Календар подій

26.02.2018 – 4.03.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
26.02.2018

Засідання навчально-методичної ради НУБіП України

26 лютого 2018, 14:00

 ПОРЯДОК ДЕННИЙзасідання навчально-методичної ради НУБіП України   

Розпочинаємо набір студентів до ректорської Школи лідерства НУБіП України!

26 лютого 2018, 9:00

ЩО?Школа лідерства — це унікальна платформа, що гуртує і розвиває навколо себе талановитих активних молодих людей!  

Навчальний корпус №6 пройшов тестування сильними морозами

26 лютого 2018 року

     Зима не хоче здавати свої позиції та наостанок вдарила морозами. А чи зимно в корпусах НУБіП і чи не зірве низька температура навчальний процес? 

Викладачі-філологи підвищують кваліфікацію в Університеті міста Пуатьє (Франція)

26 лютого 2018 року

     У рамках виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» гуманітарно-педагогічний факультет здійснює координацію і надає всебічне сприяння участі своїх викладачів у міжнародних програмах обміну. 

Підведено підсумки I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської мови серед студентів спеціальності 035 «Філологія»

26 лютого 2018 року

      Відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської мови згідно наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 13.12.2012 року та Положення про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади в НУБіП України. 

Штаб цивільного захисту інформує: як уникнути переохолодження організму та обмороження частин тіла фото

26 лютого 2018 року

     За прогнозами Укргідрометцентру протягом тижня в Україні спостерігатиметься холодна морозна погода, яка може стати причиною переохолодження організму та обмороження частин тіла людини. 

Ректорат: якість практичних і лабораторних занять, наукові дослідження для бізнесу і планування роботи

26 лютого 2018 року

     26 лютого під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Одне з головних питань організації навчального процесу – дотримання температурного режиму в навчальних корпусах та гуртожитках. 

Співробітники та магістри кафедри терапії і клінічної діагностики на майстер-класі з оптимізації молочного бізнесу

26 лютого 2018 року

     У Києві відбувся майстер-клас «Оптимізація молочного бізнесу» (на досвіді ферми «Промінь», Миколаївська обл.) у рамках міжнародної виставки «Агро енімал шоу», організований журналом «Тваринництво сьогодні». 

До уваги студентів – контрактників! Нагадуємо про податкову знижку!

26 лютого 2018 року

     Зараз триває кампанія з декларування доходів громадян, отриманих у 2017 році. Нагадуємо студентам-контрактникам, що частину витрат, сплачених за навчання в 2017 році, може відшкодувати держава шляхом надання податкової знижки. Сума, яку можна отримати, становить в середньому 3-3,5 тис. грн. 

Вівторок
27.02.2018

Школа лідерства НУБіП України

27 лютого 2018, 15:00

 27 лютого 2018 року о 1500 в 309 ауд. навчального корпусу №3 розпочинає роботу ректорський проект «Школа лідерства НУБіП України».  

Студенти-агробіологи відвідали найбільші міжнародні агропромислові виставки і познайомились з інноваціями

27 лютого 2018 року

      21-23 лютого 2018 року у Міжнародному виставковому центрі проходили найбільші міжнародні агропромислові виставки: інноваційних рішень у зерновому господарстві – «Зернові технології», промислового овочівництва, садівництва та виноградарства –  

Аграрний сезон 2018: магістри кафедри біржової діяльності та торгівлі побували на головних виставкових подіях

27 лютого 2018 року

      Днями магістри кафедри біржової діяльності та торгівлі відвідали ряд міжнародних виставок, що проходили у Києві – «Зернові технології 2018», «Фрукти. Овочі. 

Відбулося заплановане зібрання іноземних студентів фото

27 лютого 2018 року

 23 лютого за ініціативи Навчально-наукового центру міжнародної діяльності відбулися чергові збори іноземних студентів нашого університету.Під час розмови розглядалися проблеми організації навчально-виховного процесу, успішності та побутових умов проживання в гуртожитку.На обговорення винесені наступні питання: 

Розширений ректорат: академічна успішність студентів і набір якісних абітурієнтів

27 лютого 2018 року

     27 лютого відбулося розширене засідання ректорату. Перш, ніж перейти до розгляду питань порядку денного, ректор Станіслав Ніколаєнко зазначив, що сьогодні о 15:00 стартує важливий для студентської молоді вишу захід – Школа лідерства. 

Лютий в УЛЯБП АПК: навчання та експертна робота

27 лютого 2018 року

     Окремим аспектом роботи Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК є підвищення кваліфікації фахівців агропромислового комплексу за різними напрямками. 

Вивчаємо англійську: Майк Хадсон був особливим гостем семінару «Pearson English Exam»

27 лютого 2018 року

      Міжнародний науково-практичний семінар «Pearson English Exam», який пройшов сьогодні, зібрав студентів різних факультетів, адже його тема: вивчення англійської є надзвичайно актуальною для молоді. 

Стартував новий ректорський проект «Школа лідерства НУБіП України»! фото

27 лютого 2018 року

     Сьогодні в університеті стартував новий пізнавальний навчально-тренінговий проект «Школа лідерства НУБіП України». Зініційований ректором, він принципово відрізняється від традиційної «Школи першокурсника». 

Новітні технології для досконалого енергоаудиту навчальних корпусів

27 лютого 2018 року

    Висока вартість енергоносіїв спонукає працівників університету до режиму їх економного використання. Перш за все – це сучасні технології енергозбереження у будівництві, реалізації різноманітних технологічних процесів і виробництв. Оцінку таким процесам дають енергоаудити. 

Перші кроки у країну фінансової грамотності для старшокласників

27 лютого 2018 року

    Сучасний світ неможливо уявити без фінансів. Вони забезпечують функціонування усіх сфер людського суспільства. Використання фінансової інформації, застосування фінансових знань є необхідним елементом будь-якого напряму діяльності людини. 

Викладачі та магістри економічного факультету опанували вісім технік масштабування бізнесу

27 лютого 2018 року

      Викладачі кафедри фінансів разом з магістрами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» побували на конференції «Вісім технік масштабування бізнесу» от Like Центра Аяза Шабутдінова. 

Середа
28.02.2018

Засідання вченої ради НУБіП України

28 лютого 2018, 12:00

     28 лютого 2018 р. о 1200 в 308 ауд. навчального корпусу № 3 відбудеться засідання Вченої ради НУБіП України.Порядок денний:Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання університету. 

Педагоги професійного навчання пройшли першу практику – навчальну

28 лютого 2018 року

      Студенти спеціальності «Професійна освіта» спеціалізації «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства» у лютому 2018 року на базі НУБіП України пройшли свою першу практику. 

Першокурсник механіко-технологічного факультету Олександр Василенко про інженерну підготовку в НУБіП України

28 лютого 2018 року

     Про переваги і затребуваність професії інженера та якість підготовки таких фахівців на механіко-технологічному факультеті НУБіП, враження від навчання дізнаємося від першокурсника Олександра Василенка. 

Підготовка до святкування 120-річчя Університету, атестація працівників і оформлення майнових прав – ключові теми наради керівників ВП НУБіП України

28 лютого 2018 року

     28 лютого відбулася традиційна зустріч керівництва Університету із директорами відокремлених підрозділів.     Відкриваючі нараду, ректор Університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко окреслив найголовніші заходи та виклики 2018 року. 

Підтримка молодих вчених, удосконалення стипендіального рейтингу студентів та поліпшення матеріально-технічної бази - у центрі уваги вченої ради

28 лютого 2018 року

     28 лютого відбулося засідання вченої ради університету. Традиційно на ньому ректор університету Станіслав Ніколаєнко представив короткий звіт про те, чим жив виш упродовж останнього місяця. Усі заходи, як зазначив Станіслав Миколайович, спрямовані на втілення стратегії розвитку університету. 

Першокурсники спеціальності «Туризм» навчаються екскурсійній справі

28 лютого 2018 року

   Освітня програма за спеціальністю «Туризм», відкрита в НУБіП України два роки тому кафедрою аграрного консалтингу і туризму, стає сьогодні однією із популярних в Україні.     Люди завжди любили подорожі. 

Четвер
1.03.2018

Пора атестації студентів магістратури: звітують менеджери освітньої програми «Управління інноваційної діяльності»

1 березня 2018 року

     Перша атестація магістрів спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Управління інноваційної діяльності» пройшла 27 лютого на випусковій кафедрі публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності.     Унікальність цієї магістерської програми, що дозволяє досліджувати інноваційні  

Можливості самостійного навчання та опанування додаткових навичок від «ITF» – студентам факультету аграрного менеджменту

1 березня 2018 року

     26 лютого в рамках угоди про співпрацю відбулась зустріч-презентація студентів третього курсу факультету аграрного менеджменту із генеральним директором Благодійного фонду Георгія Логвинського «ITF» Володимиром Вовком.     Її метою була презентація фонду, його програми, а також відкриття можлив 

Студмістечко звільнено від сніжного полону

1 березня 2018 року

     М’яка цьогорічна зима насамкінець нагадала про себе інтенсивними снігопадами, морозом, хуртовинами, вітром. Цьогорічний 1-й день весни видався надзвичайно сніжним. 

Конференція «Лабораторний супровід виробництва в умовах євроінтеграції» – 120-річчю НУБіП та 15-річчю створення УЛЯБП АПК

1 березня 2018 року

     28 лютого співробітники Української лабораторії якості і безпеки провели конференцію «Лабораторний супровід виробництва в умовах євроінтеграції», присвячену 120-річчю НУБіП та 15-річчю УЛЯБП АПК.     Урочисто відкрив конференцію начальник науково-дослідно 

Шукаємо команди-учасники Ліги НУБіП з гумору!

1 березня 2018 року

 Усі, хто любить весело проводити час та посміятися в перервах між парами або роботою, запрошуємо взяти участь у першому сезоні Ліги НУБіП з гумору! 

Курси іноземних мов для підготовки до вступу в магістратуру

1 березня 2018, 0:00

 Гуманітарно-педагогічний факультет запрошує на курси з іноземних мов (англійська, німецька, французька) для підготовки до вступних екзаменів  

На юридичному факультеті визначено переможців університетського туру всеукраїнської студентської олімпіади

1 березня 2018 року

      Як відомо, олімпійські ігри, олімпіади були засновані на честь богів Олімпу – міфічних покровителів і палких шанувальників спортивної звитяги. 

В НУБіП підвищили кваліфікацію фахівці ДП «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції»

1 березня 2018 року

      Вперше після багаторічної перерви на підвищення кваліфікації в ННІ післядипломної освіти заїхали фахівці – інспектори з сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції ДП «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції» із всіх областей України. 

Більше 600 школярів Голосіївського району відвідали НУБіП та військову кафедру в рамках військово-патріотичних заходів фото

1 березня 2018 року

      Ідея провести таку зустріч народилася в Голосіївській райдержадміністрації, представники якої звернулися до ректора університету Станіслава Ніколаєнка і знайшли розуміння. 

Знайомлячись з можливими місцями працевлаштування: біотехнологи відвідали київський завод Carlsberg Ukraine

1 березня 2018 року

     Вивчаючи дисципліну «Промислова біотехнологія», третьокурсники-біотехнологи відвідали київський завод Carlsberg Ukraine – провідний у сфері виробництва та збуту продукції броварства, де ознайомились із сучасною технологією пивоваріння, основними принципами роботи підприємства, процесом виробництва пива, а також дізналися цікаві факти з історії  

Школа працевлаштування – для майбутніх аграріїв

1 березня 2018 року

     З 21 до 23 лютого проводились виїзні засідання для студентів агробіологічного факультету в Міжнародному Виставковому Центрі, де відбулись найбільші міжнародні агропромислові виставки: інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології» та промислового овочівництва, садівництва та виноградарства «Фрукти. Овочі. 

120-річчя НУБіП відзначатимуть на державному рівні!

1 березня 2018 року

     Останній день зими приніс в університет новину, на яку так довго чекали: 28 лютого на засіданні Кабінету Міністрів України Прем’єр-міністр Володимир Гройсман підписав розпорядження «Про підготовку та відзначення у 2018 році 120-річчя заснування Націона 

П'ятниця
2.03.2018

Розпочалося оцінювання знань студентів 4 курсу бакалаврату всіх факультетів та ННІ!

2 березня 2018 року

      Першими стартували юристи. Щоденно з 1 по 29 березня 2018 року в університеті проходитиме тестування студентів 4 курсу бакалаврату, яке триватиме на виконання наказу ректора університету від 15.02.2018 р. 

Перша виїзна нарада з планування: робота факультету інформаційних технологій, 120-річчя університету і посилення уваги до наукової роботи

2 березня 2018 року

     Перша виїзна нарада з планування у цьому році припала на березень і пройшла під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка на факультеті інформаційних технологій. 

Визначено переможців І етапу Всеукраїнських студентських олімпіад з фінансового напряму

2 березня 2018 року

      З 5 по 24 лютого кафедра фінансів провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з фахових дисциплін – державні фінанси, фінанси, інвестування, фінансовий менеджмент, а також (спільно з кафедрами фіскальної політики і страхування та банківської справи) – зі спеціальності «Фінанси і кредит».    

Відкрита освіта, відкрита наука, відкриті комунікації – це не лише тренди, але й реалії сьогодення

2 березня 2018 року

      01 березня 2018 року відбувся науковий семінар для магістрів 2-го року навчання освітньо-наукової програми підготовки. 

«Мій тато – герой»: спортивне свято для дітей учасників бойових дій та загиблих в АТО

2 березня 2018 року

     У дні, коли країна відзначала День Гідності та Свободи, кафедра військової підготовки спільно з факультетом конструювання та дизайну провели захід з промовистою назвою «Мій тато – герой». 

Першокурсник факультету тваринництва та водних біоресурсів Юрій Бойко: олімпіада НУБіП для вступників – це унікальний шанс навчатися в одному з найкращих університетів країни

2 березня 2018 року

     Вже не вперше співрозмовниками на сторінках офіційного сайту НУБіП України є першокурсники факультету тваринництва та водних біоресурсів, які вступили в університет завдяки саме участі в олімпіаді для абітурієнтів, яка, до речі, проходить щороку. 

Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з напряму «Банківська справа»

2 березня 2018 року

     Кафедрою банківської справи економічного факультету проведений 1-ий етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 н.р. зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з напряму «Банківська справа». 

Творчі колективи університету – переможці першого етапу столичного конкурсу народної творчості!

2 березня 2018 року

     У Києві давно стало доброю традицією щорічно проводити огляд-конкурс народної творчості, основними організаторами якого є департамент культури Київської міської державної адміністрації та Київський міський центр народної творчості і культурологічних досліджень. 

Чергова перемога жіночої збірної НУБіП з футзалу

2 березня 2018 року

     У перший день весни жіноча збірна НУБіП України з футзалу під керівництвом тренерів Олени Отрошко та Валерія Прохніча здобула яскраву перемогу в 7 турі чемпіонату Футбольної асоціації студентів Києва (ФАСК ) з футзалу серед жіночих команд закладів вищої освіти міста Києва. 

Субота, неділя
3-4.03.2018

Запрошуємо вболівальників підтримати збірні НУБіП України з перетягування канату!

3 березня 2018, 12:00

     3 березня 2018 року в суботу відбудеться чемпіонат України з перетягування канату (у приміщенні), в якому будуть приймати участь чоловіча і жіноча збірні команди НУБіП України. 

Жіноча і чоловіча команди НУБіП з перетягування канату - чемпіони України серед збірних команд університетів!

3 березня 2018 року

3 березня в Києві відбувся зимовий чемпіонат України з перетягування канату серед студентів закладів вищої освіти. 

Делегація українських агрономів побувала на заводах світового лідера виробництва сільгоспмашин John Deere

3 березня 2018 року

     Зимові місяці – лише в приказках час відпочинку для агронома. Господарі землі вже інтенсивно готуються до гарячого весняно-літнього періоду, і турбот їм не бракує. Одним із ключових і довгострокових рішень для господаря є вибір техніки. 

Увага! З 3 по 7 березня навчання проводиться з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій!

3 березня 2018 року

У зв’язку з рішенням Кризового комітету при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості щодо введення Національного плану дій, а також відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України та надзвичайною техногенною ситуацією, відк 

Основи домашньої економіки для школярів як перший крок до професії

3 березня 2018 року

     Вже третій рік між економічним факультетом та Миронівськими загальноосвітніми школами №1, №3 та  

Долучаймося до акції гуманітарно-педагогічного факультету «Подаруй дитині усмішку» до Великодня!

4 березня 2018, 17:20

     Коли приходить весна в Україну, пробуджується і воскресає природа, відроджується життя і починаються Великодні свята. Великдень – це сімейне свято, яке наповнене весною, надією і добротою. 

Все, що ви хотіли дізнатися про закупівлі: співробітники кафедри фінансів взяли участь у семінарі-тренінгові з питань ефективних державних закупівель

4 березня 2018 року

      Кафедра фінансів долучилася до організованого проектом ЄС «Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні» навчального семінару-тренінгу з питань ефективних державних закупівель для надання підтримки відділу закупівель Мінагропо 

Вони прославили університет. Борис Іванович Костецький

4 березня 2018 року

     Хіба б могли подумати батьки – земський лікар Іван Євменович і домогосподарка, згодом учителька Олена Кирилівна, що 2 квітня 1910 року в їхній сім’ї народиться майбутній відомий вчений, син Борис? Звичайно ж ні. Тим більше, що в родословній ніхто проблемами тертя та зношування в машинах не займався. А сталось це в м. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook