Календар подій

2.04.2018 – 8.04.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
2.04.2018

Змагання снайпер-викладач НУБіП

2 квітня 2018, 14:30

     З 2 по 18 квітня 2018 р. відповідно до графіку на кафедрі військової підготовки пройдуть військово-спортивні змагання «Стрільба з малокаліберної гвинтівки» серед науково-педагогічних працівників кафедр факультетів (і 

Запрошуємо на круглий стіл «Реформування та перспективи розвитку аудиторської діяльності в Україні»

2 квітня 2018, 11:40

     2 квітня 2018 р. о 1140 (3 пара) в аудиторії 228, корпусу №10 відбудеться круглий стіл «Реформування та перспективи розвитку аудиторської діяльності в Україні». 

Кафедра фізичного виховання запрошує студентів на факультативні заняття з міні-футболу

2 квітня 2018, 7:00

 Кафедра фізичного виховання, запрошує студентів (чоловіків) НУБіП України на факультативні заняття з міні-футболу.Розклад занять – понеділок з 0700 

В НУБіП успішно завершився І етап Всеукраїнської студентської олімпіади!

2 квітня 2018 року

     В університеті успішно підійшов до завершення І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2017-2018 н.р., який проводився як з навчальних дисциплін, так і спеціальностей (спеціалізацій) у період з 5 лютого до 20 березня 2018 р. згідно з наказом ректора від 15.12.2017 р. 

Розпочалися військово-спортивні змагання серед науково-педагогічних «Снайпер-викладач НУБіП України»

2 квітня 2018 року

     2 квітня у НУБіП України відбувся перший етап військово-спортивного змагання «Снайпер-викладач НУБіП України» серед науково-педагогічних працівників університету з нагоди «120-ї річниці НУБіП України». 

Студент Ірпінського економічного коледжу Антон Саплін – переможець ІІ (обласного) етапу Х Всеукраїнської олімпіади з математики

2 квітня 2018 року

     28 березня на базі Ірпінського державного коледжу економіки та права відбувся ІІ (обласний) етап Х Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів закладів вищої освіти І-ІІ р.а. 

Спрощено форму екзаменаційних відомостей

2 квітня 2018 року

      Наказом ректора університету від 30 березня 2018 року № 281 введено в дію оновлену версію «Положення про екзамени і заліки в НУБіП України».  

Науковці факультету землевпорядкування НУБіП – учасники Going International 2018 у м. Каунас (Литва)

2 квітня 2018 року

     Вже четвертий рік поспіль в м. Каунас (Литва) проводиться міжнародна конференція в рамках тижня «Going International», який проходив з 19 по 23 березня. 

Оксана Тонха призначена виконуючим обов’язки декана агробіологічного факультету

2 квітня 2018 року

     31 березня за власним бажанням звільнився з роботи декан агробіологічного факультету Віктор Забалуєв. 

Ректорат: пошук власної системи навчання, підготовка до ювілейної міжнародної конференції та поліпшення умов проживання в гуртожитках

2 квітня 2018 року

     2 квітня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Очільник вишу розпочав нараду з повідомлення про звільнення за власним бажанням професора Віктора Забалуєва з посади декана агробіологічного факультету. 

Магістр Владислав Крижній – призер Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт

2 квітня 2018 року

     29-30 березня 2018 року в Одеському національному політехнічному університеті проходив другий етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», на якому НУБіП успішно представили магістри Владисла 

Випускниця Таращанської школи Крістіна Конончук: навчатимусь точно в НУБіП і точно опановуватиму харчові технології

2 квітня 2018 року

     З цією симпатичною і дещо розгубленою від кількості вражень дівчиною ми познайомилися біля стенду факультету ветеринарної медицини під час Дня відкритих дверей в НУБіП. 

Продовжуємо співпрацю з Німецько-українським аграрним демонстраційним та навчальним центром

2 квітня 2018 року

     В останні дні березня на базі Німецько-українського аграрного демонстраційного та навчального центру пройшов навчально-виробничий семінар «Кормозаготівля та годівля як передумови до високої продуктивності та здоров'я тварин в утриманні худоби молочного на 

Вівторок
3.04.2018

Спартакіада студентів НУБіП України з тенісу настільного

3 квітня 2018, 14:30

     Збори представників команд: 2 квітня 2018 року о 1500, кафедра фізичного виховання. Подача іменних заявок, жеребкування учасників. 

Продовжується розвиток дружніх стосунків щодо поширення електронної системи дорадництва (е-Екстеншн) в Україні з Державним університетом штату Небраска, США

3 квітня 2018 року

     Як свідчить досвід передових країн світу, наших сусідів із Європейської спільноти, роль дорадництва має величезне значення для поширення інновацій в аграрній сфері, забезпечуючи розвиток сільськогосподарського виробництва, соціальної сфери села, сімей, молоді та дітей, а також безперервної освіти. 

72-а Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми

3 квітня 2018, 0:00

Шановні колеги!     Запрошуємо студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації за всіма типами програм підготовки (молодший бакалавр, бакалавр, спеціаліст, магістр) денної та заочної форм навчання прийняти участь у 72-ій Всеукраїнській науково-практичній студентській конференції 

Немішаєвський агротехнічний коледж відправив великодні гостинці захисникам України

3 квітня 2018 року

      Напередодні світлого Великодня згадаймо тих, хто буде святкуватиме його в окопах, а не в родинному колі – про захисників України. 

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту взяла участь у конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України»

3 квітня 2018 року

     30 березня 2018 року студенти факультету аграрного менеджменту разом з завідувачем кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України членом-кореспондентом НАН України, доктором економічних наук, професором Лідією Шинкарук і доцентами Тетяною Лобунець та Іриною Барановською взяли участь у  

Атестація педагогічних працівників коледжу

3 квітня 2018 року

Відповідно до пункту 2.5 Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 р. № 930, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.12.2010 р. 

Розпочала роботу 72 Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми»

3 квітня 2018 року

     Сьогодні, 3 квітня 2018 року розпочала роботу 72-га Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» присвячена 120-річчю заснування НУБіП України, яка організована факультетами 

На базі УЛЯБП АПК НУБіП вчені, виробничники та представники державних органів влади обговорили стан і перспективи рибного господарства

3 квітня 2018 року

     27 березня Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК разом з Державним агентством рибного господарства України, бюджетною установою «Методично-технологічний центр з аквакультури» та з Всесвітнім фондом природи (WWF) провела семінар «Національна аквакультура: природокористування, якість і безпека  

Студмістечко: за тиждень маємо навести лад на території кампусу

3 квітня 2018 року

     Напередодні Великодня традиційні збори завідувачів гуртожитків були присвячені формуванню графіку перевірок санітарного стану та проведенню чистого четверга в кампусі. 

Студентки Тетяна Васильчук та Анастасія Карпенко гідно представили університет на II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з економічної теорії фото

3 квітня 2018 року

     В Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова пройшов II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з економічної теорії. 

Готуємо дерева до весни: планова обрізка навколо гуртожитків

3 квітня 2018 року

      Весняне обрізання – один з найважливіших моментів для оновлення крон листяних дерев. Воно необхідне для активізації росту дерев та кущів, врівноважує баланс живлення (особливо для молодих, пошкоджених або хворих дерев), додає кроні компактного або навпаки – розгорнутого вигляду. 

Яскрава перемога жіночої збірної НУБіП України зі стрітболу

3 квітня 2018 року

      28 березня 2018 року в ігровій залі КНУ ім. Т.Г. 

НУБіП проведе змагання з настільного тенісу серед науковців з усієї України

3 квітня 2018 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України у рамках святкування 120-річниці 26-27 квітня 2018 року проводить відкритий професорський турнір з настільного тенісу серед науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти. 

Збірні НУБіП України з вільної боротьби та гирьового спорту вдало виступили на Всеукраїнських спортивних іграх фото

3 квітня 2018 року

      Минулих вихідних у місті Мелітополь пройшла фінальна частина Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних закладів вищої освіти IІІ-IV рівнів акредитації. 

Середа
4.04.2018

Акція гуманітарно-педагогічного факультету «Подаруй дитині усмішку»

4 квітня 2018, 17:00

Коли приходить весна в Україну, пробуджується і воскресає природа, відроджується життя і починаються Великодні свята. Великдень – це сімейне свято, яке наповнене весною, надією і добротою. Та, на жаль, не вся малеча має змогу святкувати Великдень у сімейному колі. Багато дітей зараз перебуває на стаціонарному лікуванні, борючись із важкими хворобами. 

Випускниця Березоворудської школи Віталія Ткаченко: обрала економічний факультет НУБіП

4 квітня 2018 року

     Віталія Ткаченко приїхала на День відкритих дверей з Пирятинського району Полтавської області, де закінчує 11-й клас Березоворудської школи. 

Продовжується атестація педпрацівників коледжів – відокремлених підрозділів НУБіП України

4 квітня 2018 року

     В Національному університеті біоресурсів і природокористування України триває атестація педагогічних працівників відокремлених підрозділів, яка вже четвертий рік поспіль проводиться комісією Міністерства освіти і науки України, про що щорічно видається відповідний наказ Міністерства. 

День відкритих дверей: Немішаївський агротехнічний коледж зустрів випускників шкіл

4 квітня 2018 року

     17 березня у ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» пройшов День відкритих дверей. 

Працюємо на підвищенням комфорту проживання в гуртожитках

4 квітня 2018 року

     3 квітня пройшли збори студентського активу гуртожитку № 2, присвячені дотриманню правил проживання.     Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук звернув увагу на підвищення ефективності співпраці  

Співпраця з Вроцлавським природничим університетом: обмін досвідом у науковій та навчальній діяльності

4 квітня 2018 року

     Стажування для молодих вчених є невід’ємною складовою професійного розвитку. 

В університеті обговорили перспективи розвитку аудиторської діяльності в Україні

4 квітня 2018 року

     2 квітня в університеті пройшов круглий стіл «Реформування та перспективи розвитку аудиторської діяльності в Україні».     Захід зібрав практикуючих аудиторів для обговорення новітніх тенденцій, проблем та перспектив розвитку вітчизняного аудиту.  

Юлія Шендерівська та Яна Барановська стали призерами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування»

4 квітня 2018 року

     30 березня в Національній академії статистики, обліку та аудиту України відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування». 

Четвер
5.04.2018

Година активного руху для колективу НУБіП

5 квітня 2018, 14:45

     Кафедра фізичного виховання з метою покращення здоров’я, підвищення рівня спортивної майстерності та підготовки до змагань спартакіади «Здоров’я» оголошує про «Годину активного руху» для нау 

Визначилися фіналісти змагань з настільного тенісу серед студентів

5 квітня 2018 року

     В рамках проведення Спартакіади студентів НУБіП України 3 і 4 квітня 2018 року відбувся перший етап змагань з настільного тенісу.  

Спільні дослідження агрономів і фахівців з автоматизації: завершено розробку системи дистанційного моніторингу стану посівів

5 квітня 2018 року

     Нещодавно кафедра автоматики та робототехнічних систем імені академіка І.І. Мартиненка завершила розроблення системи дистанційного моніторингу стану посівів пшениці, ячменю, кукурудзи з метою раціонального використання мінеральних добрив для їх підживлення. 

Наукова бібліотека отримала нову партію сучасних підручників та навчальних посібників, що надруковані за кошти університету

5 квітня 2018 року

    Нещодавно наукова бібліотека університету отримала третю партію сучасних підручників та навчальних посібників, що надруковані за кошти університету, а це – 6 назв та 250 примірників! 

Студенти НУБіП опановують практику біржових торгів в реальному часі

5 квітня 2018 року

     Задля кращої практичної підготовки магістрів-біржовиків викладачі кафедри біржової діяльності і торгівлі провели відкрите лабораторно-практичне заняття «Сучасні системи біржової електронної торгівлі – опис програмних продуктів», на яке запросили також бакал 

Диплом ІІ ступеня студентки економічного факультету Яни Пашук – за схему гарантування кредиту

5 квітня 2018 року

      3-4 квітня Київський національний торговельно-економічний університет приймав підсумкову науково-практичну конференцію II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит».     Цього року на нього було подано 136 робіт з більш ніж 40 вишів, яких 

Досвід найкращих компаній: студенти і викладачі агробіологічного факультету вивчали квітникарство в «Камелії»

5 квітня 2018 року

     Хто не купував квіти від Камелії? Приваблюють широкий асортимент, якість продукції у поєднанні з цілком адекватними цінами. 20-річний досвід одного з найстарших приватних квіткових підприємств в Україні – реальна історія успіху, постійного розвитку, творчого підходу до справи. 

«ZaГрай фест» відзначив балетну групу народного ансамблю пісні і танцю «Колос» званням лауреата

5 квітня 2018 року

      Танець – це твій пульс, биття твого серця, твоє дихання. Це ритм твого життя. Це вираз в часі і русі, в щасті, радості, смутку і заздрості… Саме таким гаслом надихаються учасники балетної групи народного ансамблю пісні і танцю КОЛОС ім. С. 

Комерційний директор BASF Андрій Касьян: менеджер повинен володіти не тільки основами управління та економіки, а й технологічними аспектами сільського господарства

5 квітня 2018 року

     Факультет аграрного менеджменту за період свого існування виховав багато професійних керівників і лідерів, які працюють у різних сферах нашої держави. Та найкращим показником якості підготовки студента стає працевлаштування. 

Студенти і аспіранти ветфаку ознайомилися з найвагомішими науковими досягненнями Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України

5 квітня 2018 року

      На прохання декана факультету ветеринарної медицини М.І. Цвіліховського і за сприяння дирекції Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України, зокрема академіків С.В. 

Перспективи працевлаштування – студентам факультету тваринництва та водних біоресурсів

5 квітня 2018 року

     Продовжуючи гарну традицію зустрічей студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів з успішними та цікавими особистостями, цього разу гостем кафедри технологій виробництва молока та м’яса став її випускник цього ж факультету, а сьогодні головний технолог СТОВ «Агросвіт» Київської області  

Друзі та партнери університету вітають колектив із Великоднем!

5 квітня 2018 року

 Академія наук вищої освіти України 

Ботанічний сад НУБіП: прийшла весна - продовжуємо реконструкцію і благоустрій

5 квітня 2018 року

    З приходом весни співробітники Ботанічного саду активно розпочали виконувати роботи з благоустрою території Саду, адже до Дня Університету заплановано виконання значного обсягу робіт по покращенню естетичного вигляду будівель Саду та його території в цілому.< 

Матимеш диплом магістра - будеш успішним, не матимеш - бідним!

5 квітня 2018 року

     Завершилися зустрічі керівництва університету з випускниками бакалаврату, присвячені перспективам продовження навчання в магістратурі НУБіП. 

П'ятниця
6.04.2018

Увага!!! День Донора!

6 квітня 2018, 10:00

 4 квітня 2018 р. забір крові у рамках благодійної акції «День Донора» здійснюватися НЕ БУДЕ.  

Гуманітарії і педагоги провели чистий четвер на подвір'ї навчального корпусу №3

6 квітня 2018 року

     У традиціях українського народу четвер перед Великоднем вважався днем духовного і фізичного очищення. Ще вдосвіта кожний господар обходив своє обійстя, прибирав на подвір’ї, в хаті, у стайні, коморі – все повинно було виглядати по-святковому. 

До уваги вступників на спеціальність «Журналістика»: творчий залік

6 квітня 2018 року

 Майбутні журналісти!     Згідно з Правилами прийому до Національного університету біоресурсів і природокористування України обов’язковим для участі в к 

Напередодні Великодня причепурили студмістечко

6 квітня 2018 року

     Напередодні одного з найсвітліших християнських свят – Великодня, у чистий четвер у студентському містечку пройшов суботник. 

Студенти гуртка «Інвестор» взяли участь в обговоренні актуальних питань економіки, обліку та фінансів України

6 квітня 2018 року

      29 березня 2018 року члени гуртка «Інвестор» під керівництвом доцента кафедри фінансів Галини Скрипник взяли активну участь у VII міжвузівській науково-практичній конференції «Актуальні питання економіки, обліку та фінансів України», яка пройшла на базі  

Глобальні тренди та наші реалії: місце і роль агроменеджерів майбутнього – зустріч студентів ФАМ з Алексом Ліссітсею

6 квітня 2018 року

     До студентів факультету аграрного менеджменту з лекцією завітав Алекс Ліссітса, президент Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», генеральний директор компанії ІМК, член Ради роботодавців факультету аграрного менеджменту.      

У Немішаївському агротехнічному коледжі провели майстер-клас із писанкарства

6 квітня 2018 року

     Великдень – особливе свято, коли пробуджується природа, відроджується життя після затяжного зимового сну. 

Студентка Яна Лукіянчук – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК»

6 квітня 2018 року

     5-6 квітня в Подільському державному аграрно-технічному університеті відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК». 

Оголошено конкурс на заміщення посад науково-педагогічних працівників

6 квітня 2018 року

  НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ оголошує конкурс  

Субота, неділя
7-8.04.2018

Майстер-клас «Station Learning» для Нємішаївського агротехнічного коледжу

7 квітня 2018 року

Усебічне дослідження й висвітлення ініціативної теми кафедри «Англомовна професійна комунікація в координатах Євроінтеграційних процесів України» передбачає теоретичне висвітлення проблеми у вигляді монографій, наукових статей, виступів на конференціях, форумах, стажування й організацію міжнародних семінарів на базі НУБіП України, з яким НПП кафедри англійсь 

Випускниця економічного факультету Юлія Райнхайдт: від НУБіП до Гарварду

7 квітня 2018 року

     Про враження від навчання в університеті та можливості, які дає своїм студентам НУБіП України ми розмовляємо з випускницею економічного факультету Юлією Райнхайдт, яка приїхала до alma mater на День відкритих дверей.  

Декан факультету харчових технологій Лариса Баль-Прилипко про те, як правильно обирати та зберігати яйця (ВІДЕО)

7 квітня 2018 року

      У списку покупок до Великодня чи не найпопулярніший продукт - яйця. Купують їх українці десятками. Та от чи вміємо ми правильно їх зберігати, щоб не зіпсувалися? А з весняним потеплінням варто також відмовитися від лоточків на балконі чи в коморі, адже навіть свіжі яйця не витримують перепаду температур. 

Великодні роздуми (120-річчю рідної alma mater присвячується)

7 квітня 2018 року

      Щодня велика наша університетська родина своєю відданістю, наполегливою працею, аудиторною і позааудиторною роботою шляхетного студентства і науково-педагогічних працівників готується зустріти славний ювілей. 

Перед початком польових робіт НДГ провели координаційну раду…

7 квітня 2018 року

      Напередодні початку польових робіт сезону 2018 року у НДГ Великоснітинське ім. О.В. Музиченка відбулося засідання координаційної ради з питань стратегії та особливостей цьогорічних сільгоспробіт. На зсіданні були присутні директори НДГ, головні спеціалісти, бухгалтерська служба. 

Команда університету впевнено виборола місце у півфіналі Студентської Ліги Сміху

7 квітня 2018 року

      З 30 березня по 5 квітня 2018 року відбувся фестиваль Студентської Ліги Сміху. Загалом, за 3 дні у фестивалі взяло участь більше 30 команд з 5 вишів міста Києва. 

Випускники Ніжинського агротехнічного ліцею №35 обирають факультет конструювання та дизайну

8 квітня 2018 року

     Справжній десант з Ніжина – Олександра Ільченка, Віталія Гурінця, Станіслава Дейнеку і Ігоря Кіпаренка – ми зустріли біля виставкового стенду факультету конструювання та дизайну на Дні відкритих дверей. 

Програма енергозбереження НУБіП. Як заощаджувати тепло?

8 квітня 2018 року

ЗБЕРІГАЄМО ТЕПЛОВУ ЕНЕРГІЮ!Радіатори на початку опалювального сезону можуть бути холодними. Перевірте, чи не залишилось в них повітря, проведіть заходи по видаленню повітря з радіаторів. 

Гуртожиток №1: АРТ-простір відкрив двері для творчості

8 квітня 2018 року

     У студентському клубі «Лісова казка» гуртожитку №1 за сприяння директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Петра Лакиди та ініціативи студентів інституту та агробіологічного факультету проведено черговий мистецький захід: «АРТ-простір» для творчих людей. 

Навчально-дослідні господарства розпочали весняно-польові роботи

8 квітня 2018 року

     Напередодні Великодня навчально-дослідні господарства розпочали весняно-польові роботи. Цього року перед господарствами НУБіП України стоять високі завдання. Щоб їх реалізувати необхідно максимально організовано пройти всі етапи сільгоспробіт. Для цього є всі передумови. 

На базі Немішаївського агротехнічного коледжу пройшов традиційний «День донора»

8 квітня 2018 року

     29 березня на базі ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» відбувся День донора.     За один день донорами стали більше 80 осіб, переважно студенти та працівники коледжу. 

Рада роботодавців ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження долучилася до профорієнтаційної роботи

8 квітня 2018 року

Вступна кампанія почнеться вже за місяць-другий. А саме зараз потрібно використати найефективні способи інформування вступників, щоб правильно зорієнтувати майбутнього студента нашого вишу.  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook