Календар подій

5.03.2018 – 11.03.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
5.03.2018

Конкурс відеоробіт: голосуйте за наших!

5 березня 2018 року

     У межах Всесвітнього тижня грошей в Україні (виявляється, є і такий!) Фонд гарантування вкладів фізичних осіб за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» розп 

Ректорат: продовжуємо навчальний процес, посилюємо наукову складову

5 березня 2018 року

     5 березня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Перше, з чого почали – ситуація з опаленням і енергоресурсами. 

Пішов з життя Григорій Володимирович Танцуров

5 березня 2018 року

      Ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України, колектив кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. проф. П.Д. 

Вівторок
6.03.2018

Декан Лариса Баль-Прилипко про якість підготовки фахівців з харчових технологій і те, як зберігати заморожені продукти в ефірі каналу 1+1 (ВІДЕО)

6 березня 2018 року

Не секрет, що свіжі продукти містять величезну кількість корисних речовин і вітамінів. В добавок свіжі продукти смачні. Тому дуже важливо при збереженні продуктів зберегти їх корисні і смакові якості. Для зберігання продуктів використовую таку процедуру як заморожування продуктів. Заморожування - кращий спосіб зберігання продуктів харчування. 

Пішов з життя Володимир Євдокимович Косматий

6 березня 2018 року

     6 березня 2018 року, на 74 році, пішов з життя після важкої хвороби доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води впродовж 45 років, людина глибокої душі 

Спогади випускника Олександра Мороза з нагоди 120-річчя НУБіП України

6 березня 2018 року

     В Інтернеті випадково зустрів сторінки збірника кращих мелодій. Серед них «Вальс цветов» П. Чайковського, яким був зачарований на першому курсі. 

Коли син пішов в АТО, на його робоче місце прийшла мама

6 березня 2018 року

      Валентина Олійник, двірник 10-го навчального корпусу, з’являється на робочому місці чи не найраніше. Ще тільки на світ благословляється, а вона залежно від пори року «озброєна інструментом» вже наводить лад на прилеглій до корпуса території. 

Березневе вітання від народного артиста України Вадима Крищенка

6 березня 2018 року

 Підсміхнений звук березневих краплинРадієм, що маєм нагодуВітати подруг, матерів і дружин,І всіх, хто жіночого роду. 

Обережно - крижані бурульки!

6 березня 2018 року

     Внаслідок нестійких погодніх умов, температурних перепадів – відлига вдень і заморозки вночі та значне нагромадження снігового покриву на покрівлях будинків та дахах будинків, виступаючих частинах будівель і на великих деревах, масово утворюються крижані бурульки. 

Кафедра військової підготовки вітає з Днем весни! (ВІДЕО)

6 березня 2018 року

 Анатолій Есаулов,завідувач кафедри військової підготовки 

Команда НУБіП України – лауреат фестивалю спортивного танцю «ФЕСТ-2018» фото

6 березня 2018 року

     В Івано-Франківську наша команда зі спортивної аеробіки пройшовши відбірковий тур, виступила на фінальному конкурсі-фестивалі спортивного танцю «ФЕСТ-2018». 

Середа
7.03.2018

Діана Кремець і Аліна Бабенко: прийшли в НУБіП, бо тут найкраща навчальна база з біотехнологій

7 березня 2018 року

     Другокурсниці факультету захисту рослин, біотехнології та екології Діана Кремець і Аліна Бабенко прийшли на бакалаврат нашого університету навчатися за спеціальністю «Біотехнологія» з Національного університету «Києво-Могилянська академія», де опановували фах б 

В університеті вітали… восьме чудо світу

7 березня 2018 року

      Про сім чудес світу ще зі школи знають ледь не всі. А от про восьме чудо сьогодні, напередодні Міжнародного жіногочо дня 8 березня, чоловікам нагадала декан факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК Лариса Баль-Прилипко. І чудо це – Жінка. 

Друзі та партнери університету вітають колектив зі святом весни – 8 Березня!

7 березня 2018 року

Мигійський коледж Миколаївського НАУ   

Магістри ветеринарної медицини відзвітували про проходження виробничої практики: найкращі підприємтва галузі чекаєють випускників НУБіП на роботу

7 березня 2018 року

     Не менш важливим, ніж теорія, у підготовці лікаря ветеринарної медицини є практика. Де студенти-майбутні магістри факультету ветеринарної медицини проходили виробничу практику, чого там навчилися - вони прозвітували перед спеціальною комісією. 

Прем’єра театру «Березіль» – у стінах Міністерства освіти і науки України фото

7 березня 2018 року

     Напередодні 8 Березня народний студентський театр «Березіль» вітав жіноцтво Міністерства освіти і науки України. 

Четвер
8.03.2018

Cтуденти-міжнародники НУБіП зустрілися з Надзвичайним і Повноважним Послом Володимиром Хандогієм

8 березня 2018 року

Студенти-міжнародники НУБіП України продовжують знайомство з професією і особистостями, які досягли успіхів в дипломатії. 

Майбутні магістри лісового господарства зустрілися з випускниками університету минулих років

8 березня 2018 року

     Хто краще розкаже про перспективи працевлаштування, дасть дієву пораду чи навіть запросить на роботу майбутнього магістра? Звісно випускник університету минулих років. Тому цікавою, незабутньою і надзвичайно змістовною стала зустріч майбутніх магістрів лісового господарства з випускниками університету. 

Розвиток тепличних технологій – один з пріоритетів діяльності агробіологів НУБіП

8 березня 2018 року

Тепличні технології на сьогодні є однією з найбільш складних галузей аграрного сектору, оскільки включають цілий комплекс агрономічних, інженерних, комп’ютерних складових, злагоджене функціонування яких дозволяє отримувати урожаї (до 65 кг/м2 помідора), неможливі для відкритого ґрунту. 

П'ятниця
9.03.2018

Вчені НУБіП провели консультації для лісівників Київщини: у фокусі нові екоадаптаційний та трансформаційний методи відтворення лісів

9 березня 2018 року

     У сучасних непростих умовах ведення лісового господарства особливо актуальним є гармонійне поєднання виробництва, галузевої науки та фахової освіти. 

Субота, неділя
10-11.03.2018

Випускники Бориспільського району зацікавились навчанням в НУБіП України

10 березня 2018 року

     Зустріч з учнями 11-го класу Старинської загальноосвітньої школи Бориспільського району Київської області була дуже цікавою. Я розповіла про наш університет та, зокрема про гуманітарно-педагогічний факультет.  

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження – компанія BLUMENBECKER: підтримуємо зв'язки з роботодавцями

10 березня 2018 року

    Березень на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. академіка. І.І. 

Цікаві факти про підготовку землевпорядників у день їхнього професійного свята

10 березня 2018 року

     Кожну другу суботу березня шанують люди професії землі, адже з 1998 року українці святкують День землевпорядника. Але, насправді, землевпорядник (землемір) – це одна з найдавніших професій. В Україні до початку земельної реформи таких фахівців готували лише декілька вишів. 

Воркшоп «The World’s Biggest Stock & Commodity Exchanges»: студенти-економісти вивчають роботу найбільших бірж світу

11 березня 2018 року

     Кафедра біржової діяльності і торгівлі організовала серію воркшопів зі студентами третіх-четвертих курсів англомовних груп економічного факультету, основною метою яких стало вивчення особливостей діяльності найбільших фондових і товарних бірж світу.     Економісти, обліковці та фінансисти були  

Допомога АТО – це свята справа

11 березня 2018 року

      Сучасний світ дивує своєю жорстокістю та невмінням вирішувати конфлікти мирним шляхом. Вже четвертий рік на Сході тривають бойові дії. Українським солдатам катастрофічно не вистачає приладів для того, аби захищатися від нападів російського агресора. Особливо важко працювати в умовах лютих морозів і снігових заметілей. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook