalPrize” з метою відзначення державних та приватних проектів, спрямованих на боротьбу з бідність, соціальною відч 

В університеті стартувала традиційна Школа першокурсника

7 серпня 2018 року

Один з перших до її заходів долучився чи не найбільший за студентським контингентом факультет – ветеринарної медицини. Цього року першокурсниками його трьох спеціальностей стали 300 юнаків та дівчат.  

Середа
8.08.2018

Школа першокурсника: університет зустрів більше двох тисяч студентів нового набору

8 серпня 2018 року

     8 серпня в рамках традиційної Школи першокурсника відбулися перші зустрічі керівництва університету з новим студентським поповненням – 1335 юнаками і дівчатами, які навчатимуться за кошти держбюджету, і ще більше тисячі за умовами договору. 

Студмістечко готується до прийому студентів

8 серпня 2018 року

     Ректорат університету постійно дбає про забезпечення умов проживання студентів у гуртожитках. До початку нового навчального року всі кімнати у них, особливо де мешкатимуть першокурсники, мають бути відремонтовані і облаштовані необхідними меблями. 

Школа першокурсника на гуманітарно-педагогічному факультеті: день перший

8 серпня 2018 року

     Чи не найчисельнішою за кількістю студентів нового набору стала Школа першокурсника на гуманітарно-педагогічному факультеті – у блакитній залі, де проводився захід, – ніде і яблуку впасти, адже сюди зі своїми батьками зав 

Четвер
9.08.2018

Школа першокурсника

9 серпня 2018, 9:00

  

ННІ лісового і садово-паркового господарства привітно зустрів першокурсників

9 серпня 2018 року

     Як і решта підрозділів університету, навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства розпочав «Школу першокурсника». 

В Українській лабораторії якості і безпеки продукції АПК НУБіП обговорили запровадження вимог стандарту HACCP, ISO 22000 для суб’єктів аквакультури

9 серпня 2018 року

     6 серпня на базі Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України спільно з Державним агентством рибного господарства України та Бюджетною установою «Методично-технологічний центр з аквакультури» за підтримки Всесвітнього фонду природи, WWF відбувся черговий семінар «Запр 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів: маємо лабораторію, якою можна пишатись

9 серпня 2018 року

     Університет завершує процес підготовки до нового навчального року. До ладу стають нові об’єкти навчального процесу. На факультеті тваринництва та водних біоресурсів таким є навчально-наукова лабораторія конярства. 

П'ятниця
10.08.2018

Першокурсники факультету землевпорядкування – переможці шахових баталій

10 серпня 2018 року

     Школа першокурсника перейшла у активну фазу. І першим спортивним змаганням для студентів нового набору стали шахові баталії в мальовничому Ботанічному саду, у спеціально обладнаній лісовій аудиторії. 

Вступна кампанія 2018: НУБіП збільшив держзамовлення і увійшов до десятки найкращих вишів в Україні

10 серпня 2018 року

     Вступна кампанія 2018 завершується, але це зовсім не означає, що у приймальній комісії роботи поменшало. Свідченням останнього стало крайнє на сьогодні засідання приймальної комісії, що пройшло під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. 

Студент Ігор Ходаківський: «За кількістю балів я проходив і в київський медуніверситет, і столичний авіаційний, але перевагу віддав НУБіП»

10 серпня 2018 року

     Випускник Лазирківської ЗОШ Полтавської області Ігор Ходаківський цілеспрямовано йшов на спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Хоча з його 200 балами хлопець міг претендувати навчатися за державним замовленням де завгодно, в тому ж таки Шев 

Субота, неділя
11-12.08.2018

Спортивне шоу для першокурсників

11 серпня 2018, 9:00

11 серпня з 9:00 до 18:00 та 12 серпня з 9:00 до 15:00 на спортивних майданчиках НУБіП України відбудеться спортивне шоу за участю першокурсників.В програмі змагань: 

Викладачі гуманітарно-педагогічного факультету долучаються до проведення «Року французької мови» в Україні

11 серпня 2018 року

     За ініціативою міністра закордонних справ України Павла Клімкіна і підтримці Міністерства освіти і науки в Україні з вересня розпочнеться «Рік французької мови». 

Рекордні врожаї навчально-дослідних господарств на жнивах 2018

11 серпня 2018 року

     Нині у навчально-дослідних господарствах НУБіП України по-справжньому гаряча пора: жнива. На сьогодні в усіх НДГ практично завершилась косовиця ранніх зернових культур. 

Як землевпорядники підкорюють геодезичні полігони «Перлини Дзвінкового»

12 серпня 2018 року

     У кого як, а у студентів факультету землевпорядкування літо проходить продуктивно й успішно! 

Випускники консультаційно-підготовчих курсів стали студентами НУБіП України!!!

12 серпня 2018 року

     В 2017/18 навчальному році слухачами консультаційно-підготовчих курсів підготовки до здачі ЗНО були 172 школяра. До приймальної комісії від випускників консультаційно-підготовчих курсів поступило 98 заяв на вступ до нашого Університету за першим пріоритетом! 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook