Календар подій

19.02.2018 – 25.02.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
19.02.2018

V Національна координаційна нарада з попередження та безпечного гасіння лісових пожеж у зоні відчуження

19 лютого 2018, 9:30

 Шановні колеги!     Запрошуємо прийняти участь у 5 Національній координаційній нараді з попередження та безпечного гасіння лісових пожеж у зоні відчуження, яка відбудеться 19-20 лютого за адресою:Національний університет біоресурсів і природокористування України  

На факультеті ветеринарної медицини обговорили результати заліково-екзаменаційної сесії та якість навчання

19 лютого 2018 року

     8-15 лютого на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України відбулася зустріч керівництва зі студентами 1-3 курсів, де розглядались питання результатів зимової заліково-екзаменаційної сесії, організації навчального проце 

Сучасні аспекти медоваріння обговорили в НУБіП медовари з усієї України

19 лютого 2018 року

     На кафедрі конярства і бджільництва пройшов Всеукраїнський науково-практичний семінар «Сучасні аспекти медоваріння: Технологія та інновація». 

Якість дипломних проектів та їх перевірка на плагіат і проведення зрізів знань – у фокусі ректорату

19 лютого 2018 року

     19 лютого під головуванням першого проректора Ігоря Ібатулліна відбулося чергове засідання ректорату, присвячене плануванню роботи університету на поточний тиждень. 

В Ірпінському економічному коледжі разом із майбутніми абітурієнтами відсвяткували «Масляну» фото

19 лютого 2018 року

     17 лютого Відокремлений підрозділ НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» гостинно запросив учнів 9-х – 11-х класів шкіл, професійно-технічних училищ та їх батьків на День відкритих дверей. 

Вівторок
20.02.2018

Навчання-тренінг для студентського активу університету «Активізація діяльності органів студентського самоврядування»

20 лютого 2018, 16:00

 ПЛАНпроведення навчання-тренінгу для студентського активу університету(студентських рад гуртожитків, студентських організацій ННІ / факультетів, студентських профбюро ННІ / факультетів) на тему: «АКТИВІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ»   

Декан Тарас Євсюков розповів старостам Чернігівщини про особливості реалізації земельного законодавства і землевпорядкування

20 лютого 2018 року

     У 366 створених в Україні об’єднаних територіальних громадах станом на 2017 рік обрано вже 330 старост, ще близько 1000 осіб виконують обов’язки старост. 

Немішаївський агротехнічний коледж відкрив двері для вступників

20 лютого 2018 року

      Невдовзі перед майбутніми абітурієнтами постане переломний момент у їхньому звичному житті, доведеться змінювати дитинство на зрілість, прийняти нові правила, нові ритми, нові обличчя. Визначитися з уподобаннями, пріоритетами та особистим шляхом: ким стати? Куди піти навчатися? 

Спільно з Державним НДІ з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи викладачі НУБіП обговорили перспективи підготовки магістрів за новою спеціалізацією «Ветеринарна лабораторна діагностика»

20 лютого 2018 року

     Днями ми з колегами – науково-педагогічними працівниками факультету ветеринарної медицини Наталією Бойко, Ольгою Новіцькою та Наталією Михайленко відвідали Державний науково-дослідний інститут з 

Гуртожиток: дім, у якому ти живеш фото

20 лютого 2018 року

      Що таке домівка? Це місце, де тобі затишно, певна першокурсниця економічного факультету Юлія Яковенко. І за півроку свого студентства переконалася, що гуртожиток № 10, де вона зараз мешкає, цьому цілком відповідає. І не тільки вона одна. 

В університеті триває проведення відкритих лекційних занять (графік)

20 лютого 2018 року

     5 лютого в університеті розпочався другий весняний семестр. З метою покращення якості освітнього процесу в університеті традиційно продовжується проведення відкритих лекційних занять на кожному факультеті та ННІ науково-педагогічними працівниками всіх 119 кафедр відповідно до наказу ректора від 18.01.2018 р. 

Середа
21.02.2018

Гра з майстром Фіде з шахів Володимиром Вусатюком!

21 лютого 2018, 16:30

 За ініціативи проректора з навчальної та виховної роботи Сергія Кваші,21 лютого о 16.30 в корпусі № 3, ауд. 

Засідання Спілки молодих вчених

21 лютого 2018, 15:30

 21 лютого (середа) о 1530 в аудиторії №301 3-го навчального корпусу відбудеться засідання Спілки молодих вчених.Порядок денний:1. Стан і перспективи розвитку Спілки молодих вчених НУБіП України. 

Земельна реформа у Франції – семінар за участі експерта-практика Роберта Левеска

21 лютого 2018, 9:30

 Запрошуємо усіх бажаючих на міжнародний науково-виробничий семінар на базі факультету землевпорядкування спільно з французьким експертом Robert Levesque (директор «Terres d’Europe», член Європейської організації з розвитку сільської місцевості (AEIAR)! 

Наукова бібліотека запрошує ознайомитись із новими надходженнями навчальної та наукової літератури

21 лютого 2018 року

     В науковій бібліотеці НУБіП України проходить книжкова виставка нових надходжень літератури, де представлено 180 видань, серед них – 50 монографій, 80 навчальних посібників та 30 пер 

Пішов з життя Володимир Іванович Мішин

21 лютого 2018 року

 На 87-му році пішов із життя професор, доктор технічних наук, Заслужений діяч науки і техніки України МІШИН Володимир Іванович. 

В НУБіП України відбулася V національна координаційна нарада з удосконалення попередження та гасіння лісових пожеж у зоні відчуження

21 лютого 2018 року

     В межах реалізації проекту технічної допомоги Лісової Служби США в Україні та доручень Кабінету Міністрів України НУБіП України координує заходи з удосконалення системи охорони лісів від пожеж у зоні відчуження. В межах цього проекту 19-20 лютого 2018 р. 

Стипендія MEVLANA для студентів та НПП до Університету Акденіз(Туреччина)

21 лютого 2018 року

Університет Акденіз (м. Анталія, Туреччина) оголошує набір студентів, аспірантів та НПП за програмою обміну МЕВЛАНА на навчання у 2018-19 н.р. за наступними напрямками:Physical and Engineering Sciences (факультети Інформаційних технологій, Механіко-технологічний, Конструювання та дизайну та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.) 

Пам’яті Героїв Небесної Сотні: хто як не ми?

21 лютого 2018 року

     20 лютого 2014 року – дата, яка лишиться в пам’яті українців, як день, якого здавалось вже не може бути в наш цивілізований вік. День, коли хоробра сотня віддала свої життя відстоюючи вільний вибір свого народу. 

Чемпіонами шахового марафону в студмістечку стали студенти команди гуртожитку № 10

21 лютого 2018 року

      Завершились шахові змагання серед команд гуртожитків студмістечка університету.    Любителі шахової гри продемонстрували інтелектуальні здібності, винахідливість в шахових комбінаціях та проявили жагу до перемоги, гідно відстоявши честь своєї команди. 

Опитування школярів-майбутніх юристів: чверть випускників бажають вступати в НУБіП

21 лютого 2018 року

     Київський інститут проблем управління імені Горшеніна за результатами опитування понад 1000 респондентів виявив основні джерела, з яких наші співгромадяни отримують інформацію про події в Україні. 

Новий курс MASHAV «Виробництво та обробка насіння польових і овочевих культур»

21 лютого 2018 року

 Шановні колеги!Посольство Держави Ізраїль в Україні має честь повідомити про новий міжнародний навчальний курс:«Виробництво та обробка насіння польових і овочевих культур»«Seed Production & Treatments for Field & Vegetable Crops» 

Увага! 3 березня – робочий день. Навчаємося за чисельником!

21 лютого 2018 року

Відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 р. № 1-р та у зв’язку з відзначенням Міжнародного жіночого дня наказом ректора робочий день з п’ятниці 9 березня 2018 р. переноситься на суботу 3 березня 2018 р. 

Організація роботи студентського самоврядування: завершилося навчання студактиву університету

21 лютого 2018 року

     20 лютого відбувся завершальний – третій семінар-тренінг студентського активу університету «Активізація діяльності органів студентського самоврядування». 

Фахівці Укрпатенту – на підвищенні кваліфікації в НУБіП!

21 лютого 2018 року

     Часто професіоналізм залежить від освіти та досвіду роботи, але велике значення має і прагнення людини до поповнення своїх знань, а в багатьох сферах – воно обов’язковий фактор зростання професіоналізму.     Так і в юриспруденції. 

Четвер
22.02.2018

Асоціація українських виробників морозива і морожених продуктів: виробничникам потрібні кваліфіковані кадри

22 лютого 2018 року

     Морозиво в Україні любить багато хто. А гарне морозиво – всі! Відповідні почуття, за логікою, стосовно споживачів мають відчувати і провідні виробники цієї смачної продукції. 

Сеанс одночасної гри з майстром FIDE Андрієм Вусатюком: 3 перемоги і 4 нічиї фото

22 лютого 2018 року

      21 лютого майстер FIDE Андрій Вусатюк проводив сеанс одночасної гри на 15 дошках, за якими проти нього грали 14 викладачів (які представляли наш університет, а також запрошені) і 1 студент. 

Студенти-лісівники із 5 країн - Австрії, Естонії, Чехії, Франції, Туреччини - обговорили європейське лісове господарство в стінах НУБіП України фото

22 лютого 2018 року

     14-19 лютого на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбулася Міжнародна студентська науково-практична конференція «Європейська лісівнича наука у контексті сталого  

Чемпіонами факультету аграрного менеджменту з міні-футболу стали першокурсники

22 лютого 2018 року

     Вже традицією стало оздоровлення та пропаганда здорового способу життя на факультеті аграрного менеджменту шляхом проведення різноманітних спортивних змагань та турнірів.  

Землевпорядники обмінялися досвідом оцінки земель з французьким експертом Робером Левеком

22 лютого 2018 року

     На факультеті землевпорядкування НУБіП 21 лютого 2018 року відбувся науково-практичний семінар на тему «Досвід Франції у проведенні загальнонаціональної оцінки земель» 

Випускник Української сільськогосподарської академії 1968 року Олексій Маменко: 120-річному НУБіП

22 лютого 2018 року

Нас Доля збирала з всієї Планети, на крилах надії у Київ несла,і в радісні роки щасливим студентамзнання професійні надійно дала.З дипломами потім на термін тривалийрозподіл розкидав по різних місцях,та як там на ниві в житті не бувало -  

У гостях гуртка «Соціальний практик» – старшокласники столиці фото

22 лютого 2018 року

     20 лютого 2018 року відбулася зустріч учасників гуртка «Соціальний практик» зі старшокурсниками спеціалізованої школи з інформаційних технологій № 61 Шевченківського району м. Києва. 

Народний студентський театр «Березіль» представив нову прем’єру – «Смішні гроші» фото

22 лютого 2018 року

     «Смішні гроші» – це іскрометна англійська детективна комедія положень за п'єсою одного з найпопулярніших сучасних комедіографів – Рея Куні, говорить режисер народного театру «Березіль» старший викладач кафедри к 

Патріотизм, здоровий спосіб життя та якість роботи наставників - основні питання старостату гуманітаріїв

22 лютого 2018 року

На тижні відбулося засідання старостату на гуманітарно-педагогічному факультеті. Формат заходу був розширеним - були присутні старости, кураторі та запрошені гості, зокрема завідувач оздоровчого центру Вячеслав Крупка та куратор нашого факультету від кафедри військової підготовки підполковник Валерій Черепанов. 

Курси іноземних мов для підготовки до вступу в магістратуру

22 лютого 2018 року

 Гуманітарно-педагогічний факультет запрошує на курси з іноземних мов (англійська, німецька, французька) для підготовки до вступних екзаменів  

На круглому столі науковці і практики обговорили питання підготовки кадрів з сільського зеленого туризму

22 лютого 2018 року

     Співробітники кафедри аграрного консалтингу і туризму взяли участь у роботі круглого столу «Сільський зелений туризм – проблеми розвитку», присвяченого удосконаленню фахової системи підготовки та перепідготовки робітників і фахівців сфери сільського зеленого туризму.     Його метою було проанал 

Стартували курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників за напрямом «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності»

22 лютого 2018 року

    19 лютого розпочали свою роботу курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників, організовані ННІ післядипломної освіти НУБіП України на базі відокремленого підрозділу університету «Рівненський коледж НУБіП України» за напрямом «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності».     Від імені 

Про переваги спеціальності «Маркетинг» на сучасному ринку праці: розмова зі студентами Ірпінського економічного коледжу

22 лютого 2018 року

     Ми завжди надавали уваги співпраці з відокремленими підрозділами університету, зокрема з їхніми випускниками щодо продовження навчання. 

П'ятниця
23.02.2018

Тренінг «Сертифікація та стандартизація продуктів козівництва та вівчарства»

23 лютого 2018, 10:30

Тренінг: Сертифікація та стандартизація продуктів козівництва та вівчарства в рамках проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Підтримка аграрного і сільського розвитку”  

Декан Лариса Баль-Прилипко про переваги навчання в НУБіП і закупку продуктів в ефірі телеканалу 1+1 (ВІДЕО)

23 лютого 2018 року

За визначенням безпечний харчовий продукт - це харчовий продукт, який не справляє шкідливого впливу на здоров’я людини та є придатним до споживання. Відрізнити «на око» безпечні продукти від небезпечних практично неможливо, це підтверджується лабораторними дослідженнями. 

Хмельниччина: зацікавлюємо випускників шкіл якісною освітою, досягненнями науки та перспективами працевлаштування

23 лютого 2018 року

     В місті Славута Хмельницької області 22 лютого 2018 року пройшла ІІ зимової наукова школа для обдарованої учнівської молоді міста. В заходах прийняли участь представники восьми закладів вищої освіти з Хмельницької, Житомирської, Рівненської областей та м. 

Першокурсниця факультету тваринництва та водних біоресурсів Юлія Кліщова: участь в університетській олімпіаді НУБіП збільшує шанси абітурієнта вступити на бюджет

23 лютого 2018 року

     Про враження від навчання в університеті та можливості, які дає абітурієнтам участь в університетській олімпіаді, розмовляємо з першокурсницею факультету тваринництва та водних біоресурсів Юлією Кліщовою.— Як пройшо 

Експерти проекту e-data познайомили майбутніх фінансистів з відкритими електронними ресурсами

23 лютого 2018 року

     20 лютого 2018 року на кафедру фінансів з відкритою лекцією «Відкриті електронні ресурси як елементи контролю влади в питанні ефективності витрачання державних коштів» завітали представники проекту е-data – керівник Олександр Щелоков та експерт Юрій Голубчик. 

Американський бізнесмен Марк Гінзбург: економічні зловживання можна перемогти за допомогою блокчейну

23 лютого 2018 року

     20 лютого 2018 року завдяки Благодійному фонду «Uman Tomorrow» та голові Громадської спілки «Всеукраїнська аграрна рада» Андрію Дикуну в Умані відбулася грандіозна подія: зустріч із мільярдером зі списку Forbes, президентом інвестиційно-будівельного холдингу «UIH», новатором у сфері блокчейну і криптовалют – Марком Гінзбу 

Україна–Узбекистан: НУБіП став учасником проекту TOPAS

23 лютого 2018 року

     Цього тижня в місті Самарканд (Узбекистан) відбулась перша організаційна зустріч учасників проекту ERASMUS + «Від теоретично-орієнтованого до практичного навчання у аграрній сфері» (TOPAS). 

Семінар-тренінг «Сертифікація та стандартизація продуктів козівництва та вівчарства» зібрав в НУБіП провідних виробничників галузі фото

23 лютого 2018 року

     В університеті, на базі факультету тваринництва і водних біоресурсів, у межах проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку» пройшов семінар-тренінг «Сертифікація та стандартизація продуктів козівництва та вівчарства». 

Субота, неділя
24-25.02.2018

Викладачі університету взяли участь у Дні креативності в Україні

24 лютого 2018 року

     Викладачі факультету аграрного менеджменту – завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук та доцент кафедри Тетяна Лобунець відвідали фінал першого українського антитендера «Битва агентств. 

Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні

24 лютого 2018 року

 У січні-жовтні 2018 року представництво Європейського Союзу в Україні проводитиме низку заходів в рамках проекту "Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні" для молоді 14-35 років, націленого на сприяння поширенню інформації про ЄС  та процеси євроінтеграції України. 

Знайомимось з вимогами ринку: магістри-маркетологи побували на міжнародних агропромислових виставках

24 лютого 2018 року

     22 лютого 2018 року магістри спеціальності «Маркетинг» разом із завідувачем кафедри Ярославою Ларіною відвідали виставки «Зернові технології» та «Фрукти, овочі, логістика».     «Зернові технології» – міжнародна агропромислова вистав 

Олег Трохимець – переможець Міжнародного конкурсу «Інформаційні технології в освіті: добро чи зло?»

24 лютого 2018 року

     Науково-дослідна робота студентів є ефективним методом підготовки якісно нових фахівців у вищій школі. 

Кафедра військової підготовки НУБіП відкрила двері для студентів Немішаєвського агротехнічного коледжу

25 лютого 2018 року

     На кафедрі військової підготовки продовжується робота щодо військово-патріотичного виховання молоді та профорієнтації для вступу на військову кафедру. 

Студентка Ірпінського економічного коледжу Анжеліка Скороход посіла ІІ місце в обласному етапі VІІІ Всеукраїнської олімпіади з української мови

25 лютого 2018 року

     21 лютого на базі Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну відбувся ІІ (обласний) етап VІІІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів закладів вищої освіти Київської області, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста.     Студенти  

Стали відомі переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Педагогіка» та спеціальності «Професійна освіта»

25 лютого 2018 року

      Вихованці кафедри педагогіки неодноразово були переможцями і призерами ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з педагогіки. 

Кафедра аквакультури заохочує майбутніх вступників перспективами працевлаштування

25 лютого 2018 року

     Аграрний сектор, в тому числі і тваринництво – один із стратегічних стержнів України, від якого залежить її подальший розвиток, місце у світовому співтоваристві, забезпеченість населення продуктами харчування, а легкої промисловості – сировиною. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook