Календар подій

12.03.2018 – 18.03.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
12.03.2018

Ректорат: організований навчальний процес, підготовка до олімпіад та планування роботи

12 березня 2018 року

     12 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

До уваги студентів і співробітників! Про ситуацію з температурним режимом

12 березня 2018 року

У зв’язку з тим, що компанія-постачальник теплоносія не забезпечує належну температуру та тиск в мережі, в навчальних корпусах та гуртожитках університету наразі температурний режим наближений до мінімально-необхідного рівня. 

Магістрів з регіональної економіки незабаром почнуть готувати у НУБіП фото

12 березня 2018 року

     На базі економічного факультету під егідою програм Erasmus+ і TOPAS (учасником якої наш економфак став буквально днями) розпочав свою роботу дводенний науково-методичний семінар «Міжнародна магістерська програма з регіональної економіки» 

Маркетологи НУБіП дебютували на креатив-батлі «Рекламний полігон»

12 березня 2018 року

     Нещодавно пройшов Всеукраїнський креатив-батл «Рекламний полігон 2018», серед 24 команд-учасниць якого були і маркетологи НУБіП. Учасники представили свої ідеї комунікативних кампаній для двох проектів. 

Вівторок
13.03.2018

Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності

13 березня 2018, 16:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙПро хід підготовки до проведення Міжнародної науково-практичної конференції до 120-річчя університету (доповідають Кирилюк В.І., директори НДІ).Про інформаційне забезпечення просуванн 

Талановита учнівська молодь з усієї України змагалася на базі НУБіП за перемогу в Турнірі юних хіміків

13 березня 2018 року

     5-7 березня на базі кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. 

Майбутні агроінженери – на виставці «Зернові технології 2018»

13 березня 2018 року

     Студенти за спеціальностями «Агроінженерія» та «Автомобільний транспорт» відвідали Міжнародну агропромислову виставку «Зернові технології 2018», яка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів України та спрямована на просування інноваці 

В НУБіП стартувало підвищення кваліфікації фахівців Державного агентства рибного господарства України

13 березня 2018 року

      В університеті розпочалися чергові заняття з підвищення кваліфікації фахівців Державного агентства рибного господарства України. На навчання прибули регіональні спеціалісти і керівники із сімнадцяти областей України.     Започаткували вишкіл начальник управління рибного господарства м. 

Дню українського добровольця присвячується

13 березня 2018 року

        День українського добровольця – це свято, що відзначається в Україні 14 березня.  

Випускник університету Юрій Мельник: «Хочете стати успішними? Будьте чесними, майте внутрішню мотивацію і прагнення до саморозвитку» фото

13 березня 2018 року

     Ректорський проект «Школа лідерства НУБіП України» набирає обертів.  

Студент факультету конструювання і дизайну Олександр Свинаренко переможець чемпіонату України з кіокушинкай карате та найкращий спортсмен 2017 року фото

13 березня 2018 року

     З 1 по 5 березня 2018 року у Чорноморську проходив чемпіонат України з кіокушинкай карате (розділ «куміте») серед дорослих. 

Відзначення дня незалежності Гани!

13 березня 2018 року

 Вшанування національних свят студентів нашого університету мало продовження минулого тижня. 10 березня студенти з Гани, які навчаються в Україні зібралися у Києві для відзначення значної події – Дня незалежності своєї країни. Урочисті заходи були організовані у Києві за ініціативи Національної ради студентів Гани та консульства республіки Гана в Україні. 

Аспірантка ННІ лісового і садово-паркового господарства Богдана Дубровець виборола право наукового стажування у Міжнародному інституті прикладного системного аналізу (Австрія)

13 березня 2018 року

    Завдяки співпраці ННІ лісового і садово-паркового господарства з Міжнародним інститутом прикладного системного аналізу (IIASA, Лаксенбург, Австрія), аспірантка кафедри лісового менеджменту ННІ лісового і садово-паркового господарства Богдана Дубровець виборола право брати участь у Літній програмі для молодих  

Сучасні виклики для сільського зеленого туризму України: правові, освітні, організаційні та ринкові аспекти

13 березня 2018 року

     Питання розвитку сільського зеленого туризму дедалі все більше хвилюють українське суспільство, про що яскраво засвідчила чисельна аудиторія чергової конференції «Сучасні виклики для сільського зеленого туризму України: правові, освітні, організаційні та ринкові аспекти». 

Середа
14.03.2018

Літературний вечір, присвячений 204-й річниці від дня народження Тараса Шевченка

14 березня 2018, 16:00

Студентська організація запрошує усіх бажаючих відвідати літературний вечір присвячений 204-й річниці від дня народження геніального українського поета, письменника (драматурга, прозаїка), художника (живописця, гравера), громадського діяча, філософа, політика, фольклориста, етнографа, історика Тараса Шевченка. 

Спартакіада студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року з гирьового спорту

14 березня 2018, 15:00

     14 березня 2018 року (середа) відбудуться змагання спартакіади студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року з гирьового спорту. 

Науково-практична студентсько-учнівська конференція «Педагогічна спадщина А. Макаренка: історія та сучасність»

14 березня 2018, 10:00

 МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИНАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ 

Студенти НУБіП з Гани відзначили День незалежності своєї Батьківщини

14 березня 2018 року

     Вшанування національних свят студентів нашого університету мало продовження минулого тижня. 10 березня студенти з Гани, які навчаються в Україні зібралися у Києві для відзначення значної події – Дня незалежності своєї країни. 

Якість підготовки фахівців у Бережанському агротехнічному інституті – мета візиту делегації НУБіП

14 березня 2018 року

     На виконання наказу ректора представники університету відвідали Бережанський агротехнічний інститут. На зустрічі із науково-педагогічними працівниками закладу обговорено позитивні зрушення, що відбулися в закладі: ліцензовано три нові бакалав 

Положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників НУБіП України

14 березня 2018 року

Положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників НУБіП України,затверджене Вченою радою університету 28.02.2018 р. 

Лабораторія конярства має поєднувати функціональність навчально-виробничого об’єкта із зовнішньою естетикою

14 березня 2018 року

     Відбулася виїзна спільна виробнича нарада ректорату і керівництва факультету тваринництва та водних біоресурсів за участю всіх завідувачів його кафедр. Тема розмови – хід реконструкції навчально-науково-виробничої лабораторії конярства. 

Оцінювання знань студентів випускного курсу бакалаврату триває! Готуємося до вступу у магістратуру!

14 березня 2018 року

     12 та 13 березня в університеті була продовжена робота з оцінювання залишкових знань студентів випускного 4 курсу бакалаврату шляхом тестування у комп’ютерних класах з метою їх підготовки до комплексного фахового випускного екзамену, а надалі успішного вступу до магістратури.     12 березня пер 

Студенти і викладачі обговорили особливості імплементації положень європейського законодавства при реформуванні системи бухгалтерського обліку та аудиту

14 березня 2018 року

     Упровадження європейських норм і стандартів в систему бухгалтерського обліку й аудиту України викликає чимало дискусій серед науковців та практиків. 

Продовжуємо співпрацю з Норвезьким університетом природничих наук фото

14 березня 2018 року

      В рамках договору про співпрацю між НУБіП України і Норвезьким університетом природничих наук представники останнього завітали сьогодні на факультет тваринництва та водних біоресурсів. 

Координаційна рада: популяризуємо наукові здобутки та готуємось до 120-річчя

14 березня 2018 року

     Перше березневе засідання координаційної ради розпочалось з обговорення заходів щодо підготовки до проведення Міжнародної науково-практичної конференції до 120-річчя університету. 

Білоцерківщина. Анкетування, здатне визначити шлях у житті

14 березня 2018 року

     Білоцерківський район Київщини вважається одним з центрів аграрного виробництва, де знаходяться відомі українські агрохолдинги, що потребують висококласних та досвідчених спеціалістів. А де їх готують, як не в НУБіП? 

В університеті пройшов літературний вечір творчості Тараса Шевченка фото

14 березня 2018 року

 «Учітеся, брати мої! Думайте, читайте, і чужому научайтесь, − свого не цурайтесь» – Т.Г. Шевченко 

Четвер
15.03.2018

Лекції чеських професорів Івана Голубека та Міхала Марека, присвячені глобальним забрудненням

15 березня 2018, 10:00

     15 березня 2018 року в аудиторії 50 навчального корпусу №4 відбудеться зустріч з відомими науковцями, які прочитають лекції та представлять можливості для майбутньої співпраці в науці та освіті між НУБіП та потужними чеськими науковими центрами передового досвіду.     Професор Іван Го 

Всеукраїнська науково-практична конференція «Комунікативний дискурс: наукова рецепція та стилістика перекладу»

15 березня 2018, 9:00

 ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТзапрошує взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції«КОМУНІКАТИВНИЙ ДИСКУРС: НАУКОВА РЕЦЕПЦІЯ ТА СТИЛІСТИКА ПЕРЕКЛАДУ», 

AgroFM в гостях у майбутніх менеджерів та маркетологів фото

15 березня 2018 року

     Продовженням циклу лекцій визнаних на ринку праці фахівців з менеджменту та маркетингу став візит консультанта із агромаркетингу, журналіста AgroFM Наталії Маєвської. 

Студенти і викладачі кафедри військової підготовки отримали кваліфікацію інструкторів з тактичної медицини фото

15 березня 2018 року

     На базі кафедри військової підготовки група викладачів та студентів пройшли підготовку за Стандартом І-СТ-3 «Підготовка військовослужбовця з тактичної медицини». 

До уваги мешканців гуртожитків!

15 березня 2018 року

У зв’язку з аварією на центральній магістралі міського водопостачання тимчасово припинене водопостачання холодної та гарячої води в гуртожитках №№ 1, 9, 10, 11, 12 по вулиці Генерала Родимцева та №№ 2, 3, 8 по вулиці Блакитного. 

Завершення онлайн-курсів з підвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників Вінницької, Рівненської та Волинської областей: підсумки та відгуки слухачів

15 березня 2018 року

     Завершили свою роботу онлайн-курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних і педагогічних працівників Вінницької, Рівненської та Волинської областей.     Завдяки злагодженій роботі дирекції ННІ післядипломної освіти, 

Василь Стус: «Митець потрібен своєму народові та й усьому світові тільки тоді, коли його творчість поєднується з криком його нації» фото

15 березня 2018 року

     «Митець потрібен своєму народові та й усьому світові тільки тоді, коли його творчість поєднується з криком його нації». 

Вернісаж від майбутніх лікарів ветеринарної медицини

15 березня 2018 року

     Вже другий рік поспіль студентська організація факультету ветеринарної медицини за підтримки деканату організовує виставку-конкурс студентських робіт образотворчого мистецтва, яку присвячує святу весни та жіночності – 8 Б 

Студентка факультету ветеринарної медицини Анна Донченко перемогла у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з біології тварин

15 березня 2018 року

     На факультеті ветеринарної медицини пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з біології (секція «Біологія тварин»). 

Гуманітарно-педагогічний факультет – переможець спартакіади «Здоров’я» з настільного тенісу

15 березня 2018 року

     12-13 березня 2018 року в рамках спартакіади «Здоров’я» НУБіП України відбувся турнір з настільного тенісу, в якому взяли участь представники тринадцяти факультетів та двох ННІ: тринадцять жінок і двадцять сім чоловіків.     В особистій першості серед жінок призові місця розподілились в наст 

Проректор Сергій Кваша: лише досвід і час дадуть можливість студенту стати найкращим фахівцем

15 березня 2018 року

     Недаремно всі кажуть, що студентські роки — найкращі. Адже студент сповнений енергії, оптимізму та нових ідей, і саме університет має формувати в ньому ті якості, які знадобляться у подальшому житті. 

Відкриваючи разом педагогічну спадщину Антона Макаренка: студенти, школярі та викладачі

15 березня 2018 року

      14 березня в університеті відбулася науково-практична студентсько-учнівська конференція «Педагогічна спадщина А.С. Макаренка», присвячена одразу двом ювілеям: 130-ій річниці з дня народження відомого на весь світ українського педагога Антона Макаренка та 120-річчю НУБіП. 

П'ятниця
16.03.2018

Нарада з деканами, директорами ННІ, завідувачами гуртожитків та комендантами навчальних корпусів

16 березня 2018, 14:00

 ПОРЯДОК ДЕННИЙнаради з деканами, директорами ННІ, завідувачами гуртожитків та комендантами навчальних корпусівМісце проведення: м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус 3, ауд. 309. 

Співчуваємо голові профспілкової організації Ростиславу Тарасенку з приводу смерті його батька

16 березня 2018 року

Від імені колективу університету висловлюємо щирі слова співчуття голові профспілкової організації Ростиславу Тарасенку з приводу передчасної смерті його батька.Разом з Вами, Вашими рідними, близькими, друзями і знайомими ми розділяємо Вашу непоправну втрату.   

У видавництві IGI Global (Пенсільванія, США) вийшла в світ монографія Handbook of Research on Renewable Energy and Electric Resources for Sustainable Rural Development

16 березня 2018 року

     IGI Global (раніше Idea Group Publishing) – міжнародна академічна видавнича компанія, що спеціалізується на публікації результатів наукових досліджень, знаходиться в м. Херш, штат Пенсільванія, США. Видає книги, енциклопедії, журнали та навчальні матеріали. 

Про феномен доби і духовну культуру народу говорили на тематичному круглому столі фото

16 березня 2018 року

     16 березня 2018 року в університеті відбувся круглий стіл «Феномен доби і духовна культура народу», присвячений 80-річчю від дня народження Василя Стуса, одному з найактивніших представників українського культурного руху 1960-х, якому судилося стати «голосом  

У Боярській лісовій дослідній станції з’явиться сучасний зразковий деревообробний підрозділ

16 березня 2018 року

     За ініціативи Української асоціації деревообробного обладнання та Боярської лісової дослідної станції відбулась робоча зустріч, присвячена розвитку напряму глибокої переробки деревини на базі університету. 

Ректорат: в університеті ні для кого немає синекури, всі повинні працювати рівнонапружено!

16 березня 2018 року

     Сьогоднішнє засідання ректорату розпочалося з приємних моментів. 

НУБіП України - Лідер вищої освіти України

16 березня 2018 року

     Протягом 15-17 березня у Київському палаці дітей та юнацтва проходить Дев'ята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти - 2018". 

Свято весни, краси і музики таки відбулося! фото

16 березня 2018 року

     Весна – пора натхнення душі та кохання. А ще – краси і музики. 

Субота, неділя
17-18.03.2018

Постаті Михайла Грушевського, Івана Франка та Василя Стуса – у лекції відомого львівського історика

17 березня 2018 року

     16 березня 2018 року магістри гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України мали унікальну можливість долучитись до однієї з сторінок в історії літературного поступу, прослухавши лекцію знаного історика, людини, закоханої в українську мову та все українське – Богдана Зіновійовича Якимовича – доктор 

На базі Ірпінського економічного коледжу відбувся семінар-тренінг «Ефективне управління освітнім процесом» для заступників директорів з навчальної роботи аграрних технікумів та коледжів України

17 березня 2018 року

     15 березня в рамках семінару-тренінгу «Ефективне управління освітнім процесом», який проводився НМЦ «Агроосвіта», на базі Ірпінського економічного коледжу прой 

Наукова дискусія вчених НУБіП: як відтворювати ліси

17 березня 2018 року

В Національному еколого-натуралістичному центрі пройшов перший день Всеукраїнської науково-практичної конференції «Відтворимо ліси разом», співорганізатором якої виступив Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового госп 

Визначено фіналістів з армреслінгу серед команд гуртожитків університету

17 березня 2018 року

     В гуртожитку №1, в якому облаштований професійний стаціонарний стіл для армреслінгу, проходили відбіркові змагання в боротьбі на руках серед чоловічих команд в рамках Спартакіади гуртожитків НУБіП України.     Високий рівень майстерності показали такі студенти: Едуард І 

Презентуємо інноваційні методи навчання в регіонах України

18 березня 2018 року

     Не навчайте дітей так, як навчали вас, вони народилися в інші часи. Під таким гаслом на базі Комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №44» м. 

Запрошуємо на курси французької мови з викладачем Едіт Гурвієз

18 березня 2018 року

     Запрошуємо усіх бажаючих на інтенсивні курси французької мови з носієм мови – викладачем Едіт Гурвієз (Гренобль, Франція). 

В Ірпінському економічному коледжі відбулася Х міжвузівська студентська науково-практична конференція «Захист прав споживачів в умовах суспільних трансформацій»

18 березня 2018 року

     Європейська якість життя є невід’ємною складовою цивілізованої держави. Досягти бажаного рівня європейських стандартів життя можливо лише за умови, що споживачі знатимуть свої права та обов’язки, матимуть бажання та змогу ними користуватися. 

На День відкритих дверей НУБіП України чекаємо студентів з Полтавщини

18 березня 2018 року

     2 березня, доцент кафедри процесів і обладнання переробки АПК Віктор Сарана відвідав Хорольський агропромисловий коледж, що на Полтавщині. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook