Календар подій

5.02.2018 – 11.02.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
5.02.2018

В університеті обговорили сучасні технології та інновації в медоварінні

5 лютого 2018 року

     Кафедра конярства і бджільництва ніколи не стояла осторонь загальноуніверситетських справ. 

Майбутній перекладач В’ячеслав Анненков: канікули – чудова нагода для профорієнтації у рідній школі

5 лютого 2018 року

     У 2016 році я закінчив спеціалізовану загальноосвітню школу № 314 міста Києва. 

Як сімнадцятирічний юнак створив успішну агрофірму. Історія успіху студента третьокурсника Олега Загороднього

5 лютого 2018 року

     Йому лише 19. Проте уже кілька років він керує бізнесом. Закінчивши школу, Олег Загородній із села Пугачівки Жашківського району Черкаської області створив власну справу. 

Другий навчальний семестр в університеті розпочався організовано фото

5 лютого 2018 року

      Понеділок, як всі знають з дитинства, – день тяжкий. Але не для всіх і не завжди. Що і засвідчив перший понеділок лютого, на який і припав початок другого навчального семестру в університеті. Найприємнішим він виявився для майбутнього еколога – третьокурсниці Ганни Прийомської, яка святкує свій день народження. 

Ректорат: яким бути другому навчальному семестру

5 лютого 2018 року

     5 лютого відбулося чергове засідання ректорату. І, як очікувалося, першим і головним питанням на ньому розглядався другий навчальний семестр. Яким йому бути і як він стартував – говорив перший проректор Ігор Ібатуллін. 

Вівторок
6.02.2018

Засідання наукової координаційної ради

6 лютого 2018, 16:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙПро початок виконання наукових досліджень у 2018 р. 

Профорієнтація триває: Бориспільська ЗОШ №8

6 лютого 2018 року

     2 лютого завідувач кафедри соціальної роботи та психології Віталій Шмаргун, завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко та викладач кафедри фізичного виховання Олена Отрошко завітали до  

Збірна НУБіП з волейболу здобула дві перемоги у Чемпіонаті України серед чоловічих команд

6 лютого 2018 року

      Вихідними НУБіП України приймав другий тур Чемпіонату України з волейболу серед чоловіків другої ліги.     Загалом відбулося три гри, які подарували уболівальникам волейбольне свято у стінах нашого вишу. 

Кадрова політика: ефективно використовуємо кадровий потенціал

6 лютого 2018 року

 Питання кадрової політики перебуває на постійному контролі ректорату і кадрової комісії університету. Її основні проблеми і перспективи розвитку були представлені першим проректором Ігорем Ібатулліним на засіданні вченої ради в грудні 2017 року.  

Упорядковуємо землі університету та відокремлених підрозділів

6 лютого 2018 року

     6 лютого відбулася нарада за участі керівників Боярської лісової дослідної станції Анатолія Карпука, Немішаївського агротехнічного коледжу Володимира Альохіна та в.о. 

Середа
7.02.2018

Національний університет біоресурсів і природокористування України - переможець програми розвитку лідерського потенціалу університетів України Британської ради

7 лютого 2018 року

 За результатами конкурсного відбору команда Національного університету біоресурсів і природокористування України стала переможцем третього етапу програми Британської ради «Розвиток лідерського потенціалу університетів України». 

Якість університетського документообігу: завдання - його дебюрократизувати

7 лютого 2018 року

     Ректор Станіслав Ніколаєнко постійно наголошує на необхідності запровадження електронного документообігу, а також зменшення кількості погоджень з одночасним посиленням відповідальності проректорів за напрямами роботи. 

Першокурсник Олег Трохимець: «Ще з дитинства я знав, що в майбутньому стану енергетиком»

7 лютого 2018 року

     Cтудент першого курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Олег Трохимець поставив мету – отримати освіту енергетика і продовжити сімейну династію енергетиків на виро 

Інтенсивне навчання англійської мови: враження і перспективи від авторського тренінгу

7 лютого 2018 року

     По завершенню роботи авторського тренінгу завідувачів кафедр романо-германських мов і перекладу Олександра Малихіна і англійської філології Наталії Арістової «Інтенсивне навчання англійської мови», який проходив на базі гуманітарно-педагогічного факул 

Ні дня на місці: факультет тваринництва та водних біоресурсів і надалі покращує матеріально-технічну базу

7 лютого 2018 року

     З початком нового навчального семестру інтенсифікувались роботи у всіх структура університету. 

Землеустрій та консолідація сільськогосподарських земель у Східній Європі: обговорення на факультеті землевпорядкування

7 лютого 2018 року

      У новому семестрі увага землевпорядної спільноти України в чергове була прикута до факультету землевпорядкування НУБіП України, де 6 лютого 2018 року пройшов науков 

Запрошуємо на ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура»

7 лютого 2018 року

      Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 року № 1572, Національний університет біоресурсів і природокористування України визначено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2017/2018 навчального року за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура». 

Четвер
8.02.2018

У НУБіП відбувся VII з’їзд Товариства лісівників України: Юрій Марчук очолив лісівничу спільноту держави

8 лютого 2018 року

     8 лютого на базі НУБіП відбувся VII з’їзд Товариства лісівників України. 

Вмотивоване навчання студентів – засіб досягнення успіху

8 лютого 2018 року

     Для «звірки годинника», організованого початку весняного семестру 8 лютого 2018 року відбулася зустріч старост окремих академічних груп всіх факультетів та ННІ університету з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею. 

Перспективи вирощування нішевих культур обговорили на семінарі за участі бізнесу

8 лютого 2018 року

     8 лютого 2018 року відбувся семінар за участю директорів, головних агрономів навчально-дослідних господарств, науковців університету з представниками групи компаній ТОВ «Фруктовий світ» і «Агролідер» Хмельницької області. 

Енергозбереження: ефективно використовуємо енергоносії

8 лютого 2018 року

     8 лютого відбулося позачергове засідання науково-технічної ради університету з питань енергозбереження. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін закцентував на нагальності – вкотре підвищуються тарифи на енергоносії та комунальні послуги. Зокрема на електрику та газ від 10 до 15%. 

Вітаємо з успішною атестацією науково-педагогічних працівників, які викладають дисципліни англійською мовою

8 лютого 2018 року

     7 лютого під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулося засідання комісії, яка оцінювала знання з іноземної мови науково-педагогічних працівників. 

У 2018 році маємо провести повну реєстрацію нерухомого майна

8 лютого 2018 року

    8 лютого відбулася нарада за участі представників економічних і бухгалтерських служб відокремлених підрозділів університету щодо проведення реєстрації нерухомого державного майна. Перший проректор Ігор Ібатуллін зазначив, що на вимогу діючого законодавства таку реєстрацію необхідно провести до кінця 2018 року у повному обсязі. 

Юрій Дрогобич – ректор найстарішого університету Європи

8 лютого 2018 року

XV століття… Доба Високого Відродження… Одна з найяскравіших сторінок в історії людства. Доба, яка потребувала титанів і «яка породила титанів за силою думки, пристрастю та характером, багатосторонністю і вченістю». 

Декан факультету харчових технологій Лариса Баль-Прилипко про якість кисломолочних продуктів в Сніданку з 1+1 (ВІДЕО)

8 лютого 2018 року

Зменшення ваги, велика кількість протеїнів та зменшення ризику захворіти на рак грудей - користі від кисломолочного сиру справді чимало. Якщо він якісний, звичайно. 

Стипендіальна програма Міністерства сільського господарства Угорщини (осінній семестр 2018 року)

8 лютого 2018 року

Міністерством сільського господарства Угорщини в рамках співробітництва з ФАО розпочато прийом заяв для участі у стипендіальній програмі навчання в університетах Угорщини ( осінній семестр 2018 року).  

Міністерство освіти, молоді, фізичного виховання Чеської Республіки: виділено стипендії для українських студентів і викладачів

8 лютого 2018 року

     Міністерство освіти, молоді, фізичного виховання Чеської Республіки виділило 4 стипендії для українських студентів і викладачів вишів на вивчення чеської мови. 

Набір на навчання в Університет Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина)

8 лютого 2018 року

 До уваги студентів ОКР "Бакалавр" 4-го року навчання та ОКР "Магістр” усіх факультетів, які хочуть взяти участь у відборі на проходження навчання у 2018 р. в Університеті прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) в рамках програми мобільності ERASMUS+ 

Стипендіальна програма навчання в Будапештському університеті ім. Лоранда Етвеша

8 лютого 2018 року

 Будапештський університет імені Лоранда Етвеша (Eötvös Loránd University) запрошує студентів на навчання за стипендіальною програмою STIPENDIUM HUNGARICUM!  

Завідувач кафедри Василь Ковальчук презентував інструменти вимірювання якості підготовки студентів на тематичному тренінгу

8 лютого 2018 року

     7 лютого в ДУ НМЦ «Агроосвіта» відбувся семінар «Технології діагностики та оцінювання навчальних досягнень. Формування навчальних результатів та завдань», який провів завідувач кафедри методики навчання та управління навчальними закладами Василь Ковальчук. 

П'ятниця
9.02.2018

Науковці факультету землевпорядкування увійшли у робочу групу аграрного комітету Верховної Ради України

9 лютого 2018 року

     На цьому тижні в аграрному підкомітеті при Верховній Раді відбулася зустріч робочої групи щодо питань консолідації земель в Україні на чолі з народним депутатом України Олегом Кулінічем.     Цього разу до її роботи залучили не тільки вітчизняних науковців галузі землеустрою декана  

Студентка НУБіП Євгенія Дошка - кращий студент міста Києва! фото

9 лютого 2018 року

     8 лютого на базі НУБіП України за підтримки Міністерства освіти і науки України відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий студент Києва». 

Цивільно-правові угоди у полі зору публічних закупівель

9 лютого 2018 року

     9 лютого перший проректор Ігорь Ібатуллін провів нараду за участі представників УЛЯБП АПК, науково-дослідної частини, відділу державних закупівель, планово-фінансово відділу, юридичного відділу, бухгалтерії та інших підрозділів університету щодо укладання цивільно-правових угод з фізичними особами. 

Популяризуємо «Професійну освіту» серед випускників і коледжів, і шкіл фото

9 лютого 2018 року

     Питання профорієнтаційної роботи є настільки актуальними і важливими, що постійно зосереджують на собі увагу всього колективу кафедри педагогіки. 

Нові можливості партнерства: гостем факультету ветеринарної медицини був керівник Німецько-Українського агарного демонстраційного та навчального центру Уве Кафтан

9 лютого 2018 року

      Гостем факультету ветеринарної медицини був керівник Німецько-Українського агарного демонстраційного та навчального центру Уве Кафтан. 

До питання активізації діяльності органів студентського самоврядування: пройшло навчання-тренінг для студактиву

9 лютого 2018 року

     6 та 7 лютого в актовій залі гуртожитку №10 пройшло навчання-тренінг для студентського активу університету «Активізація діяльності органів студентського самоврядування», на якому були присутні представники активу студентських організацій та студентських профбюро  

Досвід АТО в навчально-виховний процес підготовки офіцерів запасу

9 лютого 2018 року

     На кафедрі військової підготовки організована системна робота щодо оперативного реагування на зміни форм і способів застосування підрозділів Збройних Сил України та своєчасного внесення коректив в навчально-виховний процес. 

Декан економічного факультету Анатолій Діброва в гостях радіостанції Agro.FM: "Говоримо про аграрну економічну освіту в Україні"

9 лютого 2018 року

    Декан економічного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України, був запрошений до студії радіостанції  

У Вільнюсі розпочалося засідання Ради Асоціації європейських університетів наук про життя

9 лютого 2018 року

     Сьогодні в стінах Вільнюського університету (Литва) відбувається засідання Ради Асоціації європейських університетів наук про життя (ICA), членом якої є і наш університет.     Участь у ньому беруть представники Вагенінгенського університету (Нідерланди), Віденського університету наук про життя  

Столичні школярі завітали до факультету ветеринарної медицини

9 лютого 2018 року

     6 лютого 2018 року кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад М.Ф. Гулого приймала учнів 3-В класу спеціалізованої школи № 197 ім. 

До 100-річчя підписання Берестейського мирного договору

9 лютого 2018 року

 Минає 100 років з того часу, як 9-го лютого 1918 р. 

Субота, неділя
10-11.02.2018

Від студента до професора: профорієнтаційні зустрічі з майбутніми абітурієнтами кафедри фінансів

10 лютого 2018 року

     На початку лютого доцент кафедри фінансів економічного факультету НУБіП України Галина Скрипник   відвідала спеціалізовану школу № 193 з погл 

Зооцентр Немішаєвського агротехнічного коледжу відкрив двері для студентів

10 лютого 2018 року

     Поки в коледжі тривають канікули частина студентів ненадовго покинули коледжанську родину, але не всі. 

Декан Василь Шинкарук та завідувач кафедри Руслан Сопівник запросили на навчання в НУБіП найталановитішу молодь Київщини - членів МАН

11 лютого 2018 року

 10 лютого Хотинський НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів - гімназія» гостинно відчинив свої двері для юних членів МАН, які взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Обдаровані діти з усієї Київської області змагалися за перемогу у 28 секціях суспільно-гуманітарного напрямку. 

Блискуча перемога жіночої і чоловічої збірних НУБіП з футзалу в столичному чемпіонаті

11 лютого 2018 року

 Цього тижня жіноча і чоловіча збірні НУБіП України іграми проти команд Національного авіаційного університету на їхньому ж майданчику розпочали друге коло чемпіонату з футзалу Футбольної асоціації студентів Києва. 

Школярі Рівненщини зацікавлені навчатися на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП

11 лютого 2018 року

     Поліпшення якісного і кількісного складу студентів – одне із головних завдання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, вирішенням якого є проведення профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл і технікумів. 

Біоенергетичний потенціал в сільському господарстві став темою наукової дискусії економістів НУБіП

11 лютого 2018 року

     У Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся ІІІ-й Міжнародний науково-практичний семінар «Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві».     Організаторами заходу виступили Науково-дослідний інститут економіки і менеджменту, навчально-науков 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook