Календар подій

2.07.2018 – 8.07.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
2.07.2018

Випускниця ліцею Альдана Котова з Кривого Рогу: обираю за покликанням «Ветеринарну медицину» в НУБіП – університеті, що надає гідний рівень знань і практичної підготовки

2 липня 2018 року

     Сьогодні про вибір місця для навчання розмовляємо із випускницею Криворізького природничо-наукового ліцею (м. 

НУБіП має один з найбільших обсягів державного замовлення в Україні - відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук

2 липня 2018 року

     У переддень вступної кампанії прес-служба університету поцікавилася, з чим ми готові зустрічати вступників, які маємо переваги і позиції в національних і міжнародних рейтингах. 

Інновації у виробництві, зберіганні та переробці рослинницької сировини

2 липня 2018 року

     Під такою назвою 26 червня на агробіологічному факультеті пройшла міжнародна науково-практична конференція, присвячена 50-річчю створення кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. 

Студенти кафедри військової підготовки відбули на польові навчальні збори

2 липня 2018 року

     Майже три сотні студентів кафедри військової підготовки НУБіП – відбули на польові навчальні збори, що пройдуть на Гончарівському полігоні.     І хоча ранок видався холодним і дощовим, настрій у хлопців і дівчат, які зібралися на плацу, був гарним. 

Організація вступної кампанії, підготовка кампусу до нового навчального року та проведення Дня полі – у фокусі ректорату

2 липня 2018 року

     2 липня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Окрім планування роботи на поточний тиждень, нарада була присвячена першочерговим завданням для адміністрації, на який детально зупинився ректор. 

Вівторок
3.07.2018

Міжнародне наукове стажування як місток до запровадження спільних досліджень

3 липня 2018, 12:05

         Протягом червня доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Ольга Гогуля і Ганна Харченко проходили наукове стажування у Варшавському університеті наук про життя (Warsaw University of Life Sciences - SGGW) в рамках участі у проекті Польського національного комітету у справах ЮНЕСКО. 

Міжнародний науково-практичний семінар «Агрохімічний сервіс у сучасних технологіях»

3 липня 2018, 9:00

 3 липня 2018 року на базі НУБіП України та ТОВ «Біотех ЛТД» (с. Городище, Київської обл.) відбудетьсяМіжнародний науково-практичний семінар «Агрохімічний сервіс у сучасних технологіях». 

Українсько-польський науково-практичний семінар «Біоморфологія апарату руху, його патологія та трансфузіологія»: міжнародний обмін досвідом

3 липня 2018 року

     Понад 50 практикуючих лікарів ветеринарної медицини, яких цікавлять новітні методи лікування собак з хворобами опорно-рухового апарату, а також питання щодо організації банку крові тварин, мали змогу вдосконалили свої теоретичні знання та набути необхідні практичні навики на українсько-польському науково-практичному семінарі з біоморфол 

Українсько-польський науково-практичний семінар "Біоморфологія апарату руху, його патологія та трансфузіологія": міжнародний обмін досвідом фото

3 липня 2018 року

Понад 50 практикуючих лікарів ветеринарної медицини, яких цікавлять новітні методи лікування собак з хворобами опорно-рухового апарату, а також питання щодо організації банку крові тварин, мали змогу вдосконалили свої теоретичні знання та набути необхідні практичні навики на українсько-польському науково-практичному семінарі з біоморфології апарату руху, його п 

Студенти і викладачі університету на Міжнародних днях поля в Україні

3 липня 2018 року

     Традиційно у останній декаді червня у смт Дослідницьке Васильківського району пройшла виставка технологій рослинництва «Міжнародні дні поля в Україні». 

Вчені університету взяли участь у річній звітній конференції європейського проекту FIRE-IN

3 липня 2018 року

      Професор кафедри лісівництва Сергій Зібцев взяв участь у річній звітній конференції європейського проекту FIRE-IN, яка відбулася у Національному Центрі безпеки в Римі. 

Випускниця ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» Христина Тука продовжуватиме опановувати бухгалтерську професію в НУБіП

3 липня 2018 року

    Ще одна випускниця ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» обирає для продовження навчання наш університет, але вже інший факультет – економічний. Знайомтеся – Христина Тука. 

Food Safety Short Course – учасники спільного американсько-українського семінару-тренінгу з харчової безпеки на фінішній прямій

3 липня 2018 року

     День Конституції, святкові та вихідні дні. Однак не зовсім такими вони були для учасників семінару-тренінгу «Food Safety Short Course». 

Освітня програма «Насіння для майбутнього» від «Хуавей Україна»

3 липня 2018 року

 ТОВ "Хуавей Україна" запрошує взяти участь в освітній програмі «Насіння для майбутнього» у 2018 році.      Даний проект передбачає відбір кращих студентів, які цікавляться інформаційно-комунікаційними технологіями (ІКТ), для навчальної поїздки до Китайської Народної Республіки (КНР).  

Fulbright Scholar Program 2019-2020

3 липня 2018 року

Шановні колеги,    Дозвольте поінформувати Вас про черговий щорічний конкурс на здобуття стипендій імені Фулбрайта для проведення наукових досліджень у США Fulbright Scholar Program 2019-2020.     Fulbright Scholar Program уможливлює проведення досліджень в університетах США, досл 

У Немішаївському коледжі стартувала літня STEM-школа

3 липня 2018 року

    Не дивлячись на те, що студенти вже роз’їхалися на канікули, життя в Немішаївському агротехнічному коледжі не перестає вирувати – зараз триває масштабний науково-практичний захід для дітей. 

Шоста міжнародна конференція органічних сільськогосподарських наук - продовження терміну подання тез до 15 липня.

3 липня 2018 року

Шановні колеги,У зв'язку із великою кількістю дзвінків та запитів щодо продовження терміну подання тез до Шостої міжнародної конференції органічних сільськогосподарських наук було продовжено до 15 липня. 

Середа
4.07.2018

Викладачі факультету аграрного менеджменту пройшли стажування у Варшавському університеті наук про життя

4 липня 2018 року

     Протягом червня доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. 

Киянин Володимир Кравець: вступатиму в найкращий виш НУБіП України і продовжуватиму сімейну лісівничу династію

4 липня 2018 року

     Сьогодні в гості до ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України завітав випускник 11-го класу Київського природничо-наукового ліцею № 145, учні якого щороку показують одні з найвищих в Україні результати ЗНО, Володимир Кравець, який хоче здобувати фах лісівника. 

У перший день прийому документів до НУБіП подали заяви більше 1100 майбутніх магістрів! фото

4 липня 2018 року

     Стартувала вступна кампанія. Традиційно першими до приймальної комісії свої документи подають бажаючі навчатися в магістратурі. 

НУБіП – єдиний український виш, в якому діє унікальна магістерська програма МВА

4 липня 2018 року

     Факультет аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України пройшов повторну міжнародну акредитацію магістерської програми МВА. Її провів Міжнародний сертифікаційний орган ACQUIN, який є чл 

Четвер
5.07.2018

Нарада з енергозбереження

5 липня 2018, 10:00

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ1. Аналіз витрат енергоносіїв за червень 2018 року та першочергові завдання щодо зменшення витрат на комунальні послуги та енергоносії у 2018 році. 

Міжнародний науково-практичний семінар «Управління живленням та фізіолого-біохімічним станом рослин картоплі столової»

5 липня 2018, 9:00

 5 липня 2018 року на базі НУБіП України та ТОВ «Біотех ЛТД» (с. Городище, Київської обл.) відбудетьсяМіжнародний науково-практичний семінар«Управління живленням та фізіолого-біохімічним станом рослин картоплі столової». 

Ліберієць Абоах Дак С Х обрав НУБіП для навчання в магістратурі за спеціальністю «Екологія»

5 липня 2018 року

     Сьогодні на факультет захисту рослин, біотехнології та екології завітав представник Західної Африки з Республіки Ліберія Абоах Дак С Х, щоб більш детально дізнатися про спеціальність «Екологія» та продовжити навчання за освітнім ступенем «Магістра» в НУБіП України.  

Випускниця Анна Патейчук із Волині обирає факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП за прикладом сестри – магістра Надії

5 липня 2018 року

     Географія випускників, які вступатимуть цьогоріч в НУБіП і на його факультет тваринництва та водних біоресурсів, вражає. Сьогоднішня наша співрозмовниця – Анна Патейчук представляє Волинську область. Вона обрала спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура» в нашому університеті.  

Студенти спеціальності автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології проходять практику на базі інформаційно-обчислювального центру НУБіП

5 липня 2018 року

     Промайнула весна. Десь далеко позаду залишилась бентежна сесія з безсонними ночами підготовки до іспитів та переживаннями за їх результат. 

Агрохімічний сервіс у сучасних технологіях став центральною темою Міжнародного науково-практичного семінару фото

5 липня 2018 року

    Симбіоз науки та виробництва реалізувався 3 липня 2018 року у формі Міжнародного науково-практичного семінару «Агрохімічний сервіс у сучасних технологіях», організований кафедрою агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна НУБіП України і компаніями «Біотех ЛТД», «Агрохімтехнологоджі», Euralis, August, Agrilab. 

Індивідуальна робота з абітурієнтами, економія енергоносіїв і своєчасні розрахунки – головні теми адміністративної наради

5 липня 2018 року

     5 липня 2018 року на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком директори ННІ, декани факультетів, коменданти корпусів, завідувачі гуртожитками, керівники служб та студентське самоврядування університету зібралися на нараду, аби обговорити актуальні питання життєдіяльності вишу. 

«Картопляна майстерня» від «Сінгенти» і кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва

5 липня 2018 року

     Традиційно 5 липня на базі ТОВ «Біотех ЛТД» проходить міжнародний науково-практичний семінар «Картопляна майстерня» від компанії «Сінгента», присвячений живленню картоплі і управлінню стресами рослин. Знову ж таки традиційно, одним з основних його організаторів є кафедра агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. 

Як розраховується сільський коефіцієнт при вступі до НУБіП – відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук

5 липня 2018 року

 Відповідно до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України в 2018 році конкурсний бал – комплексна оцінка досягнень вступника, яка обраховується за результатами вступних випробувань та іншими по 

П'ятниця
6.07.2018

Проведення «Дня поля» НУБіП України

6 липня 2018, 8:00

Список запрошених на «День поля»  ПРОГРАМА 

Студенти НУБіП – переможці міжнародного фестивалю-конкурсу «Україна єднає світ»

6 липня 2018 року

      З 27 червня по 3 липня 2018 року у м. Скадовськ, Херсонської області, проходив міжнародний фестиваль-конкурс «Україна єднає світ», захід відбувався за сприяння Міністерства культури України. 

Магістри-екологи проходять практику в Міністерстві екології та природних ресурсів України

6 липня 2018 року

     Магістри спеціальності «Екологія» освітньої програми «Екологічний контроль та аудит» факультету захисту рослин, біотехнологій та екології успішно завершили виробничу практику у відділі поводження з пестицидами та агрохімікатами управління з питань оцінки впливу на довкілля та дозвільно-ліцензійної діяльності Департаменту екологічної безпеки та д 

Випускниця столичної спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської й української мов Олександра Уманець обрала «Міжнародні відносини» в НУБіП

6 липня 2018 року

     Дедалі більше киян обирають для навчання НУБіП України. Так, випускниця спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської й української – киянка Олександра Уманець теж мріє стати студенткою нашого університету і хоче вивчати «Міжнародні відносини» тут. 

Представники кафедри лісівництва пройшли підготовку в тренувальному центрі для пожежників Лісової Служби США

6 липня 2018 року

     Наприкінці червня старший викладач кафедри лісівництва Василь Гуменюк пройшов підготовку в тренувальному центрі для пожежників, що знаходиться у місті Sweet Home, США. 

Вчені України, Болгарії та Європейського Союзу обговорили економічні та соціальні тенденції розвитку

6 липня 2018 року

У м. Бургас (Болгарія) пройшла ІІ міжнародна науково-практична конференція «Україна, Болгарія, ЄС: економічні та соціальні тенденції розвитку». 

Унікальний спільний курс НУБіП та Університету штату Пенсільванія з харчової безпеки успішно завершено!

6 липня 2018 року

    6 липня 2018 року в НУБіП вперше в історії відбувся випуск слухачів курсів з харчової безпеки, який реалізовувався спільно з Університетом штату Пенсільванія, США. 

День поля 2018: науковці університету представили свої розробки фото

6 липня 2018 року

     Двораундовим можна назвати цьогорічний звіт вчених університету. 

Субота, неділя
7-8.07.2018

Професійна етика учасників ринку капіталу – фундамент інвестиційної професії

7 липня 2018 року

     4 липня за сприяння Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, проекту USAID «Трансформація фінансового сектора» та Асоціації інвестиційних професіоналів CFA Society Ukraine у прес-центрі інформаційної агенції «Укрінформ» відбулось засідання круглого столу, присвячене обговоренню питання ролі етичних стандартів у формуванні ефекти 

Випускники гуманітарно-педагогічного факультету рекомендують абітурієнтам обирати спеціальність «Переклад»

7 липня 2018 року

     Випускники гуманітарно-педагогічного факультету, які свого часу обрали спеціальність «Переклад», а нині вже працюють перекладачами, викладачами, вчителями, згадують свій вступ до університету, перші кроки, досягнення і невдачі. 

Випускник коледжу Денис Яковенко з Житомирщини: обираю НУБіП, бо тут можна зростати не тільки професійно, а й творчо

7 липня 2018 року

     Випускник Коростишівського педагогічного коледжу імені І.Я. Франка Денис Яковенко вирішив продовжити навчання за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» в НУБіП. Чому, читайте далі.  

Музей історії дипломатичної служби – перлина практичної підготовки студентів-міжнародників

7 липня 2018 року

     Заключним акордом навчальної практики студентів-міжнародників НУБіП стало довгоочікуване знайомство із, без перебільшення, скарбами музею історії дипломатичної служби України.    &nbs 

ІХ Міжнародний навчально-практичний курс з підготовки бакалаврів на тему «Радіоактивність та ядерна енергетика» продовжується!

8 липня 2018 року

    Розпочався другий тиждень міжнародного навчально теоретико-практичного курсу «Радіоактивність та ядерна енергетика», який організований між НУБіП України та Університетом Вагенінген (Нідерланди).     Перший тиждень був проведений у Голландії в Університе 

Враження від першого року в університеті: діляться першокурсники-маркетологи

8 липня 2018 року

     Закінчився навчальний рік. Мабуть, найбільш наповненим новими враженнями від університету, пар, екскурсій, практик і студентського дозвілля він був для першокурсників, адже для них все це було новим. 

Увага! Тренінг з іноземної мови для вступників до магістратури за спеціальностями «Право» та «Економіка»

8 липня 2018 року

9 та 10 липня 2018 року з 10 до 13 години в аудиторіях 228 та 233 навчального корпусу № 10 проводяться безкоштовні інтенсивні тренінги з іноземної мови з метою підготовки до єдиного вступного  іспиту та підвищення рівня знань вступників для здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю «Право» (освітня програма «Право» - в аудиторії 23 

Ярослав Михайлович: що дане Богом, кращим не зробити

8 липня 2018 року

     Сьогодні ми запросили до розмови декана механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України професора Михайловича Ярослава Миколайовича, особистість багатогранну і обізнану не лише у науковій та освітянській,  

Бакалавр Дмитро Дзюба: хочу розвивати аграрну галузь та консультувати товаровиробників, тому обираю «Дорадництво» в НУБіП України

8 липня 2018 року

     Дмитро Дзюба – випускник бакалаврату НУБіП України. Він обирає для продовження навчання наш університет, але хоче змінити спеціальність – на «Менеджмент» (Дорадництво). Про його вибір і розмовляємо з ним.  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook