Календар подій

25.06.2018 – 1.07.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
25.06.2018

Бакалаври факультету ветеринарної медицини отримали свої дипломи фото

25 червня 2018 року

     25 червня 2018 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам спеціальності «Ветеринарна медицина» з терміном навчання 3 та 4 роки. 

Випуск бакалаврів та магістрів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: шлях в успішне професійне життя розпочато!

25 червня 2018 року

     22 червня 2018 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК одночасно був і радісним, і сумним: вручали дипломи бакалаврам денної та магістрам заочної форм навчання. 

Партнерство банківського сектору та агробізнесу – тема круглого столу на економічному факультеті НУБіП

25 червня 2018 року

    Агробізнес останні роки, попри кризові тенденції в економіці, демонструє позитивні зміни і відіграє дедалі більшу роль в макроекономічних показниках нашої держави. Зокрема, питома вага агробізнесу в експорті країни зросла з 20 до 40 %. Агробізнес, на відміну від інших секторів економіки, демонстрував рівень рентабельності в межах 20%.  

Науковці НУБіП взяли участь у Білорусько-Українських штабних навчаннях щодо спільного гасіння великих транскордонних пожеж

25 червня 2018 року

     Професор кафедри лісівництва, керівник Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж Сергій Зібцев взяв участь у міждержавних Білорусько-Українських штабних навчаннях щодо спільного гасіння умовної великої транскордонної пожежі у зонах відчуження обох країн, які пройшли у Гомелі (Білорусь). 

Державна аудиторська служба проводить підвищення кваліфікації в НУБіП

25 червня 2018 року

     25 червня 2018 року Національний університет біоресурсів і природокористування України продовжив традицію і став майданчиком для зібрання, обговорення актуальних питань, обміну досвідом та навчання для представників центральних органів виконавчої влади. 

Випускник із Житомирщини Олександр Юськов: обираю спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» в НУБіП – будую успішну кар’єру

25 червня 2018 року

     Олександр Юськов – родом з села Кам'янка Олевського району, що на Житомирщині, твердо вирішив продовжити навчання в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». 

Підготовка до вступної кампанії та виплата відпускних і оздоровчих – в центрі уваги ректорату

25 червня 2018 року

     25 червня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Вівторок
26.06.2018

Випускниця школи на Київщині Анастасія Рогач: обираю спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» в НУБіП, щоб потім відкрити власне фермерське господарство у рідному селі Красилівка

26 червня 2018 року

     Випускниця школи Броварського району Київської області Анастасія Рогач вступатиме в НУБіП України на спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Чим обумовлений її вибір, розмовляємо сьогодні.  

Ректор Станіслав Ніколаєнко в ефірі телеканалу КИЇВ про особливості вступної кампанії-2018 (ВІДЕО)

26 червня 2018 року

Результати ЗНО і вступна кампанія. Як відрізняються цьогорічні випускники з минулими роками? Скільки бюджетних місць готові надати провідні виші. Скільки коштує платна вища освіта в Україні. Як правильно подавати документи, чи очікується ажіотаж з початком вступної кампанії 12 липня. Як його уникнути. 

Випуск в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: технічна еліта - з дипломами НУБіП! фото

26 червня 2018 року

     26 червня 2018 році в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відбувся випуск магістрів-дослідників за спеціальностями «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та бакалаврів за напрямами підготовки «Енергетика та електротехнічні системи в АПК», «Електротехніка та електр 

Експерти медіасфери розпочинають співпрацю з НУБіП України

26 червня 2018 року

 «Адміністративно-територіальна реформа в Україні: кадровий та інформаційний ресурс»… Такий порядок денний напередодні Дня Конституції розглянула Українська Громадська рада експертів інформаційної сфери (УГРЕІС) на своєму засіданні у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 

Випускники гуманітарно-педагогічного факультету отримали путівку в життя – дипломи НУБіП

26 червня 2018 року

     26 червня відбулося святкове вручення дипломів випускникам гуманітарно-педагогічного факультету. Початок урочистостей, як вже стало традиційно, ознаменувало виконання факультетського гімну. А після винуватців свята вітав декан Василь Шинкарук. 

Ректорат спланував роботу на липень: вступна кампанія і підготовка до нового навчального року

26 червня 2018 року

     26 червня 2018 року під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада з планування роботи адміністрації університету на липень. На цей спекотний місяць припадають основні події, пов’язані зі вступом. 

Випуск-2018: магістрам факультету ветеринарної медицини вручили дипломи

26 червня 2018 року

     26 червня 2018 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів магістрам спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» і випускники отримали кваліфікацію лікаря ветеринарної медицини та лікаря ветерин 

Середа
27.06.2018

В Немішаєвському агротехнічному коледжі випускникам-2018 дипломи вручили керівники Бородянського району

27 червня 2018 року

     В Немішаївському агротехнічному коледжі відбулося особливе свято – вручення дипломів випускникам 2018 року. 

Випускник гімназії № 179 м. Києва Владислав Кравчук: хочу розвивати аграрну галузь та впроваджувати новітні роботизовані технології ведення господарювання, тому обираю «Агроінженерію» в НУБіП

27 червня 2018 року

     Про вибір спеціальності і вишу розмовляємо сьогодні із випускником столичної гімназії № 179 Владиславом Кравчуком.  

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся випуск бакалаврів та магістрів-дослідників фото

27 червня 2018 року

      27 червня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося вручення дипломів випускникам бакалаврату та магістратури. 

У Бережанському агротехнічному інституті економлять електрику і гроші та встановлюють сонячні фотоелектричні модулі

27 червня 2018 року

    Світлодіодне зовнішнє освітлення на сьогодні є прогресивним напрямком у сфері облагороджування територій населених пунктів, вулиць, виробничих, навчальних корпусів та автомобільних трас за їх межами. 

Інженери-механіки отримали дипломи бакалавра

27 червня 2018 року

     27 червня випускникам механіко-технологічного факультету урочисто вручено дипломи бакалавра. Цього дня навчання закінчили 102 студенти напряму підготовки «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» та 46 студентів напряму підготовки «Транспортні технології (за видами транспорту)». 

Четвер
28.06.2018

Вивчаємо історію України: подорож до Батурина

28 червня 2018 року

    За сприяння профкому і адміністрації нашого університету для співробітників факультету тваринництва та водних біоресурсів було організовано екскурсію до Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця», що у 

На факультеті інформаційних технологій вручили дипломи бакалаврам та магістрам дослідникам фото

28 червня 2018 року

     27 червня лави дипломованих ІТ фахівців поповнили випускники факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України. Св 

Випуск бакалаврів у ННІ лісового і садово-паркового господарства

28 червня 2018 року

     27 червня 2018 року в навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбулося урочисте свято – випуск бакалаврів денної форми навчання. 

Киянин Костянтин Архипенко хоче опановувати «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в НУБіП

28 червня 2018 року

     Випускник Гімназії НПУ імені М.П. Драгоманова Костянтин Архипенко з усією ретельністю підійшов до вибору вишу. І врешті-решт зупинився на «Міжнародних відносинах, суспільних комунікаціях та регіональних студіях» в НУБіП. 

П'ятниця
29.06.2018

Лісова таксація: ключова навчальна практика і незабутня романтика студентського життя

29 червня 2018 року

     Літня практика з лісової таксації для студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства на базі ННВЦ «Дзвінківський» Боярської лісової дослідної станції – це довгоочікувана можливість завершити вивчення нескучної теорії та складних формул і спробувати свої сили під час польових лісотаксаційних робіт. 

Партнер факультету конструювання і дизайну компанія Ельворті вкотре передала новітню техніку для навчальних лабораторій

29 червня 2018 року

      Літній період це не тільки час відпусток, а і можливість узагальнити зроблене та акцентувати увагу на вирішенні задач розвитку. 

Випускниця Боярського коледжу екології і природних ресурсів Олена Гунько: обираю «Садово-паркове господарство» в НУБіП, бо тут для якісного навчання є всі умови

29 червня 2018 року

     Випускники відокремлених підрозділів університету активно продовжують обирати для продовження навчання НУБіП. Не є виключенням і «Боярський коледж екології і природних ресурсів». 

Субота, неділя
30.07-1.07.2018

Вітаємо бакалаврів факультету аграрного менеджменту з отриманням дипломів!

30 червня 2018 року

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті аграрного менеджменту відбувся випуск бакалаврів. Актова зала радо зустріла випускників факультету аграрного менеджменту, викладачів та гостей, які завітали на свято. 

Хоч би раз у житті ми приходимо, аби вклонитися нашому пророкові: подорож до Канева

30 червня 2018 року

     До Кобзаря, рано чи пізно, приїздить кожен українець. Хоч би раз у житті ми приходимо до цього святого місця, аби вклонитися нашому пророкові – Тарасу Григоровичу Шевченку. 

Випускниця Київського університету туризму, економіки і права Тетяна Пасько: мрію отримати якісну освіту з управління інноваційною діяльністю, тому обираю НУБіП України

30 червня 2018 року

     Випускниця Київського університету туризму, економіки і права Тетяна Пасько для продовження навчання обирає НУБіП. Про вибір вишу і професії розмовляємо з нею.  

Випускниця школи Олександра Пшеславська з Чернігівщини: «Обираю соціальна роботу, бо все життя мрію працювати з людьми і для людей»

1 липня 2018 року

     Відмінниця, творча особистість, переможниця і призерка всеукраїнських олімпіад і наукових конкурсів, випускниця Парафіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що на Чернігівщині, Олександра Пшеславська обирає спеціальність «Соціальна робота» в НУБіП. 

Навчально-дослідні господарства університету готуються до збирання ранніх зернових

1 липня 2018 року

 Якість підготовки фахівців для аграрного сектору економіки залежить насамперед від практичної складової. Тому навчально-дослідні господарства НУБіП України, де опановують методи господарювання і професійні навички та закріплюють теорію студенти, застосовують високі технології.  

Голландські студенти – до НУБіП, українські – до Університету Вагенінген

1 липня 2018 року

     Уже в дев’ятий раз розпочав свою роботу навчальний теоретико-практичний курс «Радіоактивність та ядерна енергетика», організований НУБіП України та Університетом Вагенінген (Нідерланди). 

Учасники Всеукраїнського зльоту юних дослідників-природознавців в гостях у агробіологічного факультету

1 липня 2018 року

    У середині червня Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України організував Всеукраїнський зліт юних дослідників-природознавців. У його межах НУБіП відвідали понад 60 талановитих учнів зі всієї України. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook